Java – Bali Overland Tour - 11 Dagen

Java – Bali Overland Tour

De Java-Bali Overland Tour is een prachtige rondreis, waarbij u begint in Jakarta en eindigt op Bali. In Jakarta maken we een stadstour en bezoeken het Nationaal Museum, het oude Batavia en de haven Sunda Kelapa. Via Bogor en Bandung reizen we naar Yogyakarta. We eindigen op het godeneiland Bali. Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of uitbreiden.

Let Op: Tot nader order is het vanwege werkzaamheden niet mogelijk om de Borobudur en de Prambanan tempel te beklimmen. Het is dus alleen mogelijk om de tempels te bewonderen vanaf de grond.

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Jakarta

Dag 01 :
Jakarta

Jakarta - Santika Premiere Slipi HotelAankomst op het internationale vliegveld Soekarno Hatta in Jakarta. Hier staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar het Hotel Santika Premiere Slipi Jakarta.

Het Hotel Santika Premiere Slipi Jakarta beschikt over 274 kamers welke standaard zijn uitgerust met airconditioning, een flatscreen TV, WIFI, een kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet. Verder beschikt dit hotel over een restaurant en een zwembad.

De rest van dag is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid deze bruisende wereldstad gaan verkennen.

Overnachting in het Hotel Santika Premiere Slipi Jakarta.

Hotel

Jakarta - Nationaal MuseumNa het ontbijt maken we een stadstour door Jakarta. We bezoeken o.a. het Nationaal Museum, Batavia met het oude Nederlandse stadhuis en de Sunda Kelapa haven met kleurrijke traditionele boten.

Het Nationaal Museum spant zich in om het Indonesische erfgoed te bewaren. In de volksmond staat het bekend als Gedang Gajah, het olifant gebouw. In de tuin staat een standbeeld van een bronzen olifant, een geschenk van Koning Chulalongkorn (Siam) in 1871 aan Batavia. In het museum kunt u een grote collectie voorwerpen, beelden en kunst uit het verleden aanschouwen. Let Op: op maandag is dit museum gesloten!

Vervolgens gaan we naar de oude stad Batavia (Fatahillah Plein). Hier brengen we een bezoek aan het oude stadhuis uit de VOC periode, tegenwoordig het Sejarah Museum. We vinden hier een collectie oude kaarten, schilderijen en spulletjes uit de VOC periode. Let Op: op maandag is dit museum gesloten!

Onderweg maken we nog een fotostop bij de Monas.

Tot slot bezoeken we de oude haven “Sunda Kelapa“ uit de 16e eeuw, waar u nog steeds de kleurrijke en traditionele boten ziet die tot op heden nog gebruikt worden. In 1619 veroverde de Nederlander Jan Pieterszoon Coen de stad en werd het door de bestuurders van de VOC Batavia genoemd. Na de onafhankelijkheid van Indonesië kreeg het weer zijn oude naam Sunda Kelapa terug.

Later op de dag rijden we verder naar Bogor, gelegen aan de voet van de Gunung Salak op ongeveer 60 kilometer ten zuiden van Jakarta.

Overnachting in het Mirah Hotel – Bogor.

Ontbijt
Hotel

Java - Puncak PassNa het ontbijt brengt u een bezoek aan de beroemde botanische tuinen van Bogor, gelegen naast het presidentiële paleis. Het Istana Bogor (paleis van Bogor) was de officiële residentie van de Gouverneur Generaal van het voormalig Nederlands Indië van 1870-1942.

De Kebun Raya Bogor is de oudste en nog steeds vooraanstaande botanische tuin van Indonesië, met een oppervlakte van 87 hectare. In 1817 werd door dr. Casper Georg Carl Reinwaerdt de opdracht gegeven alle flora en fauna te verzamelen waarna deze tuin ontstond. In vijf jaar tijd waren er al meer dan 900 verschillende soorten planten bijeen gebracht. De botanische tuin is aangesloten bij Botanic Gardens Conversation International, een wereldwijd samenwerkend netwerk om te komen tot het behoud van de biodiversiteit van planten. U kunt heerlijk rondwandelen in deze rustgevende groene omgeving met vijvers en prachtige paden. Geniet van de honderden soorten planten, bomen en bloemen.

