Rondreis Beautiful Bali - 19 Dagen

Rondreis Beautiful Bali

De 19 daagse rondreis Beautiful Bali is speciaal samengesteld om u op een ontspannen en rustige manier kennis te laten maken met dit fantastische eiland. Er zitten voldoende rustdagen in, zodat u niet iedere dag onderweg bent.

We starten in Ubud, waar we een prachtige wandeltocht gaan maken door de rijstvelden en slaperige dorpjes. Onderweg naar Sidemen bezoeken we de Pura Kehen en het traditionele dorp Penglipuran. Via Petang en Munduk reizen we verder naar Pemuteran. Hierna bezoeken we de Brahma Vihara-Arama en de Air Panas. Via Amed en Candidasa gaan we naar onze eindbestemming Sanur. Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen.

Uiteraard kunt u de hotels in dit programma wijzigen naar of verlengen met één van onze andere hotels op Bali. Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit meer dan 7500 hotels op Bali, van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Bali te bespreken

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bali kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw vakantie naar Bali persoonlijk komen bespreken met één van onze Indonesië specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Deze rondreis Beautiful Bali start dagelijks vanaf het vliegveld van Denpasar

Ubud - centrumAankomst op het internationale vliegveld van Bali. Hier staat de chauffeur u op te wachten. Vervolgens vertrekken we naar Ubud. Deze rit zal ongeveer anderhalf uur duren. Na aankomst in Ubud gaan we inchecken in het Tebesaya Cottage Resort.

Het Tebesaya Cottage Resort ligt op loopafstand van het centrum van Ubud. In de directe omgeving bevinden zich enkele prachtige rijstterrassen. Ook beschikt dit resort over twee prachtige zwembaden, waar u heerlijk kunt relaxen. WIFI is beschikbaar in het resort.

Overnachting in het Tebesaya Cottage Resort – deluxe kamer.

Hotel
Dag 02 :
Ubud

Ubud - Monkey ForestNa het ontbijt is deze dag ter vrije besteding.

U kunt een fiets huren en de omgeving gaan verkennen. Bezienswaardigheden in Ubud zijn het apenbos, prachtige rijstterrassen en het Puri Saren Ubud.

Op loopafstand van het Tebesaya Cottage Resort ligt het apenbos. Het is leuk om hier te gaan wandelen. U ziet de apen in het wild. Let Op, de apen kunnen zeer brutaal zijn en leveren soms apenstreken. Het Ubud Monkey Forest omvat een beschermd natuurgebied, dat voornamelijk bestaat uit een dicht bos. Dit heuvelachtige bos heeft een mysterieuze sfeer, veel bomen hebben hier een heilige status. Binnen het hindoeïsme wordt gestreefd naar een harmonieuze relatie tussen mens en natuur. Er gaan verschillende wandelpaden door het bos. In het zuidwesten van het park ligt de Pura Dalem Agung.

In de omgeving van Ubud bevinden zich prachtige rijstterrassen. U kunt prachtige wandeltochten maken door deze rijstterrassen en onderweg leuke dorpjes bezoeken.

In het centrum van Ubud ligt de Puri Saren Agung. Dit paleis van het koninkrijk Ubud dateert uit de 16e eeuw. Het wordt ook wel het “waterpaleis” genoemd. Rond 1930 werd het koningshuis afgeschaft. Het paleis is nu grotendeels vrij toegankelijk voor bezoekers. Aan de achterkant van het paleis wonen nog steeds afstammelingen van de Koninklijke familie. De huidige muren en elegante poorten zijn het werk van Gusti Nyoman Lempad. In het paleis worden nog regelmatig traditionele Balinese dansvoorstellingen georganiseerd.

Overnachting in het Tebesaya Cottage Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Ubud

Ubud - rijstveldenNa het ontbijt gaan we een prachtige wandeltocht maken door de rijstvelden in de omgeving van Ubud.

U wordt opgehaald door onze lokale gids die u begeleidt tijdens deze wandeltocht. We wandelen over smalle paadjes tussen de rijstvelden. Afhankelijk van het seizoen zijn deze prachtig gekleurd. In het regenseizoen staan de rijstvelden deels onder water, wat ook fantastisch gezicht is. De gids zal u van alles vertellen over de rijstboeren, het eeuwenoude irrigatiesysteem en het traditionele Balinese leven. Tijdens de wandeltocht passeren we enkele lokale dorpjes. Hier kunt u kennismaken met de bewoners en hun manier van leven.

Overnachting in het Tebesaya Cottage Resort.

Ontbijt
Hotel

Bali - PenglipuranNa het ontbijt reizen we verder naar Sidemen, gelegen in het oosten van Bali.

Onderweg bezoeken we de Pura Kehen tempel. Deze tempel is gevestigd in Bangli en gebouwd in de 11e eeuw. Deze tempel wordt vaak beschreven als de miniatuurversie van de Pura Besakih. De tempel heeft 8 terrassen en is gebouwd tegen een heuvel. Omdat het één van de belangrijkste tempels in deze regio is, vinden hier veel religieuze ceremonies plaats. Om de tempel te bereiken moeten we 38 trappen beklimmen.

Vervolgens bezoeken we het goed bewaard gebleven traditionele dorp Penglipuran. Dit dorp is gelegen op ongeveer 700 meter boven het zeeniveau en beschikt over een koel bergklimaat. De majestueuze Pura Desa (dorpstempel) kijkt uit over het dorp. U kunt hier genieten van de opvallende architectuur. In het dorp zult u verwelkomd worden door de vriendelijke bewoners. U kunt een kijkje nemen in één van de traditionele huizen, welke zijn ingericht volgens oude Balinese architectonische regels. Ook kunt u rondwandelen door het aangrenzende bamboe bos.

Na aankomst in Sidemen gaan we inchecken in het Villa Karma Loka. Deze accommodatie ligt tussen de groene sawa’s met op de achtergrond de indrukwekkende Gunung Agung vulkaan. Vanuit dit hotel heeft u een prachtig uitzicht over de rijstterrassen.

Overnachting in het Villa Karma Loka.

Ontbijt
Hotel
Dag 05 :
Sidemen

Sidemen - Villa Karma LokaNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden.

Sidemen is uitermate geschikt voor wandelliefhebbers. Tussen de rijstvelden liggen kleine dorpjes die u kunt bezoeken. Na de wandeltocht kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad van het Villa Karma Loka. Vanuit het water kijkt u uit over de rijstvelden. Ga een boek lezen, lekker achterover gelegen op een ligbed en kom heerlijk tot rust.

Overnachting in het Villa Karma Loka.

Ontbijt
Hotel

Bali - Besakih tempelNa het ontbijt bezoeken we de Besakih, de moedertempel van Bali, welke gelegen is tegen een helling van de vulkaan Agung. Dat de tempel juist onder de rook van de heilige vulkaan ligt, is niet zonder gevolgen gebleven. In 1917 en 1963 werd hij door uitbarstingen verwoest en door de volhardende gelovigen weer opgebouwd. Het tempelcomplex is te bereiken via een lange trap. De Pura Besakih bestaat uit circa 200 bouwwerken verdeeld over diverse complexen.

Vervolgens reizen we verder naar Petang. Dit dorp is prachtig gelegen in het binnenland van Bali.

Na aankomst in Petang gaan we inchecken in het Bagus Agro Pelaga Resort, de eerste Agro-Toerisme locatie op Bali. Het resort is gelegen in een weelderig bos van de bergketen Pucak Mangu op een hoogte van 950 meter boven het zeeniveau. Vanuit het resort heeft u een prachtig uitzicht op de Gunung Agung. Verder beschikt dit resort over een agro terrein waar u kunt rondwandelen. Allerlei soorten groentes worden hier verbouwd. Verder kunt u heerlijk tot rust komen bij het zwembad.

Overnachting in het Bagus Agro Pelaga.

Ontbijt
Hotel

Bali - Munduk watervalNa het ontbijt reizen we vanuit Petang naar Munduk.

Onderweg gaan we een bezoek brengen aan de Munduk waterval. Deze waterval is prachtig gelegen in de jungle. Om de waterval te bereiken moeten we een wandeling maken door de jungle. We wandelen naar beneden over dichtbegroeide paden en trappetjes. De gids zal u van alles uitleggen over de flora en fauna van deze omgeving. Vervolgens kunt u genieten van het naar beneden stortende water van de Munduk waterval. Via een plateau kunt u vlak bij de waterval komen.

Hier vervolgen we onze reis naar Munduk. Dit dorp is prachtig gelegen in een bergachtig landschap, vlak bij het Tamblingan meer. In de omgeving vindt u wonderschone rijstvelden, koffie- en kruidnagelplantages.

Na aankomst in Munduk gaan we inchecken in het Munduk Sari Garden Villa. Dit resort is prachtig gelegen tegen een berghelling. Sommige kamers zijn alleen per trap te bereiken. De superior kamers beschikken over een balkon en een fantastisch uitzicht over de omgeving. In het restaurant kunt u terecht voor internationale maaltijden en ook kunt u hier gebruik maken van WIFI. In de omgeving kunt u prachtige wandeltochten maken en het nabij gelegen dorpje Munduk bezoeken.

Overnachting in het Munduk Sari Garden Villa.

Ontbijt
Hotel

Pemuteran - Adi Assri Beach ResortNa het ontbijt verlaten we Munduk en gaan verder naar Pemuteran. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap.

Pemuteran is een rustig klein vissersdorpje, gelegen in het noordwesten van Bali. Het strand bestaat voor een gedeelte uit vulkanisch zand en heeft daardoor een grijzige kleur. Het strand wordt aan twee kanten omgeven door indrukwekkende bergen. Pemuteran heeft het grootste gebied van ondiepe riffen in Bali. De riffen in Pemuteran zijn zeer kleurrijk met mooie harde en zachte koralen, tafelkoraal, sponsjes gemengd met veel rif vissen. De zee heeft matige stromingen waardoor het zeer geschikt is voor alle duikers en snorkelaars. Ook de nabijheid van het snorkel- en duikparadijs Menjangan Island en het West Bali National Park, samen met de extreem natuurlijke schoonheid van het gebied, heeft een enorme aantrekkingskracht op velen.

