Thailand Special Tour - 15 Dagen

2 deelnemers:
4 deelnemers:
6 deelnemers:
va € 752
va € 657
va € 618

Rondreis Thailand: Special Tour

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Bangkok

Tijdens deze Thailand rondreis maken we kennis met de exotische wereldstad Bangkok. We varen per traditionele longtailboot over de machtige Chao Phraya rivier en maken een onvergetelijke fietstocht door China Town. Vervolgens bezoeken we de befaamde drijvende markt van Damnoen Saduak en de Bridge on the River Kwai, gelegen in de overweldigende natuurrijke provincie Kanchanaburi, met zijn rijke historie en tragische verleden. Hierna vervolgen we onze rondreis naar het noorden van Thailand. In de omgeving van Chiang Mai maken we een boottocht over de Mae Ping rivier, bezoeken de Doi Suthep en enkele plaatselijke ambachtelijke werkplaatsen. Tot slot gaan we genieten van een heerlijke strandvakantie aan Jomtien Beach.

Dag 01 :
Bangkok

Asia Hotel BangkokAankomst op Suvarnabhumi Airport, de luchthaven van Bangkok. Na de laatste douanecontrole wacht de chauffeur u op in de aankomsthal.

Hierna volgt de transfer naar het Asia Hotel Bangkok. Dit hotel is centraal gelegen in Bangkok, naast het Skytrainstation Ratchatewi. De BTS Skytrain is de perfecte manier om Bangkok te ontdekken. Het is slechts 1 halte naar het Siam Square en het winkelcentrum MBK. De rest van de dag is ter vrije besteding. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan relaxen aan het zwembad.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner, dineren in één van de hoogste gebouwen in Bangkok. Naast het diner kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de stad. (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Hotel
Dag 02 :
Bangkok

Bangkok - Klongtour

Na het ontbijt maken we een korte rit naar de Chao Phraya rivier. Dit is het beginpunt om het ‘Venetië van het Oosten’ te gaan ontdekken. Ook tegenwoordig zijn uitgestrekte gebieden rond Bangkok alleen over het water te bereiken. De klongs (kanalen) zijn er de levensaders voor de Thai die er nog op traditionele manier leven. Hier zijn weelderige plantages, waar mango’s, papaja’s, durian en ander tropisch fruit wordt verbouwd. Tijdens deze excursie maken we een boottocht door dit gebied, waarbij u meteen uit de drukte van de stad bent. Dit is een unieke belevenis die u niet mag missen. We varen langs het Koninklijk Paleis en de Wat Arun. Nu ziet u deze schitterende gebouwen ook eens van een andere kant. Ook kunt u vanuit de boot in de verte één van de hoogste hotels in Bangkok zien, het Baiyoke Sky Hotel. Verder varen we langs lokale huizen, het ene is een prachtige bungalow terwijl zijn buurman in een oud houten huisje woont. Zie hoe de Thaise bevolking leeft op en rond het water. We zien kinderen zwemmen in het water, verderop zit iemand te vissen en weer verderop zien we mensen op het land werken. Ook krijgt u de gelegenheid om een drankje te kopen bij één van de vrouwen/mannen, die hun waren vanuit een bootje proberen te verkopen. Vervolgens varen we weer terug naar de pier. Let Op: de transfer terug naar uw hotel is NIET inbegrepen.

Hierna kunt u op eigen gelegenheid Bangkok verder gaan ontdekken.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel
Dag 03 :
Bangkok

Bangkok - fietstourNa het ontbijt maken we een mooie fietstocht door Bangkok, onder toezicht van een ervaren reisgids. Binnen een paar minuten ervaart u, dat u relaxed in deze metropool kunt fietsen. Deze tocht begint in het hart van China Town, één van Bangkok’s meest bedrijvige buurten. We fietsen door smalle straatjes, afgewisseld door overdekte markten, loodsen, winkeltjes en ateliers. Het leven gebeurt op straat, lachende en spelende kinderen. De geluiden zijn afkomstig van werkplaatsen waarvoor honderden motorblokken metershoog liggen opgestapeld, de geur is afkomstig van mensen die op staart staan te koken. De lokale bevolking is voornamelijk boeddhistisch. Ze bezoeken tempels in de buurt, doen aan rituele verbrandingen van papier, geloven in geesten. Dit alles is onderdeel van een eeuwenoude cultuur.

Halverwege de tocht verlaten we China Town en steken per boot de Chao Phraya rivier over. Met een magistraal uitzicht op de skyline van de stad achter ons fietsen we Thonburi in, dat ooit de hoofdstad van Thailand was. Je merkt meteen dat dit deel van de stad veel rustiger is. Wat krijgen we hier een prachtige groene omgeving te zien. En wat ruikt het hier toch heerlijk fris. Zo`n mooie omgeving en toch zo dicht bij het stadscentrum. U herkent onderweg vele plantsoorten van thuis, maar alleen veel groter. U rijdt langs vele kokosbomen en we passeren kleine beekjes. Hier stoppen we even voor een frisdrankje, wat een schitterende natuur. We fietsen door woonwijken, zo af en toe begroet door glimlachende bewoners. We ervaren nu het echte Thailand. Dan nog even de tanden op elkaar voor het laatste stuk. O wat jammer we zijn alweer terug.

Opmerking: deze fietstour duurt ongeveer 3 uur. Het is verstandig om u luchtig te kleden en u zelf goed te beschermen tegen de zon (pet meenemen!) en dichte schoenen te dragen. De prijs is exclusief de transfers van en naar het startpunt van de fietstocht.

De rest van de dag heeft u ter vrije besteding.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel

Kanchanaburi - River Kwai BridgeNa het ontbijt verlaten we het drukke Bangkok, we gaan een bezoek brengen aan de drijvende markt (Damnoen Saduak). Deze markt is gelegen in de provincie Ratchaburi op circa 80 km ten westen van Bangkok. Alhoewel de drijvende markt de laatste jaren erg commercieel is geworden is het toch een leuke dagexcursie. Allerlei bootjes vol met fruit en andere exotische producten varen in een kanaal heen en weer. Toeristen kunnen tevens in zo’n bootje rondvaren en zo langs de bootjes met koopwaar varen. Deze boottocht zit niet in de prijs inbegrepen en moet ter plaatse voldaan worden. Uiteraard heeft u ook van de zijkant een goed zicht op de drijvende markt. Het is een vrolijk schouwspel vol prachtige kleuren en producten.

Vervolgens reizen we verder naar Kanchanaburi, bekend vanwege de ‘Bridge over the River Kwai’ en de beruchte ‘dodenspoorlijn’.

Na aankomst in Kanchanaburi beginnen we met een bezoek aan het JEATH museum. Dit openluchtmuseum is gelegen bij de Wat Chai Chumphon. De naam zelf is een afkorting. Deze is samengesteld uit de eerste letters van de namen van de landen die bij de Tweede Wereldoorlog in dit gebied betrokken waren: Japan, Engeland, Australië, Thailand en Holland. Krijgsgevangenen uit Engeland, Australië en Holland bouwden mee aan de Death Railway, de dodenspoorlijn. Japan oefende de controle uit over deze krijgsgevangenen. Het eerste, wat na aankomst is te zien, is een precies nagebouwde woonbarak uit bamboe. Deze barak was bestemd voor de krijgsgevangenen. Hierin zijn foto’s en schilderijen geëxposeerd. Deze zijn afkomstig van gevangenen van destijds of gemaakt door de Thais. Aanvankelijk hadden de Japanners tegen het maken van foto’s geen bezwaar. Later verboden ze hun gevangenen ook maar iets te vereeuwigen; ze waren er bang voor dat hun slechte behandeling van het (krijgs) gevangenen tijdens de bouw van de dodenspoorbaan bekend zou raken. Ook vindt u krantenartikelen over en interviews met vroegere krijgsgevangenen en hun familie en vrienden. Daarin staan de wrede omstandigheden beschreven waar aan de gevangenen blootstonden. Tenslotte zijn er verschillende dingen te zien, zoals pistolen, messen, helmen, veldflessen en dergelijke meer. Ook ligt er nog een grote bom die destijds bestemd was om de brug over de River Kwai te vernietigen en op die manier de aanvoerroute van het Japanse leger tussen Thailand en Burma een halt toe te roepen.

Hierna brengen we een bezoek aan één van de twee oorlogsbegraafplaatsen. Het is eigenlijk niet gebruikelijk om een begraafplaats te bezoeken tijdens uw vakantie, echter de vreselijke gebeurtenissen tijdens de 2e Wereldoorlog mogen nooit vergeten worden. Op de begraafplaatsen liggen vele Nederlandse slachtoffers. Toch even een moment om hier even bij stil te staan.

Vervolgens gaan we verder naar de River Kwai Bridge. De brug over de River Kwai is het symbool van de Birma-spoorlijn. In 1942 besloten de Japanners een spoorlijn aan te leggen tussen Thailand en Birma. Deze spoorlijn moest de bevoorrading van de troepen in Birma mogelijk maken. Het traject van 415 km staat ook wel bekend als de dodenspoorlijn, vanwege de vele doden die gevallen zijn tijdens de bouw van deze spoorlijn. Het is mogelijk om over de brug heen te lopen. U kunt hier schitterende foto’s maken.

Tot slot gaan we naar het treinstation van Ban Nam Tok. Met de boemeltrein, over de oude spoorlijn, wordt de reis voortgezet naar het plaatsje Ta Ke Len, een schitterende tocht. Houd uw camera klaar als het boemeltje langzaam voortbeweegt over de beroemde houten viaducten langs de River Kwai.

Later op de dag gaan we weer terug naar Bangkok.

Overnachting in het Asia Hotel Bangkok.

Ontbijt
Hotel

Bangkok treinstationNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden. U kunt heerlijk aan het zwembad vertoeven of gaan winkelen in bijvoorbeeld WTC, Siam Square, Paragon of het MBK Center.

Aan het eind van de middag transfer naar het treinstation van Bangkok. Per nachttrein met slaapplaatsen, in de 2e klasse,  reizen we vervolgens naar Chiang Mai. U zult merken dat u relaxed kunt reizen in deze treinen. Uiteraard is het contact met andere reizigers een leuke bijkomstigheid. Allerlei nationaliteiten maken gebruik van deze treinen. In de avond en ’s morgens komen ze langs met een menukaart. U kunt hier dan een diner en/of een ontbijt bestellen (niet inclusief). Verder is de trein voorzien van een restauratiewagon. TIP: neem wat warme kleding mee, want in de trein staat de airco vaak behoorlijk koud.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 06 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Night BazaarVroeg in de ochtend aankomst op het treinstation van Chiang Mai. Hier staat de lokale chauffeur u op te wachten. Transfer naar het Royal Peninsula Hotel.

Het Royal Peninsula Hotel beschikt over 105 kamers en is centraal gelegen in Chiang Mai. Het hotel is voorzien van een zwembad en een restaurant. De Muang Mai Market ligt op 900m en ook de Warorot Market en de Chiang Mai Night Bazaar zijn eenvoudig te bereiken. De rest van de dag is ter vrije besteding. In Chiang Mai zult u zich niet snel vervelen, u vindt hier vele leuke markten, prachtige tempels, restaurants en winkels.

Optioneel kunt u later op de dag deelnemen aan het Khantoke Dinner, een traditioneel diner gecombineerd met een leuke dansshow (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan dit diner dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Hotel
Dag 07 :
Chiang Mai

Chiang Mai - Mae Ping River cruiseNa het ontbijt gaan we een ‘culturele’ boottocht maken over de Mae Ping rivier. We varen langzaam over de rivier en krijgen zodoende een goede indruk van het landelijke leven langs deze rivier, die ook door het hart van Chiang Mai stroomt. Onderweg ziet u fraaie noord-Thaise teakhouten huizen, orchideeënkwekerijen, spelende kinderen in het water en nog veel meer.

Verder bezoeken we een lokaal Farmer’s House. Hier krijgt u uitleg over het leven op het platteland van Thailand. We zien de lokale beesten die hier leven. Ook zien we hoe rijst wordt verbouwd tot het eindproduct, de rijstkorrel. We krijgen heerlijk fruit aangeboden en kunnen even tot rust komen op deze prachtige locatie.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Chiang Mai

Chiang Mai - bergstamNa het ontbijt heeft u de rest van de dag ter vrije besteding.

U kunt natuurlijk lekker bij het zwembad relaxen en bijkomen van de voorafgaande indrukwekkende dagen.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Chiang Mai (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Ontbijt
Hotel

Chiang Mai - Wat Phra That Doi SuthepNa het ontbijt brengen we een bezoek aan de tempel Wat Phra That, gelegen op de berg Doi Suthep. Deze fraaie tempel ligt 16 kilometer buiten de stad op een hoogte van 1.300 meter en is te bereiken over een steile, bochtige weg.

De tempel de Wat Phra That Doi Suthep is één van de meest belangrijke tempels in Chiang Mai en zeker de meest vereerde onder de bevolking. Tijdens de boeddhistische feestdagen is het een belangrijke pelgrimsplaats. Het belang en de ligging van de tempel danken haar faam aan een interessante legende. Deze legende vertelt over een boeddhistische relikwie die volgens sommigen opgloeide en zichzelf magisch vermenigvuldigde voordat het zich toonde in de grote chedi van de Wat Suan Dok. De kopie relikwie werd op de rug van een wilde witte olifant gebonden. Het was vrij om te gaan waarheen het maar wilde. De olifant ging naar de top van de berg Suthep, hier trompette hij drie keer, maakte drie rondjes, knielde neer en stierf ter plekke. Dit werd gezien als signaal dat de relikwie op deze plaats wilde verblijven. Aan het eind van de 14de eeuw liet Koning Ku Na op deze plaats een tempel bouwen, de Doi Suthep. In de zes opvolgende eeuwen groeide het tempelcomplex en onderging de tempel enkele veranderingen. In het begin van de jaren 90 is het tempelcomplex gerestaureerd. Vanuit het tempelcomplex heeft u een schitterend uitzicht over de stad Chiang Mai. In het complex vindt u tevens een klein museum, waar allerlei oude opgravingen en giften aan de tempel tentoongesteld worden. In de tempel moet u gepast gekleed gaan, zonder schoenen. Om de tempel te bereiken moet u een trap betreden met 309 treden. Aan weerskanten ziet u een afscheiding met de afbeelding van een slang. Er gaat ook een lift naar boven.

Lunch onderweg, vervolgens brengen we een bezoek aan een dorpje van de Hmong, één van de bergstammen van Noord Thailand. Deze bevolkingsgroep is oorspronkelijk afkomstig uit China. De Hmong hebben een eigen cultuur en taal. U kunt in dit dorp kennismaken met de lokale bewoners.

Tot slot bezoeken we Bor Sang en San Kamphaeng. Deze plaatjes staan bekend om hun ambachten. Er bevinden zich hier onder meer zijdeweverijen, zilversmeden, houtsnijwerkplaatsen en lakwerk- en celadonfabriekjes.

We bezoeken een werkplaats waar de beroemde zijde (Thai Silk) wordt gemaakt. We zien hier het hele proces van de zijderups tot aan het eindproduct.

In de Silver Factory worden allerlei zilveren producten gemaakt, van sieraden tot beelden. In deze werkplaats krijgt u een goede uitleg over het proces van zilverbewerking.

Ook stoppen we bij een houtsnijwerkplaats. Prachtige houten beelden worden hier met de hand gemaakt. Uit enorme stukken hout worden prachtige voorwerpen uitgebeiteld en gesneden.

In Umbrella Village worden van generatie op generatie de beroemde parasols gemaakt. Ze worden gemaakt van rijstpapier en vervolgens beschilderd. We zien hier het gehele proces. Er zijn parasols en waaiers in allerlei soorten en maten. Uiteraard kunt u hier een prachtige gekleurde parasol aanschaffen. De parasols worden met de hand beschilderd. Er zijn soms echte kunstenaars aan het werk.

Overnachting in het Royal Peninsula Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Chiang Mai - busstationNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden.

Aan het eind van de middag wordt u naar het busstation gebracht, hier vertrekt u per VIP-bus naar Pattaya.

In de Thailand Special Tour kunt u de volgende wijzigingen aanbrengen:

Niet per VIP-bus naar Pattaya, maar vliegen vanuit Chiang Mai naar Bangkok. In dit geval dient u 1 nacht langer te verblijven in Chiang Mai, Bangkok of Pattaya. De strandvakantie in Pattaya wijzigen in Phuket, Koh Samui of Hua Hin. U kunt b.v. vanuit Chiang Mai rechtstreeks naar Phuket of Koh Samui vliegen!

Informeer naar de vele mogelijkheden! Bij deze wijzigingen zijn de binnenlandse vluchten, extra nachten en/of transfers niet inbegrepen

VIP-bus

Pattaya - Grand Jomtien Palace HotelVroeg in de ochtend aankomst in Pattaya. Hierna wordt u naar Jomtien Beach gebracht. Hier kan uw strandvakantie beginnen. Geniet ervan!

Het Jomtien Palm Beach Hotel beschikt over 723 kamers. Het strand ligt voor de deur van dit hotel. Verder kunt u gebruik maken van het prachtige zwembad. In de omgeving van het hotel bevinden zich winkels en restaurants.

De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand of bij het zwembad.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Hotel

Jomtien BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ga lekker luieren aan het strand of ga Pattaya ontdekken. In Pattaya bevinden zich vele winkelcentra.

Optioneel kunt u deze dag deelnemen aan één van onze dagexcursies Pattaya (niet in de prijs inbegrepen). Indien u wilt deelnemen aan één van deze dagexcursies dan kunt u dit opgeven tijdens het boeken van deze reis.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Pattaya - Grand Jomtien Palace HotelNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Geniet van uw strandvakantie in Jomtien/Pattaya.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Pattaya BeachNa het ontbijt kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Geniet van uw strandvakantie in Jomtien/Pattaya.

Overnachting in het Jomtien Palm Beach Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Bangkok. Hier eindigt deze tour.

U bent NIET gebonden aan de hotels in deze rondreis, u kunt elk hotel veranderen naar één van onze andere hotels. Via de volgende hotelpagina’s kunt u de hotels vergelijken >>> hotels Bangkok, hotels Chiang Mai & hotels Pattaya.

Ook kunt u deze reis verlengen. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW THAILAND REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE THAILAND SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Kaart Rondreis Thailand Special Tour

Kaart Rondreis Thailand - Special Tour

Thailand Special Tour - 15 dagen - BMT01

Vertrek Periode 2 deelnemers 4 deelnemers 6 deelnemers Tourcode Reisomschrijving
01-12-22 t/m 31-10-23 752 657 618 BMT01 Thailand Special Tour
va € 752 va € 657 va € 618

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 november 2022 t/m 31 oktober 2023: € 309

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 30 december 2022 t/m 02 januari 2023 (New Year): € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 12 april 2023 t/m 16 april 2023 (Songkran): € 7,50 per persoon / per nacht

Toeslag bij verblijf in het Royal Peninsula Hotel – Chiang Mai van 07 november 2023 t/m 10 november 2023 (Loy Krathong): € 7,50 per persoon / per nacht


Toeslag bij verblijf in het Jomtien Palm Beach Hotel – Pattaya van 25 december 2022 t/m 10 januari 2023: € 15 per persoon / per nacht

Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Bangkok Centre Hotel
Bangkok Centre Hotel
Bangkok Centre Hotel
Bangkok Centre Hotel
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Baiyoke Sky Dinner
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - Klongtour
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Bangkok - fietstour
Kanchanaburi - JEATH museum
Kanchanaburi - JEATH museum
Kanchanaburi - JEATH museum
Kanchanaburi - War Cemetery
Kanchanaburi - War Cemetery
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - River Kwai Bridge
Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijn
Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijn
Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijn
Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijn
Kanchanaburi - treinreis oude spoorlijn
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Damnoen Saduak - drijvende markt
Bangkok
Bangkok
Nachttrein
Nachttrein
Chiang Mai - treinstation
Chiang Mai - Lanna Palace Hotel
Chiang Mai - Lanna Palace Hotel
Chiang Mai - Lanna Palace Hotel
Chiang Mai - Night Bazaar
Chiang Mai - Khantoke Dinner
Chiang Mai - Mae Ping River cruise
Chiang Mai - Mae Ping River cruise
Chiang Mai - Mae Ping River cruise
Chiang Mai - Mae Ping River cruise
Chiang Mai - Mae Ping River cruise
Chiang Mai - Mae Ping River cruise
Chiang Mai - Mae Ping River cruise
Chiang Mai - Mae Ping River cruise
Chiang Mai - Mae Ping River cruise
Chiang Mai - Mae Ping River cruise
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - Wat Phra That Doi Suthep
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Chiang Mai - bergstam
Bor Sang
Bor Sang
Bor Sang
San Kamphaeng
San Kamphaeng
Jomtien Beach
Jomtien Beach
Jomtien Beach
Pattaya
slider_thailand_special_tour_01

De Thailand Special Tour, een 15 daagse individuele rondreis

slider_thailand_special_tour_02

Dag 01: Vanaf het vliegveld volgt de transfer naar het Bangkok Centre Hotel

slider_thailand_special_tour_03

Dag 01: Het Bangkok Centre Hotel beschikt over een mooi zwembad

slider_thailand_special_tour_04

Dag 01: In het Bangkok Centre Hotel verblijven we in een superior kamer

slider_thailand_special_tour_05

Dag 01: Op loopafstand van het hotel ligt het gezellige China Town

slider_thailand_special_tour_06

Dag 01: 's Avonds kunt u optioneel deelnemen aan de Baiyoke Sky Dinner

slider_thailand_special_tour_07

Dag 01: U kunt hier onbeperkt genieten van vele gerechten

slider_thailand_special_tour_08

Dag 01: Vanaf het uitkijkpunt heeft u een schitterend uitzicht over Bangkok

slider_thailand_special_tour_09

Dag 02: We gaan een spectaculaire tocht maken door de kanalen van Bangkok

slider_thailand_special_tour_10

Dag 02: We varen over de machtige Chao Phraya rivier

slider_thailand_special_tour_11

Dag 02: We varen langs de Wat Arun, de Tempel van de Dageraad

slider_thailand_special_tour_12

Dag 02: Verderop passeren we het Koninklijk Paleis

slider_thailand_special_tour_13

Dag 02: Later varen we een zijtak van de rivier in en komen uit in de klongs

slider_thailand_special_tour_14

Dag 02: Hier zien we hoe de lokale bevolking leeft in de huisjes langs de klongs

slider_thailand_special_tour_15

Dag 02: We worden vriendelijk begroet door de bewoners

slider_thailand_special_tour_16

Dag 02: Zelfs op het water wordt handel gedreven, wilt u iets drinken?

slider_thailand_special_tour_17

Dag 02: Met een koel drankje in de hand varen we weer verder

slider_thailand_special_tour_18

Dag 02: Tijdens de klongtour zullen we vele tempels passeren

slider_thailand_special_tour_24

Dag 03: Vandaag gaan we fietsen door Bangkok, echt waar!

slider_thailand_special_tour_25

Dag 03: Binnen een paar minuten ervaart u, dat u hier relaxed kunt fietsen

slider_thailand_special_tour_26

Dag 03: Sawasdee, een begroeting terwijl we door de straatjes fietsen

slider_thailand_special_tour_27

Dag 03: We fietsen door smalle straatjes langs de huizen en winkeltjes

slider_thailand_special_tour_28

Dag 03: Soms moeten we afstappen, omdat we er bijna niet doorkunnen

slider_thailand_special_tour_29

Dag 03: We stoppen bij een Chinese tempel

slider_thailand_special_tour_30

Dag 03: Vervolgens fietsen we weer verder

slider_thailand_special_tour_31

Dag 03: De fietsen gaan mee op het pontje en we varen over

slider_thailand_special_tour_32

Dag 03: Aan de andere kant van het kanaal gaat de fietstour verder

slider_thailand_special_tour_33

Dag 03: Tijdens de fietstour stoppen we bij diverse leuke bezienswaardigheden

slider_thailand_special_tour_34

Dag 04: Na aankomst in Kanchanaburi bezoeken we het JEATH museum

slider_thailand_special_tour_35

Dag 04: Het JEATH museum is een openluchtmuseum met ...

slider_thailand_special_tour_36

Dag 04: ... voorwerpen, foto's en tekeningen uit de 2e Wereldoorlog

slider_thailand_special_tour_37

Dag 04: De volgende stop is bij één van ...

slider_thailand_special_tour_38

Dag 04: ... de twee oorlogsbegraafplaatsen in Kanchanaburi

slider_thailand_special_tour_39

Dag 04: Vervolgens bezoeken we de River Kwai brug

slider_thailand_special_tour_40

Dag 04: De brug is het symbool van de Birma-spoorlijn

slider_thailand_special_tour_41

Dag 04: In 1942 is begonnen met de aanleg van deze spoorlijn

slider_thailand_special_tour_42

Dag 04: Het is mogelijk om over de brug heen te lopen

slider_thailand_special_tour_43

Dag 04: Vanaf de brug heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving

slider_thailand_special_tour_44

Dag 04: Tot slot gaan we een prachtige treinreis maken vanuit Ban Nam Tok

slider_thailand_special_tour_45

Dag 04: Vanuit de trein kunt u genieten van het mooie landschap

slider_thailand_special_tour_46

Dag 04: De treinreis gaat over de dodenspoorlijn langs de River Kwai

slider_thailand_special_tour_47

Dag 04: We rijden over de houten viaducten van de spoorlijn

slider_thailand_special_tour_48

Dag 04: Het eindpunt van deze indrukwekkende treinreis

slider_thailand_special_tour_49

Dag 05: Na het ontbijt bezoeken we de drijvende markt Damnoen Saduak

slider_thailand_special_tour_50

Dag 05: Op deze markt varen bootjes rond vol groenten en fruit

slider_thailand_special_tour_51

Dag 05: Het is een vrolijk schouwspel van kleuren en geuren

slider_thailand_special_tour_52

Dag 05: Er zijn bootjes waar complete maaltijden worden bereidt

slider_thailand_special_tour_53

Dag 05: Vanaf de kant hebben we een goed zicht op de markt

slider_thailand_special_tour_54

Dag 05: Optioneel kunt u een bootje huren en ...