Na het bezoek aan de plantentuin vertrekt u naar Bandung. We rijden door een prachtige omgeving, met vele theeplantages, over de Puncak Pass.

Let Op: De weg van Bogor naar Bandung over de Puncak Pass is in het weekend en op publieke feestdagen zeer druk en soms afgesloten!

Overnachting in het Sukajadi Hotel – Bandung.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Bandung

Bandung - Saung Angklung UdjoDeze dag bezoeken we, na het ontbijt, de indrukwekkende Tangkuban Perahu vulkaan. Deze actieve vulkaan is prachtig gelegen in een natuurpark, bij de stad Lembang op circa 30km ten noorden van Bandung. Na een wandeltocht kunnen we tot aan de kraterrand komen. Vanaf bepaalde punten heeft u hier een prachtig uitzicht over de vulkaan en de krater.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de Angklung muziekschool Pak Udjo. We gaan hier een voorstelling van het Pak Udjo’s orkest bijwonen. Dit is een leuke voorstelling waarbij kinderen en volwassenen muziek maken en Sundanese dansen opvoeren.

Overnachting in het Sukajadi Hotel.

Ontbijt
Hotel

Yogyakarta - Jalan MalioboroNa het ontbijt wordt u vroeg in de ochtend naar het treinstation van Bandung gebracht.

Vervolgens reizen we met de trein (Argo Wilis), in de executive class, naar Yogyakarta. U heeft werkelijk een schitterend uitzicht over het landschap van Java.

Op het station van Yogyakarta staat de chauffeur u op te wachten voor de transfer naar het hotel. Na aankomst in Yogyakarta kunt u de rest van de dag vrij besteden. Een aanrader is om ’s avonds de gezellige avondmarkt in de beroemde Malioboro Street te gaan bezoeken. U vindt hier vele kraampjes, winkels en restaurants. Er rijden vele riksja’s en paard en wagen taxi’s rond, laat u rondrijden door de gezellige straatjes rondom de markt.

Overnachting in het Duta Garden Hotel – Yogyakarta.

Ontbijt
Hotel
Dag 06 :
Yogyakarta

Magelang - Borobudur tempelVandaag maken we, na het ontbijt, een excursie naar de Borobudur. De Borobudur tempel is één van de 7-wereldwonderen en is het grootste boeddhistische heiligdom ter wereld voorzien van meer dan 500 Boeddhabeelden. Het tempelcomplex ligt op een heuvel midden in de groene velden. De Borobudur werd in de 9e eeuw gebouwd door de Sailendra-dynastie en is opgebouwd als één grote stupa met een basis van 123 m2. De stupa bestaat uit negen etages, welke de boeddhistische kosmos vertegenwoordigen. Hiervan zijn de onderste zes etages vierkant en de bovenste drie rond. Op de bovenste etages bevinden zich 72 kleine stoepa’s, die gebouwd zijn rondom één grote centrale stupa. Bovenop de tempel heeft u een schitterend uitzicht.

Hierna brengen we een bezoek aan het Paleis van de Sultan (Kraton), een stad in een stad, omgeven door 4 muren en daterend uit de 18de eeuw. Het Kraton werd gebouwd in opdracht van vorst Mangkoeboemi (Sultan Hamengkoeboewono I) en wordt nog steeds bewoond door de huidige Sultan van Yogjakarta. De kraton is nu nog steeds het middelpunt van uitgebreide rituelen, dans- en gamelanvoorstellingen.

Vervolgens gaan we naar het Taman Sari waterkasteel. Dit is een voormalige Koninklijke tuin van het Sultanaat van Yogyakarta. Het Taman Sari is gebouwd in de 18e eeuw en diende meerdere functies, zoals een rustplaats, een werkplaats, een meditatiegebied en een schuilplaats.

