Rondreis Cultuur en Natuur - 17 Dagen

Rondreis Cultuur en Natuur

De rondreis Cultuur en Natuur is een 17 daagse individuele rondreis door Sri Lanka.

Tijdens deze rondreis staan cultuur en natuur centraal. We starten in Negombo, waar we prachtige dagtour gaan maken. Via het olifantenweeshuis in Pinnawela gaan we verder naar Yapahuwa. Hier bezoeken we het indrukwekkende rotsfort. Vervolgens bezoeken we de culturele historische steden Anuradhapura, Mihintale, Sigiriya, Dambulla en Polonnaruwa. Ook Kandy en Nuwara Eliya staan op het programma. Hierna bezoeken we de prachtige natuur bij de Horton Plains en het Uda Walawa National Park. We eindigen in Koggala, waar u kunt gaan relaxen op het strand.

Wilt u uw vakantie naar Sri Lanka persoonlijk komen bespreken met één van onze Sri Lanka specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld in Colombo

Aankomst op het Bandaranaike International Airport. Na de laatste douanecontrole staat de chauffeur u op te wachten en heet u welkom in Sri Lanka, de parel in de Indische Oceaan.

Hierna volgt de transfer, ongeveer 10 minuten, naar Negombo. We gaan inchecken in het Paradise Holiday Village Hotel. Dit hotel ligt op loopafstand van het strand. Uiteraard heeft dit hotel ook een zwembad. In de omgeving van dit hotel vindt u diverse restaurants.

Later op de dag maken we een stadstour in Negombo.

We bezoeken de kleurrijke vismarkt, gelegen bij het strand, waar we de vissers bezig zien met het binnenhalen van de verse vis. De vismarkt van Negombo behoort tot de grootste van Sri Lanka. Op de markt wordt dagelijks allerlei soorten vis verhandeld en op het strand worden de vissen gedroogd voor de handel naar het binnenland.

Hierna bezichtigen we de overblijfselen van het Nederlandse Fort. De Portugezen bouwden hier een fort, welke in 1644 door de Nederlanders werd verwoest en daarna weer werd herbouwd. Er zijn nog slechts enkele ruïnes en een deel van een muur met een toegangspoort intact.

Vervolgens bezoeken we de St. Mary Church. Deze Katholieke kerk werd gebouwd in 1874.

Tot slot bezoeken we de Angurukaramulla tempel. Deze boeddhistische tempel en is één van de belangrijkste historische tempels van Sri Lanka. De tempel is beroemd vanwege haar 6m lange liggende Boeddha, oude muurschilderingen en vele schilderijen.

Diner + Overnachting in het Paradise Holiday Village Hotel – Negombo.

Diner
Hotel

Na het ontbijt reizen we van Negombo naar Yapahuwa.

Onderweg bezoeken we het olifantenweeshuis in Pinnawela. In deze crèche worden jonge olifanten opgevangen, die uit hun natuurlijke omgeving geraakt zijn. Een aantal van hen zal belanden in een buitenlandse dierentuin, omdat ze vaak niet meer kunnen wennen aan een leven in het wild. Het is leuk om te kijken naar de speelse jonge olifantjes. In de ochtend en in de middag worden de jonge olifantjes met de fles gevoed. Daarna moeten ze in bad. De olifanten verlaten het kamp en gaan met de hele kudde naar de Ma Oya rivier. In deze rivier genieten de olifanten van het verkoelende water. Vanaf diverse punten heeft u een prachtig uitzicht op de olifanten. U kunt hier schitterende foto’s maken en dicht bij de olifanten komen. De volwassen olifanten doen in het weeshuis allerlei klusjes, zoals het verzamelen van voedsel. De olifanten kunnen vrij rondlopen op een stuk land van ongeveer 10 hectare. Ook in het kamp kunt u prachtige foto’s maken. Ook bestaat de mogelijkheid om de olifanten te voeren.

Na aankomst in Yapahuwa zullen we inchecken in het Yapahuwa Paradise Hotel.

Diner + Overnachting in het Yapahuwa Paradise Hotel – Yapahuwa.

Ontbijt, Diner
Hotel
Dag 03 :
Yapahuwa

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan het rotsfort in Yapahuwa.

Yapahuwa was de hoofdstad van Sri Lanka in de 13e eeuw, tijdens het bewind van koning Bhuvanekabahu I (1272 – 1284 A.D.). In tegenstelling tot Sigiriya, werd het paleis niet gebouwd op de top van de rots, maar in plaats daarvan beschermden twee halfronde muren, twee grachten en een moddergracht het koninklijk paleiscomplex.

De stenen trap, die doet denken aan de Cambodjaanse stijl, is één van de mooiste op het eiland. Beelden van uitbundige muzikanten, dansers en drummers sieren de laatste trap en de veranda erboven.

Er bevindt zich hier ook een klein museum, met meer dan 500 Chinese munten en aardewerk.

Diner + Overnachting in het Yapahuwa Paradise Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Vandaag reizen we, na het ontbijt, van Yapahuwa naar Anuradhapura.

