Hotels Kalutara – Sri Lanka

Zoekt u een hotel in Kalutara? U kunt kiezen uit meer dan 49 verschillende hotels in Kalutara. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

U kunt bij BM Air Reizen kiezen uit meer dan 49 verschillende hotels in Kalutara

Kalutara is een stad gelegen aan de zuidwestelijke kust van Sri Lanka, ongeveer 40 kilometer ten zuiden van Colombo. Het is een populaire toeristische bestemming met een lange geschiedenis en culturele betekenis. De stad staat bekend om zijn prachtige stranden, resorts en historische bezienswaardigheden zoals de Kalutara Bodhiya, een heilige boeddhistische tempel die de grootste holle stoepa ter wereld herbergt.

Deze hotels in Kalutara kunt u per nacht reserveren

De stad heeft ook een rijke culturele erfgoed, gevormd door zijn nabijheid tot de Indische Oceaan en de vermenging van verschillende culturen. Bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan activiteiten zoals watersporten, sightseeing, winkelen en dineren. De stad is goed verbonden met weg en spoorweg netwerken met gemakkelijke toegang tot andere belangrijke bestemmingen in Sri Lanka zoals Galle, Bentota en Nuwara Eliya.

Met zijn rijke geschiedenis, bloeiende cultuur en natuurlijke schoonheid is Kalutara een must-visit bestemming voor iedereen die naar Sri Lanka reist.

Meer ontdekken op Sri Lanka, combineer uw hotel in Kalutara met een van onze reizen

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of één van onze Sri Lanka reizen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen vakantie naar Sri Lanka samenstellen.

De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw Sri Lanka reis te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Overzicht hotels Kalutara

Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Kalutara, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u reserveren tegen scherpe prijzen.