Overnachting in het Duta Garden Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Yogyakarta

Yogyakarta - PrambananNa het ontbijt bezoeken we de beroemde hindoetempel Prambanan, gebouwd in de 9e eeuw door een Shivaitische koning uit de tweede Mataram-dynastie. Het Prambanan complex bestaat uit drie hoofdtempels, de Trisakti (de drie heilige plaatsen). De grootste tempel, gewijd aan de God Shiva, is 47 meter hoog. De tempel ten noorden hiervan is gewijd aan Vishnoe en de tempel ten zuiden aan Brahma. Tegenover deze drie hoofdtempels liggen nog enkele kleinere tempels die gewijd zijn aan diverse dieren, zoals de stier, de gans en de adelaar. Prambanan betekent ‘veel priesters’ en in de reliëfs worden ze met een lange baard afgebeeld. In het complex kunt u rustig rondwandelen en de tempels betreden, zodat u alle prachtige details kunt ontdekken. Het complex staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

In de middag kunt u naar de kleine Batik industrie en het zilverdorpje Kota Gede. Hier ziet u hoe mooie zilverwerken met de hand worden gemaakt.

Overnachting in het Duta Garden Hotel.

Ontbijt
Hotel

Batu - Kartika Wijaya HotelNa het ontbijt vertrekken we vanuit Yogyakarta naar Batu. Tijdens deze rit kunt u genieten van het fantastische landschap op Java.

Batu is een bergstadje gelegen in Oost-Java. Het ligt 16 km noordwestelijk van Malang. Het wordt ook wel de appelstad genoemd. Omstreeks 1900 werd door J.F. de Ruyter de Wildt begonnen met de aanleg van appelboomgaarden. Sindsdien levert het stadje volop groenten en fruit aan de omliggende steden. Door de lokale bewoners wordt het “Klein Zwitserland” genoemd, vanwege de gelijkenis en het koele klimaat.

We gaan hier inchecken in het Kartika Wijaya, een sfeervol oud koloniaal Nederlands hotel uit 1880.

Overnachting in het Kartika Wijaya Hotel – Batu.

Ontbijt
Hotel

MalangNa het ontbijt maken we een stadstour in Malang langs de nog bestaande Nederlandse architectuur.

Hierna bezoeken we de Singosari tempel.

In de middag rijden we van Malang, via Penajakan naar Sukapura. Onderweg heeft u werkelijk een fraai uitzicht over dit bergachtig gebied met uitzicht op de Bromo berg.

Overnachting in het Lava View Hotel – Sukapura.

Ontbijt
Hotel

Java - Bromo vulkaanZeer vroeg in de ochtend vertrekt u, per jeep, naar Penanjakan Mountain om (indien het helder weer is) een prachtige zonsopgang te zien. Vanaf deze locatie kunt u genieten van spectaculaire vergezichten. Bij helder weer ziet u de actieve vulkaan Semeru, de hoogste berg van Java. De temperatuur op de berg kan dalen tot 5 graden boven nul, dus wij raden u aan een trui of sweater aan te doen. Mount Penanjakan ligt vlakbij de Bromo en is zelfs 400 meter hoger. Vanaf dit punt kun je dus genieten van het uitzicht over de krater en de omgeving.

Hierna gaan we de Bromo vulkaan beklimmen. Rondom de vulkaan bevindt zich een maanachtig landschap. De lava heeft alles rondom de krater verwoest en een grijsachtig landschap achtergelaten. De klim naar boven is vrij stijl. Voor iedereen met een goede conditie is het prima te doen. Op de top bevindt zich een viewpoint.

Vervolgens rijden we, na het ontbijt, verder naar Kalibaru. Dit is een klein plaatsje, gelegen in een mooi landschap. Hier heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

Overnachting in het Margo Utomo Hotel – Kalibaru.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt vertrekken we naar Ketapang. We nemen de veerboot naar Bali, het Hindoe eiland.

