Hotels Khao Sok

Hotels Khao Sok – Thailand

Zoekt u een hotel in Khao Sok? U kunt kiezen uit meer dan 14000 verschillende hotels in Thailand. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Tevens kunt u bij ons ook de transfers naar Khao Sok reserveren.

Khao Sok is een sereen en rustgevende toeristische bestemming in het zuiden van Thailand en biedt een breed scala aan hotels. De meeste hotels zijn gelegen in een pittoreske omgeving en bieden een ultieme natuurbestemming. Klanten kunnen kiezen uit een scala aan opties, van budgetvriendelijke basis kamers tot luxe kamers met verschillende voorzieningen, zoals gratis WiFi, airconditioning, kingsize bedden en een minibar.

De meeste hotels in Khao Sok bieden een scala aan spannende activiteiten, zoals jungle trekking, kajakken en wildsafari’s. Toeristen kunnen ook genieten van een reeks traditionele Thaise massages, natuurlijke spa-behandelingen en meditatielessen. De hotels zijn meestal milieuvriendelijk en streven naar een minimale CO2-voetafdruk op hun activiteiten.

Of het nu gaat om families of individuele reizigers, Khao Sok biedt een onvergetelijke ervaring.

Combineer uw hotel in Khao Sok met een vliegticket en “bouwsteenmodules” naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Thailand samenstellen!

De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Thailand? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Wilt u uw reis naar Thailand persoonlijk komen bespreken met één van onze Thailand specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels Khao Sok


Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Khao Sok, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u online reserveren.

Khao Sok - Art's Riverview Lodge

Art’s Riverview Lodge – Khao Sok Art’s Riverview LodgeLAAGSTE PRIJS!va …

Khao Sok - The Royal Bamboo Lodge

The Royal Bamboo Lodge LAAGSTE PRIJS! va € 27 per kamer …

Khao Sok - Khao Sok Riverside Cottages

Khao Sok Riverside Cottages LAAGSTE PRIJS! va € 27 per kamer …

Khao Sok - Khao Sok Tree House Resort

Khao Sok Tree House Resort – Khao Sok Khao Sok …

Khao Sok - Khao Sok Rainforest Resort

Khao Sok Rainforest Resort – Khao Sok Khao Sok Rainforest …

Khao Sok - Anurak Community Lodge

Anurak Community Lodge – Khao Sok Anurak Community Lodge LAAGSTE …