Olifanten Verzorgen

1 Days

Olifanten Verzorgen

U maakt een prachtige dagexcursie naar een Elephant Sanctuary. Hier vindt u GEEN ritjes op een olifant, ook geven de olifanten GEEN shows. Deze ecotoerisme projecten zijn opgericht om het welzijn van de olifanten in Thailand te verbeteren. In het park leven op dit moment diverse verwaarloosde olifanten in vrijheid. Ze worden met liefde en respect behandeld en mogen zo van hun oude dag genieten. We gaan deze dag meehelpen om de olifanten te verzorgen.

Dagelijks vertrek vanuit onze Chiang Mai hotels

  • Chiang Mai
  • 2
  • E-CNX-23
  • ongeveer: 08.30 - 15.00 uur

Programma

U wordt opgehaald bij uw hotel in Chiang Mai en we vertrekken naar een Elephant Sanctuary in de omgeving van Muengkeed Village (Mae Tang). Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap vol heuvels, bossen en boerderijen.

In het Elephant Sanctuary vinden geen ritjes op een olifant plaats en zien we de olifanten geen kunstjes vertonen. We gaan met ze baden en geven ze te eten. Kortom, een onvergetelijke belevenis. Het dagprogramma is nooit helemaal hetzelfde, dit is afhankelijk van de behoeftes van de olifanten.

Na aankomst in het park gaan we kennismaken met de olifanten en geven we deze prachtige dieren te eten. Tijdens deze interactie met de olifanten kunt u prachtige foto’s maken. Ook zien we de olifanten spelen en rollen in de modder. Deze modder werkt als een bescherming tegen de zon.

Rond het middaguur is het tijd geworden om zelf wat te eten. We gaan onze eigen maaltijd klaarmaken, Pad Thai.

Na de lunch gaan we met de olifanten baden in de rivier. U kunt ze lekker schoonschrobben in het verkoelende water.

Helaas is het al weer tijd geworden om afscheid te nemen van de olifanten en zullen we weer terugreizen naar Chiang Mai.

Let Op: Wij adviseren u om het volgende mee te nemen: zonnebrandcrème, een pet, muggenmelk, shampoo en schone kleding. Ter plaatse kunt u gebruik maken van traditionele Mahout kleding, welke vuil mogen worden. Tip: neem wat gele bananen mee, u zult nieuwe vrienden maken.

Lunch

Olifanten Verzorgen - hele dag - E-CNX-23

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Olifanten Verzorgen