Vliegtickets Phuket

Vliegtickets naar Phuket boekt u bij BM Air Reizen. Wij zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in reizen naar Thailand en bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ons ook bellen of langs komen bij ons kantoor in Maarssen om uw reis te bespreken

Wij werken met een online reserveringssysteem dat ook de beschikbaarheid van de vertrekdata controleert. Zo kunnen wij u de meest gunstige tarieven garanderen. Bovendien printen wij het vliegticket meteen voor u uit, zodat u deze direct in handen heeft. Daarnaast kunt u bij ons ook uw stoel aan boord vastleggen, zodat u kunt genieten van een comfortabele reis.

Waarom uw vliegtickets bij BM Air Reizen boeken ?

  1. Keuze uit de beste airlines en de laagste prijzen
  2. U kunt bij ons stoelen aan boord reserveren
  3. BM Air Reizen is al meer dan 35 jaar de verre reizen specialist!
  4. Wij zijn aangesloten bij het ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, dus boekt u veilig, vertrouwd, snel en zonder zorgen!
  5. Wij printen de vliegtickets zelf direct voor u uit
  6. U kunt de tickets gelijk meenemen (ma t/m vr) of thuis per e-mail ontvangen!

Internationale vliegtickets Phuket


Voor reizigers die van Amsterdam naar Phuket willen vliegen, zijn er meerdere luchtvaartmaatschappijen die deze route aanbieden. De vluchten variëren in prijs en duur, afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en eventuele tussenstops.

U kunt kiezen uit verschillende betrouwbare vliegmaatschappijen die naar Phuket vliegen. Indien u kiest voor Eva Air dan kunt u ook een stopover maken in Bangkok.


Binnenlandse vluchten Phuket

Bent u op zoek naar een binnenlandse vlucht Phuket? Of u nu vanaf Bangkok, Chiang Mai of Koh Samui naar Phuket wilt vliegen, bij BM Air Reizen kunt u eenvoudig en voordelig een binnenlands vliegticket naar Phuket reserveren. Bovendien profiteert u van onze uitstekende service en betrouwbaarheid.


Luchtvaartmaatschappijen naar Phuket


Vliegtickets Phuket - Eva Air
Vliegtickets Phuket - Emirates
VLiegtickets Phuket - Qatar Airways
Vliegtickets Phuket - KLM
Cathay Pacific
China Southern