Na aankomst in de haven van Bali rijden we verder naar een hotel (u kunt zelf een hotel uitkiezen) in Zuid-Bali. Hier eindigt deze tour.

Vervolgens kunt u deze reis verlengen op Bali met een strandvakantie of bouwsteenmodule. Er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden. Komt u er niet uit, kom dan langs op ons kantoor in Maarssen. Onze Indonesië-specialisten kunnen dan alles met u doornemen.

Deze reis wordt uitgevoerd met een Engelssprekende chauffeur en is exclusief de entreegelden. Deze moeten (indien van toepassing) ter plaatse worden betaald. Op aanvraag kunnen wij een Nederlandssprekende gids tijdens deze reis voor u regelen.

WILT U UW INDONESIE REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE INDONESIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Java - Bali Overland Tour

Kaart Java Bali Overland Tour

Java - Bali Overland Tour - 11 Dagen - I-JAV-17

 
Bijkomende kosten:
 
Reserveringskosten: € 10 per persoon
 
Calamiteitenfonds: € 5 per persoon
Tevens adviseren wij u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten!

Deze reis is exclusief de entreegelden, deze moeten ter plaatse worden voldaan.


  • Entreegelden ongeveer: € 140 per persoon

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 maart 2024: € 279
  • 01 april 2024 t/m 31 maart 2025: € 305

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners:


Toeslag bij verblijf van 21 december 2023 t/m 05 januari 2024: Kerst & Nieuwjaar

Toeslag bij verblijf van 03 april 2024 t/m 20 april 2024: Idul Fitri periode (Suikerfeest)

Toeslag bij verblijf van 21 december 2024 t/m 05 januari 2025: Kerst & Nieuwjaar

Toeslagen hangen af van de exacte data dat u in een bepaald hotel verblijft, bij boeking zullen deze toeslagen met u worden besproken.

Java - Bromo vulkaan
Jakarta - Soekarno Hatta airport
Jakarta - Nationaal Museum
Jakarta - Nationaal Museum
Jakarta - Nationaal Museum
Jakarta - Nationaal Museum
Jakarta - Nationaal Museum
Jakarta - Nationaal Museum
Jakarta - Nationaal Museum
Jakarta - Nationaal Museum
Jakarta - Nationaal Museum
Jakarta - Sejarah Museum
Jakarta - Sejarah Museum
Jakarta - Sejarah Museum
Jakarta - Sejarah Museum
Jakarta - Sejarah Museum
Jakarta - Sejarah Museum
Jakarta - Sejarah Museum
Jakarta - Presidentiële paleis
Jakarta - Monas monument
Jakarta - Monas monument
Jakarta - Monas monument
Jakarta - Monas monument
Jakarta - Monas monument
Jakarta - Monas monument
Jakarta - Monas monument
Jakarta - Monas monument
Jakarta - Monas monument
Jakarta - Monas monument
Jakarta - Sunda Kelapa
Jakarta - Sunda Kelapa
Jakarta - Sunda Kelapa
Jakarta - Sunda Kelapa
Jakarta - Sunda Kelapa
Jakarta - Sunda Kelapa
Jakarta - Sunda Kelapa
Bogor - Mirah hotel
Bogor - Mirah hotel
Bogor - Mirah hotel
Bogor - Botanische tuin
Bogor - Botanische tuin
Bogor - Botanische tuin
Bogor - Botanische tuin
Bogor - Botanische tuin
Bogor - Botanische tuin
Bogor - Botanische tuin
Bogor - Botanische tuin
Bogor - Botanische tuin
Bogor - Botanische tuin
Bogor - Botanische tuin
Bogor - Botanische tuin
Java - Puncak Pass
Java - Puncak Pass
Java - Theeplantages
Bandung - Sukajadi hotel
Bandung - Sukajadi hotel
Java - Tangkuban Prahu Krater
Java - Tangkuban Prahu Krater
Java - Tangkuban Prahu Krater
Java - Tangkuban Prahu Krater
Java - Tangkuban Prahu Krater
Java - Tangkuban Prahu Krater
Bandung - Pak Ujo
Bandung - Pak Ujo
Bandung - Pak Ujo
Bandung - treinstation
Bandung - Yogyakarta trein
Yogyakarta - Borobudur tempel
Yogyakarta - Borobudur tempel
Yogyakarta - Borobudur tempel
Yogyakarta - Borobudur tempel
Yogyakarta - Borobudur tempel
Yogyakarta - Borobudur tempel
Yogyakarta - Borobudur tempel
Yogyakarta - Borobudur tempel
Yogyakarta - Borobudur tempel
Yogyakarta - Borobudur tempel
Yogyakarta - Sultanpaleis
Yogyakarta - Sultanpaleis
Yogyakarta - Sultanpaleis
Yogyakarta - Sultanpaleis
Yogyakarta - Sultanpaleis
Yogyakarta - Sultanpaleis
Yogyakarta - Sultanpaleis
Yogyakarta - Sultanpaleis
Yogyakarta - Sultanpaleis
Yogyakarta - Prambanan
Yogyakarta - Prambanan
Yogyakarta - Prambanan
Yogyakarta - Prambanan
Yogyakarta - Prambanan
Yogyakarta - Prambanan
Yogyakarta - Prambanan
Java - Penanjakan Mountain
Java - Penanjakan Mountain
Java - Bromo vulkaan
Java - Bromo vulkaan
Java - Bromo vulkaan
slider_java_bali_overland_tour_01