Na aankomst in Pemuteran gaan we inchecken in het Adi Assri Beach Resort. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Het Adi Assri Beach Resort is een prachtig resort, gelegen bij het dorp Pemuteran en voorzien van 72 ruime kamers.

De Standard Garden View kamers beschikken over een privé-terras met uitzicht op de tuin en/of de bergen. Verder zijn ze uitgerust met airconditioning, een muskietennet, een zitje en een badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten: Het Adi Assri Beach Resort heeft 3 prachtige zwembaden. Langs deze zwembaden staan ligbedden en parasols. Bij de Poolbar kunt u heerlijke koele drankjes bestellen. Verder heeft u de keuze uit diverse restaurants, waar internationale maaltijden worden geserveerd. De Bima Bar is strategisch gelegen tussen 2 zwembaden.

Locatie: het Adi Assri Beach Resort ligt direct aan het strand. Dit strand is 180 meter lang. Vanuit het resort heeft u een prachtig uitzicht op de omringende bergen.

Overnachting in het Adi Assri Beach Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Pemuteran

Menjangan Island - snorkelenDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen bij het strand.

Optioneel (niet inclusief) kunt u vandaag deelnemen aan één van de volgende prachtige dagexcursies.

Trekking Bali Barat National Park. Met een lokale ranger maken we een prachtige wandeltocht en proberen zo veel mogelijk te zien van de flora en fauna in dit nationaal park.

Snorkeltour Menjangan Island. Met een privé-boot gaan we snorkelen bij Menjangan Island, inclusief snorkeluitrusting + een eenvoudige lunchbox.

Overnachting in het Adi Assri Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

Banjar - Brahma Vihara-AramaNa het ontbijt verlaten we Pemuteran en reizen verder naar Lovina.

Onderweg gaan we in Banjar een bezoek brengen aan de prachtige Boeddhistische tempel “Brahma Vihara-Arama“. Deze tempel uit 1969 behoort tot één van de grootste tempels van Bali. Het tempelcomplex is gelegen op een heuvel en doet qua bouwstijl denken aan de Borobudur. Vanuit het complex heeft u een schitterend uitzicht over de omgeving. Vanwege de rustige ligging is het tempelcomplex de perfecte locatie om te mediteren. Via allerlei trappen komt u steeds hoger in het tempelcomplex. De tempel bestaat uit 5 belangrijke complexen. De eerste is de Uposatha Gara, welke is gelegen in het westelijke deel. U ziet hier Boeddhabeelden en vele kunstwerken over de geboorte van Boeddha. De tweede is de Dharmasala, gelegen in het oostelijke deel. Deze ruimte wordt gebruikt als conferentiekamer, hier kunnen de monniken studeren. De derde is de Stoepa, gelegen in het noordwestelijk van het tempelcomplex. De vierde is de Bodi, gelegen in het zuidwestelijk deel. Deze plaats symboliseert de overwinning van Boeddha, wanneer hij de eeuwige perfectie (nirvana) bereikt. De vijfde is de Kuti. Ook deze ruimte wordt door de monniken gebruikt om te studeren en te mediteren. Op het hoogste niveau van het tempelcomplex bevindt zich een prachtige tuin en een reusachtige stupa die gebouwd is in de vorm van de Borobudur.

Vervolgens gaan we naar de heilige warmwaterbron “Air Panas“, gelegen in een mix van jungle en een prachtige tuin. U kunt hier even heerlijk baden, want de temperatuur van het water is 38°C. (vergeet uw zwemkleding dus niet).

Na aankomst in Lovina gaan we inchecken in het Aneka Lovina Villas & Spa. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Het Aneka Lovina Villas & Spa is een goed middenklasse hotel dat beschikt over 35 villa’s en 24 hotelkamers, welke in Balinese stijl zijn ingericht. Het hotel ligt direct aan het unieke vulkaan zwarte zandstrand van Lovina. Lovina Beach is het meest ontwikkelde toeristische gebied van Noord-Bali, een unieke locatie om de zonsondergang te bekijken, te snorkelen en te duiken. Er is genoeg nachtleven en de belangrijkste attractie is om vroeg in de ochtend per boot de zee op te gaan voor het spotten van dolfijnen.

Faciliteiten: de kamers van het hotel zijn van alle gemakken voorzien, zoals airconditioning, tv, minibar, telefoon en een badkamer met douche en toilet. Tevens beschikt het hotel over een Seafood Grill restaurant, een Balimoon restaurant, een bar, een spa, een massagesalon, een wasserette en een prachtig zwembad met ligstoelen, kinderbad en een poolbar.

Locatie: het Aneka Lovina Villas & Spa is schitterend gelegen aan het strand van Lovina, in de omgeving zijn diverse winkels en restaurants.

Overnachting in het Aneka Lovina Villas & Spa.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Lovina

Lovina - dolfijnen spottenDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen bij het strand of gaan snorkelen/duiken.

