Hotels Otaru - Japan

Hotels in Otaru: Vind de Beste Accommodaties voor je Reis

Zoekt u een hotel in Otaru? U kunt kiezen uit meer dan 130 verschillende hotels in Otaru. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt.

Zoekt u een ander hotel in Japan? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren. Combineer uw hotel met een vliegticket naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Japan samenstellen. Ook voor transfers en binnenlandse vluchten kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw reis naar Otaru persoonlijk komen bespreken met één van onze reisspecialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Otaru


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Otaru, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.


Informatie Otaru


Otaru, een charmante havenstad in de regio Hokkaido van Japan, is bekend om zijn schilderachtige kanaaldistrict en rijke geschiedenis. In de eerste helft van de 20e eeuw speelde Otaru een cruciale rol in de handel door de overslag van goederen van grote schepen naar kleinere, die ze vervolgens naar de pakhuizen langs het kanaal vervoerden. Tegenwoordig zijn deze historische pakhuizen omgetoverd tot een levendige wijk met restaurants, winkels en galerieën, wat een bezoek aan Otaru een unieke ervaring maakt. De stad is gemakkelijk bereikbaar per trein vanuit Sapporo en biedt een prachtige mix van nostalgische en moderne invloeden, waardoor het een populaire bestemming is voor zowel dagtochten als langere verblijven.