Chiang Mai met kinderen

4 Days

Chiang Mai met Kinderen

Chiang Mai met Kinderen is een 4 daagse “bouwsteenmodule” in Noord-Thailand.

Dit programma in Chiang Mai is speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. Indien u met een gezin van 4 personen naar Thailand gaat heeft u altijd het volgende probleem, zijn er familiekamers. U kunt de kinderen niet alleen op een eigen kamer laten slapen. Wij hebben dit voor u opgelost. In Chiang Mai verblijven we in het White Boutique Hotel & Spa. Dit hotel beschikt over kamers met een tussendeur.

U bezoekt Umbrella Village, leuk voor de kinderen

Tijdens deze reis gaan we een bezoek brengen aan Umbrella Village in Bor Sang. Dit is een klein dorpje bekend om zijn productie van prachtige handgemaakte paraplu’s. Het dorpje bestaat al meer dan een eeuw en heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van de beste kwaliteit paraplu’s in Thailand. De paraplu’s zijn uitgebreid ontworpen, vaak met ingewikkelde bloemen- en dierendessins, en worden gemaakt van verschillende materialen waaronder bamboe, papier en zijde.

Bezoekers aan het dorpje kunnen het paraplumakingsproces van begin tot eind meemaken en zelfs deelnemen aan het maken van hun eigen unieke paraplu. De kinderen kunnen hier een leuk aandenken maken.

Ook gaat u, tijdens de Chiang Mai met Kinderen, Olifanten Verzorgen

Ook gaan we, vanuit Chiang Mai, een hele dag Olifanten verzorgen. Een olifantenverzorgingservaring is een perfecte manier om een dieper inzicht te ontwikkelen in deze majestueuze wezens. Je helpt ze te rehabiliteren in een veilige en ethische omgeving. De dag begint met een introductie van de olifanten en hun geschiedenis, gevolgd door de mogelijkheid om ze te voeden en interactie te hebben met hen. Gasten kunnen leren hoe ze kruidenmedicijnballen moeten bereiden voordat ze met de olifanten gaan trekken en ze observeren in hun natuurlijke habitat.

’s Middags wordt er een traditionele Thaise lunch geserveerd, gevolgd door een modderspa-ervaring met de olifanten in de rivier. De dag eindigt met een bad en zwemmen met de olifanten. De ervaring is ontworpen om te onderwijzen en bewustzijn te creëren rondom olifantenbehoud en verantwoord toerisme. Het is een unieke en lonende dag die bezoekers de kans biedt om op een duurzame en ethische manier verbinding te maken met deze prachtige dieren.

Uiteraard kunt u het hotel in dit programma wijzigen naar of verlengen met één van onze andere hotels in Chiang Mai.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Thailand te bespreken

U kunt deze reis, Chiang Mai met Kinderen, combineren met één van onze andere Thailand reizen. Ook voor de voordeligste vliegtickets of treintickets naar Chiang Mai kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Chiang Mai met Kinderen – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld of treinstation van Chiang Mai

  • Chiang Mai
  • 2
  • I-CNX-25
  • 4 Dag
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Chiang Mai

Royal Peninsula Hotel - Chiang MaiVroeg in de ochtend aankomst op het treinstation of het vliegveld van Chiang Mai. Hier staat de lokale chauffeur u op te wachten. U herkent de chauffeur aan een bordje met uw naam erop vermeld. Transfer naar het hotel.

Het White Boutique Hotel & Spa is centraal gelegen in Chiang Mai. Het is voorzien van een zwembad en een restaurant. De Chiang Mai Night Bazaar en de Anusarn Market liggen op loopafstand van dit hotel.

De rest van dag bent u vrij. U kunt heerlijk gaan uitrusten of zwemmen in het zwembad van het hotel. Chiang Mai is een verademing ten opzichte van Bangkok. Het is de tweede stad van Thailand, maar er wonen hier veel minder mensen.

’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de beroemde Night Bazaar, waar u heerlijk kunt rondlopen tussen de vele kraampjes met allerlei koopwaar, kleding, horloges, tassen en souvenirs. U kunt hier ook lekker eten, er is een ruime keuze uit diverse restaurants, zowel fastfood restaurants (Mc Donald’s, Burgerking, Pizzahut etc.), als heerlijke seafood en Thaise restaurants.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Hotel
Dag 02 :
Chiang Mai

Bor Sang - Umbrella VillageNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan Umbrella Village in Bor Sang. Het is ongeveer 15 minuten rijden vanuit Chiang Mai.

In Umbrella Village worden van generatie op generatie de beroemde parasols gemaakt. Ze worden gemaakt van rijstpapier en vervolgens beschilderd. We zien hier het gehele proces. Er zijn parasols en waaiers in allerlei soorten en maten. Uiteraard kunt u hier een prachtige gekleurde parasol aanschaffen. De parasols worden met de hand beschilderd. Er zijn hier echte kunstenaars aan het werk.

Voor ong. 100 baht (= ong. € 3) per stuk (niet inclusief) kun je parapluutjes aanschaffen en deze zelf gaan beschilderen. Aan de muur hangt er een uitleg en je wordt een beetje op weg geholpen. De kinderen hebben hierdoor een leuk aandenken aan deze excursie.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Chiang Mai

Mae Tang - Elephant CareNa het ontbijt wordt u opgehaald, bij uw hotel, in Chiang Mai en we vertrekken naar een Elephant Sanctuary in de omgeving van Muengkeed Village (Mae Tang). Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap vol heuvels, bossen en boerderijen.

In het Elephant Sanctuary vinden GEEN ritjes op een olifant plaats en zien we de olifanten GEEN kunstjes vertonen. We gaan een heerlijke dag doorbrengen met de olifanten. We gaan met ze baden en geven ze te eten. Kortom, een onvergetelijke belevenis. Het dagprogramma is nooit helemaal hetzelfde, dit is afhankelijk van de behoeftes van de olifanten.

Na aankomst in het park gaan we kennismaken met de olifanten en geven we deze prachtige dieren te eten. Tijdens deze interactie met de olifanten kunt u prachtige foto’s maken. Ook zien we de olifanten spelen en rollen in de modder. Deze modder werkt als een bescherming tegen de zon.

Rond het middaguur is het tijd geworden om zelf wat te eten. We gaan onze eigen maaltijd klaarmaken, Pad Thai.

Na de lunch leren we hoe we medicijnen kunnen maken voor de olifanten.

Hierna volgt het hoogtepunt van deze dag. We gaan met de olifanten baden in de rivier. U kunt ze lekker schoonschrobben en met ze spelen in het verkoelende water.

Helaas is het al weer tijd geworden om afscheid te nemen van de olifanten en zullen we weer terugreizen naar Chiang Mai.

Let Op: Wij adviseren u om het volgende mee te nemen: zonnebrandcrème, een pet, muggenmelk, shampoo en schone kleding. Ter plaatse kunt u gebruik maken van traditionele Mahout kleding, welke vuil mogen worden. Tip: neem wat gele bananen mee, u zult nieuwe vrienden maken. Omdat de olifanten een eigen wil hebben en vrij zijn om te gaan kunnen wij de tijdsduur met de olifanten niet garanderen. De ene keer hebben ze zin om te baden en blijven ze lang in het water, de andere keer hebben ze minder zin en zal het baden met de olifanten korter duren. Er wordt geen dwang uitgeoefend om de olifanten op een bepaalde plaats te houden.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 04 :
Chiang Mai

Na het ontbijt einde van de tour.

Wilt u langer in Chiang Mai verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in Chiang Mai of te combineren met een andere bouwsteen.

U bent NIET gebonden aan het White Boutique Hotel & Spa in dit programma, u kunt dit hotel veranderen naar één van onze andere aanbevolen hotels in Chiang Mai. In dit geval betaalt u het prijsverschil tussen de hotels. Via deze link kunt u de hotels vergelijken.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Chiang Mai met de Kids

Kaart Chiang Mai met de Kids

Chiang Mai met de Kids - 4 dagen - I-CNX-25

1-persoonskamer toeslag:


  • 20 februari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 72
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 74

Hoogseizoentoeslag hotel + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 01 november 2024 t/m 27 december 2024: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 28 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 13 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 03 januari 2025 t/m 28 februari 2025: € 7,50 per persoon / per nacht

Chiang Mai - elephant sanctuary
Royal Peninsula Hotel - Chiang Mai
Chiang Mai - Borsang
Chiang Mai - Borsang
Chiang Mai - Borsang
Chiang Mai - Borsang
Chiang Mai - Borsang
Chiang Mai - Borsang
Chiang Mai - Borsang
slider_chiang_mai_met_de_kids_01

Chiang Mai met de Kids, speciaal samengesteld voor reizen met kinderen

slider_chiang_mai_met_de_kids_02

Dag 01: Transfer naar het Royal Peninsula Hotel

slider_chiang_mai_met_de_kids_03

Dag 02: Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan Bor Sang

slider_chiang_mai_met_de_kids_04

Dag 02: In dit dorpje worden de beroemde parasols en waaiers gemaakt

slider_chiang_mai_met_de_kids_05

Dag 02: We zien het hele proces hoe de parasols gemaakt worden

slider_chiang_mai_met_de_kids_06

Dag 02: Alles wordt hier nog met de hand in elkaar gezet

slider_chiang_mai_met_de_kids_07

Dag 02: U kunt rustig rondwandelen en alles bekijken

slider_chiang_mai_met_de_kids_08

Dag 02: De parasols worden met de hand beschilderd

slider_chiang_mai_met_de_kids_09

Dag 02: Het is mogelijk om ook zelf een paraplu te beschilderen

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_chiang_mai_met_de_kids_01
slider_chiang_mai_met_de_kids_02
slider_chiang_mai_met_de_kids_03
slider_chiang_mai_met_de_kids_04
slider_chiang_mai_met_de_kids_05
slider_chiang_mai_met_de_kids_06
slider_chiang_mai_met_de_kids_07
slider_chiang_mai_met_de_kids_08
slider_chiang_mai_met_de_kids_09
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Chiang Mai met kinderen