Optioneel (niet inclusief) kunt u vandaag deelnemen aan de Dolfijnen Tour. Vroeg in de ochtend varen we de zee op en proberen wilde dolfijnen te spotten. De prijs voor deze excursie bedraagt € 12 pp. Indien u wilt deelnemen aan deze excursie, dan graag opgeven bij het boeken.

Overnachting in het Aneka Lovina Villas & Spa.

Ontbijt
Hotel

Bali - AmedNa het ontbijt reizen we vanuit Lovina naar Amed.

Amed is beroemd vanwege haar stranden. Deze stranden zijn voorzien van een nogal grof zwart vulkanisch zand. Amed verwijst meestal naar een lange kuststrook van zeven vissersdorpjes: Amed, Jemeluk, Bunutan, Lipah, Seland, Banyuning en Aas. Amed is zeer populair bij duikers en snorkelliefhebbers.

Na aankomst in Amed gaan we inchecken in het Arya Amed Beach Resort. De rest van de dag is ter vrije besteding.

De superior kamers beschikken over airconditioning, een kluisje, WIFI, een tv, een DVD speler, een muskietennet en een badkamer met douche en toilet. De kamers hebben zicht op de tropische tuin en zijn voorzien van een terras met zitjes.

Overnachting in het Arya Amed Beach Resort – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 13 :
Amed

Amed - Arya Amed Beach ResortDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt heerlijk gaan relaxen bij het zwembad, het strand of gaan snorkelen/duiken. Vanuit het resort worden allerlei snorkel- en duiktrips georganiseerd.

Overnachting in het Arya Amed Beach Resort.

Ontbijt
Hotel

Bali - Taman Tirta GanggaNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Taman Tirta Gangga (Waterpaleis). Het waterpaleis is gebouwd in 1946 door Anak Agung Angjurah, de laatste Radja van Karangasem. Hat paleis is gebouwd op de plek van een heilige bron en bestaat uit diverse vijvers, grachten en fonteinen. Tirta Gangga betekent letterlijk water uit de Ganges. In dit prachtige park, dat een oppervlakte heeft van bijna 1 hectare, kunt u heerlijk rondwandelen. U vindt hier vele prachtige beelden, die gelegen zijn in een weelderige tuin.

Hierna rijden we verder naar Candidasa. We gaan inchecken in het Rama Shinta Hotel. Dit is een kleinschalig hotel voorzien van een zwembad en een restaurant. Binnen een paar minuten lopen bent u bij de zee. In de omgeving van Candidasa zijn prachtige stranden te ontdekken, zoals het Pasir Putih strand.

Overnachting in het Rama Shinta Hotel – rama room.

Ontbijt
Hotel
Dag 15 :
Candidasa

CandidasaDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand. Ook kunt u ter plaatse een fiets huren en de omgeving van Candidasa gaan verkennen.

Overnachting in het Rama Shinta Hotel.

Ontbijt
Hotel

Sanur Beach - Sri Phala ResortNa het ontbijt reizen we verder naar het Sri Phala Resort, gelegen in de badplaats Sanur. Hier kunt u deze rondreis afsluiten met een paar heerlijke stranddagen.

Na aankomst in Sanur gaan we inchecken in het Sri Phala Resort. Dit kleinschalige resort ligt op enkele minuten lopen van het strand. De airconditioned kamers zijn voorzien van minibar, tv en een badkamer met bad/douche en toilet. Het zwembad is schitterend gelegen in een tropische tuin met zonneterras. Bij het zwembad bevindt zich een poolbar. Het restaurant van het Sri Phala Resort serveert Westerse- en Aziatische maaltijden.

Overnachting in het Sri Phala Resort – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 17 :
Sanur

Bali - fietstochtNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt deze dagen genieten van het prachtige strand van Sanur of ga lekker relaxen bij het zwembad van het hotel.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Bali (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Sri Phala Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 18 :
Sanur

Sanur BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga relaxen op het strand of ga Zuid-Bali ontdekken.

Overnachting in het Sri Phala Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt heeft u vrij tot aan de transfer naar het vliegveld. Hier eindigt deze rondreis.

U kunt deze reis per nacht verlengen in Sanur en/of extra nachten invoegen in Ubud, Sidemen, Petang, Munduk, Pemuteran, Lovina, Amed of Candidasa. ALLES KAN EN NIETS MOET

Ook bent u NIET gebonden aan de hotels of kamertypes in dit programma, u kunt ieder hotel / kamertype upgraden of veranderen.

Deze reis wordt uitgevoerd met een airconditioned privé auto/minibus met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende chauffeur en/of gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Rondreis Beautiful Bali

Kaart Rondreis Beautiful Bali

Rondreis Beautiful Bali - 19 Dagen - R-BAL-07

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • De entreegelden tijdens deze reis bedragen ongeveer: € 30 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 april 2024 t/m 31 maart 2025: € 569

Hoogseizoentoeslagen hotels:


Toeslag bij verblijf in het Tebesaya Cottage Resort – Ubud van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 6 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Tebesaya Cottage Resort – Ubud van 20 december 2024 t/m 07 januari 2025: € 6 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Bagus Argo Pelaga – Petang van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 10 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Bagus Argo Pelaga – Petang van 20 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 11 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Munduk Sari Garden Villa – Munduk van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 6 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Adi Assri Beach Resort – Pemuteran van 01 juli 2024 t/m 30 september 2024: € 12,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Aneka Lovina Hotel – Lovina van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 3 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Aneka Lovina Hotel – Lovina van 23 december 2024 t/m 03 januari 2025: € 4 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Arya Amed Beach Resort – Amed van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 8 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Arya Amed Beach Resort – Amed van 26 december 2024 t/m 06 januari 2025: € 8 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Rama Shinta Hotel – Candidasa van 01 juli 2024 t/m 15 september 2024: € 3 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Rama Shinta Hotel – Candidasa van 22 december 2024 t/m 22 januari 2025: € 3 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Sri Phala Resort – Sanur van 15 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 4 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Sri Phala Resort – Sanur van 20 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 6 per persoon / per nacht

Bali - Puru Kehen
Ubud - Tebesaya Cottages
Ubud - Tebesaya Cottages
Ubud - Tebesaya Cottages
Ubud - Tebesaya Cottages
Ubud - Tebesaya Cottages
Ubud - algemeen
Ubud - algemeen
Ubud - Tebesaya Cottages
Ubud - Apenbos
Ubud - Apenbos
Ubud - Apenbos
Ubud - Apenbos
Ubud - Rijstterrassen
Ubud - Puri Saren Agung
Ubud - Puri Saren Agung
Ubud - Rice paddy wandeltocht
Ubud - Rice paddy wandeltocht
Ubud - Rice paddy wandeltocht
Ubud - Rice paddy wandeltocht
Ubud - Rice paddy wandeltocht
Ubud - Rice paddy wandeltocht
Ubud - Rice paddy wandeltocht
Ubud - Rice paddy wandeltocht
Ubud - Rice paddy wandeltocht
Ubud - Rice paddy wandeltocht
Sideman - Pura Kehen tempel
Sideman - Pura Kehen tempel
Sideman - Pura Kehen tempel
Sideman - Pura Kehen tempel
Sideman - Pura Kehen tempel
Sideman - Pura Kehen tempel
Sideman - Pura Kehen tempel
Sideman - Pura Kehen tempel
Sideman - Penglipuran
Sideman - Penglipuran
Sideman - Penglipuran
Sideman - Penglipuran
Sideman - Penglipuran
Sideman - Penglipuran
Sideman - Penglipuran
Sideman - Penglipuran
Sideman - Penglipuran
Sideman - Villa Karma Loka
Sideman - Villa Karma Loka
Sideman - Villa Karma Loka
Sideman - Villa Karma Loka
Sideman - algemeen
Sideman - Villa Karma Loka
Sideman - Villa Karma Loka
Sideman - Villa Karma Loka
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Besakih tempel
Bali - Bagus Agro Pelaga
Bali - Bagus Agro Pelaga
Bali - Bagus Agro Pelaga
Bali - Bagus Agro Pelaga
Bali - Bagus Agro Pelaga
Bali - Bagus Agro Pelaga
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Bali - Munduk waterval
Munduk - algemeen
Munduk - Munduk Sari Garden Villa
Munduk - Munduk Sari Garden Villa
Munduk - Munduk Sari Garden Villa
Pemuteran - algemeen
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Adi Assri Beach Resort
Pemuteran - Bali Barat National park
Pemuteran - Snorkelen
Bali - Brahma Vihara-Arama
Bali - Brahma Vihara-Arama
Bali - Brahma Vihara-Arama
Bali - Brahma Vihara-Arama
Bali - Brahma Vihara-Arama
Bali - Air Panas
Bali - Air Panas
Bali - Air Panas
Bali - Air Panas
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
Lovina - Aneka Lovina
slider_rondreis_beautiful_bali_01

Een 19-daagse rondreis door Beautiful Bali

slider_rondreis_beautiful_bali_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Tebesaya Cottage Resort

slider_rondreis_beautiful_bali_03

Dag 01: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_beautiful_bali_04

Dag 01: Dit kleinschalige resort beschikt over 2 zwembaden

slider_rondreis_beautiful_bali_05

Dag 01: U kunt gebruik maken van de ligbedden langs het zwembad

slider_rondreis_beautiful_bali_06

Dag 01: Alle kamers beschikken over een terras of een balkon

slider_rondreis_beautiful_bali_07

Dag 01: Vanuit het resort loopt u eenvoudig naar het centrum

slider_rondreis_beautiful_bali_08

Dag 01: Hier vindt u volop eetgelegenheden

slider_rondreis_beautiful_bali_09

Dag 02: Na het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_beautiful_bali_10

