Hotels Nara, Japan

Hotels Nara – Japan

Zoekt u een hotel in Nara? U kunt kiezen uit meer dan 120 verschillende hotels in Nara. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Nara persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Nara


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Nara, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Nara


Nara, gelegen in het hart van Japan, is een stad die rijk is aan geschiedenis en cultuur. Als de eerste permanente hoofdstad van Japan, gesticht in het jaar 710, herbergt Nara een schat aan historische schatten, waaronder enkele van de oudste en grootste tempels van het land. De beroemde Todai-ji tempel, bekend om zijn enorme bronzen Boeddha, is slechts één van de vele architectonische wonderen die de stad te bieden heeft.

Nara is ook beroemd om zijn hertenpark, waar honderden tamme herten vrij rondlopen en beschouwd worden als boodschappers van de goden. Deze unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en historisch erfgoed maakt Nara tot een onvergetelijke bestemming voor bezoekers uit binnen- en buitenland.