Vakantie Chiang Mai

Vakantie Chiang Mai, de roos van het noorden, ligt op ongeveer 700 km ten noorden van Bangkok en is gesticht in het jaar 1296. Deze bergachtige regio staat bekend om zijn fantastische handwerk, wat tegen lage prijsjes wordt aangeboden op de befaamde ‘Night Bazaar’. Voor de avontuurlijk ingestelde reiziger heeft Noord-Thailand nogal wat te bieden. Vanuit Chiang Mai vertrekken verschillende meerdaagse trekkings, waarbij meestal wordt overnacht in de dorpen van de bergstammen ‘Hill Tribes’. Voor de wat langere tochten is wel enige conditie nodig. Tevens kunt u in dit gebied bezoeken brengen aan een orchideeënkwekerij, een vlindertuin of olifanten gaan verzorgen.

Chiang Mai is een betoverende en pittoreske stad in het noorden van Thailand, met een overvloed aan adembenemende ervaringen. Het is ongetwijfeld een stad die perfect een prachtige tempels, rijke cultuur en mooie natuurlijke landschappen combineert. De stad is omgeven door een weelderig landschap van groene bergen en herbergt verschillende verleidelijke nationale parken, waardoor het een paradijs is voor alle natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een buitenexpeditie. Chiang Mai staat niet alleen bekend om zijn natuurlijke schoonheid; de stad staat ook bekend om zijn levendige nachtmarkten waar een verscheidenheid aan snuisterijen zoals souvenirs, lokale handwerken en heerlijk straatvoedsel worden tentoongesteld. De stad is een smeltkroes van Thaise en westerse culturen, wat het nog fascinerender maakt. Met zijn gastvrije inwoners, prachtige landschappen en een unieke cultuur die je alleen in Chiang Mai vindt, is deze bruisende stad niet zomaar een gewone plaats om te bezoeken. Het is een bestemming die je aan je bucketlist moet toevoegen terwijl je Thailand verkent.


Vakantie Chiang Mai


Uw vakantie naar Chiang Mai boekt u natuurlijk bij BM Air Reizen, al 35 jaar dé Thailand specialist. Bij ons kunt u kiezen uit 29 complete rondreizen, elk met een eigen karakter.

Wilt u uw eigen Chiang Mai reis samenstellen? Dan kunt u kiezen uit diverse bouwsteenmodules en honderden hotels. Bovendien zijn al onze Thailand reizen te verlengen en/of te veranderen. Uiteraard kunt u ook voor transfers, bus, trein- en vliegtickets naar Chiang Mai bij ons terecht, er zijn altijd leuke aanbiedingen.

Wilt u toch net iets anders in één van onze Thailand reizen, dan kunt u dit aangeven. Onze Thailand specialisten zullen dan een reis op maat met u samenstellen.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk doorspreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

  1. al 35 jaar dé Thailand specialist
  2. goedkope vliegtickets
  3. ruime keuze hotels
  4. keuze uit 29 rondreizen
  5. dagelijks vertrek
  6. stel uw eigen Chiang Mai vakantie samen
  7. dagtours / transfers
  8. trein-, bus-, boot tickets
  9. verlenging altijd mogelijk

Vliegtickets Chiang Mai


Uw vakantie naar Chiang Mai begint met een vliegticket, welke u voordelig bij ons kunt boeken. Hieronder vindt u een selectie van onze vliegtickets naar Chiang Mai. U kunt kiezen uit verschillende vliegmaatschappijen.

Eva Air - Chiang Mai
Aanbevolen

Vliegticket Eva Air Chiang Mai Een voordelig vliegticket met Eva …

Singapore Airlines - Chiang Mai

Vliegticket Singapore Airlines Chiang Mai Een vliegticket met Singapore Airlines …

Bangkok Airways - Chiang Mai

Vliegticket Bangkok Airways Bangkok – Chiang Mai Bent u op …


Populaire reizen naar Chiang Mai


De Roos van het Noorden
, , , 10 Dagen - 9 Nachten

Roos van het Noorden De Roos van het Noorden is …

Rondreis Thailand 2 weken
Aanbevolen
, , , 15 Dagen - 14 Nachten

Rondreis Thailand 2 weken – Gouden Thailand Tour Ontdek Thailand …

Rondreis Noord-Thailand
Aanbevolen
, , , , 15 Dagen - 14 Nachten

Rondreis Noord-Thailand De Rondreis Noord-Thailand is een 15 daagse individuele …


Rondreizen


Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit 29 prachtige Thailand Rondreizen. Er is al een 10-daagse rondreis va € 277,-. De rondreizen zijn exclusief het vliegticket. U kunt het vliegticket  voordelig bij ons bijboeken. Kies zelf met welke airline u naar Thailand wilt vliegen. Ook kunt u uw Thailand vakantie verlengen en/of veranderen. Wilt u toch net iets anders in een reis? Onze reisadviseurs kunnen uw reis op maat met u samenstellen. U kunt uw reis naar Chiang Mai persoonlijk bespreken met één van onze adviseurs. U bent van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Land van de Glimlach
, , , , 15 Dagen - 14 Nachten

Land van de Glimlach Het Land van de Glimlach is …

Thailand met Kinderen
, , , 17 Dagen - 16 Nachten

Thailand met Kinderen Thailand met kinderen is een 17 daagse …

Thailand Avonturen Tour
, , , , , 17 Dagen - 16 Nachten

Thailand Avonturen Tour De Thailand Avonturen Tour is een 17 …


Hotels Chiang Mai


Voor een verblijf tijdens uw vakantie naar Chiang Mai kunt u kiezen uit meer dan 300 hotels. Profiteer van onze dagdeal hotels in Chiang Mai. De hotels zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Chiang Mai - Cozytel Chiangmai

Cozytel Chiangmai LAAGSTE PRIJS! va € 41 per kamer Cozytel Chiangmai …

Chiang Mai - Centara Riverside Hotel

Centara Riverside Hotel Chiang Mai LAAGSTE PRIJS! va € 41 …

Chiangmai Plaza Hotel - Chiang Mai

Chiang Mai Plaza Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 42 per kamer …

Chiang Mai - Movenpick Suriwongse Hotel Chiang Mai

Movenpick Suriwongse Hotel Chiang Mai LAAGSTE PRIJS!va € 53 per …

Shangri-La Hotel Chiang Mai

Shangri-La Hotel Chiang Mai Shangri-La Hotel Chiang Mai LAAGSTE PRIJS! …

Le Meridien - Chiang Mai

Le Meridien Chiang Mai LAAGSTE PRIJS!va € 141 per kamer …


Dagtrips Chiang Mai


Wilt u meer zien tijdens uw vakantie in Chiang Mai, kies dan uit één van onze vele dagtrips. Met onze dagtours kunt u uw eigen Thailand reis samenstellen. Al onze reizen zijn te verlengen en/of te veranderen. Wilt u toch net iets anders in één van onze Thailand reizen dan kunt u dit aangeven, onze reisspecialisten zullen dan een reis op maat met u samenstellen. Wilt u uw Thailand reis persoonlijk doorspreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Maarssen.

Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Aanbevolen

Doi Suthep & Home Industries Doi Suthep & Home Industries …

Chiang Mai - fietstocht
Aanbevolen

Fietstocht Chiang Mai De Fietstocht Chiang Mai is een dagtrip. …

Mekong Rivier - boottocht
Aanbevolen

De Gouden Driehoek De Gouden Driehoek is een dagtrip vanuit …


Hoe bereikt u Chiang Mai


De voordeligste manier om Chiang Mai te bereiken is per trein. U reist per nachttrein, met slaapplaatsen, vanuit Bangkok naar Chiang Mai. Klik hier voor de treintarieven.

Chiang Mai beschikt over een internationaal vliegveld, hierdoor is het mogelijk om rechtstreeks vanuit Nederland via Bangkok naar Chiang Mai te vliegen. Vanuit Bangkok is het ongeveer 1 uur vliegen. Er zijn dagelijks binnenlandse vluchten met Thai Smile en Bangkok Airways, welke wij voor u kunnen reserveren. Ook is het mogelijk om vanuit Phuket of Koh Samui naar Chiang Mai te vliegen.


Doi Suthep


Chiang Mai - Doi Suthep - Thailand

De tempel de Wat Phra That Doi Suthep is één van de meest belangrijke tempels in Chiang Mai en zeker de meest vereerde onder de bevolking. Vanuit het tempelcomplex heeft u een schitterend uitzicht over de stad Chiang Mai. In het complex vindt u tevens een klein museum, waar allerlei oude opgravingen en giften aan de tempel tentoongesteld worden. In de tempel moet u gepast gekleed gaan, zonder schoenen. Om de tempel te bereiken moet u een trap betreden met 309 treden. Aan weerskanten ziet u een afscheiding met de afbeelding van een slang. Er gaat ook een lift naar boven.

Tijdens uw vakantie naar Chiang Mai kunt u eenvoudig een bezoek brengen aan deze tempel.


Vakantie Chiang Mai – Hill Tribes


Chiang Mai - Bergstammen - Thailand

Maak kennis met de verschillende Hill Tribes (bergstammen) die in de omgeving van Chiang Mai wonen. U kunt kiezen uit een ochtend- of middagprogramma. Bezoek de Hmong, de Lahu, de Karen, de Parong en de wereldberoemde Long Necks. In het dorp zijn de huizen van deze bergstammen nagemaakt en zien we hun manier van leven. Iedere stam heeft een eigen cultuur, kleurvolle kleding en een eigen taal. U kunt heerlijk rondwandelen door het dorp en alles bekijken. De gids vertelt van u van alles over de bergstammen.


Klimaat Chiang Mai


De beste periode om Chiang Mai te bezoeken is van november t/m april, in deze maanden valt de minste regen. Het regenseizoen duurt van mei t/m oktober. De regenbuien duren vaak niet meer dan 2 tot 3 uur. De rest van de dag schijnt de zon weer volop. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 26 en 34 graden.