Dag 02: Op loopafstand van het resort ligt het apenbos

slider_rondreis_beautiful_bali_11

Dag 02: U kunt heerlijk rondwandelen door dit bos

slider_rondreis_beautiful_bali_12

Dag 02: De aapjes lopen hier vrij rond

slider_rondreis_beautiful_bali_13

Dag 02: Let altijd op, de apen leveren soms streken

slider_rondreis_beautiful_bali_14

Dag 02: In de omgeving van Ubud zijn prachtige rijstterrassen te bewonderen

slider_rondreis_beautiful_bali_15

Dag 02: In het centrum van Ubud ligt de Puri Saren Agung

slider_rondreis_beautiful_bali_16

Dag 02: U kunt dit paleis van het koninkrijk Ubud gaan bezichtigen

slider_rondreis_beautiful_bali_17

Dag 03: Vandaag gaan we een prachtige wandeltocht maken ...

slider_rondreis_beautiful_bali_18

Dag 03: ... door de rijstvelden en kleine dorpjes in de omgeving van Ubud

slider_rondreis_beautiful_bali_19

Dag 03: We wandelen door slaperige dorpjes

slider_rondreis_beautiful_bali_20

Dag 03: Het drogen van de rijst gebeurt gewoon op straat

slider_rondreis_beautiful_bali_21

Dag 03: In het dorpje zijn enkele winkeltjes waar u iets te drinken kunt kopen

slider_rondreis_beautiful_bali_22

Dag 03: Bij de huizen zijn plekjes ingericht om te offeren en te bidden

slider_rondreis_beautiful_bali_23

Dag 03: U kunt een praatje maken met de lokale bewoners

slider_rondreis_beautiful_bali_24

Dag 03: We wandelen vandaag door dichte jungle ...

slider_rondreis_beautiful_bali_25

Dag 03: ... en over smalle paadjes dwars door de rijstvelden

slider_rondreis_beautiful_bali_26

Dag 03: Wandelen door de rijstvelden, een fantastische ervaring

slider_rondreis_beautiful_bali_27

Dag 04: Onderweg naar Sidemen bezoeken we de Pura Kehen tempel

slider_rondreis_beautiful_bali_28

Dag 04: De tempel is gebouwd tegen een heuvel in de 11e eeuw

slider_rondreis_beautiful_bali_29

Dag 04: Deze tempel wordt vaak beschreven als ...

slider_rondreis_beautiful_bali_30

Dag 04: ... de miniatuurversie van de Pura Besakih

slider_rondreis_beautiful_bali_31

Dag 04: Het tempelcomplex bestaat uit diverse terrassen

slider_rondreis_beautiful_bali_32

Dag 04: In deze muren zijn porseleinen Chinese borden gemetseld

slider_rondreis_beautiful_bali_33

Dag 04: Op één van de terrassen staat een enorme banyanboom

slider_rondreis_beautiful_bali_34

Dag 04: Er zijn prachtige details te ontdekken in het tempelcomplex

slider_rondreis_beautiful_bali_35

Dag 04: Later bezoeken we het traditionele dorp Penglipuran

slider_rondreis_beautiful_bali_36

Dag 04: Dit dorp ligt op ongeveer 700 meter boven het zeeniveau

slider_rondreis_beautiful_bali_37

Dag 04: Het dorp is bekend vanwege haar opvallende architectuur

slider_rondreis_beautiful_bali_38

Dag 04: Het dorp is ingericht volgens oude Balinese architectonische regels

slider_rondreis_beautiful_bali_39

Dag 04: U kunt kennismaken met de vriendelijke bewoners

slider_rondreis_beautiful_bali_40

Dag 04: Op het hoogste punt van het dorp staat de Pura Desa (dorpstempel)

slider_rondreis_beautiful_bali_41

Dag 04: U kunt rustig rondwandelen door het dorp ...

slider_rondreis_beautiful_bali_42

Dag 04: ... en genieten van de opvallende architectuur

slider_rondreis_beautiful_bali_43

Dag 04: U kunt ook een kijkje nemen in het nabij gelegen bamboebos

slider_rondreis_beautiful_bali_44

Dag 04: Later op de dag inchecken in het Villa Karma Loka

slider_rondreis_beautiful_bali_45

Dag 04: Dit resort is fantastisch gelegen tussen de groene sawa's

slider_rondreis_beautiful_bali_46

Dag 05: Na het ontbijt kunt u de rest van deze dag vrij besteden

slider_rondreis_beautiful_bali_47

Dag 05: In de omgeving kunt u prachtige wandeltochten maken

slider_rondreis_beautiful_bali_48

Dag 05: Ga eens een kijkje nemen bij een lokale rijstboer

slider_rondreis_beautiful_bali_49

Dag 05: U kunt ook gaan ontspannen bij het prachtige zwembad

slider_rondreis_beautiful_bali_50

Dag 05: Leun lekker achterover op uw ligbed en geniet van de stilte

slider_rondreis_beautiful_bali_51

Dag 05: Vanaf uw ligbed kijkt u uit over de rijstvelden

slider_rondreis_beautiful_bali_52

Dag 06: Na het ontbijt bezoeken we de Besakih, de moedertempel

slider_rondreis_beautiful_bali_53

Dag 06: Deze hindoeïstische tempel ligt op de ...

