Stadstour Abu Dhabi - 1 Dag

Stadstour Abu Dhabi

Ontdek de hoogtepunten van Abu Dhabi tijdens deze stadstour vanuit Dubai. De ideale manier om deze prachtige hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten te ontdekken. De naam Abu Dhabi betekent: “Vader van de Gazelle”. We bezoeken o.a. de Sheikh Zayed Grand moskee, Heritage Village, Corniche Road, het Saadiyat Island project en Yas Island: bekend van het Formula 1 YAS Circuit & Ferrari Park.

Bij BM Air Reizen kunt u kiezen uit diverse leuke dagexcursies in Dubai. Indien u met Emirates naar Azië vliegt dan kunt u op de heen- of terugreis een stopover maken in Dubai. Ook kunnen wij via ons online reserveringssysteem vrijwel alle accommodaties in Dubai voor u reserveren.

Dagelijks vertrek in Dubai

Deze tour is de ideale manier om de prachtige stad Abu Dhabi te ontdekken.

Hoogtepunten

  • Sheikh Zayed Grand mosque
  • Heritage Village - Museum
  • Corniche Road
  • Saadiyat Island project
  • Yas Island - Formula 1 YAS Circuit & Ferrari Park
Dag 01 :
Dubai

Onze eerste stop is bij de Sheikh Zayed Grand-moskee, één van de grootste moskeeën ter wereld; in staat om meer dan 30.000 gelovigen te huisvesten. De prachtige moskee is volledig bekleed met marmer en heeft ook ingewikkelde islamitische decoratie en houtsnijwerk, evenals uitgebreide landschapsarchitectuur.

We vervolgen onze tour richting het centrum van Abu Dhabi. We stoppen bij het Heritage Village, dat een klein museum herbergt en de traditionele dagelijkse activiteiten van de Arabische gemeenschap toont voorafgaand aan de ontdekking van olie. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant.

’s Middags rijden we langs de spectaculaire Corniche, langs glanzend witte moskeeën, met glas beklede kantoren en elegante hoogbouwappartementen naar het puntje van de golfbreker voor een prachtig uitzicht op de prachtige skyline van de stad.

Het resterende deel van de tour zal worden besteed aan het rijden door het beroemde gigantische Saadiyat Island-project waar het Louvre-museum en de Guggenheim-musea worden gebouwd om het imago van Abu Dhabi als culturele stad compleet te maken.

De tour gaat verder naar het beroemde Yas-eiland, met het Formula 1-circuit en het attractiepark van Ferrari. Een indrukwekkend attractiepark, het grootste overdekte geklimatiseerde park ter wereld met een enorm rood Ferrari bord als landmark.

Reisduur: ongeveer 12 uur (inclusief  transfers).

Ophaaltiid: 6 – 6.30 uur

Start/opening : 8.30 uur

Einde /sluitingstijd: 17.00 uur

12 hours
Lunch

Download PDF (Engels)

> Abu Dhabi City Tour

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Stadstour Abu Dhabi

Reis details:

  • Dubai
  • 1
  • DXB-04
  • 06.00 - 17.00 uur