Vakantie naar Koh Chang

Koh Chang is een prachtig, groen en bergachtig eiland dat gelegen is in de provincie Trat, in het oosten van Thailand aan de grens met Cambodja. Het is het op twee na grootste eiland van Thailand en maakt deel uit van een groep van 47 eilandjes. Deze eilandengroep behoort tot een Nationaal Marine Park. Ook op enkele omringende eilandjes is beperkte accommodatie beschikbaar, zoals op Koh Maak, Koh Wai en Koh Kood.

Het bergachtige Koh Chang wordt ook wel het olifanteneiland genoemd. Dit tropische paradijs biedt alles wat de ware strandliefhebber zich maar kan wensen: een azuurblauwe zee en witte stranden met poederfijn zand tegen een achtergrond van kokospalmen en bergen bedekt met tropisch regenwoud.

Verder landinwaarts is er, in dit Nationale Park, een tropische jungle te verkennen. Er zijn enkele sprookjesachtige mooie panorama’s en watervallen te bezichtigen op Thailand’s twee na grootste eiland. In het kristalheldere water kan eindeloos gesnorkeld en gedoken worden, te midden van kleurrijke koralen en talloze tropische vissen. Er zijn vele goede restaurants op het eiland aanwezig. Ook kunt u een PADI duikcursus volgen en zijn er diverse superieure duiktrips te reserveren. Informeer hiernaar!

Koh Chang is een prachtig eiland gelegen in de provincie Trat van Thailand. Het is het op één na grootste eiland van Thailand en staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke landschappen, witte zandstranden en kristalheldere wateren. Met zijn overvloedige zeeleven en koraalriffen is het een perfecte bestemming voor snorkel- en duikliefhebbers. Bovendien heeft het eiland weelderige jungles en watervallen voor bezoekers die graag de natuur verkennen.

Koh Chang biedt een breed scala aan activiteiten voor bezoekers, waaronder kajakken, wandelen en ontspannen op het strand terwijl je geniet van de zonsondergang.

Bezoekers kunnen luxe resorts en accommodaties vinden die wereldklasse spa-services bieden, evenals budgetvriendelijke accommodaties en hostels. Het eiland heeft ook een grote verscheidenheid aan restaurants en straatverkopers die heerlijk Thais eten, zeevruchten en internationale gerechten serveren.

Kortom, Koh Chang is een perfect tropisch eiland om te ontspannen, avontuur te zoeken of de schoonheid van de natuur te verkennen.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Bouwsteen

Hotel

Wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren. Onze prijzen zijn per kamer en altijd scherp geprijsd. Heeft u zelf een hotel gevonden, laat het ons weten zodat wij u een concurrerende aanbieding kunnen doen.

Strandvakantie

Transfer