We gaan hier een bezoek brengen aan de oude historische stad. De ruïnes van Anuradhapura maken deel uit van het rijke Sri Lankaanse erfgoed. Over een periode van 1300 jaar hebben hier meer dan 113 koningen geregeerd.

Vanaf het ontstaan als een nederzetting van minister Anuradha in de 6e eeuw voor Christus, ontwikkelde Anuradhapura zich in een snel tempo en werd het de hoofdstad van het eiland onder bewind van koning Pandukhabaya (437-366 v C). In het midden van de 3e eeuw v. Chr. is Anuradhapura beroemd door de voortreffelijkheid van haar tempelkunst en paleisarchitectuur, het vernuft en de vaardigheid van de irrigatie-ingenieurs, edele olifanten, edelstenen, fijne specerijen en haar militaire macht. De stad bereikte haar hoogtepunt in het begin van de christelijke jaartelling. Het gebied rondom de stad werd omringt door 4 enorme muren van elk 26 km lang en telde vele inwoners en prachtige boeddhistische heiligdommen en openbare gebouwen. Een bezoek aan de enorme stupa’s Jetavana Dagoba, Abayagiri Stupa & Golden Sand Stupa mag zeker niet gemist worden. Deze tempels en monumentale dagoba’s, gebouwd onder grootste architectonische prestaties, zijn alleen in schaal overtroffen door de grote piramides bij Gizeh. Anuradhapura staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

De Jetavana Dagoba is 1600 jaar oud en is de hoogste stoepa in Sri Lanka, met een hoogte van 122 meter. De bouw van deze dagoba duurde bijna 30 jaar en men gebruikte meer dan 90 miljoen bakstenen. Het is één van de grootste bouwwerken op aarde gemaakt van bakstenen.

De Abayagiri Stupa behoort tot één van de zeventien religieuze bezienswaardigheden van Anuradhapura. In het oude klooster, gesticht in de 2e eeuw voor Christus, woonden zo’n 5000 monniken.

De Ruwanweli Maha Saya (Golden Sand Stupa) is een schitterende stupa en heilig voor vele boeddhisten. Het werd gebouwd door Koning Dutugemunu in de 2e eeuw voor Christus. De stupa is meer dan 100m hoog.

Verder bezichtigen we de Guard- en Moonstone, de Twin Ponds en de 159 meter lange Elephant Pond.

Diner + Overnachting in het Alakamanda Hotel – Anuradhapura.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Mihintale Tempel. Deze tempel is schitterend gelegen op een rots en bezaaid met heiligdommen. Deze religieuze plaats is een bedevaartsoord en beschikt over verschillende monumenten.

In Mihintale werd het Boeddhisme voor het eerst geïntroduceerd in Sri Lanka, daarom wordt deze plaats beschouwd als de bakermat van het boeddhisme. Vanaf de top van de heuvel kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het omliggende platteland.

Diner + Overnachting in het Alakamanda Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt verlaten we Anuradhapura en gaan verder naar Dambulla.

Onderweg bezoeken we de oude historische stad Sigiriya. Deze plaats staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Het complex bestaat uit watertuinen, rotstuinen en de indrukwekkende leeuwenrots van Sigiriya, 200 m hoog en reeds van veraf zichtbaar. Het bestijgen van deze rots via een stelsel van trappen vergt enige inspanning, maar het uitzicht over de jungle is werkelijk adembenemend. Halverwege de steile wand zult u genieten van de prachtige muurschilderingen op de spiegelwand. De fresco’s (muurschilderingen) beelden de wolkenmaagden uit. Bovenop de rots bevindt zich de citadel, de overblijfselen van het paleis uit de 5de eeuw. U kunt hier rondwandelen over de diverse plateaus.

Hierna gaan we een bezoek brengen aan de oude rotstempel van Dambulla. Deze rotstempel dateert uit de 2e eeuw voor Christus. De wand- en plafondschilderingen geven de voornaamste episoden uit de levens van Boeddha weer. De bekendste tempels zijn hier de gouden tempel van Dambulla (Rangiri Dambulla Uyanwatta Rajamaha Viharaya), welke ook op de Werelderfgoedlijst staat en de rotstempel Rangiri Dambulla Rajamaha Viharaya. Enkele beelden van Boeddha hebben in liggende positie enorme afmetingen, zoals we die ook aantreffen in o.a. Polonnaruwa. Vanuit het tempelcomplex kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de bergen, de dichte bossen en de regenwaterreservoirs. Op circa 100 meter hoogte ligt de Gouden Tempel van Dambulla, die bestaat uit 5 grotten. In deze grotten zijn de plafonds beschilderd met prachtige boeddhistische afbeeldingen. Monniken mediteerden en leefden in de grotten. Tevens staan er meer dan 150 Boeddhabeelden in deze rotstempel. De Gouden Tempel van Dambulla is de beroemdste en het meest geliefde boeddhistische heiligdom van Sri Lanka. De eerste grot is genaamd Devaraja Viharaya. Deze grot herbergt een 14m lang Boeddhabeeld. De tweede en tevens grootste grot is de Maharaja Vihara, wat in het Singalees De tempels van de grote koningen betekent. In deze grot staan vele prachtige Boeddhabeelden. Tevens vinden we in deze grot een van de mooiste muurschilderingen van Sri Lanka. In de derde grot Maha Vihara, vinden we muur- en plafondschilderingen uit de Kandyse periode. Deze beschilderingen zijn gemaakt in opdracht van koning Kirti Sr Rajasingha, een beroemde boeddhistische prediker. In deze grot staat ook een standbeeld van de koning en meer dan 50 Boeddhabeelden. U kunt heerlijk rondwandelen door de grotten en genieten van alle pracht en praal.

Diner + Overnachting in het Palwehera Village Resort – Dambulla.

Ontbijt, Diner
Hotel

Vandaag gaan we, na het ontbijt, een bezoek brengen aan de oude stad Polonnaruwa. We gaan deze culturele stad per fiets ontdekken.

Deze stad was slechts voor een korte tijd, van de 11de tot de 13de eeuw, de hoofdstad van het Singalese rijk. Het complex bestaat uit (deels gerestaureerde) paleizen, tempels, Koninklijke baden en lusttuinen. Indrukwekkend zijn de uit granietrotsen gehouwen beelden van Boeddha, die in liggende, staande, zittende en mediterende houding wordt afgebeeld. Het liggende beeld is 14 meter lang en de staande Boeddha is 7 meter hoog. De belangrijkste monumenten van Polonnaruwa zijn goed bewaard gebleven en gemakkelijk toegankelijk.

Hierna gaan we verder naar Medirigiriya.

Medirigiriya is een soort boeddhistische structuur die in Sri Lanka wordt gevonden. Het staat ook bekend als dage, thupagara en cetiyagara. Hoewel het misschien enige Indiase invloed heeft gehad, is het een structuur die min of meer uniek is voor de oude Sri Lankaanse architectuur. Vatadages werden gebouwd rond kleine stoepa’s voor hun bescherming, die vaak een relikwie verankerden of op heilige grond werden gebouwd. Ze waren cirkelvormig van vorm en waren meestal gebouwd van steen en baksteen en versierd met gedetailleerde steensnijwerken. Vatadages kan ook een houten dak hebben, ondersteund door een aantal stenen kolommen die in verschillende concentrische rijen zijn gerangschikt.

Diner + Overnachting in het Palwehera Village Resort.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt reizen we verder naar Kandy.

Onderweg stoppen we bij de kruidentuin van Matale. Hier maken we kennis met verschillende soorten kruiden en specerijen. Ook krijgt u een uitleg over het gebruik van deze specerijen in de Sri Lankaanse keuken.

Kandy is de mooiste stad van Sri Lanka en schitterend gelegen aan het pittoreske stuwmeer, dat het stadsbeeld beheerst. Kandy is bij uitstek het symbool van de Singalese nationale trots en heeft zich als koninkrijk altijd met meer of minder succes verweerd tegen de Portugese, de Nederlandse en de Engelse overheersing. Kandy is tevens het culturele centrum van Sri Lanka en hoofdzetel van de Boeddhistische monniken. Met zijn 150.000 inwoners is het de 3e stad van het land, achter Colombo en Jaffna. De stad is gelegen op 500 meter boven de zeespiegel. De hogere ligging en de omringende bergen zorgen voor een aangenaam klimaat.

Diner + Overnachting in het Royal Kandyan Hotel – Kandy.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt gaan we een stadstour maken in Kandy.

We bezoeken de Tempel van de Tand. Hier wordt de voornaamste Boeddhistische relikwie in Sri Lanka bewaard, Boeddha’s linker boventand. Deze tand werd door de dochter van een Boeddhistische koning uit India gesmokkeld. De Tand van Boeddha geldt sinds die tijd als symbool voor de zelfstandigheid van het Singalese volk en zijn geloofsovertuiging. De relikwie wordt bewaard onder een gouden dak in de tempel.

Hierna bezoeken we het National Museum. Dit museum ligt naast de Tempel van de Tand in een deel van het voormalig Koninklijk Paleis van Kandy. In het museum vindt u meer dan 5000 kunstvoorwerpen.

Later op de dag bezoeken we de Koninklijke Botanische tuin in Peradeniya. De tuin is gelegen op circa 5,5 km van Kandy en heeft een oppervlakte van circa 60 hectare. De Botanische Tuin in Peradeniya werd formeel opgericht in 1843. Eén van de bekendste attracties in het park is het orchideeënhuis, dat meer dan 300 verschillende soorten orchideeën huisvest. Verder beschikt het park over o.a. een specerijen tuin, kokospalmen, een bloementuin, een cactushuis en een bamboebos.

’s Avonds bezoeken we ook nog een spectaculaire Culturele Dansshow. Onder begeleiding van de Kandy drummers vinden enkele speciale dansvoorstellingen plaats, zoals de cobra dans, de gemaskerde dans en een spectaculaire vuurshow.

Diner + Overnachting in het Royal Kandyan Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden.

In de middag gaan we een bezoek brengen aan een Vedda dorp, genaamd Dambana. Dit is een afgelegen oerwouddorp, gelegen in het Badulla-district. Dit inheemse volk heeft een eigen taal en vormt het hart en ziel van deze regio.

Het is een hartverwarmende ervaring om uit de eerste hand inzicht te krijgen in de Vedda-cultuur en hun manier van leven. Deze community blijft onaangetast door verstedelijking en andere moderne invloeden, waardoor je een echt begrip krijgt voor deze gemeenschap. Bezoekers krijgen ook de ongelooflijke kans om het hoofd van de stam te ontmoeten.

Diner + Overnachting in het Royal Kandyan Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt rijden we via het prachtige landschap van Kandy naar Nuwara Eliya.

We rijden langs uitgestrekte theeplantages, waar de beroemde Ceylon Thee vandaan komt. We zien hier de theeplukkers aan het werk die in de enorme plantages de blaadjes met de hand plukken en vervolgens in enorme manden stoppen. Vervolgens zien we bij de fabriek hoe de blaadjes verder verwerkt worden tot het eindproduct. Uiteraard gaan we hier genieten van een verse kop thee.

In Nuwara Eliya maken we een stadstour en bezoeken de lokale fruitmarkt.

Diner + Overnachting in het Oak Ray Summer Hill Breeze Hotel – Nuwara Eliya.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Horton Plains, een schitterende hoogvlakte, gelegen op een hoogte van 2100 meter. Het Horton Plains National Park is een natuurreservaat dat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Dit gebied was vroeger het jachtterrein van de Engelse gouverneur. Het park beschikt over uitgestrekte graslanden afgewisseld met dichte wouden. Er leven hier herten, makaken, reptielen en luipaarden. Ook kunt u hier wel 87 verschillende soorten vogels spotten, waarvan er enkele alleen in dit gebied voorkomen.

We gaan een wandeltocht maken door het Horton Plains National Park. In het park ligt de Baker’s waterval, één van de mooiste watervallen van Sri Lanka.

Een ander hoogtepunt in het park is de World’s End. U moet niet te dicht bij de bergrand komen, want u waant zich hier echt aan het einde van de wereld. De bergrand loopt loodrecht naar beneden en eindigt op 1600 meter! U heeft hier een prachtig uitzicht over de bergen. Vlakbij de World’s End ligt de Mini World’s End, met een afgrond van ongeveer 300 meter.

Diner + Overnachting in het Oak Ray Summer Hill Breeze Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt bezoeken we de schitterende kleurrijke Sita Amman tempel. Volgens de legende is de tempel gebouwd om de plaats te markeren waar Sita, de heldin uit het Indiase epos Ramayana gevangen werd gehouden door haar ontvoerder Koning Ravana.

Hierna gaan we een jeepsafari maken door het Uda Walawe National Park.

Het Uda Walawe National Park is opgericht in 1972 om een veilige plek te bieden voor een grote populatie olifanten. In de loop van de tijd groeide het aantal wilde dieren in het park. Zo leven er herten, apen, wilde zwijnen, luipaarden en vele soorten vogels. Op 1 dag kunt u soms wel meer dan 100 verschillende soorten vogels spotten. Het park is gelegen langs het Uda Walawe Reservoir, een groot meer. In het park bevinden zich verder open graslanden en jungles.

Diner + Overnachting in het Centauria Lake Resort – Embilipitiya.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan het Elephant Transit Home.

Het Elephant Transit Home is in 1995 opgericht, door het Department van Wild Life Conversation, om in de steek gelaten en gewonde jonge olifantjes op te vangen. De baby olifantjes komen uit alle delen van Sri Lanka. Het Elephant Transit Home biedt de olifantjes een veilige plek om te verblijven tot dat ze oud genoeg zijn om terug gezet te worden in het wild.

Diner + Overnachting in het Centauria Lake Resort.

Ontbijt, Diner
Hotel

Vandaag gaan we, na het ontbijt, verder naar Koggala.

Na aankomst in Koggala gaan we inchecken in het Koggala Beach Hotel. Dit hotel is gelegen langs het strand en van alle gemakken voorzien.

De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand.

Diner + Overnachting in het Koggala Beach Hotel – Koggala.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan het Dutch Fort in Galle.

Dit fort heeft een rijke historie en werd oorspronkelijk gebouwd door de Portugezen. In 1640 versloegen de Nederlanders de Portugezen en verbouwde het Fort tot een complex van 38 hectare, met prachtige huizen, straten en een kerk. In 1796 moest Nederland capituleren en werd het Fort overgenomen door de Britten. Het huidige Galle Fort, dat sinds 1988 onder de UNESCO valt, is in goede staat en telt maar liefst 473 huizen. Bezienswaardig zijn o.a. de VOC-pakhuizen en kantoren, de zware bolwerken, bastions genaamd, het Punt Utrecht, waarop sinds 1940 de vuurtoren van Galle staat en de Nederlands Hervormde kerk met het oude Hollandse klokkentorentje uit 1701.

Diner + Overnachting in het Koggala Beach Hotel.

Ontbijt, Diner
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Colombo. Hier eindigt deze rondreis.

U kunt deze rondreis per nacht verlengen aan het strand in bijvoorbeeld Negombo, Mount Lavinia, Kalutara, Beruwala, Bentota, Induruwa, Ambalangoda, Hikkaduwa of Koggala.

Ook bent u NIET gebonden aan de hotels in dit programma, u kunt ieder hotel upgraden of veranderen. ALLES KAN EN NIETS MOET

Uiteraard kunt u deze reis ook verlengen met een heerlijke strandvakantie op de Malediven.

WILT U DEZE PRACHTIGE RONDREIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE SRI LANKA SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Wat is wel en niet inbegrepen in deze reis

Inclusief

 • Vervoer luchthaven Colombo - hotel v.v.
 • Vervoer per airconditioned auto of minibus, afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Engelssprekende chauffeur / gids, bij minder dan 8 deelnemers fungeert de chauffeur tevens als gids
 • Alle overnachtingen in comfortabele hotels op basis van halfpension = ontbijt + diner
 • Dagtour Negombo: vismarkt, Nederlands Fort, St. Mary Church, Angurukaramulla tempel
 • Bezoek aan het olifantenweeshuis in Pinnawela
 • Bezoek aan het rotsfort in Yapahuwa
 • Bezoek oude stad Anuradhapura + Mihintale tempel
 • Bezoek aan de oude historische stad Sigiriya
 • Bezoek aan de rotstempel van Dambulla
 • Bezoek aan Polonnaruwa + kruidentuin van Matale
 • Stadstour Kandy + Botanische tuin Peradeniya
 • Bezoek aan het oerwouddorp Dambana
 • Bezoek aan een theeplantage en een theefabriek
 • Bezoek hoogvlakte Horton Plains National Park
 • Bezoek aan de kleurrijke Sita Amman tempel
 • Jeepsafari door het Uda Walawe National Park
 • Bezoek aan het Elephant Transit Home
 • Stadstour Galle: o.a. Dutch Fort en Punt Utrecht

Exclusief

 • Entreegelden: deze dient u ter plaatse te voldoen: ongeveer USD 318 pp
 • Vliegticket naar Colombo. Deze kunt u uiteraard bij ons bijboeken of eventueel zelf reserveren

Kaart Rondreis Sri Lanka Cultuur en Natuur

Rondreis Sri Lanka - Cultuur en Natuur - 17 Dagen - I-SRI-06

 
Bijkomende kosten:
 
Reserveringskosten: € 10 per persoon
 
Calamiteitenfonds: € 5 per persoon
Tevens adviseren wij u om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten!

Entreegelden

Overzicht Entreegelden in USD, deze dienen ter plaatse te worden voldaan indien u deze locatie wilt bezoeken


 • Pinnawela: USD 7 per persoon
 • Yapahuwa: USD 5 per persoon
 • Anuradhapura: USD 25 per persoon
 • Sri Maha Bodhi Anuradhapura: USD 2,50 per persoon
 • Isurumuniya Temple Anuradhapura: USD 2 per persoon
 • Mihintale Temple: USD 5 per persoon
 • Sigiriya: USD 30 per persoon
 • Dambulla: USD 7 per persoon
 • Polonnaruwa: USD 25 per persoon
 • Huur Fiets Polonnaruwa: USD 5 per persoon
 • Medirigiriya: USD 5 per persoon
 • Kandy Temple: USD 7 per persoon
 • Peradeniya: USD 7 per persoon
 • Cultural Show Kandy: USD 5 per persoon
 • Dambana: USD 30 per persoon
 • Bezoek Theeplantage: USD 3 per persoon
 • Horton Plains NP: USD 70 per persoon
 • Sita Amman Temple: USD 1,50 per persoon
 • Uda Walawe NP: USD 70 per persoon
 • Elephant Transit Home: USD 6 per persoon

Let Op: de entreegelden kunnen altijd iets afwijken. U kunt zelf bepalen aan welke excursies u wilt deelnemen.

Indien u NIET wilt deelnemen aan bepaalde excursies dan dient u dit bij de boeking op te geven. Deze entreegelden behoeft u dan ook niet te voldoen.

Toeslagen

1-persoonskamer toeslag:


 • 01 januari 2024 t/m 31 december 2024: € 459

Toeslag bij verblijf in Kandy (Kandy Perahera) = in juli of augustus 2024: € 99 per persoon

De exacte data voor de Perahera in 2024 zijn nog niet bekend.


Er geldt een Verplichte toeslag op 24 december 2024 (Kerst) en op 31 december 2024 (Nieuwjaar).

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op genoemde data verblijft.

Horton Plains
Negombo - Paradise Holiday Village
Negombo - Paradise Holiday Village
Negombo - vismarkt
Negombo - vismarkt
Negombo - vismarkt
Negombo - vismarkt
Negombo - vismarkt
Negombo - Dutch Fort
Negombo - Dutch Fort
Negombo - Dutch Fort
Negombo - St. Mary Church
Negombo - St. Mary Church
Negombo - Angurukaramulla tempel
Negombo - Angurukaramulla tempel
Negombo - Angurukaramulla tempel
Negombo - Angurukaramulla tempel
Pinnawela - Olifantenweeshuis
Pinnawela - Olifantenweeshuis
Pinnawela - Olifantenweeshuis
Pinnawela - Olifantenweeshuis
Pinnawela - Olifantenweeshuis
Pinnawela - Olifantenweeshuis
Pinnawela - Olifantenweeshuis
Pinnawela - Olifantenweeshuis
Pinnawela - Olifantenweeshuis
Yapahuwa - Yapahuwa Paradise Hotel
Yapahuwa - Yapahuwa Paradise Hotel
Yapahuwa - Yapahuwa Paradise Hotel
Yapahuwa - Rotsfort
Yapahuwa - Rotsfort
Anuradhapura
Anuradhapura
Anuradhapura - Jetavana Dagoba
Anuradhapura
Anuradhapura - Abhayagiri Stupa
Anuradhapura
Anuradhapura
Anuradhapura - Golden Sand Stupa
Anuradhapura
Anuradhapura
Anuradhapura - Alakamanda Hotel
Anuradhapura - Alakamanda Hotel
Sigiriya - Sigiriya rots
Sigiriya - Sigiriya rots
Sigiriya - Sigiriya rots
Sigiriya - Sigiriya rots
Sigiriya - Sigiriya rots
Sigiriya - Sigiriya rots
Sigiriya - Sigiriya rots
Sigiriya - Sigiriya rots
Sigiriya - Sigiriya rots
Sigiriya - Sigiriya rots
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Rotstempel
Dambulla - Pelwehera Village Resort
Dambulla - Pelwehera Village Resort
Polonnaruwa
Polonnaruwa
Polonnaruwa
Polonnaruwa
Polonnaruwa
Polonnaruwa - Rankoth Vehara
Polonnaruwa
Polonnaruwa - Vatadage
Polonnaruwa
Polonnaruwa
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Kandy - Tempel van de Tand
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Peradeniya - botanische tuin
Kandy - culturele dansshow
Nuwara Eliya - Theeplantage
Nuwara Eliya - Horton Plains National Park
Nuwara Eliya - Horton Plains National Park
Nuwara Eliya - Horton Plains National Park
Nuwara Eliya - Horton Plains National Park
Nuwara Eliya - Horton Plains National Park
Nuwara Eliya - Horton Plains National Park
Nuwara Eliya - Horton Plains National Park
Nuwara Eliya - Horton Plains National Park
Nuwara Eliya - Horton Plains National Park
Nuwara Eliya - Horton Plains National Park
Nuwara Eliya - Sita Amman tempel
Nuwara Eliya - Sita Amman tempel
Nuwara Eliya - Sita Amman tempel
Nuwara Eliya - Sita Amman tempel
Nuwara Eliya - Sita Amman tempel
Embilipitiya - Centauria Lake Resort
Embilipitiya - Centauria Lake Resort
Embilipitiya - Centauria Lake Resort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
Galle - Dutch Fort
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_01

Een 17-daagse individuele rondreis door Sri Lanka

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_02

Dag 01: Transfer naar het Paradise Holiday Village Hotel

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_03

Dag 01: Dit hotel beschikt over een mooi zwembad

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_04

Dag 01: Later bezoeken we de kleurrijke vismarkt

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_05

Dag 01: De vers gevangen vis wordt meteen verkocht op de markt

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_06

Dag 01: Op het strand bij de vismarkt halen de lokale vissers hun netten leeg

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_07

Dag 01: Het sorteren en schoonmaken van de vis

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_08

Dag 01: Ook het drogen van de vis gebeurt op het strand

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_09

Dag 01: Hierna bezoeken we de overblijfselen van het Dutch Fort

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_10

Dag 01: Een deel van de toegangspoort naar het fort is nog intact

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_11

Dag 01: Ook de oude klokketoren staat nog overeind

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_12

Dag 01: Vervolgens bezoeken we de St. Mary Church

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_13

Dag 01: Deze Katholieke kerk is gebouwd in 1874

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_14

Dag 01: Tot slot bezoeken we de boeddhistische Angurukaramulla tempel

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_15

Dag 01: U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_16

Dag 01: In deze kleurrijke tempel kunt u genieten van ...

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_17

Dag 01: ... de vele prachtige beelden en muurschilderingen

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_18

Dag 02: We bezoeken vandaag het olifantenweeshuis in Pinnawela

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_19

Dag 02: Deze jonge olifantjes zijn nog erg speels

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_20

Dag 02: Iedere dag lopen de olifanten naar de rivier om te baden

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_21

Dag 02: Vanaf de kant hebben we een goed zicht op de olifanten

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_22

Dag 02: De olifanten genieten in het koele water van de rivier

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_23

Dag 02: Deze deugniet probeert wat lekkers te scoren

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_24

Dag 02: Na het baden loopt de hele kudde terug naar het kamp

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_25

Dag 02: De olifanten kunnen hier vrij rondlopen

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_26

Dag 02: Voordat we afscheid nemen kunt u nog een paar mooie foto's maken

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_27

Dag 02: Later op de dag inchecken in het Yapahuwa Paradise Hotel

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_28

Dag 02: Dit hotel is prachtig gelegen in een natuurrijke omgeving

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_29

Dag 02: Het Yapahuwa Paradise Hotel beschikt over een mooi zwembad

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_30

Dag 03: Na het ontbijt bezoeken we het rotsfort in Yapahuwa

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_31

Dag 03: Yapahuwa was de hoofdstad van Sri Lanka in de 13e eeuw

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_32

Dag 04: We bezoeken de oude historische stad Anuradhapura

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_33

Dag 04: Anuradhapura staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_34

Dag 04: De Jetavana Dagoba is 1600 jaar oud en 122 meter hoog

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_35

Dag 04: De Twin Ponds (Kuttam Pokuna) zijn twee baden uit de 6e-8e eeuw

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_36

Dag 04: De indrukwekkende Abhayagiri Stupa uit de 2e eeuw voor Chr.

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_37

Dag 04: Geniet van prachtige beeldhouwwerken bij de Moonstone

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_38

Dag 04: De overblijfselen van de Guardstone in Anuradhapura

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_39

Dag 04: De prachtige Ruwanweli Maha Saya uit de 2e eeuw voor Chr.

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_40

Dag 04: U kunt hier genieten van prachtige Boeddhabeelden

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_41

Dag 04: Er valt zeer veel te bezichtigen in Anuradhapura

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_42

Dag 04: Later op de dag inchecken in het Alakamanda Hotel

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_43

Dag 04: Het Alakamanda Hotel beschikt over een zwembad

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_44

Dag 06: Na het ontbijt bezoeken we de beroemde Sigiriya Rots

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_45

Dag 06: Sigiriya staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_46

Dag 06: Via allerlei stenen trappen komen we steeds hoger

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_47

Dag 06: Het is een flinke klim, maar zeer zeker de moeite waard

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_48

Dag 06: Tijdens de beklimming kunt u genieten van het prachtige uitzicht

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_49

Dag 06: Vervolgens komen we langs de beroemde Fresco's ...

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_50

Dag 06: ... van de "Wolkenmeisjes" op de spiegelmuur

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_51

Dag 06: Na de Fresco's bereiken we de leeuwenpoort

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_52

Dag 06: Boven op de rots bevinden zich de overblijfselen van de citadel

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_53

Dag 06: U bent hier boven op de rots met een adembenemend uitzicht

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_54

Dag 06: Later op de dag bezoeken we de rotstempel in Dambulla

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_55

Dag 06: Het is ongeveer een half uur lopen naar de ingang

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_56

Dag 06: Tijdens de wandeling omhoog komen we deze bewoners zeker tegen

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_57

Dag 06: De ingang van de tempel bevindt zich boven op de heuvel

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_58

Dag 06: Er zijn hier diverse grotten die u kunt bezichtigen

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_59

Dag 06: In de grotten zijn prachtige boeddhabeelden te bewonderen

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_60

Dag 06: Er zijn meer dan 150 boeddhabeelden in allerlei soorten en maten

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_61

Dag 06: De oude muur- en plafondschilderingen zijn van hoge kwaliteit

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_62

Dag 06: De rotstempel van Dambulla dateert uit de 2e eeuw voor Chr.

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_63

Dag 06: Vanuit het complex heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_64

Dag 06: We verblijven in het Pelwehera Village Resort

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_65

Dag 06: Het zwembad van het Pelwehera Village Resort

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_66

Dag 07: Vandaag bezoeken we de historische stad Polonnaruwa

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_67

Dag 07: Dit complex bestaat uit (deels gerestaureerde) paleizen ...

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_68

Dag 07: ... tempels, koninklijke baden en lusttuinen

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_69

Dag 07: Per fiets is het eenvoudiger om de bezienswaardigheden te bekijken

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_70

Dag 07: Bewonder de Buddha Sima Pasada in het Alahana Pirivena complex

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_71

Dag 07: Indrukwekkende is de enorme Rankoth Vehara

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_72

Dag 07: De Satmahal Prasada (Palace of Seven Stories) uit de 12e eeuw

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_73

Dag 07: Eén van de oudste monumenten in Polonnaruwa is de Vatadage

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_74

Dag 07: Eén van de vier uitgehakte Boeddhabeelden - Gal Vihara

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_75

Dag 07: Polonnaruwa staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_76

Dag 09: Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Tempel van de Tand

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_77

Dag 09: De kleurrijke ingang naar de tempel

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_78

Dag 09: Gelovigen bidden en offeren bloemen in de tempel

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_79

Dag 09: 3x per dag vindt er een ceremonie plaats in de tempel

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_80

Dag 09: Kandydrummers begeleiden de ceremonie

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_81

Dag 09: De Tempel van de Tand is één van de belangrijkste tempels in Sri lanka

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_82

Dag 09: In de tempel wordt de belangrijkste boeddhistische relikwie ...

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_83

Dag 09: ... in Sri Lanka bewaard, nl Boeddha's linker boventand

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_84

Dag 09: U kunt op uw eigen tempo rondwandelen door het tempelcomplex

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_85

Dag 09: Er valt veel te bezichtigen in de Tempel van de Tand

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_86

Dag 09: Later op de dag bezoeken we de botanische tuin in Peradeniya

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_87

Dag 09: Deze tuin heeft een oppervlakte van circa 60 hectare

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_88

Dag 09: De tuin is gewijd aan de flora van Sri Lanka en omvat ...

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_89

Dag 09: ... verder representatieve soorten uit de gehele tropische wereld

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_90

Dag 09: Er staan meer dan 200 verschillende soorten palmbomen

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_91

Dag 09: Langs de River Drive vindt u een grote collectie bamboo

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_92

Dag 09: U kunt rustig rondwandelen door de botanische tuin

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_93

Dag 09: In het hele park vindt u infoborden, zoals hier in The Fernery

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_94

Dag 09: U moet zeker een kijkje nemen in het orchideeënhuis

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_95

Dag 09: U kunt hier genieten van prachtig in bloei staande orchideeën

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_96

Dag 09: 's Avonds gaan we genieten van een Culturele Dansshow

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_97

Dag 11: We zien de pluksters aan het werk op een theeplantage

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_98

Dag 12: Na het ontbijt bezoeken we het Horton Plains National Park

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_99

Dag 12: Voorbij de ingang kunnen we nog een stuk met de auto verder

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_100

Dag 12: Geniet tijdens de rit van het fantastische landschap

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_101

Dag 12: Bij het informatiecentrum parkeert de chauffeur de auto

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_102

Dag 12: Van hier kunt u alleen te voet verder het park in

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_103

Dag 12: U kunt een volledige wandelroute volgen door het park

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_104

Dag 12: Informatieborden geven de route aan naar de bezienswaardigheden

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_105

Dag 12: Het park bestaat voornamelijk uit weidse graslanden

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_106

Dag 12: Eén van de hoogtepunten in het park is de World's End

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_107

Dag 12: De Horton Plains, een must voor wandel- en natuurliefhebbers

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_108

Dag 13: Onderweg stoppen we bij de Sita Amman tempel

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_109

Dag 13: De Sita Amman Tempel is gelegen in de heuvels van Nuwara Eliya

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_110

Dag 13: De tempel is opgedragen aan Sita, de vrouw van Lord Rama

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_111

Dag 13: Zij werd op deze locatie vastgehouden door Koning Ravana

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_112

Dag 13: De voetafdrukken van Hanuman

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_113

Dag 13: Later op de dag inchecken in het Centauria Lake Resort

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_114

Dag 13: Het resort beschikt over een prachtig zwembad

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_115

Dag 13: Vanaf het Rooftop Open Deck kunt u genieten van het uitzicht

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_116

Dag 16: Na het ontbijt bezoeken we het Dutch Fort in Galle

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_117

Dag 16: Het fort heeft nog een aantal Nederlandstalige straatnamen

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_118

Dag 16: Het goed bewaard gebleven fort is een levend monument

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_119

Dag 16: Op de oude poort bevindt zich nog het wapen van de VOC

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_120

Dag 16: Galle staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_121

Dag 16: De Nederlands Hervormde Kerk is gebouwd in 1640

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_122

Dag 16: Het originele orgel staat nog steeds in de kerk

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_123

Dag 16: Ook de oude begraafplaats bij de kerk is nog intact

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_124

Dag 16: U kunt rustig rondwandelen over de oude bastions

slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_125

Dag 16: De vuurtoren is gebouwd op het Utrecht bastion

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_01
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_02
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_03
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_04
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_05
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_06
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_07
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_08
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_09
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_10
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_11
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_12
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_13
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_14
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_15
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_16
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_17
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_18
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_19
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_20
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_21
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_22
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_23
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_24
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_25
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_26
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_27
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_28
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_29
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_30
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_31
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_32
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_33
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_34
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_35
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_36
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_37
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_38
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_39
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_40
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_41
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_42
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_43
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_44
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_45
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_46
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_47
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_48
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_49
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_50
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_51
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_52
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_53
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_54
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_55
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_56
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_57
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_58
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_59
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_60
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_61
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_62
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_63
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_64
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_65
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_66
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_67
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_68
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_69
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_70
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_71
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_72
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_73
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_74
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_75
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_76
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_77
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_78
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_79
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_80
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_81
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_82
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_83
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_84
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_85
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_86
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_87
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_88
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_89
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_90
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_91
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_92
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_93
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_94
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_95
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_96
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_97
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_98
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_99
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_100
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_101
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_102
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_103
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_104
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_105
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_106
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_107
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_108
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_109
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_110
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_111
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_112
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_113
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_114
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_115
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_116
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_117
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_118
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_119
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_120
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_121
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_122
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_123
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_124
slider_sri_lanka_cultuur_en_natuur_125
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Rondreis Cultuur en Natuur

Reis details:

 • Vliegveld Colombo
 • 2
 • I-SRI-06
 • 17 dagen
 • Privé auto of minibus met Engelssprekende chauffeur
 • Halfpension
 • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen