De Golf van Thailand

5 Days

De Golf van Thailand

De Golf van Thailand is een 5 daagse “bouwsteenmodule” vanuit Koh Samui naar Koh Tao en Koh Phangan.

De eerste bestemming tijdens de Golf van Thailand is het prachtige Koh Tao

Koh Tao is een klein eiland in de Golf van Thailand dat bekend staat om zijn kristalheldere wateren en levendige zeeleven. Het is een populaire bestemming voor duikliefhebbers en biedt een breed scala aan duiklocaties, waaronder scheepswrakken, koraalriffen en onderwaterrotsformaties. De prachtige stranden en schilderachtige landschappen trekken ook strandgangers en avonturiers aan. Je kunt de heuvels en valleien van het eiland verkennen, rotsklimmen of snorkelen, of gewoon ontspannen op het zandstrand. Koh Tao heeft een bruisend nachtleven met vele bars en restaurants om uit te kiezen. Het eiland is relatief goedkoop, waardoor het een betaalbare bestemming is voor reizigers met een beperkt budget. Het warme klimaat, de vriendelijke locals en de relaxte sfeer maken het een must-visit bestemming bij een reis naar Thailand.

Een snorkeltocht naar Nang Yuan is een must-do activiteit op het eiland. Hier kunnen toeristen genieten van kristalhelder water en levendige koraalriffen. Kortom, Koh Tao is een perfecte plek om te ontspannen, te genieten van de natuur en deel te nemen aan wateractiviteiten. 

Vervolgens reist u verder naar Koh Phangan

Koh Phangan is een pittoresk eiland gelegen in de Golf van Thailand. Beroemd om zijn Full Moon Party, biedt Koh Phangan veel meer dan alleen feesten. Het eiland heeft talloze ongerepte stranden, weelderige jungles en adembenemende watervallen om te verkennen. Bezoekers kunnen zich bezighouden met een verscheidenheid aan activiteiten, zoals snorkelen, duiken, kajakken en wandelen. Met zijn ontspannen sfeer is Koh Phangan een populaire bestemming geworden voor yoga-liefhebbers en mensen die op zoek zijn naar ontspanning en spirituele verjonging.

Koh Phangan biedt ook tongstrelende Thaise gerechten en internationale gerechten, zodat bezoekers een onvergetelijke ervaring hebben. Vervolgens keren we weer terug naar Koh Samui.

BM Air Reizen heeft een reisburo in Maarssen waar u uw vakantie naar Thailand kunt bespreken

Uiteraard kunt u de hotels in dit programma wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels op Koh Tao, Koh Phangan of Koh Samui. Ook is het mogelijk om deze reis te verlengen met een andere strandbestemming: Pattaya, Hua Hin, Koh Chang, Krabi of Phuket.

Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Thailand kunt u bij ons terecht. Wij bieden de beste aanbiedingen naar Bangkok en binnenlandse vluchten naar Koh Samui.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

De Golf van Thailand – Dagelijks vertrek vanuit onze Koh Samui hotels

  • Koh Samui
  • 2
  • I-USM-03
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis per dag verlengen op Koh Samui of combineren met een andere bouwsteenmodule

Programma

Koh Tao - Koh Tao ResortVandaag vertrekken we in de ochtend naar de pier van Koh Samui. Per boot varen we vervolgens naar Koh Tao. Deze boottocht duurt ongeveer twee uur. Tijdens deze boottocht kunt u genieten van de prachtige omgeving in de Golf van Thailand.

Na aankomst op de pier staat de chauffeur van het resort reeds op u te wachten. Hij draagt een bord met de naam van het resort erop. Hierna volgt de transfer naar het Koh Tao Resort. Dit resort beschikt over een prachtig zwembad en ligt direct aan het strand.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Koh Tao wordt ook wel schildpaddeneiland genoemd. Het beschikt over een prachtige natuur, voorzien van een echt regenwoud. De stranden op Koh Tao zijn mooi wit en het water is hier nog kristalhelder. Een aanrader! Het eiland is slechts 21 vierkante kilometer en beschikt over perfecte duiklocaties.

Overnachting in het Koh Tao Resort.

Hotel

Nang YuanVandaag maken we, na het ontbijt, een schitterende boottocht naar de beste snorkellocaties in de omgeving van Koh Tao. Onze eerste bestemming is Shark Bay, hier trekken we onze snorkeluitrusting aan en gaan genieten van al het moois onder water. Geniet van de prachtig gekleurde koralen en de tropische vissen. Met een beetje geluk kunnen we hier kleine haaien spotten. Na deze eerste ervaring varen we verder naar Aow Leuk Bay, deze baai is bekend vanwege de nemo visjes. Het is een pracht gezicht al de oranjekleurige visjes. De volgende stop is bij Hin Wong Bay, één van de mooiste baaien op Koh Tao.

Na al dit snorkelen, hebben we al honger gekregen en is het tijd geworden om naar Mango Bay te gaan voor de lunch. U kunt hier ook gaan snorkelen en de vissen voeren in het kristalheldere water.

Tot slot brengen we ook nog een bezoek aan Nang Yuan eiland, één van de mooiste eilanden ter wereld. Hier kunt u heerlijk snorkelen bij de Japanse tuin met kristalhelder water of lekker relaxen aan het strand. Ook kunt u een wandeling maken naar het uitzichtpunt, vanwaar u een schitterend zicht heeft op de natuurlijk gevormde kustlijnen.

Het is alweer tijd geworden om terug te gaan naar ons resort. Hier kunt u herinneringen ophalen van deze prachtige dag.

Overnachting in het Koh Tao Resort.    

Ontbijt, Lunch
Hotel

Maehaad Bay Resort - Koh PhanganDeze dag gaan we, na het ontbijt, naar de pier van Koh Tao. We verlaten dit prachtige eiland en varen per boot naar onze volgende tropische bestemming, Koh Phangan.

Na aankomst op de pier van Koh Phangan volgt de transfer naar het Maehaad Bay Resort. U verblijft in een comfortabel hotel met zwembad, welke direct aan het strand is gelegen.

De rest van de dag kunt u heerlijk genieten van de prachtige stranden op Koh Phangan.

Overnachting in het Maehaad Bay Resort.

Ontbijt
Hotel
Dag 04 :
Koh Phangan

Maehaad Bay Resort - Koh PhanganNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Koh Phangan is de laatste jaren erg populair geworden onder de backpackers, mede dankzij de Full Moon Party´s die hier plaatsvinden. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer 191 km². Op Koh Phangan kunt u heerlijk duiken, snorkelen, zwemmen of zonnen.

Overnachtingen in het Maehaad Bay Resort.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt verlaten we Koh Phangan en maken we een schitterende boottocht naar Koh Samui.

Na aankomst op de pier van Koh Samui volgt de transfer naar een hotel op Koh Samui. Hier eindigt deze prachtige tour.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart De Golf van Thailand

Kaart de Golf van Thailand

De Golf van Thailand - 5 dagen - I-USM-03

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 31 december 2024: € 152

Hoogseizoentoeslagen Hotels:


Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 01 januari 2024 t/m 05 januari 2024: € 9 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 06 januari 2024 t/m 30 april 2024: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 20 december 2024 t/m 05 januari 2025: € 9 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Koh Tao Resort – Koh Tao van 06 januari 2025 t/m 30 april 2025: € 7,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Maehaad Bay Resort – Koh Phangan van 01 januari 2024 t/m 30 april 2024: € 16,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Maehaad Bay Resort – Koh Phangan van 01 juli 2024 t/m 31 augustus 2024: € 16,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Maehaad Bay Resort – Koh Phangan van 21 december 2024 t/m 30 april 2025: € 16,50 per persoon / per nacht

Koh Tao - Strand
Nang Yuan
Koh Phangan - Strand
Koh Samui - Boot
Koh Samui - Boot
Koh Samui - Boot
Koh Samui - Boot
Koh Tao - Koh Tao Resort
Koh Tao - Koh Tao Resort
Koh Tao - Koh Tao Resort
Koh Tao - Koh Tao Resort
Koh Tao - Strand
Koh Tao - Strand
Koh Tao - Koh Tao Resort
Koh Tao - Koh Tao Resort
Koh Tao - Snorkeltour
Koh Tao - Snorkeltour
Koh Tao - Snorkeltour
Koh Tao - Snorkeltour
Koh Tao - Snorkeltour
Koh Tao - Snorkeltour
Koh Tao - Snorkeltour
Koh Tao - Snorkeltour
Nang Yuan
Nang Yuan
Nang Yuan
Nang Yuan
Nang Yuan
Nang Yuan
Nang Yuan
Koh Tao - Pier
Koh Phangan - Pier
Koh Phangan - Pier
Koh Phangan - Pier
Koh Phangan - Strand
Koh Phangan - Strand
Koh Phangan
slider_de_golf_van_thailand_01

Tijdens deze tour bezoeken het prachtige Koh Tao

slider_de_golf_van_thailand_02

Ga snorkelen op Nang Yuan, één van de mooiste eilanden ter wereld

slider_de_golf_van_thailand_03

Ook bezoeken we het bountyeiland Koh Phangan

slider_de_golf_van_thailand_04

Dag 01: We maken een prachtige boottocht naar Koh Tao

slider_de_golf_van_thailand_05

Dag 01: Onderweg kunt u genieten van de schitterende omgeving

slider_de_golf_van_thailand_06

Dag 01: We naderen het bounteiland Koh Tao

slider_de_golf_van_thailand_07

Dag 01: In de verte zien we de pier van Koh Tao liggen

slider_de_golf_van_thailand_08

Dag 01: Na aankomst op de pier volgt de transfer naar het hotel

slider_de_golf_van_thailand_09

Dag 01: We verblijven in het Koh Tao Resort

slider_de_golf_van_thailand_10

Dag 01: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_de_golf_van_thailand_11

Dag 01: Het Koh Tao Resort beschikt over een prachtig zwembad

slider_de_golf_van_thailand_12

Dag 01: Het prachtige strand voor het Koh Tao Resort

slider_de_golf_van_thailand_13

Dag 01: Heerlijk relaxen op het strand

slider_de_golf_van_thailand_14

Dag 01: Ook het restaurant van het Koh Tao Resort is fantastisch gelegen

slider_de_golf_van_thailand_15

Dag 01: Aan het eind van deze dag kunt u hier genieten van een maaltijd

slider_de_golf_van_thailand_16

Dag 02: Per boot varen we naar de beste snorkellokaties

slider_de_golf_van_thailand_17

Dag 02: Bij Shark Bay trekken we onze snorkeluitrusting aan

slider_de_golf_van_thailand_18

Dag 02: We gaan kennismaken met de prachtige onderwaterwereld

slider_de_golf_van_thailand_19

Dag 02: U kunt hier perfect snorkelen

slider_de_golf_van_thailand_20

Dag 02: Vervolgens varen we verder naar de volgende lokatie

slider_de_golf_van_thailand_21

Dag 02: Hier kunt u ook snorkelen of lekker op de boot relaxen

slider_de_golf_van_thailand_22

Dag 02: Na al dat snorkelen even uitrusten

slider_de_golf_van_thailand_23

Dag 02: We varen verder naar Nang Yuan, één van de mooiste eilanden

slider_de_golf_van_thailand_24

Dag 02: Aankomst op het bounyeiland Nang Yuan

slider_de_golf_van_thailand_25

Dag 02: Via allerlei loopbruggen kunt u het eiland verkennen

slider_de_golf_van_thailand_26

Dag 02: Nang Yuan beschikt over prachtige stranden

slider_de_golf_van_thailand_27

Dag 02: Een zandbank verbindt de twee eilandjes met elkaar

slider_de_golf_van_thailand_28

Dag 02: Nang Yuan Eiland, een unieke lokatie

slider_de_golf_van_thailand_29

Dag 02: Ook op Nang Yuan kunt u perfect snorkelen

slider_de_golf_van_thailand_30

Dag 02: Heerlijk zonnen en relaxen op Nang Yuan

slider_de_golf_van_thailand_31

Dag 03: Na het ontbijt volgt de transfer naar de pier van Koh Tao

slider_de_golf_van_thailand_32

Dag 03: Na een heerlijke boottocht arriveren we bij Koh Phangan

slider_de_golf_van_thailand_33

Dag 03: We wandelen over de pier van Koh Phangan

slider_de_golf_van_thailand_34

Dag 03: Aan het eind van de pier staat de chauffeur u op te wachten

slider_de_golf_van_thailand_39

Dag 03: De rest van de dag kunt u relaxen aan het strand

slider_de_golf_van_thailand_42

Dag 04: U kunt ook lekken gaan zonnen op het strand

slider_de_golf_van_thailand_45

Dag 04: U kunt ook het eiland op eigen gelegenheid gaan verkennen

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_de_golf_van_thailand_01
slider_de_golf_van_thailand_02
slider_de_golf_van_thailand_03
slider_de_golf_van_thailand_04
slider_de_golf_van_thailand_05
slider_de_golf_van_thailand_06
slider_de_golf_van_thailand_07
slider_de_golf_van_thailand_08
slider_de_golf_van_thailand_09
slider_de_golf_van_thailand_10
slider_de_golf_van_thailand_11
slider_de_golf_van_thailand_12
slider_de_golf_van_thailand_13
slider_de_golf_van_thailand_14
slider_de_golf_van_thailand_15
slider_de_golf_van_thailand_16
slider_de_golf_van_thailand_17
slider_de_golf_van_thailand_18
slider_de_golf_van_thailand_19
slider_de_golf_van_thailand_20
slider_de_golf_van_thailand_21
slider_de_golf_van_thailand_22
slider_de_golf_van_thailand_23
slider_de_golf_van_thailand_24
slider_de_golf_van_thailand_25
slider_de_golf_van_thailand_26
slider_de_golf_van_thailand_27
slider_de_golf_van_thailand_28
slider_de_golf_van_thailand_29
slider_de_golf_van_thailand_30
slider_de_golf_van_thailand_31
slider_de_golf_van_thailand_32
slider_de_golf_van_thailand_33
slider_de_golf_van_thailand_34
slider_de_golf_van_thailand_39
slider_de_golf_van_thailand_42
slider_de_golf_van_thailand_45
previous arrow
next arrow
Shadow

Vervoer Koh Samui

Transfers Koh Samui:

Trein, Bus en Boot:

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

De Golf van Thailand