Floating Market, Risky Train & Ayutthaya - 2 Dagen

Floating Market, Risky Train & Ayutthaya

Floating Market, Risky Train & Ayutthaya is een 2 daagse reis vanuit Bangkok.

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 124
 
va € 101
 
va € 85

We gaan een bezoek brengen aan de befaamde drijvende markt van Damnoen Saduak. Op deze markt varen bootjes vol koopwaar rond. U kunt hier prachtige sfeervolle foto’s maken. Vervolgens gaan we verder naar de Maeklong Railway Market, beter bekend als de Risky Market. Op deze unieke markt wordt het handelen abrupt onderbroken als er een trein aankomt. Hierna reizen we verder naar de historische stad Ayutthaya. U kunt hier op eigen gelegenheid prachtige oude tempels bezichtigen.

U kunt het hotel in dit programma wijzigen naar of verlengen met één van onze andere hotels in Ayutthaya. Hier staat een overzicht van al onze hotels in Ayutthaya.

Dit programma is te combineren met één van onze andere bouwsteenmodules. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bangkok kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen.

Wilt u uw reis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op onze reisburo in Maarssen.

Floating Market, Risky Train & Ayutthaya – Dagelijks vertrek vanuit al onze Bangkok Hotels

Vroeg in de ochtend vertrekken we naar de drijvende markt van Damnoen Saduak, gelegen in de provincie Ratchaburi op circa 80 km ten westen van Bangkok.  Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet terplaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten. U kunt hier sfeervolle foto’s maken.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan de Maeklong Railway Market. Deze markt staat ook wel bekend als de Risky Market. Op deze unieke markt wordt het handelen abrupt onderbroken als er een trein aankomt. De marktkooplui zullen in allerijl hun artikelen een stukje van het spoor af moeten halen. Zonneschermen en parasols worden naar binnen getrokken. We zien ineens een heel andere markt dan en paar minuten geleden. Het gaat allemaal enorm snel. Ineens komt de trein er aan. Hij rijdt dwars door de markt heen. Iedereen staat gewoon langs de kant te wachten. Zodra de trein voorbij is gereden wordt de markt weer opgebouwd. De Maeklong Market is een unieke, ‘must-see attractie’.

Hierna reizen we verder naar de historische stad Ayutthaya.

Na het inchecken, in het Krungsri River Hotel, kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt een verfrissende duik nemen in het zwembad van het resort. Verder beschikt Ayutthaya over een gezellige avondmarkt.

Overnachting in het Krungsri River Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Ayutthaya

Na het ontbijt einde van de tour.

U kunt deze reis verlengen in Ayutthaya. Er zijn hier indrukwekkende tempels te bezichtigen.

Ook kunt u vanuit Ayutthaya de nachttrein nemen naar Chiang Mai, per trein verder reizen naar Lopburi of Phitsanulok of terugreizen naar Bangkok.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Floating Market, Risky Train & Ayutthaya - 2 Dagen - I-BKK-33

1-persoonskamer toeslag:

  • 01 september 2023 t/m 31 oktober 2024: € 36,50

Hoogseizoentoeslag hotel + verplichte diners


Verplicht Diner in het Krungsri River Hotel – Ayutthaya op 27 november 2023 (Loy Krathong): € 38 per persoon

Verplicht Diner in het Krungsri River Hotel – Ayutthaya op 24 december 2023 (Kerst): € 36,50 per persoon

Verplicht Diner in het Krungsri River Hotel – Ayutthaya op 31 december 2023 (Nieuwjaar): € 44 per persoon

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Floating Market, Risky Train & Ayutthaya

Reis details:

  • Bangkok
  • 2
  • I-BKK-33
  • 2 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen