Mekong Delta – Phnom Penh Tour - 3 Dagen

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 346
 
va € 240
 
va € 218

Bouwsteenmodule Ho Chi Minh: Mekong Delta – Phnom Penh Tour

Dagelijks vertrek vanuit Ho Chi Minh

Met deze bouwsteenmodule reizen we vanuit Vietnam naar Cambodja. We vertrekken vanuit Ho Chi Minh en bezoeken het Mekong Delta gebied. We maken diverse boottochten door dit prachtige gebied. Vanuit Chau Doc varen we vervolgens verder naar Phnom Penh (Cambodja).

U wordt vroeg in de ochtend opgehaald bij uw hotel in Ho Chi Minh. Vervolgens rijden we in ongeveer 3 uur naar de Mekong Delta, een fascinerend gebied met een doolhof van rivieren, kanalen en honderden eilandjes.

Na aankomst in Cai Be bezoeken we een Cao Dai kerk. Het Caodaisme is een relatief nieuwe religie officieel tot stand gekomen in Tay Ninh in 1926.

Hierna gaan we een prachtige boottocht maken door de Mekong Delta. Onderweg bezoeken we een dorpje waar diverse ambachten worden gepresenteerd. Zo kunt u hier zien hoe typisch Aziatische snoepjes en rijstwijn worden gemaakt. Ook passeren we de handelsbootjes van de drijvende markt van Cai Be.

Vervolgens varen we door de kleinere kanalen tussen de eilandjes. Het is bijna niet te geloven dat hier mensen wonen omringd door het water. Langs de oevers zien we mensen fietsen op de smalle paden. Op de eilandjes heerst een heerlijke stilte, auto’s kunnen hier niet komen. We verlaten de eilandjes en varen verder naar de haven van Vinh Long. Vanuit deze plaats rijden we verder naar Can Tho.

Overnachting in het Holiday One Hotel – superior kamer.

Hotel

Na het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de drijvende markt van Cai Rang. De Cai Rang drijvende markt is de meest bruisende markt van het Mekong deltagebied. Honderden kleine bootjes varen rond, voor een mooi plaatsje, om hun producten te verkopen. We varen hier tussen de bootjes met koopwaar rond, een fantastische ervaring.

Vervolgens gaan we, door de ingewikkelde waterwegen in de regio, een bezoek brengen aan een fruitboomgaard. We krijgen hier uitleg over het verbouwen van het fruit en kunnen deze lokale producten natuurlijk ook proeven.

Tot slot stoppen we in een dorpje, waar we een bezoek gaan brengen aan een lokale familie. We maken kennis met de bewoners en genieten van hun gastvrijheid.

In de middag rijden we door naar Chau Doc, voor onze overnachting.

Overnachting in het Chau Pho Hotel – superior kamer.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt gaan we aan boord van de Hang Chau boot voor de boottocht over de Mekong rivier naar Phnom Penh (Cambodja). Tijdens de boottocht kunt u genieten van het prachtige landschap. Het vertrek vanuit Chau Doc is omstreeks 07.30 en de aankomsttijd in Phnom Penh ongeveer 12.30. De formaliteiten bij de grens duren ongeveer 1 uur.

Let Op: tijdens deze boottocht passeren we de grens van Vietnam – Cambodja. Voor Cambodja geldt een visumplicht!

Na aankomst in Phnom Penh eindigt deze tour. U kunt Cambodja bouwstenen koppelen aan dit programma.

WILT U UW VIETNAM – CAMBODJA REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE AZIE SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Mekong Delta - Phnom Penh Tour

Kaart Mekong Delta - Phnom Penh Tour

Mekong Delta - Phnom Penh Tour - 3 Dagen - I-SGN-04

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 april 2022 t/m 31 december 2022: € 52

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van 24 december 2022 t/m 31 december 2022

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Mekong Delta – Phnom Penh Tour

Reis details:

  • Ho Chi Minh
  • 2
  • I-SGN-04
  • 3 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Sidebar - Vliegtickets

Sidebar - Hotels - Cambodja

Sidebar - Rondreizen - Cambodja

Sidebar - Bouwstenen - Cambodja