Amazing Thailand

10 Days

Amazing Thailand

Amazing Thailand is een 10 daagse individuele rondreis door Thailand.

De rondreis Amazing Thailand start in Bangkok

Een rondreis door Thailand die een bezoek aan Bangkok, Kanchanaburi en een verblijf aan het strand in Hua Hin omvat, is een geweldige manier om de verschillende culturele en landschappelijke aanbiedingen van deze Zuidoost-Aziatische natie te ervaren.

Begin uw avontuur in Bangkok, een bruisende stad waar wolkenkrabbers naast prachtige tempels en traditionele straatmarkten staan. Maak een rondvaart door de grachten van de stad om de verborgen waterwegen te verkennen en een andere kant van de stad te zien.

Hierna verder naar de pittoreske drijvende markt in Damnoen Saduak. Verkopers in boten verkopen verse producten en souvenirs. In Kanchanaburi bezoekt u de beroemde Brug over de Rivier de Kwai. Deze brug is een wereldwijd erkend symbool. Vanwege de wreedheid en moed van degenen die tijdens de Tweede Wereldoorlog de beruchte Death Railway bouwden. De brug werd gebouwd door krijgsgevangenen en de geschiedenis ervan is vereeuwigd in talloze films en boeken.

Tijdens deze Thailand rondreis bezoekt u Kanchanaburi, een fantastische bestemming

Vervolgens biedt de Wat Chai Chumphon bezoekers een vredige uitvlucht van het tumultueuze verleden van de regio. Het tempelcomplex herbergt verschillende heiligdommen en prachtige architectuur, waaronder een gouden chedi. Een ritje met een longtail-boot langs de Rivier Kwai biedt een uniek perspectief op het gebied.  Geniet van prachtige uitzichten op de omliggende jungle en bergen. 

De oude spoorweg van Kanchanaburi in Thailand is een historisch spoorsysteem. Het is gebouwd door krijgsgevangenen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Een treinrit maken door dit gebied is een uitstekende manier om de natuurlijke schoonheid en historische betekenis van het gebied te ervaren. Onderweg kan men schilderachtige landschappen zien en historische locaties bekijken.

U eindigt deze rondreis Amazing Thailand met een ontspannen strandverblijf in Hua Hin, aan de Golf van Thailand. Hier kunt u genieten van de zon en het bruisende nachtleven van de stad.

Een rondreis door Thailand is de perfecte manier om dit fascinerende land in al zijn glorie te ontdekken.

U kunt het programma van de Amazing Thailand aanpassen en/of verlengen

Uiteraard kunt u de hotels tijdens deze Amazing Thailand wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Bangkok, Kanchanaburi of Hua Hin. Ook is het mogelijk om deze rondreis vanuit Hua Hin te verlengen met uw favoriete strandbestemming: Koh Samui, Koh Tao, Phuket of Krabi.

BM Air Reizen heeft een reisburo in Maarssen waar u uw rondreis naar Thailand kunt bespreken

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Thailand kunt u bij ons terecht. BM Air Reizen biedt gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen aan die op Bangkok vliegen tegen de beste prijs.

Wilt u uw rondreis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Amazing Thailand – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

  • Bangkok
  • 2
  • I-THA-05
  • 10 Dag
  • Hotels op basis van logies + ontbijt
  • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Bangkok

Bangkok - Khao San RoadAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Twin Towers Hotel. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, op loopafstand van het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - fietstourNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden. U kunt op eigen gelegenheid deze bruisende stad gaan ontdekken. Er valt hier zo veel te ontdekken en te bezichtigen.

Optioneel kunt u op deze dag de Fietstocht Bangkok bijboeken (niet in de prijs inbegrepen).  Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - KlongtourNa het ontbijt maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten’ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een boottocht door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot in de verte één van de hoogste hotels in Bangkok zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen. Vervolgens varen we weer terug naar de pier. Let Op: de transfer terug naar uw hotel is NIET inbegrepen.

U kunt op eigen gelegenheid Bangkok verder gaan ontdekken.

Overnachting in het Twin Towers Hotel.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - River Kwai BridgeNa het ontbijt vertrekken we naar de befaamde drijvende markt van Damnoen Saduak. De drijvende markt ligt ongeveer 80 kilometer ten westen van Bangkok in de provincie Ratchaburi. Het is een schilderachtig gezicht die honderden smalle bootjes met fruit, levensmiddelen, vlees en vis. Alhoewel de drijvende markt de laatste jaren erg commercieel is geworden is het toch een leuke excursie. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Hierna reizen we verder naar Kanchanaburi, bekend vanwege de ‘Bridge over the River Kwai’ en de beruchte ‘dodenspoorlijn’. De brug werd wereldberoemd door de gelijknamige film.

In de middag bezoeken we de River Kwai Bridge. De brug is het symbool van de Birma-spoorlijn. In 1942 besloten de Japanners een spoorlijn aan te leggen tussen Thailand en Birma. Deze spoorlijn moest de bevoorrading van de troepen in Birma mogelijk maken. Het traject van 415 km staat ook wel bekend als de dodenspoorlijn, vanwege de vele doden die gevallen zijn tijdens de bouw van deze spoorlijn. Het is mogelijk om over de brug heen te lopen. U kunt hier schitterende foto’s maken.

Vervolgens gaan we inchecken in het Royal River Kwai Resort. Dit resort is rustig gelegen in een fantastische omgeving. Een aanrader is om in de avond een bezoek te brengen aan de verlichte brug en lekker te gaan eten in één van de drijvende restaurants op de rivier.

Overnachting in het Royal River Kwai Resort.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - Khao Poon CaveNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de Wat Chai Chumphon. U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex. Deze tempel dateert uit de periode van Koning Rama I. Naast de Boeddhabeelden vinden we hier een prachtig kunstwerk van een enorm wit paard.

Hierna maken we een onvergetelijke tocht met een longtailboot over de rivier naar de beroemde ‘Bridge over the River Kwai‘. Tijdens de boottocht zal de bootsman zo af en toe even “het gas erop gooien”, een spectaculaire ervaring die u niet mag missen. Vervolgens varen we onder de River Kwai Bridge door en meren we aan bij de oever.

Vervolgens bezoeken we de Khao Poon Cave Tempel. Deze oude tempel is gelegen in een grot, net buiten Kanchanaburi. De grot bestaat uit 9 kamers, die via smalle openingen met elkaar in verbinding staan. In de grot kunnen we niet alleen genieten van de Boeddhabeelden, maar ook van de stalagmieten en stalactieten.

Tot slot maken we een prachtige treinreis over de oude spoorlijn. We rijden over de oude houten viaducten langs de River Kwai. Tijdens deze treinreis kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Overnachting in het Royal River Kwai Resort.

Ontbijt
Hotel

Hua Hin - avondmarktNa het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden. U kunt gaan genieten bij de rivier of nog een frisse duik nemen in het zwembad.

Rond het middaguur volgt de transfer van Kanchanaburi naar het Hua Hin Grand Hotel & Plaza. Hier kan uw strandvakantie beginnen. Geniet ervan!

Hua Hin is een rustig stadje, gelegen aan het strand. Het is een geliefd vakantieoord onder de Thaise bevolking. Vooral in de weekenden gaan vele Thaise gezinnen vanuit Bangkok naar deze badplaats. Tevens kunt u hier genieten van de fraaie natuurparken die Hua Hin’s omgeving bepalen en volop de lokale sfeer in het stadje Hua Hin proeven. De rest van de dag kunt u heerlijk doorbrengen aan het prachtige strand of bij het zwembad van het Hua Hin Grand Hotel & Plaza. ’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan de gezellige avondmarkt, gelegen aan de Dechanuchit Road. U vindt hier tevens een overvloed aan eetstalletjes. Verder kunt u op de Night Market van alles kopen, van goedkope kleding tot Cd’s etc.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Hua Hin

Hua Hin - strandNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt heerlijk gaan ontspannen op het strand.

In de omgeving van Hua Hin zijn prachtige natuurparken te bezoeken.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Hua Hin

Hua Hin - Khao Takiab tempelDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan de Fietstocht Hua Hin (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Hua Hin

Hua Hin Grand Plaza HotelNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand of bij het prachtige zwembad van het hotel.

Overnachting in het Hua Hin Grand Hotel & Plaza.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Hua Hin

Na het ontbijt eindigt deze tour. Wilt u langer in Hua Hin verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in Hua Hin.

Ook kunt u per nachttrein + slaapplaatsen verder reizen naar bv. Koh Tao, Koh Samui, Krabi of Phuket.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Amazing Thailand

Kaart Rondreis Amazing Thailand

Amazing Thailand - 10 dagen - I-THA-05

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
01-01-24 t/m 31-10-24 567 477 445 I-THA-05 Amazing Thailand
01-11-24 t/m 31-03-25 570 480 449 I-THA-05 Amazing Thailand
va € 567 va € 477 va € 445

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 252
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 254

Hoogseizoentoeslagen hotels


Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 12 april 24 t/m 16 april 2024: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 29 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 15 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal River Kwai Resort – Kanchanaburi van 12 april 25 t/m 16 april 2025: € 15 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Hua Hin Grand Plaza Hotel – Hua Hin van 12 april 2024 t/m 15 april 2024: € 16 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Hua Hin Grand Plaza Hotel – Hua Hin van 24 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 16 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Hua Hin Grand Plaza Hotel – Hua Hin van 12 april 2025 t/m 15 april 2025: € 16 per persoon / per nacht

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Amazing Thailand