Chiang Mai Startpakket - 4 Dagen

Chiang Mai Startpakket

Het Chiang Mai Startpakket is een “bouwsteenmodule” waarmee u uw eigen reis naar Chiang Mai kunt samenstellen.

Tijdens dit 4 daagse startpakket bezoekt u Chiang Mai, de roos van het noorden. Het is gezegend met een prachtige natuur, cultuur en bergstammen.

Mae Taeng

Mae Taeng is een kleine stad in Noord-Thailand met diverse leuke activiteiten. Zoals zorgen voor olifanten, wandelen naar watervallen en raften. Eén van de populairste activiteiten in Mae Taeng is het zorgen voor olifanten. Bezoekers kunnen hier op een ethische en duurzame wijze interacteren met en zorgen voor deze majestueuze dieren.

Wandelen naar de nabijgelegen waterval is tevens een geweldige manier om de omliggende natuur te verkennen en te genieten van het prachtige landschap dat deze regio te bieden heeft. Daarnaast is raften ook een opwindende ervaring, waarbij bezoekers kunnen peddelen op de rivier en de adrenaline voelen terwijl ze genieten van de adembenemende uitzichten van de omliggende natuur. Al met al biedt Mae Taeng, tijdens dit startpakket, een perfecte combinatie van avontuur en natuur. Waardoor het een ideale bestemming is voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke ervaring.

Tijdens het Chiang Mai Startpakket maakt u een prachtige fietstocht

Vervolgens maakt u, tijdens deze Chiang Mai Startpakket, een prachtige fietstocht in de omgeving van Chiang Mai. Doi Saket, gelegen net buiten Chiang Mai, is een prachtig gebied om per fiets te verkennen. Het schilderachtige platteland biedt een verscheidenheid aan landschappen, variërend van weelderige groene rijstvelden tot rustige landelijke wegen en beboste heuvels. Lokale dorpen bieden een glimp van de traditionele Thaise cultuur.

Naast het fietsen staat Doi Saket bekend om zijn heerlijke eten, vriendelijke mensen en ontspannen sfeer. Het is de perfecte plek om te ontspannen en contact te maken met de natuur terwijl je wat lichaamsbeweging krijgt.

Uiteraard kunt u het hotel in dit programma wijzigen naar of verlengen met één van onze andere hotels in Chiang Mai.

BM Air Reizen heeft een reisburo in Maarssen waar u uw vakantie naar Thailand kunt bespreken

U kunt het Chiang Mai Startpakket combineren met één van onze andere bouwstenen Chiang Mai, zoals bijvoorbeeld Wonderful Pai. Ook voor de voordeligste vliegtickets of treintickets naar Chiang Mai kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Chiang Mai Startpakket – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld of het treinstation van Chiang Mai

Dag 01 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Night BazaarVroeg in de ochtend aankomst op het treinstation of het vliegveld van Chiang Mai. Hier staat de lokale chauffeur u op te wachten. U herkent de chauffeur aan een bordje met uw naam erop vermeld. Transfer naar het hotel.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Het White Boutique Hotel is centraal gelegen in Chiang Mai. Het hotel is voorzien van een zwembad, een bar en een restaurant. De Chiang Mai Night Bazaar en de Anusarn Market liggen op loopafstand van dit hotel. Uiteraard kunt u ook heerlijk gaan relaxen bij het zwembad van het hotel.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan het Khantoke Dinner, een traditioneel Noord-Thais diner (niet in de prijs inbegrepen).

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Hotel

Mae Tang - Elephant CareNa het ontbijt vertrekken we in noordelijke richting naar het Mae Taeng district.

Na aankomst in Mae Tang gaan we olifanten verzorgen. Er vinden hier GEEN ritjes op een olifant plaats en ook geven de olifanten GEEN shows! We beginnen met het kennismaken met de olifanten. Tijdens deze interactie met de olifanten kunt u prachtige foto’s maken. Om het vertrouwen van de olifanten te winnen gaan we ze lekker verwennen. We geven ze voedsel, waar de olifanten van zullen smullen. Vervolgens wandelen we met de olifanten naar de rivier, In de rivier gaan we baden met de olifanten. U kunt ze lekker schoonschrobben en met ze spelen in het verkoelende water.

Let Op: Omdat de olifanten een eigen wil hebben en vrij zijn om te gaan kunnen wij de tijdsduur met de olifanten niet garanderen. De ene keer hebben ze zin om te baden en blijven ze lang in het water, de andere keer hebben ze minder zin en zal het baden met de olifanten korter duren. Er wordt geen dwang uitgeoefend om de olifanten op een bepaalde plaats te houden.

Na de lunch gaan we een wandeltocht maken door de jungle. Tijdens deze tocht passeren we prachtige rijstvelden met op de achtergrond een indrukwekkend berglandschap. We eindigen bij een waterval, waar u de gelegenheid krijgt om te zwemmen en te relaxen.

Tot slot gaan we raften. Het Mae Taeng district is de perfecte locatie om een spectaculaire rafttocht te maken in dit bergachtige landschap. De Engelssprekende staf neemt eerst de veiligheidsvoorschriften met u door, want veiligheid staat voorop tijdens de rafttocht. Beleef een unieke en onvergetelijke reis door de weelderige jungle. Onderweg komen we diverse stroomversnellingen tegen. Vooral tijdens het regenseizoen van augustus t/m oktober stijgt het rivierwater, zodat dit de beste periode is om te raften. Het water stroomt dan sneller naar beneden, met eindeloze stroomversnellingen.

Aan het eind van de middag keren we terug naar Chiang Mai.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 03 :
Chiang Mai

Chiang Mai - fietstochtNa het ontbijt gaan we een prachtige fietstocht maken in de omgeving van Chiang Mai. U wordt opgehaald bij uw hotel en we rijden in ongeveer 20 minuten per auto naar een klein dorpje in het Doi Saket district. Van hieruit start deze fietstour.

We passeren onderweg traditionele dorpjes met houten huizen op palen, fietsen over smalle wegen langs de rijstvelden en stoppen bij een meer in een prachtig berglandschap. Soms zien we waterbuffels oversteken of kinderen die verbaasd zijn om buitenlanders in hun dorp te zien. Wij kunnen u een uniek inzicht geven in het leven van de lokale mensen in de Chiang Mai vallei door onze uitgebreide ervaring in dit gebied. Onze goede service en het exotische Thailand zorgen voor een onvergetelijke herinnering. Geniet van een fantastisch avontuur. Betrouwbare fietsen zijn heel belangrijk. Daarom gebruiken wij Trek fietsen met 24 versnellingen. Alle zijn in uitstekende staat en we hebben heren- en damesmodellen in verschillende maten alsook kinderfietsen. Wij adviseren om een veiligheidshelm te gebruiken die u van ons kunt lenen. Al onze tours worden begeleidt door onze gidsen die een licentie hebben van de TAT (Tourist Authority Thailand). Zij zijn allen ervaren fietsers en hebben hun eigen tips, leuke stops en lokale contacten in de dorpen. Dit zijn de echte hoogtepunten van deze tocht.

De totale afstand van de tocht is ongeveer 30 kilometer, waarvan 99% over verharde wegen. Het accent ligt op het genieten van de omgeving en lokale bezienswaardigheden, hierdoor is deze tour geschikt voor iedereen met een redelijke conditie.

Wij stoppen bij een lokale school, waar we in de klas kunnen participeren met de leerlingen (niet in het weekend en op dagen dat de school dicht is). Ook zien we de boeren die in de velden werken (misschien kunnen we een handje meehelpen).

De wegen zijn bijna allemaal verkeersvrij, dus vooral voor kinderen is dit erg prettig en veilig.

Overnachting in het White Boutique Hotel & Spa.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 04 :
Chiang Mai

Na het ontbijt eindigt deze tour.

Wilt u langer in Chiang Mai verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in Chiang Mai of te combineren met een andere bouwsteenmodule.

U bent NIET gebonden aan het White Boutique Hotel & Spa in dit programma, u kunt dit hotel veranderen naar één van onze andere hotels in Chiang Mai.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Chiang Mai Startpakket

Kaart Chiang Mai Startpakket

Chiang Mai Startpakket - 4 dagen - I-CNX-15

1-persoonskamer toeslag:


  • 20 februari 2024 t/m 31 oktober 2024: € 72
  • 01 november 2024 t/m 31 maart 2025: € 74

Hoogseizoentoeslag hotel + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 01 november 2024 t/m 27 december 2024: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 28 december 2024 t/m 02 januari 2025: € 13 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het White Boutique Hotel & Spa – Chiang Mai van 03 januari 2025 t/m 28 februari 2025: € 7,50 per persoon / per nacht

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Chiang Mai Startpakket

Reis details:

  • Chiang Mai
  • 2
  • I-CNX-15
  • 4 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen