Rondreis Vietnam Treasures - 17 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 1164
va € 933
va € 879

Rondreis Vietnam Treasures

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld in Hanoi

Tijdens deze 17-daagse rondreis gaan we de “schatten” van Vietnam ontdekken. We beginnen in de hoofdstad Hanoi, waar we een mooie wandeltocht gaan maken door Hanoi Old Quarter. Hierna reizen we verder naar Mai Chau, bekend vanwege haar prachtige natuur en bergstammen. We gaan hier een interessante fietstour maken door de Mai Chau vallei. De volgende bestemming is de keizerlijke stad Hué. Via de Hai Van Pass reizen we verder naar Hoi An. Hier kunt u een paar dagen heerlijk gaan relaxen op het strand of de oude stad verkennen. Optioneel (niet inclusief) kunt u hier deelnemen aan allerlei leuke excursies. We eindigen in Ho Chi Minh, waar we een stadstour maken en een bezoek gaan brengen aan de Mekong Delta.

Dag 01 :
Hanoi

HanoiNa aankomst op de luchthaven van Hanoi volgt de transfer naar het La Dolce Vita Hotel.

Dit driesterrenhotel is gelegen in het centrum bij het Hanoi Old Quarter. Op loopafstand vindt u het Hoan Kiem Lake en de Dong Xuan markt.

Na het inchecken in het hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. De romantische stad Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en heeft meer dan 3 miljoen inwoners. Het oude mooie stadscentrum, met haar brede straat en historische huizen herinnert aan het rijke koloniale verleden uit de Franse periode. Hanoi heeft nog het echte authentieke, dat bij vele andere steden in Azië momenteel ontbreekt. De stad huisvest vele pagodes, musea, oude gebouwen en tempels. En dit alles is gelegen in een oase van veel groen, meren en parken. Dit geeft de stad een gevoel van vrede en rust.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel – superior kamer.

Hotel
Dag 02 :
Hanoi

Hanoi - Ngoc Son TempelNa het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden.

’s Middags gaan we een wandeltocht maken door Hanoi Old Quarter. Tijdens de wandeltocht bezoeken we de Ngoc Son Tempel (de Tempel van de Jade Berg). Deze tempel is prachtig gelegen op een eilandje in het Hoan Kiem Lake. De originele tempel dateert uit de Tran Dynastie, maar is meerdere malen herbouwd. In de 18e eeuw is de tempel voor het laatst herbouwd. De Ngoc Son Tempel is gewijd aan de nationale held generaal Tran Hung Dao, die in de 13e eeuw de Mongolen versloeg en aan de filosofen La To en Van Xuong. Via de houten Huc Brug, de brug van de vroege ochtendzon, bereikt u de tempel.

Vervolgens gaan we een ritje maken met een riksja. Een riksja is een typische Vietnamese fietstaxi, waarbij u in een bakje voor de fiets zit.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Hanoi

Tam Coc - boottochtDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de Ninh Binh & Tam Coc Tour – inclusief lunch. We gaan een bezoek brengen aan de oude hoofdstad Hoa Lu uit de 10e eeuw. In deze stad gaan we de oude ruïnes bezichtigen die gebouwd zijn tijdens het bewind van koning Dinh Tien Hoang en koning Le Dai Hanh. Hierna gaan we verder naar Tam Coc. We gaan hier een fietstocht maken door het prachtige landschap. We fietsen langs de groene rijstvelden. Vervolgens gaan we een boottocht maken over de Ngo Dong rivier. Tijdens deze boottocht varen we door enkele spectaculaire hangende grotten, de Tam Coc en de Bich Dong grotten. De grootste grot is wel 125 meter lang en in deze grot hangt het plafond ongeveer 2 meter boven het water. Het schilderachtige landschap langs de rivier wordt gedomineerd door rijstvelden en indrukwekkende kalksteenrotsen.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Ontbijt
Hotel

Mai Chau Eco LodgeNa het ontbijt vertrekken we naar Mai Chau. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap.

Mai Chau ligt op ongeveer 140 km ten westen van Hanoi en dit gebied staat bekend vanwege haar prachtige natuur en bergstammen. De Mai Chau vallei biedt u onuitwisbare indrukken. In de Mai Chau vallei leven voornamelijk “White Thai” mensen. Andere etnische bevolkingsgroepen die hier leven zijn de H’Mong, de Zao, de Muong, de Tay, de Hoa en de Viet.

Na het inchecken in het Mai Chau Ecolodge kunt u de rest van de dag vrij besteden. U kunt op eigen gelegenheid de omgeving gaan verkennen. Het resort ligt midden tussen de rijstvelden. Verder beschikt het over een prachtig zwembad.

Overnachting in het Mai Chau Ecolodge – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 05 :
Mai Chau

Mai Chau - fietstochtNa het ontbijt gaan we een fietstour maken door de Mai Chau vallei.

We gaan de omgeving per fiets verkennen en maken kennis met de leefwijze van de lokale etnische bevolkingsgroepen. In de vallei fietsen we door enkele dorpjes en bezoeken de lokale markt. We fietsen vanuit het resort naar Cha Village. Nadat we dit dorpje verkend hebben fietsen we verder naar de etnische dorpjes Cha Long en Tong Dau. In Nhot Village gaan we een kijkje nemen bij het Thai volk. We ontdekken hun traditionele cultuur en bekijken de stilt houses.

Overnachting in het Mai Chau Ecolodge.

Ontbijt
Hotel

Mai Chau Eco LodgeNa het ontbijt kunt u ochtend vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen bij het zwembad.

Later op de dag reizen we terug naar Hanoi. We nemen de nachttrein (SE19), met slaapplaatsen 4 pers. softsleeper, naar Hué. Het is mogelijk om tegen een meerprijs een Privé cabine voor 2 personen te reserveren.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 07 :
Hué

Hué - Thien Mu PagodeNa aankomst op het treinstation van Hué volgt de transfer naar het Gold Hué Hotel. Het ontbijt is in een lokaal restaurant. Na het inchecken in het hotel kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de Hué Tour. We beginnen met een prachtige boottocht over de Parfum rivier. Deze rivier stroomt door de stad Hué. De rivier dankt haar naam aan de bloemen van orchideeën die in de rivier terecht komen. Deze bloemen zorgen voor een parfumachtige geur. We varen langzaam over de rivier en onderweg bezoeken we de Thien Mu Pagode. Deze pagode dateert uit 1601 en is één van de oudste tempels in Hué. De zeven verdiepingen van de tempeltoren vertegenwoordigen ieder een andere incarnatie van Boeddha. In de pagode bevinden zich enkele Boeddhabeelden. Vervolgens brengen we een bezoek aan de Imperial Citadel. De citadel dateert uit de 19e eeuw en is gebouwd voor de keizers van de Nguyen dynastie. Het bestuur van Vietnam woonde in de periode dat Hué de keizerlijk hoofdstad was (1802 tot 1945) in de Citadel. Ook bezoeken we de Tu Cam Thanh of ook wel genoemd de Verboden Stad. Dit was het domein van de keizers. Verder bezoeken we het mausoleum van Tu Doc. De graftombe van Tu Doc ligt in een smal dal in het dorp Duong Xuan Thuong, op ongeveer 8km van Hué. Het wordt beschouwd als één van de mooiste en meest pittoreske bouwwerken van de Nguyen-dynastie. Het graf werd gebouwd tussen 1864 en 1867. De bouw van het graf van Tu Duc vereiste een ongelofelijke hoeveelheid geld en arbeid, wat resulteerde in een opstand van de arbeiders. Daarom werd de tombe omgedoopt tot Khiem Lang, in vergelijking met de vroegere naam: Van Nien Co (drukt de wens uit om permanent te zijn). Bovendien werden alle namen van de constructies veranderd om het woord Khiem (bescheidenheid) in hun naam te dragen, omdat de koning zijn nederigheid wilde uitdrukken. Het ontwerp van de tombe zou duidelijk de diepe kennis en romantiek van de kenmerken van de koning weerspiegelen. Tot slot gaan we nog een wandeling maken over de Dong Ba markt.

Overnachting in het Gold Hué Hotel – superior kamer.

Ontbijt
Hotel

Hoi AnNa het ontbijt rijden we door een prachtig bergachtig landschap via de Hai Van Pass naar Danang. De Hai Van Pass wordt één van de mooiste kustwegen ter wereld genoemd.

Vervolgens gaan we verder naar Hoi An. Hier staan enkele zeer oude huisjes en tempels. Hoi An was van de 15de tot de 19de eeuw één van de belangrijkste zeehavens van Zuidoost-Azië. Tegenwoordig staat dit gebied bekend vanwege haar zeer oude monumentale huizen en tempels, die onder toezicht staan van de UNESCO.

Na aankomst in Hoi An inchecken in het Kiman Hoi An Hotel. Hierna kunt u op eigen gelegenheid de historische stad gaan verkennen. U kunt hier door de straatjes langs de vele historische oude gebouwen en handelshuizen wandelen.

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Hoi An

Hoi An - strandDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Het Kiman Hoi An Hotel is centraal gelegen op 5 minuten rijden van de historische stad en Cua Dai Beach. Bij het hotel kunt u een fiets huren en lekker de omgeving gaan verkennen. 

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Hoi An

Hoi An - KooklesDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan één van de volgende dagexcursies:

Hoi An – Kookles – inclusief lunch: Na het ontbijt wordt u naar een lokaal restaurant gebracht. Hier wordt u verwelkomd door de chef-kok en krijgt u een rondleiding langs de vele live-food-balies in deze unieke interactieve eetgelegenheid in Vietnam. Zien, ruiken, proeven, aanraken en genieten van verschillende voedselbereidingsprocessen. Probeer monsters van meer dan 10 verschillende eetstandjes, waaronder bami, noedels, augurken, vreemd en heerlijk eten, zoete lekkernijen en nog veel meer. Zie hoe rijstpapier vanaf het begin wordt gemaakt, droog op bamboe en later geroosterd als rijstwafels en proef met Hoi An-pepersaus en salades. Ontdek hoe Cao Lau wordt gemaakt, zie hoe de noedels met de handen worden uitgerold en op de traditionele manier met een lang mes ingesneden en gestoomd worden boven een open vuur.

Na dit interessante deel, ga je verder naar een kookles waar je kunt leren ingrediënten te kiezen, technieken kunt leren en de Vietnamese eetcultuur kunt verkennen. Eindig en geniet met wat je net hebt gekookt met onbeperkte drankjes en zoete lekkernijen. Na de les krijgt u een kookschool-receptenboekje met Vietnamese gerechten en kookgerei om mee naar huis te nemen als souvenir.

Hoi An – Fietstour – inclusief lunch: De lokale gids ontmoet je in de lobby van het hotel. Vervolgens fietsen we door de kleine dorpjes naar een rivier, waar je meer te weten kunt komen over het dagelijks leven van de lokale bevolking. Hierna fietsen we langs maisvelden, rijstvelden, een waterkokosnootbos, meren vol garnalen en krabboerderijen. Onderweg stoppen we bij enkele werkplaatsen waar smeden, timmerlieden en metselaars aan het werk zijn. Je kunt hier veel ongewone dingen leren over het leven in Hoi An.

Hoi An – Wet Rice Farmer – 4 uur – inclusief lunch: U wordt opgehaald bij het hotel in Hoi An voor een uniek avontuur. We gaan het hele proces van de rijstproductie bekijken. We beginnen met een tocht op een waterbuffel. Hierna gaan we deelnemen aan het ploegen, harken, zaaien, planten en het scheiden van de rijst. Vervolgens gaan we rijstmeel maken. Eén van de meest interessante delen van de tour is de mogelijkheid om te koken en mooie knapperige pannenkoeken te eten die worden geserveerd met een koel drankje. Verder krijgt u de kans om meer te weten te komen over het lokale leven, aangezien deze ervaring op een familieboerderij zal worden gehouden en dit zal zeker iets zijn dat u nooit zult vergeten. Drink een kopje thee bij de boeren voordat u terugkeert naar uw hotel.

Indien u wilt deelnemen (niet verplicht) aan één van deze excursies dan kunt u dit bij het boeken opgeven. De prijzen staan vermeld bij optioneel.

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Hoi An

My SonOok deze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan de volgende dagexcursie:

My Son – Halve Dag: U wordt opgehaald bij het hotel in Hoi An. We gaan een tocht maken, van een halve dag, naar de hoofdstad en het religieuze centrum van het voormalige Champa Kingdom, My Son. Deze plaats ligt op circa 1 uur rijden ten zuidwesten van Hoi An. In een weelderige groene vallei staan ​​tientallen rode bakstenen torens en heiligdommen uit de 7e tot de 13e eeuw. Op de terugweg naar Hoi An bezoeken we Tra Kieu, voorheen bekend als Simhapura of de Lion Citadel, de hoofdstad van Champa tussen de 4e en 8e eeuw. In de vroege namiddag arriveren we weer in ons hotel.

Indien u wilt deelnemen (niet verplicht) aan deze excursie dan kunt u dit bij het boeken opgeven. De prijzen staan vermeld bij optioneel.

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa.

Ontbijt
Hotel

Danang - Dragon BridgeNa het ontbijt volgt, later op de dag, de transfer naar het treinstation van Danang.

Tot aan het tijdstip van de transfer kunt u nog heerlijk relaxen.

Na aankomst op het treinstation van Danang nemen we de nachttrein (SE3), met slaapplaatsen 4 pers. softsleeper, naar Ho Chi Minh. Het is mogelijk om tegen een meerprijs een Privé cabine voor 2 personen te reserveren.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 13 :
Ho Chi Minh

Ho Chi Minh - Notre DameNa aankomst op het treinstation van Ho Chi Minh volgt de transfer naar het Vien Dong Hotel.

Vervolgens gaan we, na het ontbijt in een lokaal restaurant, een stadstour maken door Ho Chi Minh.

We beginnen met een bezoek aan het Herenigings Paleis (Reunification Palace). Tijdens de Vietnamoorlog was dit het presidentiële paleis van Zuid-Vietnam. Het is de locatie waar de oorlog eindigde. Het voormalige Saigon werd veroverd toen een Noord-Vietnamese tank door de hekken van het paleis stormde en de soldaten de vlag van het Saigon regime van het dak neerhaalden en president Duong van Minh arresteerden. Tegenwoordig is het paleis een toeristische trekpleister en doet dienst als museum. U kunt hier de prachtige zalen met het originele interieur bezichtigen.

Hierna bezoeken enkele historische gebouwen, zoals de prachtige Notre Dame kathedraal, gebouwd tussen 1877 en 1880 door de Franse kolonisten. De kathedraal heeft twee prachtige klokkentorens van 58 meter hoog. Vlakbij de kathedraal ligt ook het grote oude postkantoor met zijn unieke bouwstijl. We wandelen ook langs het Opera House en het voormalige Hotel de Ville. Dit oude hotel uit de Franse koloniale tijd wordt tegenwoordig gebruikt als stadhuis.

Overnachting in het Vien Dong Hotel – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 14 :
Ho Chi Minh

Ho Chi Minh - War Remnants MuseumDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

U kunt de bruisende stad Ho Chi Minh op eigen gelegenheid gaan verkennen. U vindt in deze drukke stad vele winkeltjes, winkelcentra en restaurants. In 1859 kwam deze stad in handen van de Fransen. Nog steeds zijn er vele invloeden van die tijd terug te zien in de stad. Er zijn nog vele straten met historische huizen.

U kunt bijvoorbeeld een bezoek gaan brengen aan het War Remnants Museum. Dit museum, geopend in 1975, is gelegen in het centrum van Ho Chi Minh. Het museum richt zich op de Amerikaanse rol in de Vietnamoorlog. U vindt hier een grote collectie tanks, vliegtuigen en helikopters. In het museum krijgt u een goed beeld van hoe de oorlog in Vietnam is geweest.

Overnachting in het Vien Dong Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 15 :
Ho Chi Minh

Cu Chi Tunnel museumDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Optioneel (niet inclusief) kunt u vandaag deelnemen aan de dagtour naar Tay Ninh & Cu Chi of de halve dagtour naar de Cu Chi tunnels.

In Tay Ninh gaan we de Cao Dai tempel bezoeken. Het Caodaïsme is een verzameling van verschillende religies, zoals het Boeddhisme, Taoïsme, christendom, Islam, Vietnamees spiritualisme en het Confucianisme. Cao Dai betekent letterlijk “hoge toren”, op deze manier wordt er verwezen naar God. Binnen in de tempel gaan we een heilige middagmis bijwonen, we zien de monniken met hun kleurrijke overkleden, het altaar en de prachtige decors.

Hierna gaan we verder naar de Cu Chi tunnels. De tunnels liggen op ongeveer 70km van de stad en hier kunt het gangenstelsel gaan bekijken. Tijdens de oorlog woonden in dit gebied vele Vietcong soldaten. Ze waren in die tijd een groot doelwit voor Amerikaanse beschietingen. Om zich hiertegen te verweren maakten de dorpelingen dit wereldberoemde gangenstelsel. De tunnels vormden een wereld op zich, er waren ondergrondse werkruimtes waar niet ontplofte Amerikaanse munitie werd omgebouwd tot boobytraps, slaap- en eetruimtes, vergaderzalen, wapen- en voedselopslagplaatsen en zelfs een operatiezaal en theaters. Tegenwoordig is het tunnelcomplex omgebouwd tot een museum. De tunnels zijn vergroot en verbreed om de bezoekers makkelijker toe te laten.

Indien u wilt deelnemen (niet verplicht) aan deze excursie dan kunt u dit bij het boeken opgeven. De prijzen staan vermeld bij optioneel.

Overnachting in het Vien Dong Hotel.

Ontbijt
Hotel

Mekong Delta - boottochtNa het ontbijt rijden we in zuidelijke richting naar Ben Tre. We gaan een bezoek brengen aan de Mekong Delta. Dit gebied, dat bijna net zo groot is als geheel Nederland, wordt ook wel de rijstschuur van Vietnam genoemd. Het is een prachtig bosrijk gebied met vele rijstvelden, lokale dorpjes en fruitplantages.

We gaan hier een prachtige boottocht maken over de Mekong rivier, welke door de lokale bevolking de “Nine Dragon rivier” wordt genoemd. Tijdens deze boottocht varen we langs de vele eilandjes in de rivier. We stoppen bij een bakstenenfabriekje, waar de bakstenen nog steeds met de hand worden gemaakt. Vervolgens gaan we een stuk fietsen door dit prachtige gebied. Tot slot bezoeken we een fruitplantage. Verder kunt u kennismaken met de lokale bewoners en hun manier van leven in het Mekong Delta gebied.

Overnachting in het Vien Dong Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 17 :
Ho Chi Minh

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Ho Chi Minh. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen met een heerlijke strandvakantie in bijvoorbeeld: Vung Tau, Long Hai, Ho Tram, Phan Thiet of Mui Ne. Deze plaatsen zijn vanuit Ho Chi Minh eenvoudig te bereiken. Ook is het mogelijk om te gaan genieten op één van de prachtige eilanden, zoals bijvoorbeeld Phu Quoc of Con Dao.

Wilt u tijdens deze rondreis langer in een bepaalde plaats verblijven, een bouwsteenmodule invoegen of iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Wat is wel en niet inbegrepen in deze reis

Inclusief

 • Het vermelde tourprogramma + vermelde maaltijden
 • Vervoer per airconditioned auto of minibus, afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Engelssprekende gids tijdens de excursies
 • Entreegelden
 • Hotels op basis van Logies + Ontbijt

Exclusief

 • Vliegticket naar Vietnam
 • U kunt dit vliegticket uiteraard bij ons bijboeken of eventueel zelf reserveren

Kaart Rondreis Vietnam Treasures

Rondreis Vietnam Treasures Tour

Vietnam Treasures Tour - 17 Dagen - R-VTN-22

1-persoonskamer toeslag:


 • 01 november 2022 t/m 31 december 2022: € 419
 • 01 januari 2023 t/m 30 april 2023: € 409
 • 01 mei 2023 t/m 30 september 2023: € 355
 • 01 oktober 2023 t/m 31 december 2023: € 409

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van  24 december 2022 t/m 31 december 2022

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft

Optioneel – U kunt zelf bepalen of u wilt deelnemen aan één of meerdere optionele excursies. Indien u wilt deelnemen aan één of meerdere excursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.


Dag 03: Ninh Binh & Tam Coc:

€ 78 pp bij 2 deelnemers – € 49 pp bij 4 deelnemers – € 44 pp bij 6 deelnemers


Dag 07: Hué Tour:

€ 63 pp bij 2 deelnemers – € 44 pp bij 4 deelnemers – € 39 pp bij 6 deelnemers


Dag 10: Hoi An – Kookles:

€ 51 pp bij 2 deelnemers – € 48 pp bij 4 deelnemers – € 47 pp bij 6 deelnemers


Dag 10: Hoi An – Fietstour:

€ 62 pp bij 2 deelnemers – € 58 pp bij 4 deelnemers – € 57 pp bij 6 deelnemers


Dag 10: Hoi An – Wet Rice Farmer:

€ 54 pp bij 2 deelnemers – € 51 pp bij 4 deelnemers – € 47 pp bij 6 deelnemers


Dag 11: My Son – halve dag:

€ 49 pp bij 2 deelnemers – € 33 pp bij 4 deelnemers – € 29 pp bij 6 deelnemers


Dag 15: Tay Ninh & Cu Chi:

€ 71 pp bij 2 deelnemers – € 42 pp bij 4 deelnemers – € 37 pp bij 6 deelnemers


Dag 15: alleen Cu Chi – halve dag:

€ 50 pp bij 2 deelnemers – € 32 pp bij 4 deelnemers – € 27 pp bij 6 deelnemers

Mai Chau - Fietstour
Hanoi - Ngoc Son Tempel
Hanoi - Ngoc Son Tempel
Hanoi - Ngoc Son Tempel
Ninh Binh
Tam Coc - Fietstour
Tam Coc - Boottocht
Tam Coc - Boottocht
Mai Chau
Mai Chau Ecolodge
Mai Chau Ecolodge
Mai Chau Ecolodge
Mai Chau Ecolodge
Mai Chau Ecolodge
Mai Chau Ecolodge
Mai Chau - Fietstour
Mai Chau - Fietstour
Mai Chau - Fietstour
Mai Chau - Fietstour
Mai Chau - Fietstour
Mai Chau - Fietstour
Mai Chau - Fietstour
Mai Chau Ecolodge
Hue - Parfum River
Hue - Thien Mu Pagode
Hue - Thien Mu Pagode
Hue - Imperial Citadel
Hue - Imperial Citadel
Hue - Imperial Citadel
Hai Van Pass
Hoi An - Lotus Hoi An Boutique Hotel
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Ho Chi Minh - Reunification Palace
Ho Chi Minh - Reunification Palace
Ho Chi Minh - Reunification Palace
Ho Chi Minh - Reunification Palace
Ho Chi Minh - Notre Dame Kathedraal
Ho Chi Minh - Notre Dame Kathedraal
Ho Chi Minh - Postkantoor
Ho Chi Minh - Postkantoor
slider_rondreis_vietnam_treasures_01

Tijdens deze 17-daagse rondreis gaan we de schatten van Vietnam ontdekken

slider_rondreis_vietnam_treasures_02

Dag 02: We bezoeken de Ngoc Son Tempel (de tempel van de Jade Berg)

slider_rondreis_vietnam_treasures_03

Dag 02: De tempel is gelegen op een eilandje in het Hoan Kiem Lake

slider_rondreis_vietnam_treasures_04

Dag 02: De tempel is gewijd aan een nationale held en enkele filosofen

slider_rondreis_vietnam_treasures_05

Dag 03: Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan de Ninh Binh & Tam Coc tour

slider_rondreis_vietnam_treasures_06

Dag 03: We maken een fietstocht bij Tam Coc

slider_rondreis_vietnam_treasures_07

Dag 03: Ook maken we een boottocht door dit schitterende landschap

slider_rondreis_vietnam_treasures_08

Dag 03: Langs de rivier bevinden zich indrukwekkende kalksteenrotsen

slider_rondreis_vietnam_treasures_09

Dag 04: Na het ontbijt vertrekken we naar Mai Chau

slider_rondreis_vietnam_treasures_10

Dag 04: Inchecken in de Mai Chau Ecolodge

slider_rondreis_vietnam_treasures_11

Dag 04: De rest van de dag is ter vrije besteding

slider_rondreis_vietnam_treasures_12

Dag 04: U kunt gaan relaxen bij het prachtige zwembad

slider_rondreis_vietnam_treasures_13

Dag 04: Het resort is prachtig gelegen tussen de rijstvelden

slider_rondreis_vietnam_treasures_14

Dag 04: Ga gerust een kijkje nemen als er op het land gewerkt wordt

slider_rondreis_vietnam_treasures_15

Dag 04: Geniet van het uitzicht als de zon langzaam ondergaat

slider_rondreis_vietnam_treasures_16

Dag 05: Vandaag maken we een fietstour door de Mai Chau vallei

slider_rondreis_vietnam_treasures_17

Dag 05: In deze vallei liggen verschillende etnische dorpjes

Dag 01: Tekst

slider_rondreis_vietnam_treasures_18

Dag 05: We bezoeken enkele van deze dorpjes

slider_rondreis_vietnam_treasures_19

Dag 05: In de dorpjes kunt u in contact komen met de lokale bewoners

slider_rondreis_vietnam_treasures_20

Dag 05: De Mai Chau vallei is één van de mooiste gebieden van Vietnam

slider_rondreis_vietnam_treasures_21

Dag 06: Na het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden

slider_rondreis_vietnam_treasures_22

Dag 06: Relax op een ligbed bij het zwembad

slider_rondreis_vietnam_treasures_23

Dag 06: Of maak nog een laatste wandeling langs de rijstvelden

slider_rondreis_vietnam_treasures_24

Dag 07: Optioneel kunt u vandaag deelnemen aan de Hué tour

slider_rondreis_vietnam_treasures_25

Dag 07: Tijdens deze tour bezoeken we de Thien Mu Pagode

slider_rondreis_vietnam_treasures_26

Dag 07: Deze pagode dateert uit 1601 en is één van de oudste tempels in Hué

slider_rondreis_vietnam_treasures_27

Dag 07: Vervolgens brengen we een bezoek aan de Imperial Citadel

slider_rondreis_vietnam_treasures_28

Dag 07: De citadel dateert uit de 19e eeuw en is ...

slider_rondreis_vietnam_treasures_29

Dag 07: ... gebouwd voor de keizers van de Nguyen dynastie

slider_rondreis_vietnam_treasures_30

Dag 08: Via de Hai Van Pass rijden we verder naar Danang

slider_rondreis_vietnam_treasures_31

Dag 08: Later op de dag inchecken in het Lotus Hoi An Boutique Hotel

slider_rondreis_vietnam_treasures_32

Dag 09: Hoi An beschikt over een historisch oud centrum

slider_rondreis_vietnam_treasures_33

Dag 09: Hoi An was vroeger één van de belangrijkste zeehavens

slider_rondreis_vietnam_treasures_34

Dag 09: Het centrum is al eeuwen onaangetast gebleven

slider_rondreis_vietnam_treasures_35

Dag 09: Hoi An staat sinds 1999 op de UNESCO werelderfgoedlijst

slider_rondreis_vietnam_treasures_36

Dag 09: U kunt hier heerlijk rondwandelen door de gezellige straatjes langs de ...

slider_rondreis_vietnam_treasures_37

Dag 09: ... vele historische oude gebouwen, handelshuizen en tempels

slider_rondreis_vietnam_treasures_38

Dag 13: We beginnen de stadstour bij het Reunification Palace

slider_rondreis_vietnam_treasures_39

Dag 13: Dit was het presidentiële paleis van Zuid-Vietnam

slider_rondreis_vietnam_treasures_40

Dag 13: In dit museum zijn belangrijke historische zalen te bekijken

slider_rondreis_vietnam_treasures_41

Dag 13: Replica's van de Noord-Vietnamese tanks die door de hekken gingen

slider_rondreis_vietnam_treasures_42

Dag 13: Hierna bezichtigen we de prachtige Notre Dame Kathedraal

slider_rondreis_vietnam_treasures_43

Dag 13: De kathedraal is gebouwd tussen 1877 en 1880

slider_rondreis_vietnam_treasures_44

Dag 13: Vlakbij de kathedraal ligt het oude postkantoor

slider_rondreis_vietnam_treasures_45

Dag 13: U kunt een kijkje nemen, indien geopend, in dit postkantoor

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_rondreis_vietnam_treasures_01
slider_rondreis_vietnam_treasures_02
slider_rondreis_vietnam_treasures_03
slider_rondreis_vietnam_treasures_04
slider_rondreis_vietnam_treasures_05
slider_rondreis_vietnam_treasures_06
slider_rondreis_vietnam_treasures_07
slider_rondreis_vietnam_treasures_08
slider_rondreis_vietnam_treasures_09
slider_rondreis_vietnam_treasures_10
slider_rondreis_vietnam_treasures_11
slider_rondreis_vietnam_treasures_12
slider_rondreis_vietnam_treasures_13
slider_rondreis_vietnam_treasures_14
slider_rondreis_vietnam_treasures_15
slider_rondreis_vietnam_treasures_16
slider_rondreis_vietnam_treasures_17
slider_rondreis_vietnam_treasures_18
slider_rondreis_vietnam_treasures_19
slider_rondreis_vietnam_treasures_20
slider_rondreis_vietnam_treasures_21
slider_rondreis_vietnam_treasures_22
slider_rondreis_vietnam_treasures_23
slider_rondreis_vietnam_treasures_24
slider_rondreis_vietnam_treasures_25
slider_rondreis_vietnam_treasures_26
slider_rondreis_vietnam_treasures_27
slider_rondreis_vietnam_treasures_28
slider_rondreis_vietnam_treasures_29
slider_rondreis_vietnam_treasures_30
slider_rondreis_vietnam_treasures_31
slider_rondreis_vietnam_treasures_32
slider_rondreis_vietnam_treasures_33
slider_rondreis_vietnam_treasures_34
slider_rondreis_vietnam_treasures_35
slider_rondreis_vietnam_treasures_36
slider_rondreis_vietnam_treasures_37
slider_rondreis_vietnam_treasures_38
slider_rondreis_vietnam_treasures_39
slider_rondreis_vietnam_treasures_40
slider_rondreis_vietnam_treasures_41
slider_rondreis_vietnam_treasures_42
slider_rondreis_vietnam_treasures_43
slider_rondreis_vietnam_treasures_44
slider_rondreis_vietnam_treasures_45
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Rondreis Vietnam Treasures

Reis details:

 • Vliegveld Hanoi
 • 2
 • R-VTN-22
 • 17 dagen
 • Logies + ontbijt
 • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Vakantie Vietnam - Sidebar

Sidebar - Vliegtickets

Sidebar - Hotels - Vietnam

Sidebar - Bouwstenen - Vietnam

Sidebar - Rondreizen - Vietnam