De 3 Parels van het Zuiden - 12 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 366
va € 352
va € 343

Bouwsteenmodule Phuket: De 3 Parels van het Zuiden

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Phuket

Een combinatiereis van drie topbestemmingen in het zuiden van Thailand. Tijdens deze vakantie brengen we een bezoek aan de parel van het zuiden Phuket, het exotische eiland Phi Phi en het betoverende Krabi. We bezoeken diverse bezienswaardigheden, zoals James Bond eiland, Koh Panyi, Bor Thor Village en enkele grotten. Uiteraard kunt u deze reis naar eigen wens verlengen en/of uitbreiden.

Dag 01 :
Phuket

Phuket - Patong BeachNa aankomst op het vliegveld van Phuket volgt de transfer naar het Patong Palace Hotel. Het Patong Palace Hotel is een leuk hotel met veel groen. Het hotel is 2 verdiepingen hoog en het beschikt over 40 kamers. Het Patong Palace Hotel is 500 meter van het strand gelegen en 300 meter van het centrum van Patong Beach. Het zwembad is omgeven door een tropische tuin en een zonneterras.

Het tropische eiland Phuket, het grootste van Thailand, ligt aan de zuidkust van Thailand, op ongeveer 1 uur vliegen van Bangkok en is met het vasteland verbonden door een brug en dus toegankelijk over de weg. De afstand met Bangkok bedraagt ongeveer 867 km. Phuket is verdeeld in drie districten; Thalang in het noorden, Kathu in het westen en Muang in het zuiden. Het eiland is gezegend met prachtige stranden en baaien. Hier vindt men de mooiste stranden van Azië, een prachtige omgeving (70% is bergachtig) en een ongeëvenaarde keuze aan hotels.

De rest van de dag kunt u heerlijk doorbrengen aan het strand. U kunt ook het centrum gaan verkennen en rustig rondslenteren door de vele winkelstraatjes.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Phuket

Phuket - Wat ChalongNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt heerlijk relaxen aan het prachtige strand van Patong.

Optioneel: wilt u meer zien dan alleen de stranden van Phuket, dan kunt u deze dag deelnemen aan de Phuket City Tour (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Phuket

Phuket - Patong Palace HotelDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

U kunt heerlijk relaxen aan het strand of bij het zwembad van het hotel. Uiteraard kunt u ook het eiland Phuket op eigen gelegenheid gaan ontdekken. Er is genoeg te ontdekken en te zien.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt
Hotel

James Bond IslandNa het ontbijt gaan we een prachtige excursie maken naar Phang Nga Bay, gelegen op circa 75 km ten noordoosten van Phuket. Hier vindt u schitterende mangrovebossen en grillige rotsformaties.

We maken een schitterende boottocht door de Baai van Phang Nga. Onderweg kunnen we genieten van de prachtige rotsformaties die uitsteken uit de mooie helderblauwe zee.

We bezoeken Khao Phing Kan, ook wel het James Bond Eiland genoemd. Vanaf dit eiland kunt u prachtige foto’s maken van het decor van de James Bond film “The Man with the Golden Gun”. Op dit eiland kunt u ook nog enkele grotten bekijken.

Rond het middaguur gaan we naar het vissersdorp Koh Panyi, waar we onze belevenissen even laten bezinken onder een heerlijke lunch. Na de lunch kunt u rondwandelen op dit op palen gebouwde moslimdorp.

Overnachting in het Patong Palace Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Koh Phi Phi - pierNa het ontbijt wordt u opgehaald voor de transfer naar de pier van Phuket, vanwaar we vertrekken met de boot naar het prachtige Phi Phi Island. De Phi Phi Islands zijn gelegen op ongeveer 48 km ten zuidoosten van Phuket. We bereiken de eilanden in circa 2,5 uur.

Het archipel Mu Koh Phi Phi bestaat uit 6 eilanden waarvan Koh Phi Phi Don en Koh Phi Phi Ley de belangrijkste zijn. Het landschap op de eilanden is werkelijk adembenemend. Ruige bergwanden komen recht overeind uit de zee, verborgen idyllische stranden en natuurlijk een schitterende onderwaterwereld. Koh Phi Phi Don heeft een totale oppervlakte van ongeveer 28km2. Het eiland is 8km lang en op het breedste punt 3,5 km. Op het noorden van het eiland ligt Cape Laem Tohng. Hier ligt ook Chao Ley. Hier wonen de zee zigeuners die afkomstig zijn van Koh Lipeh uit het Tarutao National Park. Tevens is Laem Tohng een perfecte duiklocatie. Ook in Hua Rah Ket kunt u goed duiken. De baaien van Ton Sai en Loh Dalam zijn schitterend.

Na aankomst op de pier van Phi Phi Island gaan we naar het Phi Phi Hotel. Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden. Het Phi Phi Hotel ligt tussen 2 baaien, op circa 100 meter van de pier en op loopafstand van het strand, winkeltjes en restaurants.

Overnachting in het Phi Phi Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 06 :
Koh Phi Phi

Koh Phi Phi - strandDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt heerlijk relaxen aan het strand. Uiteraard kunt u ook het eiland gaan verkennen.

Overnachting in het Phi Phi Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Koh Phi Phi

Koh Phi Phi - strandNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Geniet ervan, er zijn hier prachtige stranden te ontdekken. In de straatjes rond het Phi Phi Hotel vindt u leuke restaurants.

Overnachting in het Phi Phi Hotel.

Ontbijt
Hotel

Boottocht naar KrabiNa het ontbijt gaan we verder naar Krabi. We vertrekken vanuit Phi Phi Island met de boot naar het sprookjesachtige Krabi. Tijdens deze boottocht kunt u genieten van het fantastische landschap. Na aankomst in Krabi volgt de transfer naar het Ao Nang Sunset Hotel.

Krabi is de perfecte locatie voor rustzoekers, er bevinden zich hier vele eilandjes met ongerepte stranden die alleen per boot te bereiken zijn. Ook avontuurlijk ingestelde reizigers kunnen in Krabi hun hart ophalen, zo kunt u hier zeilen, kanoën, snorkelen, eiland hoppen en wandelen.

We verblijven in het Ao Nang Sunset Hotel, een gezellig hotel met slechts 44 kamers. Het hotel is gelegen aan de Ao Nang boulevard, op 100 meter van het strand. In de directe omgeving van het hotel vindt u volop winkeltjes en restaurants.

Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden. Ga lekker relaxen bij het zwembad of het strand.

Overnachting in het Ao Nang Sunset Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Krabi

Krabi - Ao Nang Sunset HotelDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt de prachtige omgeving van Ao Nang gaan verkennen of heerlijk relaxen op het strand.

Overnachting in het Ao Nang Sunset Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Krabi

Krabi - Hong IslandDeze dag kunt u na het ontbijt vrij besteden.

U kunt gaan ontspannen op het strand, bij het zwembad of trek erop uit.

Optioneel: kunt u vandaag deelnemen aan de Hong Eiland Tour (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan deze tour dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Ao Nang Sunset Hotel.

Ontbijt
Hotel

Krabi - Bor Thor kanoënNa het ontbijt wordt u opgehaald vanuit uw hotel voor vertrek naar Bor Thor Village. Vanuit hier gaan we kanovaren door het prachtige oerwoud van Bor Thor. U kunt relaxed in de kano plaatsnemen terwijl de bootsman peddelt. We varen naar Tai Cave, in de vorm van een tunnel met stalactieten.

Vervolgens gaan we naar Tham Pee Hua Toh, hier kunnen we de oude wandschilderingen en fossielen bewonderen uit verleden tijden. We varen terug naar het startpunt waar we zullen lunchen.

Na de lunch maken we een kanotocht naar Tham Khao Wong, hier varen we door een smalle grot, waar we met een beetje geluk aapjes kunnen zien.

Overnachting in het Ao Nang Sunset Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 12 :
Krabi

Na het ontbijt eindigt deze tour. Wilt u ergens langer verblijven dan is dit natuurlijk mogelijk. Deze reis is per dag te verlengen in zowel Phuket, Koh Phi Phi als Krabi.

U bent NIET gebonden aan de hotels in dit programma, u kunt deze hotels upgraden naar één van onze andere aanbevolen hotels. In dit geval betaald u het prijsverschil tussen de hotels. Via onze hotelpagina’s kunt u de hotels vergelijken.

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart De 3 Parels van het Zuiden

Kaart 3 Parels van het Zuiden

De 3 Parels van het Zuiden - 3 dagen - I-PHU-07

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 mei 2021 t/m 31 oktober 2021: € 219
  • 01 november 2021 t/m 30 april 2022: € 398
  • 01 mei 2022 t/m 31 oktober 2022: € 219

Hoogseizoentoeslag hotel


Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket op 01 november 2021 t/m 03 november 2021: € 14 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 20 december 2021 t/m 28 februari 2022: € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket van 01 april 2022 t/m 15 april 2022: € 8,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Patong Palace Hotel – Phuket op 01 november 2022 t/m 03 november 2022: € 14 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Phi Phi Hotel – Koh Phi Phi van 23 december 2021 t/m 10 januari 2022: € 16 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Ao Nang Sunset Hotel – Krabi van 01 november 2021 t/m 10 november 2021: € 18,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Ao Nang Sunset Hotel – Krabi van 20 december 2021 t/m 31 januari 2022: € 9,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Ao Nang Sunset Hotel – Krabi van 01 november 2022 t/m 10 november 2022: € 18,50 per persoon / per nacht

Phuket - Patong Beach
Koh Phi Phi
Krabi - Ao Nang Beach
Phuket - Patong Palace hotel
Phuket - Patong Palace hotel
Phuket - Patong Palace hotel
Phuket - Patong Palace hotel
Phuket - Patong Palace hotel
Phuket - Patong Palace hotel
Phuket - Patong Beach
Phuket - Patong Beach
Phuket - Patong Beach
Phuket - Patong Beach
Phuket - Patong
Phang Nga
Phang Nga
Phang Nga
Phang Nga - Koh Phing Gun
Phang Nga - Koh Phing Gun
Phang Nga - Koh Phing Gun
Phang Nga - Koh Phing Gun
Phang Nga - Koh Phing Gun
Phang Nga - Koh Panyi
Phang Nga - Koh Panyi
Phang Nga - Koh Panyi
Phang Nga - Koh Panyi
Phang Nga - Koh Panyi
Phuket - Koh Phi Phi boot
Phuket - Koh Phi Phi boot
Phuket - Koh Phi Phi boot
Pier Koh Phi Phi
Phuket - Koh Phi Phi boot
Koh Phi Phi hotel
Koh Phi Phi hotel
Koh Phi Phi hotel
Koh Phi Phi hotel
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_01

Tijdens deze tour bezoeken we de 3 parels van het zuiden: Phuket

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_02

De tweede bestemming is het idyllische Koh Phi Phi

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_03

We eindigen in het betoverende Krabi

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_04

Dag 01: Transfer vanaf Phuket Airport naar het Patong Palace Hotel

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_05

Dag 01 - 05: We zullen hier 4 nachten verblijven

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_06

Dag 01- 05: Het Patong Palace Hotel beschikt over een prachtige tropische tuin

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_07

Dag 01 - 05: Het zwembad van het Patong Palace Hotel

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_08

Dag 01 - 05: Langs het zwembad staan ligbedden met parasols

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_09

Dag 01 - 05: Vanuit het restaurant loopt u zo de drukte in

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_10

Dag 01 - 05: Op loopafstand van het hotel ligt het prachtige Patong Beach

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_11

Dag 01 - 05: Hier kunt u genieten van het strand, de zon en de zee

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_13

Dag 01 - 05: Langs Patong Beach vindt u overal eetgelegenheden

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_12

Dag 01 - 05: Zin in een drankje, er zijn genoeg bars

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_14

Dag 01 - 05: Tevens is er een grote keuze aan restaurants

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_15

Dag 04: We maken een schitterende boottocht door de baai van Phang Nga

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_16

Dag 04: Kalkstenen rotsen steken omhoog uit de zee

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_17

Dag 04: Geniet van deze prachtige omgeving

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_18

Dag 04: Aankomst bij Koh Ping Gun

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_19

Dag 04: Het eiland wordt ook wel het James Bond Eiland genoemd

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_20

Dag 04: Het decor van de James Bond film "The Man with the Golden Gun"

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_21

Dag 04: Maak prachtige foto's op deze lokatie

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_22

Dag 04: Op dit eiland kunt u ook enkele grotten gaan bekijken

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_23

Dag 04: De volgende bestemming is Koh Panyi

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_24

Dag 04: We meren aan bij dit op palen gebouwde moslimdorp

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_25

Dag 04: Na de lunch kunt u dit dorpje gaan verkennen

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_26

Dag 04: Wandel rustig rond op Koh Panyi

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_27

Dag 04: Later op de dag keren we weer terug naar Phuket

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_28

Dag 05: We vertrekken per boot naar Koh Phi Phi

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_29

Dag 05: Op de boot is een binnendek en een buitendek

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_30

Dag 05: Op het buitendek kunt u genieten van de zon en de omgeving

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_32

Dag 05: Op de boot kunt u drankjes en snacks kopen

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_31

Dag 05: Aankomst op de pier van Koh Phi Phi

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_33

Dag 05: Op circa 100 meter van de pier ligt het Phi Phi Hotel

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_34

Dag 05: Na het inchecken kunt u deze dagen vrij besteden

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_35

Dag 05 - 08: Het Phi Phi Hotel beschikt over een prachtig zwembad

slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_36

Dag 05 - 08: Langs het zwembad staan ligbedden om te relaxen

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_01
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_02
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_03
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_04
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_05
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_06
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_07
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_08
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_09
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_10
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_11
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_13
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_12
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_14
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_15
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_16
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_17
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_18
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_19
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_20
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_21
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_22
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_23
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_24
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_25
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_26
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_27
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_28
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_29
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_30
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_32
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_31
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_33
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_34
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_35
slider_de_drie_parels_van_het_zuiden_36
previous arrow
next arrow
Shadow

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

De 3 Parels van het Zuiden
Prijs vanaf
343 Per Persoon
Reizigers Toevoegen
Volwassene
343 Per Volwassene
Hulp nodig bij het boeken? Stuur ons een bericht

Reis details:

  • Phuket
  • 2
  • I-PHU-07
  • 12 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

✈ Vliegtickets Phuket :

Sidebar - Vliegtickets

🏯 Bouwstenen Phuket :

Sidebar - Bouwstenen - Phuket

🛕 Dagtours Phuket :

Sidebar - Dagtours - Phuket

🛌 Hotels Phuket :

Sidebar - Hotels - Phuket