Vliegtickets Curaçao

Vliegtickets Curaçao. Curaçao is een tropisch eiland gelegen in het zuiden van het Caribisch gebied. Het ligt op circa 55 km van de kust van Venezuela. Samen met Aruba en Bonaire vormt het de zogenaamde ABC-eilanden. Curaçao bestaat uit 2 eilanden, het eerste eiland is Curaçao en het tweede eiland is Klein Curaçao, dat 10 km vanaf de oostkust ligt. De totale oppervlakte van het eiland is 444 km². De hoofdstad en grootste plaats van Curaçao is Willemstad.

Met meer dan 35 stranden op Curaçao heb je genoeg keuze om je persoonlijke favoriet te vinden. Als je van een strand houdt met veel mensen, voorzieningen en luxe strandtentjes, dan zijn Jan Thiel Beach en Mambo Beach misschien iets voor jou.

Curaçao beschikt over een internationaal vliegveld (Hato Airport), hierdoor kunt u rechtstreeks vanuit Nederland naar Curaçao te vliegen.

Vanuit Amsterdam is het ongeveer 9 uur en 45 min. vliegen. Er gaan dagelijks vluchten naar Curaçao, welke wij voor u kunnen reserveren. Ook is het mogelijk om vanuit Brussel te vertrekken met Air Belgium.

Hieronder vindt u een overzicht van onze vliegtickets naar Curaçao. U kunt kiezen uit KLM of Air Berlin.


Waarom uw vliegtickets Curaçao bij BM Air Reizen boeken ?

  • Keuze uit de beste airlines en de laagste prijzen
  • U kunt bij ons stoelen aan boord reserveren
  • BM Air Reizen is al meer dan 30 jaar de verre reizen specialist!
  • Wij zijn aangesloten bij het ANVR, SGR, IATA en het Calamiteitenfonds, dus boekt u veilig, vertrouwd, snel en zonder zorgen!
  • Wij printen de vliegtickets zelf direct voor u uit. U kunt de tickets dus gelijk meenemen (ma t/m vr) of thuis per e-mail ontvangen!

KLM Curaçao

Economy: Premium: Business: nvt Vliegticket KLM Curaçao U kunt dit …