slider_rondreis_beautiful_bali_54

Dag 06: ... hellingen van de vulkaan Gunung Agung

slider_rondreis_beautiful_bali_55

Dag 06: De tempel is gebouwd tussen de 14e en de 18e eeuw

slider_rondreis_beautiful_bali_56

Dag 06: In dit enorme tempelcomplex staan meer dan 200 bouwwerken

slider_rondreis_beautiful_bali_57

Dag 06: Het is verdeeld in verschillende terrassen en paviljoens

slider_rondreis_beautiful_bali_58

Dag 06: Er valt veel te ontdekken en te bezichtigen in het tempelcomplex

slider_rondreis_beautiful_bali_59

Dag 06: Indien u hoger in het complex komt kunt u van het uitzicht genieten

slider_rondreis_beautiful_bali_60

Dag 06: Gelovigen bidden en brengen offers in de Besakih tempel

slider_rondreis_beautiful_bali_61

Dag 06: De Besakih, één van de mooiste tempels op Bali

slider_rondreis_beautiful_bali_62

Dag 06: Vervolgens inchecken in het Bagus Agro Pelaga

slider_rondreis_beautiful_bali_63

Dag 06: Dit resort is gelegen in een weelderig bos ...

slider_rondreis_beautiful_bali_64

Dag 06: ... tegen de hellingen van de bergketen Pucak Mangu

slider_rondreis_beautiful_bali_65

Dag 06: Het Bagus Agro Pelaga beschikt over een zwembad

slider_rondreis_beautiful_bali_66

Dag 06: Ook kunt u rondwandelen over het enorme agro terrein

slider_rondreis_beautiful_bali_67

Dag 06: Er worden hier allerlei soorten groenten en planten verbouwd

slider_rondreis_beautiful_bali_68

Dag 07: Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Munduk waterval

slider_rondreis_beautiful_bali_69

Dag 07: Om bij de waterval te komen moeten we ...

slider_rondreis_beautiful_bali_70

Dag 07: ... een wandeling maken door de jungle

slider_rondreis_beautiful_bali_71

Dag 07: De Munduk waterval is prachtig gelegen in de jungle

slider_rondreis_beautiful_bali_72

Dag 07: Het water stort van grote hoogte naar beneden

slider_rondreis_beautiful_bali_73

Dag 07: Via een plateau kunnen we vlakbij de waterval komen

slider_rondreis_beautiful_bali_74

Dag 07: Hier kunt u spectaculaire foto's maken met de waterval op de achtergrond

slider_rondreis_beautiful_bali_75

Dag 07: Door een wonderschoon landschap rijden we verder naar Munduk

slider_rondreis_beautiful_bali_76

Dag 07: We gaan inchecken in het Munduk Sari Garden Villa

slider_rondreis_beautiful_bali_77

Dag 07: Vanuit dit resort heeft u een fantastisch uitzicht

slider_rondreis_beautiful_bali_78

Dag 07: Het resort ligt tegen een berghelling

slider_rondreis_beautiful_bali_79

Dag 08: Na het ontbijt reizen we van Munduk naar Pemuteran

slider_rondreis_beautiful_bali_80

Dag 08: We gaan hier inchecken in het Adi Assri Beach Resort

slider_rondreis_beautiful_bali_81

Dag 08: Dit resort is prachtig gelegen in een tropische tuin

slider_rondreis_beautiful_bali_82

Dag 08: Dit resort beschikt over 3 prachtige zwembaden

slider_rondreis_beautiful_bali_83

Dag 08: Langs alle zwembaden staan ligbedden en parasols

slider_rondreis_beautiful_bali_84

Dag 08: U kunt deze dag dus heerlijk ontspannen bij één van de zwembaden

slider_rondreis_beautiful_bali_85

Dag 08: Het Adi Assri Beach Resort ligt direct aan het strand

slider_rondreis_beautiful_bali_86

Dag 09: Optioneel kunt u een trekking maken door het Bali Barat NP

slider_rondreis_beautiful_bali_87

Dag 09: Ook kunt u optioneel gaan snorkelen bij Menjangan Island

slider_rondreis_beautiful_bali_88

Dag 10: Vandaag bezoeken we de Boeddhistische Brahma Vihara-Arama

slider_rondreis_beautiful_bali_89

Dag 10: Deze prachtige tempel dateert uit 1969

slider_rondreis_beautiful_bali_90

Dag 10: Het is één van de grootste tempels op Bali

slider_rondreis_beautiful_bali_91

Dag 10: In het tempelcomplex kunt u genieten van prachtige beelden

slider_rondreis_beautiful_bali_92

Dag 10: De stupa is gebouwd in de vorm van de Borobudur

slider_rondreis_beautiful_bali_93

Dag 10: Vervolgens bezoeken we de heilige warmwaterbron Air Panas

slider_rondreis_beautiful_bali_94

Dag 10: De Air Panas is prachtig gelegen in de jungle

slider_rondreis_beautiful_bali_95

Dag 10: U kunt hier even heerlijk baden in het warme water

slider_rondreis_beautiful_bali_96

Dag 10: Het warme water stroomt uit deze leeuwen het bassin in

slider_rondreis_beautiful_bali_97

Dag 10: Hierna gaan we inchecken in het Aneka Lovina

slider_rondreis_beautiful_bali_98

Dag 10: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_rondreis_beautiful_bali_99

Dag 10: Het Aneka Lovina beschikt over een prachtig zwembad

slider_rondreis_beautiful_bali_100

Dag 10: Ook belangrijk, dit hotel ligt direct aan het strand

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_rondreis_beautiful_bali_01
slider_rondreis_beautiful_bali_02
slider_rondreis_beautiful_bali_03
slider_rondreis_beautiful_bali_04
slider_rondreis_beautiful_bali_05
slider_rondreis_beautiful_bali_06
slider_rondreis_beautiful_bali_07
slider_rondreis_beautiful_bali_08
slider_rondreis_beautiful_bali_09
slider_rondreis_beautiful_bali_10
slider_rondreis_beautiful_bali_11
slider_rondreis_beautiful_bali_12
slider_rondreis_beautiful_bali_13
slider_rondreis_beautiful_bali_14
slider_rondreis_beautiful_bali_15
slider_rondreis_beautiful_bali_16
slider_rondreis_beautiful_bali_17
slider_rondreis_beautiful_bali_18
slider_rondreis_beautiful_bali_19
slider_rondreis_beautiful_bali_20
slider_rondreis_beautiful_bali_21
slider_rondreis_beautiful_bali_22
slider_rondreis_beautiful_bali_23
slider_rondreis_beautiful_bali_24
slider_rondreis_beautiful_bali_25
slider_rondreis_beautiful_bali_26
slider_rondreis_beautiful_bali_27
slider_rondreis_beautiful_bali_28
slider_rondreis_beautiful_bali_29
slider_rondreis_beautiful_bali_30
slider_rondreis_beautiful_bali_31
slider_rondreis_beautiful_bali_32
slider_rondreis_beautiful_bali_33
slider_rondreis_beautiful_bali_34
slider_rondreis_beautiful_bali_35
slider_rondreis_beautiful_bali_36
slider_rondreis_beautiful_bali_37
slider_rondreis_beautiful_bali_38
slider_rondreis_beautiful_bali_39
slider_rondreis_beautiful_bali_40
slider_rondreis_beautiful_bali_41
slider_rondreis_beautiful_bali_42
slider_rondreis_beautiful_bali_43
slider_rondreis_beautiful_bali_44
slider_rondreis_beautiful_bali_45
slider_rondreis_beautiful_bali_46
slider_rondreis_beautiful_bali_47
slider_rondreis_beautiful_bali_48
slider_rondreis_beautiful_bali_49
slider_rondreis_beautiful_bali_50
slider_rondreis_beautiful_bali_51
slider_rondreis_beautiful_bali_52
slider_rondreis_beautiful_bali_53
slider_rondreis_beautiful_bali_54
slider_rondreis_beautiful_bali_55
slider_rondreis_beautiful_bali_56
slider_rondreis_beautiful_bali_57
slider_rondreis_beautiful_bali_58
slider_rondreis_beautiful_bali_59
slider_rondreis_beautiful_bali_60
slider_rondreis_beautiful_bali_61
slider_rondreis_beautiful_bali_62
slider_rondreis_beautiful_bali_63
slider_rondreis_beautiful_bali_64
slider_rondreis_beautiful_bali_65
slider_rondreis_beautiful_bali_66
slider_rondreis_beautiful_bali_67
slider_rondreis_beautiful_bali_68
slider_rondreis_beautiful_bali_69
slider_rondreis_beautiful_bali_70
slider_rondreis_beautiful_bali_71
slider_rondreis_beautiful_bali_72
slider_rondreis_beautiful_bali_73
slider_rondreis_beautiful_bali_74
slider_rondreis_beautiful_bali_75
slider_rondreis_beautiful_bali_76
slider_rondreis_beautiful_bali_77
slider_rondreis_beautiful_bali_78
slider_rondreis_beautiful_bali_79
slider_rondreis_beautiful_bali_80
slider_rondreis_beautiful_bali_81
slider_rondreis_beautiful_bali_82
slider_rondreis_beautiful_bali_83
slider_rondreis_beautiful_bali_84
slider_rondreis_beautiful_bali_85
slider_rondreis_beautiful_bali_86
slider_rondreis_beautiful_bali_87
slider_rondreis_beautiful_bali_88
slider_rondreis_beautiful_bali_89
slider_rondreis_beautiful_bali_90
slider_rondreis_beautiful_bali_91
slider_rondreis_beautiful_bali_92
slider_rondreis_beautiful_bali_93
slider_rondreis_beautiful_bali_94
slider_rondreis_beautiful_bali_95
slider_rondreis_beautiful_bali_96
slider_rondreis_beautiful_bali_97
slider_rondreis_beautiful_bali_98
slider_rondreis_beautiful_bali_99
slider_rondreis_beautiful_bali_100
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Rondreis Beautiful Bali

Reis details:

  • Vliegveld Denpasar
  • 2
  • R-BAL-07
  • 19 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen