Vliegticket Etihad Airways Bangkok

Vliegticket Etihad Airways Bangkok

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met Etihad Airways naar Bangkok? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in reizen naar Thailand en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Etihad Airways direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele vlucht naar Bangkok.

U kunt dit vliegticket met Etihad Airways naar Bangkok ook combineren met onze Bangkok bouwstenen, dagtours, hotels of Thailand rondreizen.


Logo Etihad Airways

Etihad Airways is de nationale airline van de Verenigde Arabische Emiraten met als thuishaven Abu Dhabi. De moderne vloot van bestaat uit meer dan 120 vliegtuigen. Vanaf Amsterdam vliegt Etihad Airways dagelijks met een moderne Boeing 787-10 non-stop in 6,5 uur naar Abu Dhabi. Vanuit Abu Dhabi vliegt u in circa 6 uur en 35 min. verder naar Bangkok.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Etihad Airways in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Etihad Airways naar Bangkok, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Etihad Airways

Indien u met Etihad Airways naar Bangkok vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Etihad Airways naar Bangkok

Een van de voordelen van vliegen met Economy Smart Seat is dat u kunt profiteren van een uniek vormgegeven hoofdsteun en een verstelbare rugleuning. Hierdoor kunt u nog comfortabeler vliegen en heeft u volop beenruimte. Bovendien kan de stoel ver worden neergeklapt, zodat u gemakkelijk een dutje kunt doen. Daarnaast ondersteunt de vormgeving van de rugleuning de natuurlijke houding van uw rug, waardoor u zich beter kunt ontspannen.

Ook tijdens de vlucht wordt u uitstekend verzorgd door het cabinepersoneel. Zo krijgt u heerlijke maaltijden en drankjes aangeboden en kunt u kiezen uit een ruime selectie van de nieuwste films en entertainment op uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem. Ten slotte zorgen de stewards en stewardessen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming Bangkok.

Economy Klasse

Business Klasse


Geniet en relax in de comfortabele Business Klasse van Etihad Airways

Als u reist in de Business Class van Etihad Airways, dan kunt u genieten van een ongeëvenaard comfort en gemak. Allereerst kunt u plaatsnemen op uw luxe stoel die tot een volledig plat bed kan worden uitgeklapt. Bovendien heeft u altijd direct toegang tot het gangpad. Daarnaast kunt u lekker slapen dankzij de grote dekens en kussens, verstelbare hoofdsteun, lendensteun en stevigheid van de zitting. Ook kunt u genieten van uren entertainment naar keuze met ruisonderdrukkende hoofdtelefoons en uw persoonlijke 15-inch touchscreen.

Andere voordelen zijn: 2 stuks incheck-bagage en een aparte incheck-balie (dus geen lange wachtrij). Verder heeft u toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Business Klasse

Tarieven vliegticket Etihad Airways Bangkok

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Etihad Airways naar Bangkok.

💬 Lees Meer ✈

Logo Etihad Airways


Vlieg voordelig met Etihad Airways via Abu Dhabi naar Bangkok !

Etihad Airways - Bangkok

  • Vertrek vanaf Amsterdam
  • Dagelijks vertrek
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Economy Klasse - 23 kg bagage
  • Business Klasse - 40 kg bagage

Toeslag Etihad Airways:

Economy Klasse: € 25 bij vertrek vanuit Amsterdam op een vrijdag of zaterdag (heenreis)
Economy Klasse: € 55 bij vertrek vanuit Amsterdam van 19 dec t/m 29 dec (heenreis)

Economy Klasse: € 25 bij vertrek vanuit Bangkok op een vrijdag of zaterdag (terugreis)
Economy Klasse: € 55 bij vertrek vanuit Bangkok van 02 jan t/m 12 jan (terugreis)

Economy Klasse

Amsterdam – Bangkok

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Etihad Airways : € 20 per persoon.

Business Klasse

Amsterdam Bangkok

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Etihad Airways : € 20 per persoon.

Logo Etihad Airways


Vluchtschema Amsterdam – Bangkok

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Abu Dhabi EY 078 dagelijks 21:35 uur 06:05 uur 06:30 uur
Abu Dhabi – Bangkok EY 408 dagelijks 08:45 uur 18:25 uur 06:40 uur
Bangkok – Abu Dhabi EY 407 dagelijks 02:15 uur 05:50 uur 06:35 uur
Abu Dhabi – Amsterdam EY 077 dagelijks 09:30 uur 14:40 uur 07:10 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Etihad Airways Bangkok