Vakantie naar Kanchanaburi

U kunt bij BM Air Reizen uw eigen vakantie naar Kanchanaburi samenstellen. Er worden complete rondreizen aangeboden, waarbij dit gebied wordt bezocht. U kunt ook kiezen voor één van onze “bouwsteenmodules”. Deze starten meestal vanuit Bangkok en zijn te combineren met andere reizen. In Kanchanaburi en Sai Yok bieden wij meer dan 100 verschillende hotels aan. Er kan overnacht worden in de stad of op een drijvend hotel. Ook de transfers naar Kanchanaburi zijn bij te boeken.

De stad Kanchanaburi, gelegen op het punt waar de rivieren Khwae Noi en Khwae Yai samenkomen en de Mae Klong-rivier vormen, is een populaire bestemming. Het is pittoresk en op zichzelf al een bezoek waard. Het wordt vaak bezocht als uitvalsbasis voor het verkennen van de vele culturele, natuurlijke en historische bezienswaardigheden. Gelegen aan de samenvloeiing van de rivieren Kwae Noi en Kwae Yai, ligt Kanchanaburi aan de bron van de Mae Klong-rivier. Deze majestueuze watermassa’s bepalen de kenmerken van de stad.

De stad zelf is een plek om te ontspannen, kijkend naar het water vanaf de oevers van de rivier, in een vlothuis of vanuit een restaurant aan de rivier. Veel bezoekers rusten graag uit langs de rivier met een koud drankje en een goed boek. Velen van hen komen hier slechts voor een paar dagen, maar blijven wekenlang om alle attracties in het omliggende platteland te verkennen. Naast het bezoeken van spectaculaire watervallen, weelderig bos en drie van de grootste stuwmeren van Thailand, zijn wildwaterraften en golfen populaire activiteiten voor bezoekers.

De River Kwai brug

Kanchanaburi is een uitstekende toeristische bestemming voor natuurliefhebbers. Verder is het bekend vanwege de River Kwai brug en berucht om de ‘dodenspoorlijn’.

De brug, beroemd geworden door het boek en de daaropvolgende film, is een belangrijk stuk geschiedenis. Het herinnert aan de gruweldaden die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn gepleegd. Bezoekers kunnen het omliggende gebied verkennen, musea en oorlogsbegraafplaatsen bezoeken en deelnemen aan rondleidingen die inzicht geven in de rol van de brug tijdens de oorlog. De regio biedt ook mogelijkheden om te wandelen, schilderachtige treinritten te maken en riviercruises te maken. Accommodatie-opties variëren van budgetpensions tot luxe resorts en lokale restaurants bieden heerlijke Thaise gerechten.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Kanchanaburi te bespreken

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Overzicht vakantiereizen naar Kanchanaburi

Hieronder vindt u een overzicht van onze reizen naar Kanchanaburi.

Bouwsteen

Dagtour

Hotel

Rondreis

Transfer