Desert Safari - 1 Dag

Desert Safari, duinsurfen & BBQ Diner

Ervaar de sensatie en bekijk de betoverende zonsondergang in de woestijn van Dubai, terwijl je met je Desert Safari-bestuurder over het gouden zand rijdt. Maak foto’s met de eindeloze woestijn en de ondergaande zon op de achtergrond, voel het fijne zand tussen je vingers glijden terwijl je je een weg baant naar het woestijnkamp. Hier wordt u verwelkomd met smaakvolle Arabische thee en koffie met dadels en frisdranken om uw dorst te lessen. 

Keuze uit 3 mogelijkheden:
– Budget Camp va € 29
– Standaard Camp va € 40
– Premium Camp va € 50

Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit diverse leuke dagexcursies in Dubai. Indien u met Emirates naar Azië vliegt dan kunt u op de heen- of terugreis een stopover maken in Dubai. Ook kunnen wij via ons online reserveringssysteem vrijwel alle accommodaties in Dubai voor u reserveren.

Dagelijks vertrek in Dubai

Ervaar de spanning van een achtbaanrit terwijl je de woestijn doorkruist in een 4×4 auto. Bekijk de betoverende zonsondergang over de duinen en ervaar een traditioneel bedoeïenenkamp tijdens deze ongelooflijke en onvergetelijke tour.

Hoogtepunten

  • Voel de adrenaline terwijl je de zandduinen verkent in een 4x4 auto
  • Geniet van een smakelijk BBQ-diner en kijk hoe de avond zich ontvouwt
  • Kijk hoe de zon ondergaat boven de Arabische woestijn
Dag 01 :
Dubai

Ervaar een opwindende ervaring van het oversteken van de beroemde duinen voordat je foto’s maakt met de eindeloze woestijn en de ondergaande zon op de achtergrond.

Voel het fijne zand tussen je vingers glijden terwijl je je een weg baant naar het woestijnkamp. Hier wordt u verwelkomd met smaakvolle Arabische thee en koffie met dadels en frisdranken om uw dorst te lessen.

Ontdek de cultuur door traditionele kleding aan te trekken en selfies te maken terwijl de Henna-kunstenaar je hand schildert. Dit wordt gevolgd door een Tanoura-show (traditionele volksdans), een vuurshow en een buikdanseres op het ritme van Arabische muziek (de volgorde van het evenement kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd).

Geniet van je maaltijd met vegetarische en niet-vegetarische barbecue-items en ervaar de Arabische gastvrijheid tijdens deze once in a lifetime Desert Safari-tour in Dubai.

Keuze uit 3 mogelijkheden:
– Budget Camp va € 29
– Standaard Camp va € 40
– Premium Camp va € 50

Budget Camp: transfers van hotels op gedeelde basis door SUV’s en Dune-bashing in de woestijn gedurende ongeveer 20 – 25 minuten (afhankelijk van de weersomstandigheden). De diensten worden aangeboden op een safarikamp met alle voorzieningen, toiletten, zitplaatsen en linnengoed. Standaard buffetmenu inclusief voorgerechten, salades, hoofdgerecht, niet-vegetarische BBQ-items, desserts, frisdranken, water, koffie en Gahwa worden gratis geserveerd.

Standaardkamp: transfers van hotels op gedeelde basis met 4 x 4 voertuigen en Dune bashing in de woestijn gedurende ongeveer 30 – 40 minuten (afhankelijk van de weersomstandigheden). De diensten worden aangeboden in een safarikamp met standaardvoorzieningen, met schone toiletten, zitplaatsen en linnengoed. Het buffetmenu bestaat uit: voorgerechten, salades, hoofdgerecht, kip, lam en groenten BBQ-items, desserts, frisdranken, water, koffie en Gahwa worden gratis geserveerd

Premium Camp: transfers van hotels op gedeelde basis met 4 x 4 voertuigen en Dune bashing in de woestijn gedurende ongeveer 30 – 40 minuten (afhankelijk van de weersomstandigheden). De diensten worden aangeboden in een safarikamp met luxe voorzieningen, met schone toiletten, zitplaatsen en linnengoed. Internationaal buffet met voorgerechten, salades, pasta’s, groenten, kip, lam en groenten BBQ-items, desserts, frisdranken, water, koffie en Gahwa worden gratis geserveerd.

Start / openingstijd 1 april tot 30 september tussen 15:30 en 16:00 uur 1 oktober tot 31 maart tussen 15.00 en 15.30 uur anderen. Bij islamitische gelegenheden en nationale feestdagen wordt geen alcohol geschonken en is er geen live entertainment.

 

6 hours
Diner

Download PDF (Engels)

> Desert Safari

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Desert Safari

Reis details:

  • Dubai
  • 1
  • DXB-05