Wild Water Raften

1 Days

Wild Water Raften

Wild Water Raften is een dagtrip vanuit Chiang Mai.

Heb je ooit een avontuur willen beleven zoals geen ander? Zoek dan niet verder dan raften op de Mae Taeng-rivier in het noorden van Thailand. Bereid je voor op een adrenalinekick als nooit tevoren, terwijl je door weelderige jungles en watervallen stroomt. Maak je klaar voor een opwindende en onvergetelijke ervaring geschikt voor avontuurliefhebbers van alle niveaus. Van beginners tot adrenaline-junkies, er is voor ieder wat wils. Met stroomversnellingen variërend van klasse I tot klasse IV is er nooit een saai moment, ongeacht je expertise.

Geniet van de rust van het natuurlijke landschap langs de rivier en kom tot rust. Wees gerust wetende dat professionele gidsen, getraind en ervaren in het navigeren van stroomversnellingen, er zijn en ervoor zorgen dat jouw veiligheid en comfort voorop staan. Zonder twijfel is raften op de Mae Taeng een must-try-ervaring voor iedereen die het noorden van Thailand bezoekt en op zoek is naar spanning en avontuur te midden van de natuur.

U kunt deze dagtrip, Wild Water Raften, in ieder Chiang Mai programma inlassen. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Chiang Mai kunt u bij ons terecht.

Wilt u uw vakantie naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanuit onze Chiang Mai hotels

  • Chiang Mai
  • 2
  • E-CNX-15
  • ongeveer: 08.30 - 17.00 uur

Programma

U wordt opgehaald bij uw hotel in Chiang Mai en we vertrekken naar het Mae Taeng district. Dit is de perfecte locatie om een spectaculaire wild water rafttocht te maken in dit bergachtige landschap.

De Engelssprekende staf neemt eerst de veiligheidsvoorschriften met u door, want veiligheid staat voorop tijdens de rafttocht.

Beleef een unieke en onvergetelijke reis door de weelderige jungle. Onderweg komen we diverse stroomversnellingen tegen. Het noorden van Thailand is de perfecte locatie om deel te nemen aan een wild water rafttocht. Vooral tijdens het regenseizoen van augustus t/m oktober stijgt het rivierwater, zodat dit de beste periode is om te raften. Het water stroomt dan sneller naar beneden, met eindeloze stroomversnellingen.

Tijdens deze excursie is buffetlunch inbegrepen. De minimum leeftijd om aan deze excursie deel te nemen is 12 jaar.

Na de prachtige, avontuurlijke rafttocht wordt u later op de dag weer teruggebracht naar uw hotel in Chiang Mai.

Lunch

Wild Water Raften - E-CNX-15

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Wild Water Raften