Thailand Super Tour

15 Days

Thailand Super Tour

De Thailand Super Tour is een 15 daagse individuele rondreis door Thailand.

De Thailand Super Tour begint in de bruisende stad Bangkok

Deze rondreis brengt u naar de westers aandoende wereldstad Bangkok, die haar culturele geheimen niet direct prijs zal geven. De mooiste plekjes zijn vaak aan het oog onttrokken door de verkeerschaos, moderne gebouwen en de vele mensen. In de ‘Stad der Engelen’, zoals de Thai hun hoofdstad noemen, hoeft niemand zich te vervelen.

Vervolgens bezoek je het prachtige Kanchanaburi

Kanchanaburi ligt in het westen van Thailand en is vooral bekend vanwege de beruchte ‘Death Railway’. Een bezoek aan de brug over de Kwai-rivier en een treinrit over de oude spoorlijn zijn dan ook absolute must-sees wanneer je in deze regio bent. Het is indrukwekkend om te bedenken dat duizenden gevangenen in erbarmelijke omstandigheden hebben gewerkt en duizenden zijn gestorven tijdens de bouw van de spoorweg. Het is belangrijk om stil te staan bij de geschiedenis van deze plek en te zorgen dat deze verschrikkelijke gebeurtenissen nooit vergeten worden. Naast de brug en de spoorlijn heeft Kanchanaburi nog meer te bieden, zoals de Erawan Watervallen en diverse mooie tempels.

Ook de Erawan Watervallen staan op het programma

De Erawan watervallen zijn een van de meest bekende en populaire toeristische trekpleisters van Thailand. Deze adembenemende watervallen, gelegen in het Erawan National Park, bestaan uit zeven verschillende niveaus van kristalhelder water dat van rotsen naar beneden stroomt en creëren zo een prachtig natuurlijk spektakel. Iedere waterval heeft zijn eigen unieke kenmerken en bieden allemaal verschillende zwem- en duikmogelijkheden. Het water van de watervallen wordt gevoed door de rivier de Kwai Noi en is omgeven door een weelderig, groen boslandschap. Het pad naar de top, waar de zevende waterval zich bevindt, kan soms uitdagend zijn, maar de beloning van het uitzicht en de verfrissende watervallen maken het meer dan de moeite waard. De Erawan watervallen zijn een must-see attractie voor iedereen die Thailand bezoekt.

De volgende bestemming tijdens de Thailand Super Tour is Chiang Mai

De stad Chiang Mai met zijn befaamde ‘Night Bazaar’, waar fantastisch handwerk tegen kleine prijsjes wordt aangeboden.

U eindigt deze rondreis met een strandvakantie in Jomtien

Pattaya, uitgegroeid van een onbetekenend vissersplaatsje tot een levendige internationale badplaats. De keuken van bijna ieder land is hier vertegenwoordigd. Er is een scala aan watersporten te beoefenen, zoals zeilen, windsurfen, waterskiën en diepzeevissen. Verder kunt u hier vele leuke excursies maken.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw rondreis naar Thailand te bespreken

Uiteraard kunt u de hotels in deze Thailand Super Tour wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Bangkok, Kanchanaburi, Chiang Mai of Pattaya. Ook is het mogelijk om deze rondreis, vanuit Chiang Mai, te verlengen met een andere bestemming in Thailand, zoals bijvoorbeeld Koh Samui of Phuket. Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit duizenden hotels in Thailand, van budgetvriendelijk tot luxe accommodaties.

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Thailand kunt u bij ons terecht. Kies uit gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen tegen de beste prijs.

Wilt u uw rondreis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Thailand Super Tour – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld in Bangkok

  • Bangkok
  • 2
  • BMT02
  • 15 Dag
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Bangkok

Twin Towers Hotel - BangkokAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, op loopafstand van het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - Klongtour

Na het ontbijt maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten’ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een boottocht door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot in de verte één van de hoogste hotels in Bangkok zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen. Vervolgens varen we weer terug naar de pier. Let Op: de transfer terug naar uw hotel is NIET inbegrepen.

Hierna kunt u op eigen gelegenheid Bangkok verder gaan ontdekken.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - Koninklijk PaleisNa het ontbijt brengen we een bezoek aan de Grand Palace, een groot complex van gebouwen, waarvan de Wat Phra Kaeo of de tempel van de Emerald Boeddha ook deel uitmaakt. Het Grand Palace is de voormalige residentie van de Chakri-Koningen. U bezoekt verschillende gebouwen van het Koninklijk Paleis o.a. de Coronation Throne, de Royal Reception Hall, de Royal Funeral Hall, het Royal Penthon en het tempelgedeelte vol met chedi’s, prangs, mythologische olifanten, garuda’s en tempelwachters.

Het Koninklijk Paleis is een groot complex van ongeveer 218.400 m2 en is omgeven door muren en gebouwd in 1782. De totale lengte van de muren bedraagt 1900 meter. Binnen de muren vindt u regeringsgebouwen, de Koninklijke Kapel van de Emerald Boeddha en Koninklijke residenties.Toen Siam het recht en orde herstelde, na de val van Ayutthaya, leefde de monarchie in Thonburi, op de westoever van de Chao Phraya rivier. Rama I verhuisde het centrum van de administratie ook naar deze kant van de rivier. Er werden op deze plaats kloosters en andere publieke gebouwen geplaatst. Ook werd er een paleis gebouwd, die niet alleen diende als zijn residentie maar ook plaats maakte voor regeringsgebouwen. Het paleis kreeg in die tijd haar naam, Grand Palace oftewel het Koninklijk Paleis. U komt ogen tekort! Het complex ziet er schitterend uit met haar prachtige goudkleurige tempels. Ook de tuinen, voorzien van prachtige bonsaibomen zijn erg indrukwekkend. De meeste bezienswaardigheden mogen gefilmd en gefotografeerd worden, echter niet allemaal. Let goed op de voorschriften en neem bij de ingang een informatieboekje mee. Deze zijn in verschillende talen verkrijgbaar. De gids geeft u graag uitleg over de verschillende gebouwen. Let op: gepaste kleding tijdens deze excursie is vereist. Korte broeken, mouwloze shirts en teenslippers zijn niet toegestaan.

De rest van de middag is ter vrije besteding.

Optioneel kunt u in de middag deelnemen aan de Fietstocht Bangkok (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel

Damnoen Saduak - drijvende marktNa het ontbijt een vroeg vertrek naar de befaamde drijvende markt van Damnoen Saduak. Deze drijvende markt ligt ongeveer 80 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Hierna reizen we verder naar Kanchanaburi, bekend vanwege de ‘Bridge over the River Kwai’ en de beruchte ‘dodenspoorlijn’. Deze brug werd wereldberoemd door de gelijknamige film. Rond het middaguur volgt de lunch. Hierna bezoeken eerst het JEATH-museum.

Het JEATH-museum is een openluchtmuseum, gelegen bij de Wat Chaichumphon. De naam zelf is een afkorting. Deze is samengesteld uit de eerste letters van de namen van de landen die bij de Tweede Wereldoorlog in dit gebied betrokken waren: Japan, Engeland, Australië, Thailand en Holland. Krijgsgevangenen uit Engeland, Australië en Holland bouwden mee aan de Death Railway, de dodenspoorlijn. Japan oefende de controle uit over deze krijgsgevangenen. Het eerste, wat na aankomst is te zien, is een precies nagebouwde woonbarak uit bamboe. Deze barak was bestemd voor de krijgsgevangenen. Hierin zijn foto’s en schilderijen geëxposeerd. Deze zijn afkomstig van gevangenen van destijds of gemaakt door de Thais. Aanvankelijk hadden de Japanners tegen het maken van foto’s geen bezwaar. Later verboden ze hun gevangenen ook maar iets te vereeuwigen; ze waren er bang voor dat hun slechte behandeling van het (krijgs) gevangenen tijdens de bouw van de dodenspoorbaan bekend zou raken. Ook vindt u krantenartikelen over en interviews met vroegere krijgsgevangenen en hun familie en vrienden. Daarin staan de wrede omstandigheden beschreven waar aan de gevangenen blootstonden. Tenslotte zijn er verschillende dingen te zien, zoals pistolen, messen, helmen, veldflessen en dergelijke meer. Ook ligt er nog een grote bom die destijds bestemd was om de brug over de River Kwai te vernietigen en op die manier de aanvoerroute van het Japanse leger tussen Thailand en Burma een halt toe te roepen.

Hierna brengen we een bezoek aan één van de twee oorlogsbegraafplaatsen. Het is eigenlijk niet gebruikelijk om een begraafplaats te bezoeken tijdens uw vakantie, echter de vreselijke gebeurtenissen tijdens de 2e Wereldoorlog mogen nooit vergeten worden. Op de begraafplaatsen liggen vele Nederlandse slachtoffers. Toch even een moment om hier bij stil te staan.

Vervolgens gaan we verder naar de River Kwai Bridge. De brug over de River Kwai is het symbool van de Birma-spoorlijn. In 1942 besloten de Japanners een spoorlijn aan te leggen tussen Thailand en Birma. Deze spoorlijn moest de bevoorrading van de troepen in Birma mogelijk maken. Het traject van 415 km staat ook wel bekend als de dodenspoorlijn, vanwege de vele doden die gevallen zijn tijdens de bouw van deze spoorlijn. Het is mogelijk om over de brug heen te lopen. U kunt hier schitterende foto’s maken.

Tot slot gaan we naar het treinstation van Ban Nam Tok. Met de boemeltrein, over de oude spoorlijn, wordt de reis voortgezet naar het plaatsje Ta Ke Len, een schitterende tocht. Houdt uw camera klaar als het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de River Kwai.

Overnachting in het Royal River Kwai Resort.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Kanchanaburi - Erawan National ParkNa het ontbijt een korte rit naar het Erawan Nationaal Park, waar een bezoek gebracht wordt aan de Erawan waterval.

Deze waterval bestaat uit 7 levels, het water valt in totaal 1500 meter naar beneden via een soort trappensysteem. De omgeving bestaat uit een prachtige natuur vol bomen en orchideeën. Indien u wilt dan kunt u helemaal naar de 7de waterval lopen via een pad dwars door het bos.

De meeste mensen beperken zich tot de 3de level. Hier kunt u heerlijk zwemmen. Wees niet bang, de vissen zwemmen hier gewoon rond. De kleinere visjes komen nieuwsgierig dichterbij en sabbelen aan uw lichaam. Tijdens de oorlog maakten dit soort visjes de wonden van de krijgsgevangen schoon. Dit is werkelijk een schitterende ervaring. Lunch inbegrepen.

Overnachting in het Royal River Kwai Resort.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Kanchanaburi - Hellfire Pass Memorial MuseumNa het ontbijt gaan we naar de stroomopwaarts gelegen Hellfire Pass. Het bijbehorende museum bestaat uit een verzameling van foto’s, tekeningen, zelfgemaakte voorwerpen en filmvoorstellingen die herinneren aan de vreselijke gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog toen Japan, na bezetting van Thailand en Birma, een spoorlijn tussen beide landen liet aanleggen dwars door het bergland en de jungle heen. Bij de aanleg van deze ‘dodenspoorlijn’ zijn vele dwangarbeiders en krijgsgevangenen omgekomen. Hun lichamen zijn na de oorlog overgebracht naar twee oorlogsbegraafplaatsen. Onder leiding van een ervaren gids gaat u hier een door mensen uitgehouwen bergpas verkennen. Lunch inbegrepen.

In de middag transfer naar het treinstation van Bangkok. Per nachttrein met slaapplaatsen reizen we vervolgens naar Chiang Mai.

U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 07 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Night BazaarVroeg in de ochtend aankomst op het treinstation van Chiang Mai.

Hierna volgt de transfer naar het White Boutique Hotel & Spa. Dit hotel beschikt over 50 kamers, welke van alle gemakken zijn voorzien. Het hotel beschikt over een zwembad, een spa en een restaurant. De Chiang Mai Night Bazaar en de Anusarn Market liggen op loopafstand van dit hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. In Chiang Mai zult u zich niet snel vervelen, u vindt hier vele leuke markten, prachtige tempels, restaurants en winkels.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan het Khantoke Dinner, een traditioneel diner gecombineerd met een leuke dansshow (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Hotel
Dag 08 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Mae Ping River cruiseNa het ontbijt gaan we een ‘culturele’ boottocht maken over de Mae Ping rivier. U vaart langzaam over de rivier en krijgt zodoende een goede indruk van het landelijke leven langs deze rivier, die ook door het hart van Chiang Mai stroomt. Onderweg ziet u fraaie noord-Thaise teakhouten huizen, orchideeënkwekerijen, spelende kinderen in het water en nog veel meer.

Verder bezoeken we een lokaal Farmer’s House. Hier krijgt u uitleg over het leven op het platteland van Thailand. We zien de lokale beesten die hier leven. Ook zien we hoe rijst wordt verbouwd tot het eindproduct, de rijstkorrel. We krijgen heerlijk fruit aangeboden en kunnen even tot rust komen op deze prachtige locatie.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Chiang Mai

Chiang Mai - bergstamNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt natuurlijk lekker bij het zwembad relaxen en bijkomen van de voorafgaande indrukwekkende dagen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Chiang Mai (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Wat Phra That Doi SuthepNa het ontbijt brengen we een bezoek aan de tempel Wat Phra That, gelegen op de berg Doi Suthep. Deze fraaie tempel ligt 16 kilometer buiten de stad op een hoogte van 1.300 meter en is te bereiken over een steile, bochtige weg.

De tempel de Wat Phra That Doi Suthep is één van de meest belangrijke tempels in Chiang Mai en zeker de meest vereerde onder de bevolking.

De Wat Phra That Doi Suthep is een boeddhistische tempel. Het is gelegen op een berg genaamd Doi Suthep, die een adembenemend uitzicht op de stad biedt vanaf het terrein van de tempel. Het verhaal van de oorsprong van de tempel gaat terug tot de 14e eeuw en er wordt geloofd dat de site werd gekozen door een olifant die een relikwie naar de top van de berg droeg, waar het drie keer trompetterde voordat het stierf. Het relikwie zou worden geëerd in de tempel, waardoor het een bestemming is voor veel boeddhistische toegewijden.

De tempel is een belangrijk monument in Chiang Mai en een van de meest populaire plaatsen om te bezoeken in Thailand. Het heeft een gouden pagode, ingewikkelde snijwerk en prachtige muurschilderingen en biedt een serene sfeer. Het tempelcomplex biedt ook meditatie- en gezangen diensten aan bezoekers. De Wat Phra That Doi Suthep is een must-visit voor iedereen die reist naar Chiang Mai, en biedt een unieke culturele en spirituele ervaring.

In de tempel moet u gepast gekleed gaan, zonder schoenen. Om de tempel te bereiken moet u een trap betreden met 309 treden. Aan weerskanten ziet u een afscheiding met de afbeelding van een slang. Er gaat, tegen betaling, een kabelbaan naar boven.

Op de terugweg brengen we een bezoek aan een dorpje van de bergstam Hmong, bekend vanwege het feit dat de vrouwen het werk verrichten en de mannen weinig tot niets doen!

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel

Chiang Mai - busstationNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden.

Aan het eind van de middag wordt u naar het busstation gebracht, hier vertrekt u per VIP-bus naar Pattaya.

Overnachting in de VIP-bus.

In de Thailand Super Tour kunt u de volgende wijzigingen aanbrengen:

Niet per VIP-bus naar Pattaya, maar vliegen vanuit Chiang Mai naar Bangkok. In dit geval dient u 1 nacht langer te verblijven in Chiang Mai, Bangkok of Pattaya. De strandvakantie in Pattaya wijzigen in Phuket, Koh Samui of Hua Hin. U kunt b.v. vanuit Chiang Mai rechtstreeks naar Phuket of Koh Samui vliegen!

Informeer naar de vele mogelijkheden ! Bij deze wijzigingen zijn de binnenlandse vluchten, extra nachten en/of transfers niet inbegrepen

Ontbijt
VIP-bus

Jomtien Palm Beach HotelVroeg in de ochtend aankomst in Pattaya. Hierna wordt u naar Jomtien Beach gebracht. Hier kan uw strandvakantie beginnen. Geniet ervan!

Het Jomtien Palm Beach Hotel beschikt over 723 kamers. Het strand ligt voor de deur van dit hotel. Verder kunt u gebruik maken van het prachtige zwembad. In de omgeving bevinden zich winkeltjes en restaurants. Het centrum van Pattaya ligt op enkele minuten rijden. Er rijden voldoende taxi’s rond, die u voordelig van en naar het centrum kunnen brengen.

De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand of bij het zwembad.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Hotel

Pattaya - Big BuddhaNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga lekker luieren aan het strand of ga Pattaya ontdekken. In Pattaya bevinden zich vele winkelcentra.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Pattaya (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Pattaya BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Geniet van uw strandvakantie.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u kunt ieder hotel veranderen naar één van onze andere hotels. Via de volgende hotelpagina’s kunt u de hotels vergelijken >>> hotels Bangkokhotels Chiang Maihotels Pattaya.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Thailand Super Tour

Kaart Rondreis Thailand - Super Tour

Thailand Super Tour - 15 dagen - BMT02

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
20-02-24 t/m 31-10-24 975 846 770 BMT02 Thailand Super Tour
01-11-24 t/m 31-03-25 978 849 773 BMT02 Thailand Super Tour
va € 975 va € 846 va € 770

1-persoonskamer toeslag:


  • 20 februari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 395
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 405

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 12 april 2024 t/m 16 april 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 29 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 12 april 2025 t/m 16 april 2025: € 15 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 01 november 2024 t/m 27 december 2024: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 28 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 13 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 03 januari 2025 t/m 28 februari 2025: € 7,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Jomtien Palm Beach Resort – Pattaya van 25 december 2024 t/m 10 januari 2025: € 18 per persoon / per nacht

Bangkok - Grand Palace
Twin Towers Hotel - Bangkok
Twin Towers Hotel - Bangkok
Twin Towers Hotel - Bangkok
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Klong tour
Bangkok - Klong tour
Bangkok - Klong tour
Bangkok - Klong tour
Bangkok - Klong tour
Bangkok - Klong tour
Bangkok - Klong tour
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Grand Palace
Bangkok - Drijvende Markt
Bangkok - Drijvende Markt
Bangkok - Drijvende Markt
Kanchanaburi - Jeath Musem
Kanchanaburi - Oorlogsbegraafplaats
Kanchanaburi - River Kwai Brug
Kanchanaburi - River Kwai Brug
Kanchanaburi - Treinreis River Kwai
Kanchanaburi - Treinreis River Kwai
Kanchanaburi - Pung Waan Kwai Noi Resort
Kanchanaburi - Erawan Watervallen
Kanchanaburi - Erawan Watervallen
Kanchanaburi - Erawan Watervallen
Kanchanaburi - Erawan Watervallen
Kanchanaburi - Erawan Watervallen
Kanchanaburi - Erawan Watervallen
Kanchanaburi - Erawan Watervallen
Kanchanaburi - Erawan Watervallen
Kanchanaburi - Erawan Watervallen
Kanchanaburi - Erawan Watervallen
Kanchanaburi - Pung Waan Kwai Noi Resort
Kanchanaburi - Hell Fire Pass
Kanchanaburi - Hell Fire Pass
Kanchanaburi - Hell Fire Pass
Kanchanaburi - Hell Fire Pass
Kanchanaburi - Hell Fire Pass
Kanchanaburi - Hell Fire Pass
Kanchanaburi - Hell Fire Pass
Kanchanaburi - Hell Fire Pass
Kanchanaburi - Hell Fire Pass
Kanchanaburi - Hell Fire Pass
Bangkok - Hua Lamphong
Bangkok - Hua Lamphong
Bangkok - Hua Lamphong
Nachttrein
Royal Peninsula Hotel - Chiang Mai
Royal Peninsula Hotel - Chiang Mai
Chiang Mai
Chiang Mai Night Bazaar
Chiang Mai Kanthoke Dinner
Chiang Mai Kanthoke Dinner
Chiang Mai Kanthoke Dinner
Chiang Mai - Fietstour
slider_thailand_super_tour_01

De Thailand Super Tour, een 15 daagse individuele rondreis

slider_thailand_super_tour_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel

slider_thailand_super_tour_03

Dag 01: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_thailand_super_tour_04

Dag 01: Het Twin Towers Hotel beschikt over een prachtig zwembad

slider_thailand_super_tour_06

Dag 01: 's Avonds kunt u optioneel deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner

slider_thailand_super_tour_07

Dag 01: U kunt hier onbeperkt genieten van vele gerechten

slider_thailand_super_tour_08

Dag 01: Na het diner kunt u vanaf het uitkijkpunt genieten van het uitzicht

slider_thailand_super_tour_09

Dag 02: We gaan vandaag een prachtige boottocht maken door de klongs

slider_thailand_super_tour_10

Dag 02: Het eerste stuk varen we over de machtige Chao Phraya rivier

slider_thailand_super_tour_11

Dag 02: We passeren het Koninklijk Paleis

slider_thailand_super_tour_12

Dag 02: We verlaten de Chao Phraya rivier en varen de klongs in

slider_thailand_super_tour_13

Dag 02: We zien hier hoe de mensen leven langs de klongs

slider_thailand_super_tour_14

Dag 02: We worden begroet door een vriendelijke bewoner

slider_thailand_super_tour_15

Dag 02: Onderweg passeren we vele prachtige tempels

slider_thailand_super_tour_19

Dag 03: Deze dag gaan we het Koninklijk Paleis bezoeken

slider_thailand_super_tour_20

Dag 03: We zien hier de beroemde tempelwachters

slider_thailand_super_tour_21

Dag 03: U kunt rustig rondwandelen door het complex

slider_thailand_super_tour_22

Dag 03: De schitterende gouden Phra Sri Ratana Chedi

slider_thailand_super_tour_23

Dag 03: De Royal Pantheon (Prasat Phra Dhepbidorn)

slider_thailand_super_tour_24

Dag 03: Het Koninklijk Paleis bestaat uit vele gebouwen

slider_thailand_super_tour_25

Dag 03: Geniet van alle kleurrijke details in het complex

slider_thailand_super_tour_26

Dag 03: We zien mensen bidden en offers brengen

slider_thailand_super_tour_27

Dag 03: In het Koninklijk Paleis vinden we ook prachtige tuinen

slider_thailand_super_tour_28

Dag 03: Het Koninklijk Paleis, een prachtig complex

slider_thailand_super_tour_29

Dag 04: We beginnen vandaag met een bezoek aan de drijvende markt

slider_thailand_super_tour_30

Dag 04: Het is een prachtig gezicht, allerlei bootjes vol koopwaar

slider_thailand_super_tour_31

Dag 04: Optioneel kunt u een bootje huren en u over de markt laten varen

slider_thailand_super_tour_32

Dag 04: Vervolgens brengen we een bezoek aan het JEATH museum

slider_thailand_super_tour_33

Dag 04: Hierna bezoeken we één van de oorlogsbegraafplaatsen

slider_thailand_super_tour_34

Dag 04: De volgende stop is bij de beroemde River Kwai Brug

slider_thailand_super_tour_35

Dag 04: Deze brug is het symbool van de Birma-spoorlijn

slider_thailand_super_tour_36

Dag 04: Tot slot maken we een prachtige treinreis ...

slider_thailand_super_tour_37

Dag 04: ... over de beroemde houten viaducten langs de River Kwai

slider_thailand_super_tour_38

Dag 04: We gaan overnachten in het Pung Waan Kwai Noi Resort

slider_thailand_super_tour_39

Dag 05: Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Erawan Watervallen

slider_thailand_super_tour_40

Dag 05: U kunt prachtige wandeltochten maken in dit National Park

slider_thailand_super_tour_41

Dag 05: Er zijn diverse watervallen te bewonderen

slider_thailand_super_tour_42

Dag 05: Vergeet uw zwemkleding niet, want u kunt hier heerlijk zwemmen

slider_thailand_super_tour_43

Dag 05: Lekker genieten bij de Erawan Watervallen

slider_thailand_super_tour_44

Dag 05: U kunt een douche nemen in een echte waterval

slider_thailand_super_tour_45

Dag 05: U kunt zelf bepalen tot welke waterval u wilt wandelen

slider_thailand_super_tour_46

Dag 05: Er zijn diverse watervallen waarin u kunt zwemmen

slider_thailand_super_tour_47

Dag 05: U kunt natuurlijk ook lekker met uw voeten in het water

slider_thailand_super_tour_48

Dag 05: Ook kunt u in dit National Park genieten van de prachtige natuur

slider_thailand_super_tour_49

Dag 06: Lekker ontbijten in de schitterende natuur

slider_thailand_super_tour_50

Dag 06: Vervolgens brengen we een bezoek aan de Hell Fire Pass

slider_thailand_super_tour_51

Dag 06: U kunt rustig rondwandelen door het museum

slider_thailand_super_tour_52

Dag 06: Men vindt hier foto's, tekeningen en gebruiksvoorwerpen

slider_thailand_super_tour_53

Dag 06: De Peace Vessel bij de ingang naar de Hell Fire Pass

slider_thailand_super_tour_54

Dag 06: Vanuit het museum wandelen we naar beneden door de jungle

slider_thailand_super_tour_55

Dag 06: Na een stuk gelopen te hebben komen we aan bij de Hell Fire Pass

slider_thailand_super_tour_56

Dag 06: 25 april 1943 werd begonnen met de aanleg van dit 600m lange traject

slider_thailand_super_tour_57

Dag 06: Voor deze spoorlijn moesten rotsen met de hand worden uitgehakt

slider_thailand_super_tour_58

Dag 06: Er zijn hier vele dwangarbeiders en krijgsgevangenen gestorven

slider_thailand_super_tour_59

Dag 06: De Hell Fire Pass, een indrukwekkende locatie

slider_thailand_super_tour_60

Dag 06: Later op de dag transfer naar het Hua Lamphong treinstation

slider_thailand_super_tour_61

Dag 06: Op dit treinstation kunt u nog even wat eten en drinken

slider_thailand_super_tour_62

Dag 06: Vervolgens stappen we in de nachttrein naar Chiang Mai

slider_thailand_super_tour_63

Dag 06: 's Avonds worden de bedden uitgeklapt en kunt u lekker gaan slapen

slider_thailand_super_tour_64

Dag 07: Vanaf het treinstation transfer naar het Royal Peninsula Hotel

slider_thailand_super_tour_65

Dag 07: Na het inchecken kunt u lekker relaxen bij het zwembad

slider_thailand_super_tour_66

Dag 07: In het oude stadscentrum kunt u prachtige tempels bezichtigen

slider_thailand_super_tour_67

Dag 07: Een bezoek aan de Night Bazar mag u niet missen

slider_thailand_super_tour_68

Dag 07: Optioneel kunt u deelnemen aan het Kanthoke Diner

slider_thailand_super_tour_69

Dag 07: Dit is een traditioneel Noord-Thais diner

slider_thailand_super_tour_70

Dag 07: Tijdens het diner worden er diverse dansshows opgevoerd

slider_thailand_super_tour_71

Dag 09: Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan de fietstour Chiang Mai

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_thailand_super_tour_01
slider_thailand_super_tour_02
slider_thailand_super_tour_03
slider_thailand_super_tour_04
slider_thailand_super_tour_06
slider_thailand_super_tour_07
slider_thailand_super_tour_08
slider_thailand_super_tour_09
slider_thailand_super_tour_10
slider_thailand_super_tour_11
slider_thailand_super_tour_12
slider_thailand_super_tour_13
slider_thailand_super_tour_14
slider_thailand_super_tour_15
slider_thailand_super_tour_19
slider_thailand_super_tour_20
slider_thailand_super_tour_21
slider_thailand_super_tour_22
slider_thailand_super_tour_23
slider_thailand_super_tour_24
slider_thailand_super_tour_25
slider_thailand_super_tour_26
slider_thailand_super_tour_27
slider_thailand_super_tour_28
slider_thailand_super_tour_29
slider_thailand_super_tour_30
slider_thailand_super_tour_31
slider_thailand_super_tour_32
slider_thailand_super_tour_33
slider_thailand_super_tour_34
slider_thailand_super_tour_35
slider_thailand_super_tour_36
slider_thailand_super_tour_37
slider_thailand_super_tour_38
slider_thailand_super_tour_39
slider_thailand_super_tour_40
slider_thailand_super_tour_41
slider_thailand_super_tour_42
slider_thailand_super_tour_43
slider_thailand_super_tour_44
slider_thailand_super_tour_45
slider_thailand_super_tour_46
slider_thailand_super_tour_47
slider_thailand_super_tour_48
slider_thailand_super_tour_49
slider_thailand_super_tour_50
slider_thailand_super_tour_51
slider_thailand_super_tour_52
slider_thailand_super_tour_53
slider_thailand_super_tour_54
slider_thailand_super_tour_55
slider_thailand_super_tour_56
slider_thailand_super_tour_57
slider_thailand_super_tour_58
slider_thailand_super_tour_59
slider_thailand_super_tour_60
slider_thailand_super_tour_61
slider_thailand_super_tour_62
slider_thailand_super_tour_63
slider_thailand_super_tour_64
slider_thailand_super_tour_65
slider_thailand_super_tour_66
slider_thailand_super_tour_67
slider_thailand_super_tour_68
slider_thailand_super_tour_69
slider_thailand_super_tour_70
slider_thailand_super_tour_71
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Thailand Super Tour