Wilpattu Tour - 3 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va €
va €
va €

Wilpattu Tour

Dagelijks vertrek vanuit Negombo of Kalpitiya

Het ultieme programma voor de natuurliefhebber. We bezoeken en overnachten in het Wilpattu National Park, omringd door wilde dieren.

De hoogtepunten van deze reis:

 • Jeepsafari Wilpattu National Park
 • Overnachtingen in een tent in de jungle

U kunt dit programma dagelijks starten vanuit Negombo of Kalpitiya. Deze transfer is inclusief indien dit programma aansluit op één van onze andere Sri Lanka bouwsteenmodules.

Na het ontbijt volgt de transfer naar Wilpattu.

Het Wilpattu National Park is gelegen langs de noordwestkust. Dit park beschikt over een uniek complex van meren, welke ook wel villus worden genoemd. Deze meren vormen de natuurlijke bassins, welke gevuld worden met regenwater. Het landschap bestaat uit jungles en open graslanden. In dit park komen we veel luipaarden en lippenberen tegen. Verder bestaat de mogelijkheid dat we hier olifanten, herten, wilde varkens, buffels en krokodillen kunnen spotten. Liefhebbers van vogels kunnen hier de Ceylonhoen, de Bruinkap Jungletimalia, de Ceylon Woodshrike en de Goudborst Bulbul bewonderen.

Na aankomst in Wilpattu gaan we inchecken in uw eigen tent, gelegen aan de rand van het Wilpattu National Park. Dit is een unieke ervaring, het overnachten in een nationaal wildpark. De tenten zijn redelijk luxe, voorzien van een wc, een douche, een ventilator en een bed met klamboe. Ook is er stroom aanwezig in de tent. Vanaf uw zitje voor de tent kunt u volop genieten van het Wilpattu National Park.

Diner + Overnachting in uw eigen tent van het Big Game Tented Safari Camp.

Diner
Tent

We beginnen vandaag met een smaakvol ontbijt. Deze wordt geserveerd onder een tentzeil, zodat u volop van de natuur kunt genieten.

Hierna gaan we een jeepsafari maken door het Wilpattu National Park. Tijdens deze jeepsafari proberen we zo veel mogelijk wilde dieren te spotten.

Later op de dag kunt u heerlijk voor uw tent tot rust komen.

Diner + Overnachting in uw eigen tent van het Big Game Tented Safari Camp.

Ontbijt, Diner
Tent

Na het ontbijt volgt de transfer (inclusief indien u meerdere bouwstenen met elkaar combineert) naar één van de volgende bestemmingen: Anuradhapura, de Culturele Driehoek of Jaffna.

U kunt dus zelf uw volgende bestemming uitkiezen. Na aankomst in één van deze bestemmingen (indien meerdere bouwstenen met elkaar worden gecombineerd) eindigt dit programma. U kunt andere bouwstenen koppelen aan dit programma en zo uw eigen Sri Lanka reis samenstellen.

WILT U UW SRI LANKA REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE SRI LANKA SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Sri Lanka - Wilpattu Tour - 3 Dagen - WIL-I-01

Entreegelden

Overzicht Entreegelden in USD, deze dienen ter plaatse te worden voldaan indien u wilt deelnemen aan één van deze excursies


 • Jeepsafari Wilpattu National Park: USD 125 per persoon
 • Morning 0r Evening half day met gids: USD 80 per persoon

Let Op: de entreegelden kunnen altijd iets afwijken. U kunt zelf bepalen aan welke excursies u wilt deelnemen.

Indien u NIET wilt deelnemen aan bepaalde excursies dan dient u dit bij de boeking op te geven. Deze entreegelden behoeft u dan ook niet te voldoen.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Wilpattu Tour

Reis details:

 • Vliegveld Colombo
 • 2
 • WIL-I-01
 • 3 dagen
 • Privé auto of minibus met Engelssprekende chauffeur
 • Halfpension
 • Te verlengen met één van onze andere Sri Lanka bouwstenen, op deze manier kunt u uw eigen Sri Lanka reis samenstellen