Een 11-daagse rondreis van Java naar Bali

slider_java_bali_overland_tour_02

Dag 01: Aankomst op de luchthaven van Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_03

Dag 02: We beginnen met een bezoek aan het Nationaal Museum

slider_java_bali_overland_tour_04

Dag 02: Het Nationaal Museum - Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_05

Dag 02: Het Nationaal Museum - Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_06

Dag 02: Het Nationaal Museum - Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_07

Dag 02: In het museum zijn vele verschillende voorwerpen te bewonderen

slider_java_bali_overland_tour_08

Dag 02: traditionele houten huizen op schaal nagebouwd

slider_java_bali_overland_tour_09

Dag 02: oude Wayang poppen - Nationaal Museum Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_10

Dag 02: Taditionele Javaanse Gamelan muziekinstrumenten

slider_java_bali_overland_tour_11

Dag 02: Barong - Nationaal Museum - Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_12

Dag 02: Vervolgens bezoeken we het Sejarah Museum in Batavia

slider_java_bali_overland_tour_13

Dag 02: Het Sejarah Museum is het oude stadhuis uit de VOC periode

slider_java_bali_overland_tour_14

Dag 02: we vinden hier oude kaarten, schilderijen en spullen uit de VOC periode

slider_java_bali_overland_tour_15

Dag 02: Sejarah Museum - Batavia

slider_java_bali_overland_tour_16

Dag 02: Sejarah Museum - Batavia

slider_java_bali_overland_tour_17

Dag 02: Sejarah Museum - Batavia

slider_java_bali_overland_tour_18

Dag 02: Stadhuis - Sejarah Museum

slider_java_bali_overland_tour_19

Dag 02: We maken een fotostop bij het Presidentiële Paleis van Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_20

Dag 02: Hierna gaan we verder naar het Monas Monument - Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_21

Dag 02: Monas is de afkorting van Monumen Nasional

slider_java_bali_overland_tour_22

Dag 02: het monument is gelegen op het Medan Merdeka (Koningsplein)

slider_java_bali_overland_tour_23

Dag 02: het symboliseert de strijd voor de onafhankelijkheid van Indonesië

slider_java_bali_overland_tour_24

Dag 02: Monas Monument - Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_25

Dag 02: De toren is gebouwd tussen 1961-1975 en is 137 meter hoog

slider_java_bali_overland_tour_26

Dag 02: de bronzen vlam op de top is bekleed met 35 kg goud

slider_java_bali_overland_tour_27

Dag 02: de ingang van het Monas Monument

slider_java_bali_overland_tour_28

Dag 02: binnen in het monument bevindt zich een grote hal met vitrines

slider_java_bali_overland_tour_29

Dag 02: binnen in het monument is de hele geschiedenis afgebeeld

slider_java_bali_overland_tour_30

Dag 02: Tot slot van deze stadstour bezoeken we Sunda Kelapa

slider_java_bali_overland_tour_31

Dag 02: In deze oude haven vinden we vele kleurrijke traditionele boten

slider_java_bali_overland_tour_32

Dag 02: Sunda Kelapa - Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_33

Dag 02: Sunda Kelapa - Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_34

Dag 02: We zien verder hoe de arbeiders hun boten beladen

slider_java_bali_overland_tour_35

Dag 02: Sunda Kelapa - Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_36

Dag 02: Sunda Kelapa - Jakarta

slider_java_bali_overland_tour_37

Dag 02: We rijden verder naar het Mirah Hotel in Bogor

slider_java_bali_overland_tour_38

Dag 02: Inchecken in het Mirah Hotel in Bogor

slider_java_bali_overland_tour_39

Dag 02: het Mirah Hotel beschikt over een prachtig zwembad

slider_java_bali_overland_tour_40

Dag 03: Vandaag bezoeken we de Botanische Tuin van Bogor

slider_java_bali_overland_tour_41

Dag 03: U kunt hier heerlijk rondwandelen...

slider_java_bali_overland_tour_42

Dag 03: ...en genieten van de prachtige vijvers, flora en fauna

slider_java_bali_overland_tour_43

Dag 03: Botanische Tuin - Bogor

slider_java_bali_overland_tour_44

Dag 03: De Botanische tuin heeft een oppervlakte van 87 hectare

slider_java_bali_overland_tour_45

Dag 03: Het presidentiële paleis (Istana Bogor) in de botanische tuin

slider_java_bali_overland_tour_46

Dag 03: Botanische Tuin - Bogor

slider_java_bali_overland_tour_47

Dag 03: Het orchideeénhuis in de Botanische Tuin

slider_java_bali_overland_tour_48

Dag 03: Het orchideeénhuis in de Botanische Tuin

slider_java_bali_overland_tour_49

Dag 03: Het orchideeénhuis in de Botanische Tuin

slider_java_bali_overland_tour_50

Dag 03: De hangende brug in de Botanische Tuin

slider_java_bali_overland_tour_51

Dag 03: Ontdek de prachtige bomen van de Botanische Tuin

slider_java_bali_overland_tour_52

Dag 03: We verlaten Bogor en vervolgen onze weg over de Puncak Pass

slider_java_bali_overland_tour_53

Dag 03: Geniet van de prachtige omgeving met vele theeplantages

slider_java_bali_overland_tour_54

Dag 03: De prachtige theeplantages

slider_java_bali_overland_tour_55

Dag 03: Inchecken in het Sukajadi Hotel in Bandung

slider_java_bali_overland_tour_56

Dag 03: U verblijft 2 nachten in het Sukajadi Hotel in Bandung

slider_java_bali_overland_tour_57

Dag 04: Na het ontbijt rijden we naar de Tangkuban Prahu Krater

slider_java_bali_overland_tour_58

Dag 04: Taman Wisata Alam Tangkuban Parahu

slider_java_bali_overland_tour_59

Dag 04: We bezoeken hier de indrukwekkende Tangkuban Prahu Krater

slider_java_bali_overland_tour_60

Dag 04: U kunt hier prachtige foto's maken van de krater en de omgeving

slider_java_bali_overland_tour_61

Dag 04: De huisjes bij de Tangkuban Prahu Krater

slider_java_bali_overland_tour_62

Dag 04: U kunt hier rondwandelen om alles te bekijken

slider_java_bali_overland_tour_63

Dag 04: In de middag gaat u een bamboeorkest voorstelling bijwonen

slider_java_bali_overland_tour_64

Dag 04: Er worden hier door kinderen Sundanese dansen uitgevoerd...

slider_java_bali_overland_tour_65

Dag 04: ...en muziek gemaakt met bamboeinstrumenten

slider_java_bali_overland_tour_66

Dag 05: Na het ontbijt rijden we naar het treinstation van Bandung

slider_java_bali_overland_tour_67

Dag 05: We nemen de trein van Bandung naar Yogyakarta

slider_java_bali_overland_tour_68

Dag 06: Vandaag maken we een excursie naar de Borobudur Tempel

slider_java_bali_overland_tour_69

Dag 06: De Borobudor tempel is één van de 7-wereldwonderen...

slider_java_bali_overland_tour_70

Dag 06: ...en is het grootste boeddhistische heiligdom ter wereld

slider_java_bali_overland_tour_71

Dag 06: Geniet van alle prachtige details - Borobudur Tempel

slider_java_bali_overland_tour_72

Dag 06: In het tempelcomplex zijn meer dan 500 Boeddhabeelden te vinden

slider_java_bali_overland_tour_73

Dag 06: Borobudur Tempel - Yogyakarta

slider_java_bali_overland_tour_74

Dag 06: U kunt hier rustig rondlopen om alles te bezichtigen

slider_java_bali_overland_tour_75

Dag 06: Het tempelcomplex ligt op een heuvel midden in de groene velden

slider_java_bali_overland_tour_76

Dag 06: Borobudur Tempel - Yogyakarta

slider_java_bali_overland_tour_77

Dag 06: Borobudur Tempel - Yogyakarta

slider_java_bali_overland_tour_78

Dag 06: Hierna bezoeken we het Sultanpaleis (Kraton)...

slider_java_bali_overland_tour_79

Dag 06: ...een stad in een stad, daterend uit de 18de eeuw.

slider_java_bali_overland_tour_80

Dag 06: De kraton is nog steeds het middelpunt van uitgebreide rituelen...

slider_java_bali_overland_tour_81

Dag 06: ...dans- en gamelanvoorstellingen.

slider_java_bali_overland_tour_82

Dag 06: Het Sultanpaleis - Kraton

slider_java_bali_overland_tour_83

Dag 06: Het Sultanpaleis - Kraton

slider_java_bali_overland_tour_84

Dag 06: Geniet van alle prachtige details - Kraton

slider_java_bali_overland_tour_85

Dag 06: U kunt hier rustig rondlopen en alles bezichtigen

slider_java_bali_overland_tour_86

Dag 06: Het Sultanpaleis - Kraton

slider_java_bali_overland_tour_87

Dag 07: Na het ontbijt bezoeken we de beroemde hindoetempel, de Prambanan

slider_java_bali_overland_tour_88

Dag 07: Prambanan

slider_java_bali_overland_tour_89

Dag 07: Prambanan

slider_java_bali_overland_tour_90

Dag 07: Prambanan

slider_java_bali_overland_tour_91

Dag 07: Geniet van alle prachtige details van deze tempel

slider_java_bali_overland_tour_92

Dag 07: U kunt rustig rondwandelen en alle tempels bezichtigen

slider_java_bali_overland_tour_93

Dag 07: Een afbeelding van de God Brahma ( De Schepper)

