Khao Yai Wildernis Tour

4 Days

Khao Yai Wildernis Tour

De Khao Yai Wildernis Tour is een 4 daagse “bouwsteenmodule” vanuit Bangkok.

De Khao Yai Wildernis Tour is speciaal samengesteld voor natuurliefhebbers

Op relatief korte afstand van Bangkok ligt het Khao Yai National Park. Dit is één van de beste plekken in Thailand om wilde dieren te spotten. Tijdens dit programma proberen we zoveel mogelijk wilde dieren in hun natuurlijke habitat te observeren.

Het Khao Yai National Park is een must-visit bestemming als u een reis naar Thailand plant. Het park is gelegen in het centrale deel van het land en beslaat meer dan 2.000 vierkante kilometer ongerept bos, watervallen en wilde dieren. Het wordt sterk aanbevolen om tijdens uw verblijf te overnachten in het Tharapana Khao Yai Resort, dat gasten een rustige ontsnapping biedt omringd door weelderig groen.

Het Khao Yai National Park, perfect voor natuurliefhebbers

Een van de meest opwindende activiteiten om te ondernemen bij een bezoek aan Khao Yai National Park is het trekken door de prachtige landschappen met een deskundige gids. De natuurlijke schoonheid van het gebied zal je sprakeloos achterlaten. Bovendien is de Haew Suwat-waterval een prachtige attractie die niet gemist mag worden. De waterval, 20 meter hoog, ligt in het hart van het park, wat zorgt voor een perfecte picknickplek.

Daarnaast gaat u een stop maken bij de vleermuisgrot, waar een diverse gemeenschap van vleermuizen woont. Kortom, het Khao Yai National Park is een paradijs voor natuurliefhebbers en met genoeg te zien en te doen, is het de moeite waard om een reis te plannen.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Thailand te bespreken

De Khao Yai Wildernis Tour is te combineren met één van onze andere “bouwsteenmodules”. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Bangkok kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

LET OP: Het is mogelijk om het hotel in dit programma, tegen een meerprijs, te upgraden naar het Greenery Khao Yai Resort

Khao Yai Wildernis Tour – Dagelijks vertrek vanuit onze Bangkok Hotels

  • Bangkok
  • 2
  • I-BKK-08
  • 4 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Tharapana Resort Khao YaiVanuit één van onze Bangkok hotels volgt de transfer naar Pak Chong.

Na aankomst in Pak Chong rijden we verder naar het Tharapana Khao Yai Resort. Het resort is gelegen bij het Khao Yai National Park, het oudste en één van de grootste Nationale Parken in Thailand. Tevens is dit één van de beste locaties in Thailand om wilde dieren te spotten. In dit park heeft u een reële kans om Aziatische olifanten in het wild te observeren. Verder is het park het leefgebied van vele vogelsoorten, waaronder vele trekvogels en een grote populatie neushoornvogels. Ook leven er veel zoogdieren, zoals beren, herten, otters, gibbons en makaken.

Overnachting in het Tharapana Khao Yai Resort.

Hotel

Khao Yai National Park - trekkingNa het ontbijt rijden we naar de ingang van het Khao Yai National Park. Vanaf het uitkijkpunt kunt u genieten van een fantastisch uitzicht.

We gaan hier een trekking maken door het National Park. Tijdens deze wandeltocht proberen we zoveel mogelijk wilde dieren te spotten. De gids geeft uitleg over de flora en fauna in het park. Hij zal u tevens attenderen over de dierensporen. De wandeltocht voert door de jungle en over graslanden.

Na de lunch bezoeken we de Haew Suwat waterval. Op deze locatie zijn opnames gemaakt voor de film “The Beach”. U kunt even heerlijk een verkoelende duik nemen in het water.

Overnachting in het Tharapana Khao Yai Resort.

Ontbijt
Hotel

Khao Yai National Park - Bat CaveNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen bij het zwembad.

Laat in de middag gaan we beginnen aan de Bat Cave Tour. We rijden naar een boeddhistische tempel. We bezoeken hier een ondergrondse grot vol stalagmieten en stalactieten. In deze grot staan vele Boeddhabeelden. We krijgen een zaklamp, zodat we volop kunnen genieten van magische sfeer die hier hangt.

Vervolgens gaan we naar een punt, van waar we een goed zicht hebben op een uitgang van de grot. Onder het genot van lokaal fruit wachten we op het moment dat bij schemering de duizenden vleermuizen gaan uitvliegen. Dit is werkelijk een adembenemend moment.

Overnachting in het Tharapana Khao Yai Resort.

Ontbijt
Hotel

Deze dag verlaten we, na het ontbijt, Khao Yai en reizen terug naar Bangkok.

Na aankomst in Bangkok eindigt deze tour. U kunt deze reis verlengen met andere Thailand bouwstenen, meestal reist men verder naar Chiang Mai, gelegen in het noorden van Thailand. Denk bijvoorbeeld aan de Bangkok naar Chiang Mai.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Khao Yai Wildernis Tour

Khao Yai Wildernis Tour - 4 Dagen - I-BKK-08

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 juli 2024 t/m 30 september 2024: € 86
  • 01 oktober 2024 t/m 28 februari 2025: € 115
  • 01 maart 2025 t/m 30 juni 2025: € 88

Toeslag bij verblijf in het Tharapana Khao Yai Resort – Khao Yai  van 01 oktober 2024 t/m 03 oktober 2024: € 9 per persoon / per nacht

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Khao Yai Wildernis Tour