Hotels Bentota

Zoekt u een hotel in Bentota? U kunt kiezen uit meer dan 49 verschillende hotels in Bentota. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit meer dan 49 hotels in Bentota

Bentota is de ideale locatie voor een rustige vakantie, met een prachtig strand met kristalhelder water, een betoverend tropisch klimaat, luxe resorts en watersporten zoals surfen en jetskiën. Maak een rustige boottocht op de Bentota-rivier en geniet van traditionele visserij en de exotische flora en fauna van Sri Lanka.

Deze hotels in Bentota zijn per nacht te boeken

Bezoek historische monumenten en tempels zoals de Galapota en Kande Vihara-tempels. Bentota heeft voor alle reizigers iets te bieden, het is perfect voor een groeps- of individuele vakantie en gezinsvakanties. Kom en ervaar de schilderachtige schoonheid van Bentota!

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of “bouwsteenmodules” naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen vakantie naar Sri Lanka samenstellen!

Van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties

De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Sri Lanka te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Overzicht hotels Bentota

Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Bentota, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u reserveren tegen scherpe prijzen.

Prince Villa - Bentota

Prince Villa – Bentota Prince Villa LAAGSTE PRIJS! va € …

Aluthgama - Mangroven River View

Mangroven River View – Aluthgama/Bentota Mangroven River View LAAGSTE PRIJS! …

Bentota - Oasey Aryuveda Beach Hotel

Oasey Aryuveda Beach Hotel – Bentota/Induruwa Oasey Aryuveda Beach Hotel …

Bentota - Centara Ceysands Resort & Spa

Centara Ceysands Resort & Spa – Bentota LAAGSTE PRIJS! va …

Bentota - EKHO Surf

EKHO Surf – Bentota EKHO Surf Bentota LAAGSTE PRIJS! va …

Bentota - Taj Bentota Resort & Spa

Taj Bentota Resort & Spa – Bentota Taj Bentota Resort …

Bentota - Cinnamon Bentota Beach

Cinnamon Bentota Beach – Bentota Cinnamon Bentota Beach LAAGSTE PRIJS! …