slider_java_bali_overland_tour_94

Dag 10: Vroeg in de ochtend gaan we naar Penanjakan Mountain

slider_java_bali_overland_tour_95

Dag 10: Bij helder weer kunt u hier genieten van de zonsopkomst

slider_java_bali_overland_tour_96

Dag 10: Het maanlaandschap van de Bromo vulkaan

slider_java_bali_overland_tour_97

Dag 10: De Bromo vulkaan

slider_java_bali_overland_tour_98

Dag 10: De krater van de Bromo vulkaan

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_java_bali_overland_tour_01
slider_java_bali_overland_tour_02
slider_java_bali_overland_tour_03
slider_java_bali_overland_tour_04
slider_java_bali_overland_tour_05
slider_java_bali_overland_tour_06
slider_java_bali_overland_tour_07
slider_java_bali_overland_tour_08
slider_java_bali_overland_tour_09
slider_java_bali_overland_tour_10
slider_java_bali_overland_tour_11
slider_java_bali_overland_tour_12
slider_java_bali_overland_tour_13
slider_java_bali_overland_tour_14
slider_java_bali_overland_tour_15
slider_java_bali_overland_tour_16
slider_java_bali_overland_tour_17
slider_java_bali_overland_tour_18
slider_java_bali_overland_tour_19
slider_java_bali_overland_tour_20
slider_java_bali_overland_tour_21
slider_java_bali_overland_tour_22
slider_java_bali_overland_tour_23
slider_java_bali_overland_tour_24
slider_java_bali_overland_tour_25
slider_java_bali_overland_tour_26
slider_java_bali_overland_tour_27
slider_java_bali_overland_tour_28
slider_java_bali_overland_tour_29
slider_java_bali_overland_tour_30
slider_java_bali_overland_tour_31
slider_java_bali_overland_tour_32
slider_java_bali_overland_tour_33
slider_java_bali_overland_tour_34
slider_java_bali_overland_tour_35
slider_java_bali_overland_tour_36
slider_java_bali_overland_tour_37
slider_java_bali_overland_tour_38
slider_java_bali_overland_tour_39
slider_java_bali_overland_tour_40
slider_java_bali_overland_tour_41
slider_java_bali_overland_tour_42
slider_java_bali_overland_tour_43
slider_java_bali_overland_tour_44
slider_java_bali_overland_tour_45
slider_java_bali_overland_tour_46
slider_java_bali_overland_tour_47
slider_java_bali_overland_tour_48
slider_java_bali_overland_tour_49
slider_java_bali_overland_tour_50
slider_java_bali_overland_tour_51
slider_java_bali_overland_tour_52
slider_java_bali_overland_tour_53
slider_java_bali_overland_tour_54
slider_java_bali_overland_tour_55
slider_java_bali_overland_tour_56
slider_java_bali_overland_tour_57
slider_java_bali_overland_tour_58
slider_java_bali_overland_tour_59
slider_java_bali_overland_tour_60
slider_java_bali_overland_tour_61
slider_java_bali_overland_tour_62
slider_java_bali_overland_tour_63
slider_java_bali_overland_tour_64
slider_java_bali_overland_tour_65
slider_java_bali_overland_tour_66
slider_java_bali_overland_tour_67
slider_java_bali_overland_tour_68
slider_java_bali_overland_tour_69
slider_java_bali_overland_tour_70
slider_java_bali_overland_tour_71
slider_java_bali_overland_tour_72
slider_java_bali_overland_tour_73
slider_java_bali_overland_tour_74
slider_java_bali_overland_tour_75
slider_java_bali_overland_tour_76
slider_java_bali_overland_tour_77
slider_java_bali_overland_tour_78
slider_java_bali_overland_tour_79
slider_java_bali_overland_tour_80
slider_java_bali_overland_tour_81
slider_java_bali_overland_tour_82
slider_java_bali_overland_tour_83
slider_java_bali_overland_tour_84
slider_java_bali_overland_tour_85
slider_java_bali_overland_tour_86
slider_java_bali_overland_tour_87
slider_java_bali_overland_tour_88
slider_java_bali_overland_tour_89
slider_java_bali_overland_tour_90
slider_java_bali_overland_tour_91
slider_java_bali_overland_tour_92
slider_java_bali_overland_tour_93
slider_java_bali_overland_tour_94
slider_java_bali_overland_tour_95
slider_java_bali_overland_tour_96
slider_java_bali_overland_tour_97
slider_java_bali_overland_tour_98
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Java – Bali Overland Tour

Reis details:

  • Jakarta
  • 2
  • I-JAV-17
  • 11 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen