Bangkok naar Koh Samet

3 Days

Bangkok naar Koh Samet

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 188
 
va € 159
 
va € 138

 

Tijdens deze reis kunt u genieten van een paar heerlijke stranddagen op Koh Samet. Dit bountyeiland beschikt over prachtige zandstranden. Uiteraard kunt u deze strandvakantie per dag verlengen op Koh Samet.

Let Op: Koh Samet maakt deel uit van een Marine National Park. Bij aankomst moet een entreegeld betaald worden. Dit entreegeld bedraagt ongeveer 200 Baht.

Dagelijks vertrek vanuit onze Bangkok Hotels

  • Bangkok
  • 2
  • I-BKK-27
  • 3 Dag
  • Logies + ontbijt
  • Verlenging mogelijk. U kunt deze reis per dag verlengen op Koh Samet.

Programma

Koh Samet - Samed Cabana ResortVanuit één van onze Bangkok hotels volgt de transfer naar de pier in Banpae. De afstand vanuit Bangkok naar deze pier bedraagt ongeveer 180 kilometer. Vanuit Banpae varen we vervolgens verder naar het tropische eiland Koh Samet.

Koh Samet maakt deel uit van een Marine National Park. Het is een met palmen bezaaid tropisch eiland met mooie witte zandstranden en kristalhelder water. Het eiland Koh Samet ligt ongeveer 6km uit de kust van Banpae. Het eiland maakt sinds 1981 deel uit van een Nationaal Park, derhalve moet u bij aankomst een entreegeld betalen. Dit entreegeld bedraagt ongeveer 200 Baht (ongeveer Euro 6). U dient dit bedrag ter plaatse te betalen.

Het eiland is 6 km lang en op het breedste punt ongeveer 1,5 km. er staan op Koh Samet geen grote flatgebouwen, alle gebouwen en hotels mogen niet hoger zijn dan de boomhoogte. De meeste ferryboten arriveren in Na Dan, gelegen in het noorden. Het wegennet is nog primitief, er gaat een weg over het eiland van noord naar zuid. Een andere gaat tot Ao Wong Duan, gelegen aan de oostkust. Verder gaat er een zijweg naar Ao Phrao, aan de westzijde van het eiland. De meeste accommodatie vindt u in de omgeving van Na Dan aan de noord- en oostkust van Koh Samet. Hat Sai Kaew (Diamond Beach) is één van de mooiste stranden met een lengte van 1 km. Hier ligt ook een klein vissersdorpje en enkele winkels en restaurants. Ao Wong Duen, gelegen op het midden van het eiland is ook in opkomst. De meeste bezoekers van Koh Samet genieten van het heerlijke rustige strandleven. U kunt hier perfect zwemmen en zonnen. Het tropische bountyeiland Koh Samet is populair, vanwege de ligging ten opzichte van Bangkok.

Na aankomst bij de pier van Koh Samet kunt u zelf een taxi nemen naar het resort. Vervolgens gaan we inchecken in het Samed Tropicana Resort

Na het inchecken kunt u gaan genieten van uw strandvakantie.

Overnachting in het Samed Tropicana Resort.

Hotel
Dag 02 :
Koh Samet

Koh Samet - strandDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Geniet van uw strandvakantie, er zijn prachtige stranden te ontdekken. Verder vindt u langs het strand leuke restaurants.

Overnachting in het Samed Tropicana Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Koh Samet

Na het ontbijt eindigt deze tour. Wilt u langer in Koh Samet verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen op Koh Samet.

U bent NIET gebonden aan het Samed Tropicana Resort in dit programma, u kunt het hotel upgraden naar één van onze andere aanbevolen hotels in Koh Samet. Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit meer dan 40 verschillende hotels op Koh Samet, van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties.

U kunt ook terug reizen naar Pattaya of Bangkok of verder reizen naar Koh Chang. Al deze transfer zijn bij te boeken bij BM Air Reizen

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Bangkok - Koh Samet Tour

Bangkok - Koh Samet Tour - 3 Dagen - I-BKK-27

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 mei 2024: € 115
  • 01 juni 2024 t/m 31 oktober 2024: € 82

Hoogseizoentoeslagen hotel + verplichte diners


Verplicht diner in het Samed Tropicana Resort – Koh Samet op 31 december 2024: € 80 per persoon

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Bangkok naar Koh Samet