Koh Tao & Nang Yuan Tour - 1 Dag

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 75
va € 73
va € 71

Dagelijks vertrek vanuit al onze Koh Samui Hotels

Tijdens deze dagexcursie gaan we de wateren rond Koh Tao en het tropische eiland Nang Yuan ontdekken. U kunt gaan snorkelen en heerlijk relaxen op het prachtige strand van Nang Yuan.

Vandaag maken we een schitterende boottocht naar de beste snorkellocaties in de omgeving van Koh Tao. Onze eerste bestemming is Shark Bay, hier trekken we onze snorkeluitrusting aan en gaan genieten van al het moois onder water. Geniet van de prachtig gekleurde koralen en de tropische vissen. Met een beetje geluk kunnen we hier kleine haaien spotten. Na deze eerste ervaring varen we verder naar Aow leuk Bay, deze baai is bekend vanwege de nemo visjes. Het is een pracht gezicht al de oranjekleurige visjes. De volgende stop is bij Hin Wong Bay, één van de mooiste baaien op Koh Tao.

Na al dit snorkelen hebben we al honger gekregen en is het tijd geworden om naar Mango Bay te gaan voor de lunch. U kunt hier ook gaan snorkelen en de vissen voeren in het kristalheldere water.

Tot slot brengen we ook nog een bezoek aan Nang Yuan eiland, één van de mooiste eilanden ter wereld. Hier kunt u heerlijk snorkelen bij de Japanse tuin met kristalhelder water of lekker relaxen aan het strand. Ook kunt u een wandeling maken naar het uitzichtpunt, vanwaar u een schitterend zicht heeft op de natuurlijk gevormde kustlijnen.

Het is alweer tijd geworden om terug te gaan naar Koh Samui. Hier kunt u herinneringen ophalen van deze prachtige dag.

LET OP: Tijdens deze excursie betreden we een National Park. Het entreegeld, ong. 100 Baht voor dit National Park moet ter plaatse voldaan worden.

Koh Tao en Nang Yuan Tour - E-USM-03

Schrijf een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Koh Tao & Nang Yuan Tour
Prijs vanaf
71 Per Persoon
Reizigers Toevoegen
Volwassene
71 Per Volwassene
Hulp nodig bij het boeken? Stuur ons een bericht

Reis details:

  • Koh Samui
  • 2
  • E-USM-03

✈ Vliegtickets Koh Samui :

Sidebar - Vliegtickets - Bangkok Airways

🏯 Bouwstenen Koh Samui :

Sidebar - Bouwstenen - Koh Samui

🛕 Dagtours Koh Samui :

Sidebar - Dagtours - Koh Samui

🛌 Hotels Koh Samui :

Sidebar - Hotels - Koh Samui