Hotels Kyoto

Hotels Kyoto: Vind de Beste Accommodaties voor jouw Reis

Zoekt u een hotel in Kyoto? U kunt kiezen uit meer dan 2000 verschillende hotels in Kyoto. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Kyoto is het culturele centrum van Japan met 1600 boeddhistische tempels, 400 Shinto-heiligdommen en prachtige paleizen. De stad ligt midden op het eiland Honshu en is omringd door bergen. Kyoto was vroeger ruim duizend jaar de keizerlijke hoofdstad van Japan. Er wonen tegenwoordig circa 1,5 miljoen mensen.

De Beste Hotels in Kyoto

Kyoto, een stad gelegen in de regio Kansai van Japan, staat wereldwijd bekend als de culturele hoofdstad van Japan. Toeristen kunnen de authentieke Japanse gastvrijheid ervaren via de vele accommodaties die Kyoto biedt. Met tal van accommodatie opties beschikbaar, variërend van traditionele Ryokans tot moderne boetiekhotels, heeft Kyoto de perfecte optie voor elke reiziger. De traditionele Ryokans worden geliefd door toeristen vanwege hun tatami-mat vloeren, Japanse kamers, gemeenschappelijke hete bronnen en unieke Japanse maaltijden.

De hotels in Kyoto zijn per nacht te reserveren

Kyoto heeft ook enkele luxe hotels die een onvergelijkbare ervaring bieden met een prachtig uitzicht op de stad, high-end spa’s en Michelin-ster restaurants. Naast deze hotels zijn er ook verschillende middenklasse hotels en pensions die een comfortabel en betaalbaar verblijf bieden voor budgetbewuste reizigers. Kyoto is de perfecte bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een mix van moderniteit met traditionele Japanse cultuur.

Breng een bezoek aan ons reisburo in Maarssen om uw reis naar Kyoto te bespreken

Wilt u uw reis naar Kyoto persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Kyoto


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Kyoto, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Uw hotel in Kyoto is te combineren met een vliegticket

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers, treintickets en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

De stad Kyoto zelf heeft geen luchthaven. De luchthaven die het dichtst bij Kyoto ligt, is de internationale luchthaven van Osaka (Itami Airport), op ongeveer 36 km van Kyoto en op ongeveer 55 minuten rijden met de bus. Omdat Osaka International Airport echter alleen binnenlandse vluchten neemt, vinden de meeste internationale reizigers dat Kansai International Airport handiger is. Kansai International Airport ligt op 77 km afstand van Kyoto in de baai van Osaka, en op 75 minuten reizen met een beperkte sneltrein.