slider_thailand_special_tour_55

Dag 05: ... u over de markt laten varen, een unieke ervaring

slider_thailand_special_tour_56

Dag 05: Op deze manier vaart u vlak langs de bootjes met koopwaar

slider_thailand_special_tour_57

Dag 05: Aan het eind van de middag transfer naar het treinstation van Bangkok

slider_thailand_special_tour_58

Dag 05: Op dit treinstation kunt u nog wat eten en drinken

slider_thailand_special_tour_59

Dag 05: We nemen de nachttrein van Bangkok naar Chiang Mai

slider_thailand_special_tour_60

Dag 05: 's Avonds worden de bedden uitgeklapt en kunt u lekker gaan slapen

slider_thailand_special_tour_61

Dag 06: Vroeg in de ochtend aankomst op het treinstation van Chiang Mai

slider_thailand_special_tour_62

Dag 06: Vervolgens transfer naar het Lanna Palace Hotel

slider_thailand_special_tour_63

Dag 06: Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden

slider_thailand_special_tour_64

Dag 06: U kunt heerlijk gaan relaxen bij het zwembad

slider_thailand_special_tour_65

Dag 06: Op loopafstand van het hotel ligt de Night Baazar van Chiang Mai

slider_thailand_special_tour_66

Dag 06: Optioneel kunt u deelnemen aan het Khantoke Diner (niet inclusief)

slider_thailand_special_tour_67

Dag 07: Vandaag gaan we een boottocht maken over de Mae Ping rivier

slider_thailand_special_tour_68

Dag 07: We verlaten de pier en gaan beginnen aan een heerlijke cruise

slider_thailand_special_tour_69

Dag 07: Al snel verlaten we de stad en varen door het platteland

slider_thailand_special_tour_70

Dag 07: U kunt lekker zitten en genieten van het prachtige uitzicht

slider_thailand_special_tour_71

Dag 07: Onderweg stoppen we bij een lokale boerderij

slider_thailand_special_tour_72

Dag 07: We krijgen hier uitleg over het leven op het platteland

slider_thailand_special_tour_73

Dag 07: We krijgen lokaal fruit aangeboden bij de boerderij

slider_thailand_special_tour_74

Dag 07: Vervolgens gaan we weer aan boord van de boot

slider_thailand_special_tour_75

Dag 07: We gaan weer rustig terug varen naar Chiang Mai

slider_thailand_special_tour_76

Dag 07: Na een heerlijke cruise arriveren we alweer in Chiang Mai

slider_thailand_special_tour_77

Dag 09: Na het ontbijt bezoeken we de Wat Phra That Doi Suthep

slider_thailand_special_tour_78

Dag 09: Om de tempel te bereiken moeten we deze trap op met 309 treden

slider_thailand_special_tour_79

Dag 09: Optioneel kunt met de kabelbaan naar boven

slider_thailand_special_tour_80

Dag 09: U kunt rustig rondwandelen door het tempelcomplex

slider_thailand_special_tour_81

Dag 09: De schitterende Chedi in de Wat Phra That Doi Suthep

slider_thailand_special_tour_82

Dag 09: De tempel wordt vereerd door de lokale bevolking

slider_thailand_special_tour_83

Dag 09: In het tempelcomplex staan vele prachtige Boeddhabeelden

slider_thailand_special_tour_84

Dag 09: Er zijn prachtige details te ontdekken in het tempelcomplex

slider_thailand_special_tour_85

Dag 09: U kunt ook een praatje maken met de monniken

slider_thailand_special_tour_86

Dag 09: Bij helder weer heeft u een mooi uitzicht over Chiang Mai

slider_thailand_special_tour_87

Dag 09: Vervolgens bezoeken we een dorpje van de Hmong bergstam

slider_thailand_special_tour_88

Dag 09: Deze bevolkingsgroep komt oorspronkelijk uit China

slider_thailand_special_tour_89

Dag 09: De Hmong hebben een eigen cultuur en taal

slider_thailand_special_tour_90

Dag 09: U kunt rustig rondwandelen door het dorp

slider_thailand_special_tour_91

Dag 09: De vrouwen verrichten vaak het werk, terwijl de mannen weinig doen

slider_thailand_special_tour_92

Dag 09: Tot slot bezoeken we enkele fabriekjes

slider_thailand_special_tour_93

Dag 09: Hier worden de bekende parasols gemaakt

slider_thailand_special_tour_94

Dag 09: Het is een prachtig gezicht al die kleurrijke waaiers

slider_thailand_special_tour_95

Dag 09: Hier zien we een zilversmid aan het werk

slider_thailand_special_tour_96

Dag 09: De zijdeweverij bij San Kamphaeng

slider_thailand_special_tour_97

Dag 11 - 14: Genieten van een heerlijke strandvakantie aan Jomtien Beach

slider_thailand_special_tour_98

Dag 11 - 14: Verblijf in het Grand Jomtien Palace Hotel

slider_thailand_special_tour_99

Dag 11 - 14: 's Avonds kunt u overal eten en drinken

slider_thailand_special_tour_100

Dag 11 - 14: Er zijn diverse leuke winkelcentra in Pattaya

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_thailand_special_tour_01
slider_thailand_special_tour_02
slider_thailand_special_tour_03
slider_thailand_special_tour_04
slider_thailand_special_tour_05
slider_thailand_special_tour_06
slider_thailand_special_tour_07
slider_thailand_special_tour_08
slider_thailand_special_tour_09
slider_thailand_special_tour_10
slider_thailand_special_tour_11
slider_thailand_special_tour_12
slider_thailand_special_tour_13
slider_thailand_special_tour_14
slider_thailand_special_tour_15
slider_thailand_special_tour_16
slider_thailand_special_tour_17
slider_thailand_special_tour_18
slider_thailand_special_tour_24
slider_thailand_special_tour_25
slider_thailand_special_tour_26
slider_thailand_special_tour_27
slider_thailand_special_tour_28
slider_thailand_special_tour_29
slider_thailand_special_tour_30
slider_thailand_special_tour_31
slider_thailand_special_tour_32
slider_thailand_special_tour_33
slider_thailand_special_tour_34
slider_thailand_special_tour_35
slider_thailand_special_tour_36
slider_thailand_special_tour_37
slider_thailand_special_tour_38
slider_thailand_special_tour_39
slider_thailand_special_tour_40
slider_thailand_special_tour_41
slider_thailand_special_tour_42
slider_thailand_special_tour_43
slider_thailand_special_tour_44
slider_thailand_special_tour_45
slider_thailand_special_tour_46
slider_thailand_special_tour_47
slider_thailand_special_tour_48
slider_thailand_special_tour_49
slider_thailand_special_tour_50
slider_thailand_special_tour_51
slider_thailand_special_tour_52
slider_thailand_special_tour_53
slider_thailand_special_tour_54
slider_thailand_special_tour_55
slider_thailand_special_tour_56
slider_thailand_special_tour_57
slider_thailand_special_tour_58
slider_thailand_special_tour_59
slider_thailand_special_tour_60
slider_thailand_special_tour_61
slider_thailand_special_tour_62
slider_thailand_special_tour_63
slider_thailand_special_tour_64
slider_thailand_special_tour_65
slider_thailand_special_tour_66
slider_thailand_special_tour_67
slider_thailand_special_tour_68
slider_thailand_special_tour_69
slider_thailand_special_tour_70
slider_thailand_special_tour_71
slider_thailand_special_tour_72
slider_thailand_special_tour_73
slider_thailand_special_tour_74
slider_thailand_special_tour_75
slider_thailand_special_tour_76
slider_thailand_special_tour_77
slider_thailand_special_tour_78
slider_thailand_special_tour_79
slider_thailand_special_tour_80
slider_thailand_special_tour_81
slider_thailand_special_tour_82
slider_thailand_special_tour_83
slider_thailand_special_tour_84
slider_thailand_special_tour_85
slider_thailand_special_tour_86
slider_thailand_special_tour_87
slider_thailand_special_tour_88
slider_thailand_special_tour_89
slider_thailand_special_tour_90
slider_thailand_special_tour_91
slider_thailand_special_tour_92
slider_thailand_special_tour_93
slider_thailand_special_tour_94
slider_thailand_special_tour_95
slider_thailand_special_tour_96
slider_thailand_special_tour_97
slider_thailand_special_tour_98
slider_thailand_special_tour_99
slider_thailand_special_tour_100
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.