Strandvakantie Cambodja – Sihanouk Ville - 3 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va €
va €
va €

Dagelijks vertrek vanuit Phnom Penh

Met dit programma kunt u genieten van een paar heerlijke stranddagen in de bruisende badplaats Sihanouk Ville. We reizen vanuit de hoofdstad Phnom Penh naar Sihanouk Ville. Wilt u langer in Sihanouk Ville verblijven, dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per nacht te verlengen in Sihanouk Ville.

De hoogtepunten van deze reis:

  • Strandvakantie Sihanouk Ville

Na het ontbijt vertrekken we naar Sihanouk Ville. Deze plaats ligt ongeveer 230 km ten zuidwesten van Phnom Penh. Sihanouk Ville beschikt over ongerepte witte zandstranden, idyllische tropische eilanden en een dynamisch nachtleven. Met haar palmen bezaaide oevers en het warme, heldere water zal het geen verrassing zijn dat Sihanouk Ville vele locals, expats en toeristen aantrekt die hier willen genieten van een strandvakantie. Doe zoals de lokale bevolking het doet en geniet van het poederachtige witte zandstrand met een gekoelde kokosnoot en een smakelijk gegrilde vis.

Er liggen tientallen ongerepte eilanden voor de kust van Sihanouk Ville. Koh Rong en Koh Rong Saloem zijn beide voorzien van schitterende stranden met palmbomen schaduwrijke oevers. Vanuit Sihanouk Ville kunt deelnemen aan vele activiteiten, zoals boottochtjes, eilandhoppen, vissen, duiken en snorkelen in het kristalheldere water. Duikliefhebbers kunnen de mysterieuze onderwaterwereld voor de kust van Cambodja verkennen. Voor deze duiktrips kunt u terecht bij één van de PADI Dive Centers.

Na aankomst in Sihanouk Ville volgt de transfer naar het White Boutique Hotel. Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Het White Boutique Hotel is een beachfront viersterrenhotel. Het hotel beschikt over een privé-strand.

Overnachting in het White Boutique Hotel – standard kamer.

Hotel

Deze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand of op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen.

Optioneel: (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de excursie eiland hoppen. We vertrekken vanaf de Victory Pier, per boot, naar het eerste Marine Park van Cambodja. Onze eerste bestemming is Koh Tas Island. Bij dit eiland kunt u perfect snorkelen. Vervolgens varen we verder naar Koh Rong Samloem. Tijdens deze boottocht kunt u genieten van een buffetlunch. Na aankomst op Koh Rong Samloem kunt u enkele uren vrij besteden. U kunt een trekking maken door de jungle en de mangroves. Verder kunt u op dit eiland heerlijk zwemmen in het kristalheldere water en relaxen op het strand. Later op de dag varen we weer terug naar de pier. Bij deze excursie zijn de transfer van en naar het hotel inbegrepen.

Overnachting in het White Boutique Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer vanuit Sihanouk Ville naar het vliegveld van Phnom Penh. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis per nacht verlengen in Sihanouk Ville of een andere bouwsteenmodule koppelen aan dit programma. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW CAMBODJA REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE CAMBODJA SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Cambodja - Sihanouk Ville

Strandvakantie Cambodja - Sihanouk Ville - 3 Dagen - B-CAM-01

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Strandvakantie Cambodja – Sihanouk Ville

Reis details:

  • 2
  • B-CAM-01
  • 3 dagen
  • Logies + ontbijt
  • Verlenging mogelijk