Vietnam Discovery Tour - 13 Dagen

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 1342
 
va € 996
 
va € 914

Vietnam Discovery Tour

Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld in Hanoi

Ontdek Vietnam via de Mandarin route en geniet van de diversiteit van dit prachtige land. We gaan de gastvrijheid van het charmante Hanoi ontdekken. Vervolgens maken we een mysterieuze cruise door Halong Bay en bezoeken de Hill Tribes in Mai Chau. In het midden van Vietnam bezoeken we de prachtige steden Hué, Danang en Hoi An om vervolgens te eindigen in het zuiden. Hier gaan we een prachtige boottocht maken door het Mekong Delta gebied en we bezoeken de belangrijkste bezienswaardigheden in Ho Chi Minh. Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen.

Dag 01 :
Hanoi

HanoiNa aankomst op de luchthaven van Hanoi volgt de transfer naar het La Dolce Vita Hotel.

Dit driesterrenhotel is gelegen in het centrum bij het Hanoi Old Quarter. Op loopafstand vindt u het Hoan Kiem Lake en de Dong Xuan markt.

Na het inchecken in het hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. De romantische stad Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en heeft meer dan 3 miljoen inwoners. Het oude mooie stadscentrum, met haar brede straat en historische huizen herinnert aan het rijke koloniale verleden uit de Franse periode. Hanoi heeft nog het echte authentieke, dat bij vele andere steden in Azië momenteel ontbreekt. De stad huisvest vele pagodes, musea, oude gebouwen en tempels. En dit alles is gelegen in een oase van veel groen, meren en parken. Dit geeft de stad een gevoel van vrede en rust.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel – superior kamer.

Hotel
Dag 02 :
Hanoi

Hanoi - Tempel van de LiteratuurNa het ontbijt gaan we een stadstour maken door Hanoi.

We beginnen met een bezoek aan het Mausoleum (het graf) van president Ho Chi Minh. Dit Mausoleum is 21 meter hoog en 41 meter breed. Let Op: het mausoleum is iedere maandag en vrijdag gesloten! Ook bezoeken we het Humble House on Stilts. In dit huis woonde Ho Chi Minh van 1958 tot 1969.

De volgende stop is bij de One Pillar Pagoda (de Pagode die is gebouwd op 1 paal). De pagode is gebouwd in opdracht van keizer Ly Thai Tong. Deze keizer verlangde naar een kind en binnen een jaar was zijn vrouw zwanger. Uit dankbaarheid liet hij een kleine tempel bouwen in de vorm van een lotusbloem, prachtige gelegen in een vijver. Tijdens de oorlog werd een groot deel van de tempel vernietigd, maar de Vietnamese regering liet deze na de oorlog herbouwen.

Hierna bezoeken we de Tran Quoc Pagoda. Dit is de oudste Boeddhistische tempel in Hanoi, gebouwd in de 6e eeuw tijdens het bewind van keizer Ly Nam De. De pagode is prachtig gelegen op het eilandje Kim Ngu in het West Lake.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan het Volkenkunde Museum. Het Volkenkunde Museum richt zich op de 54 officieel erkende etnische groepen in Vietnam.

’s Middags bezoeken we de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam uit 1076. Het is gelegen in het oude stadshart uit de 15e eeuw. Het tempelcomplex is een prachtig voorbeeld van de traditionele Vietnamese architectuur. De tempel is gewijd aan Confucius, wijzen en geleerden. In het tempelcomplex vinden we prachtige binnenplaatsen en altaren.

Hierna gaan we een wandeltocht maken door Hanoi Old Quarter. Tijdens de wandeltocht bezoeken we de Ngoc Son Tempel (de Tempel van de Jade Berg). Deze tempel is prachtig gelegen op een eilandje in het Hoan Kiem Lake. De originele tempel dateert uit de Tran Dynastie, maar is meerdere malen herbouwd. In de 18e eeuw is de tempel voor het laatst herbouwd. De Ngoc Son Tempel is gewijd aan de nationale held generaal Tran Hung Dao, die in de 13e eeuw de Mongolen versloeg en aan de filosofen La To en Van Xuong. Via de houten Huc Brug, de brug van de vroege ochtendzon, bereikt u de tempel.

Ook gaan we een ritje maken met een rickshaw. Een rickshaw is een typische Vietnamese fietstaxi, waarbij u in een bakje voor de fiets zit.

Later op de dag gaan we een bezoek brengen aan een waterpoppenvoorstelling. Deze show wordt al vele generaties lang vertoond. Het is ontstaan op het platteland, waar de boeren tijdens overstromingen hun gezinnen vermaakten met poppenvoorstellingen in de rijstvelden. De waterpoppenvoorstelling vindt plaats onder begeleiding van traditionele muziek.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Ontbijt
Hotel

Halong Bay - cruiseNa het ontbijt vertrekken we naar Halong Bay. Na een prachtige reis, van ongeveer 3,5 uur, komen we aan bij de Tuan Chau haven.

Hier gaat u aan boord van de V-Spirit en vervolgens gaan we een we een heerlijke cruise maken door de Baai van Halong. Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De baai heeft een kustlijn van 120 km en het gebied beslaat zo`n 1500 vierkante kilometer. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties en grotten.

We varen door de baai en genieten van de vele prachtige rotsformaties. Onderweg naar Bai Tu Long Bai kunt u genieten van een seafood lunch (inclusief).

Vervolgens varen we naar de goed verborgen Sung Sot grot, de mooiste grot in Halong Bay. In de grot is een wandelpad aangelegd, zodat we rustig kunnen rondlopen door de grot. De grot heeft een ruimte van ongeveer 10.000 m² en is gevuld met prachtige kleuren en oude gesteente.

Hierna varen we naar Titov Island. Hier heeft u de gelegenheid om te zwemmen of gewoon even lekker relaxen op het strand. Vanaf de top van het eiland kunt u genieten van het prachtige uitzicht over Halong Bay.

Op het bovendek vindt een Sunset Party plaats. U kunt hier genieten van de prachtige zonsondergang.

Later wordt op de junk het diner geserveerd. ’s Avonds kunt u na het diner (inclusief) op het dek ontspannen, voordat u in slaap valt in uw comfortabele hut aan boord van de Junk.

We overnachten op de boot in een Deluxe Cabin.

Ontbijt, Lunch, Diner
Boot

Van Long Nature Reserve - boottochtIn de vroege ochtend kunt u op het dek deelnemen aan Tai Chi.

Vervolgens varen we weer langzaam door de baai en passeren het vissersdorp Ba Hang. We zien hier het dagelijks leven van de inwoners die leven van de visserij. Tijdens het varen kunt u genieten van een traditionele Vietnamese brunch. We varen langzaam door Halong Bay richting de haven.

Na aankomst in de haven volgt de transfer naar Ninh Binh.

Laat in de middag gaan we een prachtige boottocht maken door het Van Long Nature Reserve. Tijdens de boottocht kunt u genieten van het dagelijks leven langs de rivier en het prachtige landschap vol kalkstenen rotsen.

Overnachting in het Thuy Anh Hotel – superior kamer.

Ontbijt, Lunch
Hotel

Mai ChauVandaag gaan we, na het ontbijt, een bezoek brengen aan Mai Chau.

Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap. Mai Chau ligt op ongeveer 140 km ten westen van Hanoi en dit gebied staat bekend vanwege haar prachtige natuur en bergstammen.

Na aankomst in Mai Chau gaan we een prachtige wandeltocht maken om deze indrukwekkende omgeving te verkennen. We maken een leuke tocht naar een dorp van de White Thai. In dit dorp zullen we gastvrij onthaald worden en maken kennis met de lokale bewoners. De Witte Thai hebben een eigen taal en schrift. Verder wandelen we door prachtige rijstvelden en kunnen genieten van het adembenemende landschap.

Later op de dag reizen we terug naar het treinstation van Ninh Binh. We nemen de nachttrein (SE19), met slaapplaatsen 4 pers. softsleeper, naar Hué. Het is mogelijk om tegen een meerprijs een Privé cabine voor 2 personen te reserveren.

Overnachting in de nachttrein.

Ontbijt
Nachttrein
Dag 06 :
Hué

Hue - Imperial CitadelNa aankomst op het treinstation van Hué gaan we ontbijten in een lokaal restaurant.

Vervolgens gaan we een prachtige boottocht, per Dragon Boat, maken over de Parfum Rivier. Deze rivier stroomt door de stad Hué. De rivier dankt haar naam aan de bloemen van orchideeën die in de rivier terecht komen. Deze bloemen zorgen voor een parfumachtige geur. We varen langzaam over de rivier en onderweg bezoeken we de Thien Mu Pagode. Deze pagode dateert uit 1601 en is één van de oudste tempels in Hué. De zeven verdiepingen van de tempeltoren vertegenwoordigen ieder een andere incarnatie van Boeddha. In de pagode bevinden zich enkele Boeddhabeelden.

In de middag brengen we een bezoek aan de Imperial Citadel. De citadel dateert uit de 19e eeuw en is gebouwd voor de keizers van de Nguyen dynastie. Het bestuur van Vietnam woonde in de periode dat Hué de keizerlijk hoofdstad was (1802 tot 1945) in de Citadel. Ook bezoeken we de Tu Cam Thanh of ook wel genoemd de Verboden Stad. Dit was het domein van de keizers.

Verder bezoeken we het mausoleum van Tu Duc. De graftombe van Tu Duc ligt in een smal dal in het dorp Duong Xuan Thuong, op ongeveer 8km van Hué. Het wordt beschouwd als één van de mooiste en meest pittoreske bouwwerken van de Nguyen-dynastie. Het graf werd gebouwd tussen 1864 en 1867. De bouw van het graf van Tu Duc vereiste een ongelofelijke hoeveelheid geld en arbeid, wat resulteerde in een opstand van de arbeiders. Daarom werd de tombe omgedoopt tot Khiem Lang, in vergelijking met de vroegere naam: Van Nien Co (drukt de wens uit om permanent te zijn). Bovendien werden alle namen van de constructies veranderd om het woord Khiem (bescheidenheid) in hun naam te dragen, omdat de koning zijn nederigheid wilde uitdrukken. Het ontwerp van de tombe zou duidelijk de diepe kennis en romantiek van de kenmerken van de koning weerspiegelen.

Tot slot gaan we nog een wandeling maken over de Dong Ba markt.

Overnachting in het Gold Hotel Hué – superior kamer.

Ontbijt
Hotel

Danang - Marble MountainsNa het ontbijt rijden we door een prachtig bergachtig landschap via de Hai Van Pass naar Danang. De Hai Van Pass wordt één van de mooiste kustwegen ter wereld genoemd.

In Danang bezoeken we het Cham museum. Dit museum beschikt over de grootste collectie Cham kunst en sculpturen ter wereld. De Cham waren grotendeels Boeddhistisch en Hindoeïstisch en hadden de macht over een groot deel van Vietnam. In de vijftiende eeuw werden de Cham door de Chinezen verslagen en moesten zij hun land inleveren. De overblijfselen van dit koninkrijk is te bewonderen in het museum.

Verder stoppen we bij de Marble Mountains. Dit is een cluster van vijf marmer en kalksteen heuvels. Deze vijf bergen zijn vernoemd naar de vijf elementen: Kim Son (metaal), Moc Son (hout), Tho Son (aarde), Hoa Son (vuur) en Thuy Son (water).

We gaan de Thuy Son (de waterberg) bezoeken. Er gaat een wandelroute dwars door deze berg en er bevinden zich hier boeddhistische- en hindoeïstische grotten vol prachtige tempels en pagodes. Het is mogelijk om met de lift naar boven te gaan. (ter plaatse te voldoen tegen een klein bedrag) Vanaf bepaalde uitkijkpunten kunt u genieten van het panoramische uitzicht over het nabijgelegen platteland. de stad en de zee.

Om bij de diverse grotten te komen moeten we via een stelsel van trappen en doorgangen lopen. De grotten en doorgangen staan vol met prachtige beelden. Indien we de wandelroute nemen dan komen we uit bij de Tam Thai pagode. Van hieruit lopen verschillende routes naar o.a. de Huyen Khong grot, één van de grootste ruimtes in de Thuy Son. Ook gaan er routes naar de Ton Tam pagode, de Tu Tam pagode, de Linh Nham grot en het View Point Vong Giang Dai. Via de Van Thong grot lopen we verder naar het View Point Vong Hai Dai, de Linh Ung pagode en de Xa Loi Tower. In de Tang Chon grot kunt u genieten van een prachtig Cham Boeddhabeeld. Dit beeld zit precies in een lichtschacht, dat natuurlijk licht op de Boeddha laat schijnen.

Aan de voet van de berg gaan we een bezoek brengen aan Non Nuoc Stone Carving Village. We zien hier lokale beeldhouwers aan het werk die prachtige marmeren producten creëren. Deze beeldhouwwerken worden wereldwijd geëxporteerd naar vele landen.

Vervolgens gaan we verder naar Hoi An. Hier staan enkele zeer oude huisjes en tempels. Hoi An was van de 15de tot de 19de eeuw één van de belangrijkste zeehavens van Zuidoost-Azië. Tegenwoordig staat dit gebied bekend vanwege haar zeer oude monumentale huizen en tempels, die onder toezicht staan van de UNESCO.

Later op de dag gaan we een wandeltocht maken door de historische stad Hoi An. We wandelen door de straatjes langs de vele historische oude gebouwen en handelshuizen.

Overnachting in het Kiman Hoi An Hotel & Spa – superior kamer.

Ontbijt
Hotel

Nha TrangVandaag verlaten we, na het ontbijt, Hoi An en gaan naar het vliegveld van Danang. Vanuit Danang nemen we een binnenlandse vlucht naar Nha Trang. Deze binnenlandse vlucht van Danang naar Nha Trang is niet bij de tourprijs inbegrepen en kost ongeveer € 130 pp.

Na aankomst op het vliegveld van Nha Trang volgt de transfer naar het Balcony Hotel. Vanuit dit hotel bent u binnen een paar minuten op het strand. De rest van de dag kunt u heerlijk gaan relaxen op één van Vietnams meest beroemde stranden. Verder zijn er in de omgeving van het hotel diverse leuke restaurants te ontdekken.

Nha Trang beschikt over prachtige witte zandstranden en is volgens velen de meest charmante badplaats van Vietnam. In de stad vindt u nog vele Franse invloeden, zoals de prachtige koloniale gebouwen. Hier woonde de voormalige Franse Gouverneur Generaal van Vietnam. Vanuit Nha Trang kunt u een bezoek brengen aan één van de eilandjes die voor de kust liggen. Verder kunt u hier perfect scuba diving, snorkelen en windsurfen.

Overnachting in het Balcony Nha Trang Hotel – deluxe city view kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 09 :
Nha Trang

Nha Trang - Balcony HotelNa het ontbijt kunt u deze dag vrij besteden. U kunt heerlijk gaan relaxen op het strand of bij het zwembad.

Optioneel (niet inclusief) kunt deze dag deelnemen aan de volgende dagexcursie:

Nha Trang Special Island Tour – Privé: U wordt opgehaald bij het hotel in Nha Trang. Vervolgens maken we een boottocht naar Tam Island. Hier kunt u perfect zwemmen of snorkelen. Vervolgens gaan we verder naar Mieu Island. We maken hier een tochtje met een lokale basket boat om het leven van de lokale vissers te ervaren. We eindigen bij het Bamboo Resort, waar we gaan genieten van een heerlijke seafood lunch. U kunt hier nog wat relaxen voordat we terug keren naar Nha Trang.

Indien u wilt deelnemen (niet verplicht) aan deze excursie dan kunt u dit bij het boeken opgeven. De prijs staat vermeld bij optioneel.

Overnachting in het Balcony Nha Trang Hotel.

Ontbijt
Hotel

Ho Chi MinhDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden. U kunt nog heerlijk gaan ontspannen op het prachtige witte zandstrand.

Later op de dag volgt de transfer naar het vliegveld van Nha Trang. We nemen een binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minh City. Deze binnenlandse vlucht is niet bij de tourprijs inbegrepen en kost ongeveer € 100 pp.

Na aankomst op het Tan Son Nhat Airport van Ho Chi Minh volgt de transfer naar het Vien Dong Hotel. Na het inchecken kunt u de rest van de dag vrij besteden.

Ho Chi Minh, het voormalige Saigon, is de belangrijkste stad in het zuiden van Vietnam. In deze moderne stad vinden we vele pagodes, tempels, musea en markten. U zult zich hier zeker niet vervelen.

Overnachting in het Vien Dong Hotel – superior kamer.

Ontbijt
Hotel
Dag 11 :
Ho Chi Minh

Cu Chi Tunnel museumNa het ontbijt gaan we een bezoek brengen aan de wereldberoemde Cu Chi tunnels. De tunnels liggen op ongeveer 70km van de stad en hier kunt het gangenstelsel gaan bekijken. Tijdens de oorlog woonden in dit gebied vele Vietcong soldaten. Ze waren in die tijd een groot doelwit voor Amerikaanse beschietingen. Om zich hiertegen te verweren maakten de dorpelingen dit wereldberoemde gangenstelsel. De tunnels vormden een wereld op zich, er waren ondergrondse werkruimtes waar niet ontplofte Amerikaanse munitie werd omgebouwd tot boobytraps, slaap- en eetruimtes, vergaderzalen, wapen- en voedselopslagplaatsen en zelfs een operatiezaal en theaters. Tegenwoordig is het tunnelcomplex omgebouwd tot een museum. De tunnels zijn vergroot en verbreed om de bezoekers makkelijker toe te laten.

’s Middags maken we een stadstour door Ho Chi Minh.

We beginnen met een bezoek aan het Herenigings Paleis. Tijdens de Vietnamoorlog was dit het presidentiële paleis van Zuid-Vietnam. Het is de locatie waar de oorlog eindigde. Het voormalige Saigon werd veroverd toen een Noord-Vietnamese tank door de hekken van het paleis stormde en de soldaten de vlag van het Saigon regime van het dak neerhaalden en president Duong van Minh arresteerden. Tegenwoordig is het paleis een toeristische trekpleister en doet dienst als museum. U kunt hier de prachtige zalen met het originele interieur bezichtigen.

Vervolgens bezoeken enkele historische gebouwen, zoals de prachtige Notre Dame kathedraal, gebouwd tussen 1877 en 1880 door de Franse kolonisten. De kathedraal heeft twee prachtige klokkentorens van 58 meter hoog. Vlakbij de kathedraal ligt ook het grote oude postkantoor met zijn unieke bouwstijl. We wandelen ook langs het Opera House en het voormalige Hotel de Ville. Dit oude hotel uit de Franse koloniale tijd wordt tegenwoordig gebruikt als stadhuis.

Overnachting in het Vien Dong Hotel.

Ontbijt
Hotel

Mekong Delta - boottochtNa het ontbijt rijden we in zuidelijke richting naar Ben Tre. We gaan een bezoek brengen aan de Mekong Delta. Dit gebied, dat bijna net zo groot is als geheel Nederland, wordt ook wel de rijstschuur van Vietnam genoemd. Het is een prachtig bosrijk gebied met vele rijstvelden, lokale dorpjes en fruitplantages.

We gaan hier een prachtige boottocht maken over de Mekong rivier, welke door de lokale bevolking de “Nine Dragon rivier” wordt genoemd. Tijdens deze boottocht varen we langs de vele eilandjes in de rivier. We stoppen bij een bakstenenfabriekje, waar de bakstenen nog steeds met de hand worden gemaakt.

Vervolgens gaan we een stuk fietsen door dit prachtige gebied. Tot slot bezoeken we een fruitplantage. Verder kunt u kennismaken met de lokale bewoners en hun manier van leven in het Mekong Delta gebied.

Overnachting in het Vien Dong Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 13 :
Ho Chi Minh

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Ho Chi Minh. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen met een heerlijke strandvakantie in bijvoorbeeld: Vung Tau, Long Hai, Ho Tram, Phan Thiet of Mui Ne. Deze plaatsen zijn vanuit Ho Chi Minh eenvoudig te bereiken. Ook is het mogelijk om te gaan genieten op één van de prachtige eilanden, zoals bijvoorbeeld Phu Quoc of Con Dao.

Wilt u tijdens deze rondreis langer in een bepaalde plaats verblijven, een bouwsteenmodule invoegen of iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Wat is wel en niet inbegrepen in deze reis

Inclusief

 • Het vermelde tourprogramma + vermelde maaltijden
 • Vervoer per airconditioned auto of minibus, afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Engelssprekende gids tijdens de excursies
 • Entreegelden
 • Hotels op basis van Logies + Ontbijt

Exclusief

 • Vliegticket naar Vietnam
 • Binnenlandse vlucht op Dag 08: Danang - Nha Trang ongeveer Euro 130 pp
 • Binnenlandse vlucht op Dag 10: Nha Trang - Ho Chi Minh ongeveer Euro 100 pp
 • U kunt alle vluchten uiteraard bij ons bijboeken of eventueel zelf reserveren

Kaart Vietnam Discovery Tour

Kaart Vietnam Rondreis DIscovery Tour

Vietnam Discovery Tour - 13 Dagen - R-VTN-03

1-persoonskamer toeslag:


 • 01 november 2022 t/m 31 december 2022: € 329
 • 01 januari 2023 t/m 30 april 2023: € 289
 • 01 mei 2023 t/m 30 september 2023: € 269
 • 01 october 2023 t/m 31 december 2023: € 289

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van  24 december 2022 t/m 31 december 2022

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft


Hotels upgraden


Tijdens deze rondreis verblijven we in Standard Category Hotels. Het is mogelijk om elk hotel te upgraden naar een luxere category.

Hanoi: La Dolce Vita Hotel ***The Chi Boutique Hotel ****Apricot Hotel *****

Ha Long: V-Spirit Cruise *** – Peony Cruise **** – Orchid Cruise *****

Ninh Binh: Thuy Anh Hotel ***Ninh Binh Legend Hotel ****Emeralda Resort Ninh Binh *****

Hué: Gold Hotel Hué ***Eldora Hotel ****Pilgrimage Village Boutique Resort *****

Hoi An: Kiman Hoi An Hotel & Spa ***Hoi An Central Boutique Hotel & Spa ****La Siesta Hoi An Resort & Spa

Nha Trang: Balcony Nha Trang Hotel ***Ibis Styles Nha Trang ****Sunrise Nha Trang Beach Hotel *****

Ho Chi Minh: Vien Dong Hotel ***Silverland Yen Hotel ****Hotel Grand Saigon *****

Informeer bij BM Air Reizen naar deze mogelijkheden.

Hue
Hanoi - Mausoleum
Hanoi - Tran Quoc Pagoda
Hanoi - Tran Quoc Pagoda
Hanoi - Tran Quoc Pagoda
Hanoi - Tempel van de Literatuur
Hanoi
Hanoi - Waterpoppenshow
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Halong Bay
Hue - Dragonboot
Hue - Thien Mu Pagode
Hue - Thien Mu Pagode
Hue - Imperial Citadel
Hue - Imperial Citadel
Hai Van Pass
Hai Van Pass
Hai Van Pass
Hai Van Pass
Hai Van Pass
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Hoi An
Hoi An - Japanse Brug
Hoi An
Hoi An
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Cu Chi tunnels
Ho Chi Minh - Notre Dame Kathedraal
Mekong Delta
Mekong Delta
slider_vietnam_discovery_tour_01

De Vietnam Discovery Tour, een prachtige 13-daagse individuele rondreis

slider_vietnam_discovery_tour_02

Dag 02: We beginnen de stadstour bij het Mausoleum van Ho Chi Minh

slider_vietnam_discovery_tour_03

Dag 02: Hierna bezoeken we de Tran Quoc Pagoda

slider_vietnam_discovery_tour_04

Dag 02: Dit is de oudste Boeddhistische tempel in Hanoi

slider_vietnam_discovery_tour_05

Dag 02: Het is gebouwd in de 6e eeuw tijdens het bewind van keizer Ly Nam De

slider_vietnam_discovery_tour_06

Dag 02: 's Middags bezoeken we de Tempel van de Literatuur

slider_vietnam_discovery_tour_07

Dag 02: Dit was de eerste universiteit in Vietnam uit 1076

slider_vietnam_discovery_tour_08

Dag 02: We gaan genieten van een traditionele waterpoppenshow

slider_vietnam_discovery_tour_09

Dag 03: Na het ontbijt vertrekken we naar de Tuan Chau haven

slider_vietnam_discovery_tour_10

Dag 03: Vervolgens gaan we aan boord van de V-Spirit

slider_vietnam_discovery_tour_11

Dag 03: Een medewerker heet u welkom met een welkomstdrankje

slider_vietnam_discovery_tour_12

Dag 03: De bagage plaatsen we in onze hut, een deluxe cabin

slider_vietnam_discovery_tour_13

Dag 03: Uw eigen deluxe cabin is voorzien van een douche en toilet

slider_vietnam_discovery_tour_14

Dag 03: Hierna kunt u gaan genieten van een heerlijke cruise ...

slider_vietnam_discovery_tour_15

Dag 03: ... door het prachtige landschap van de Baai van Halong

slider_vietnam_discovery_tour_16

Dag 03: De baai bestaat uit duizenden eilandjes met mooie rotsformaties

slider_vietnam_discovery_tour_17

Dag 03: U kunt lekker gaan relaxen op het bovendek

slider_vietnam_discovery_tour_18

Dag 03: Neem plaats op een ligbed en geniet van het landschap

slider_vietnam_discovery_tour_19

Dag 03: Tijdens de cruise gaan we een bezoek brengen aan de Sung Sot grot

slider_vietnam_discovery_tour_20

Dag 03: Door de grot loopt een wandelpad, zodat u volop ...

slider_vietnam_discovery_tour_21

Dag 03: ... kunt genieten van de prachtige kleuren en het oude gesteente

slider_vietnam_discovery_tour_22

Dag 03: Het uitzicht vanaf het view point bij de Sung Sot grot

slider_vietnam_discovery_tour_23

Dag 03: U krijgt de gelegenheid, bij goed weer, om te zwemmen of te kayakken

slider_vietnam_discovery_tour_24

Dag 03: Later op de dag vindt er op het bovendek een Sunset Party plaats

slider_vietnam_discovery_tour_25

Dag 03: Bij helder weer kunt u de zonsondergang bekijken

slider_vietnam_discovery_tour_26

Dag 06: Per Dragon Boat maken we een tocht over de Parfum Rivier

slider_vietnam_discovery_tour_27

Dag 06: Onderweg stoppen we bij de Thien Mu Pagode

slider_vietnam_discovery_tour_28

Dag 06: Het is een van de oudste tempels in Hue uit 1601

slider_vietnam_discovery_tour_29

Dag 06: Vandaag bezoeken we de Imperial Citadel

slider_vietnam_discovery_tour_30

Dag 06: De citadel dateert uit de 19e eeuw

slider_vietnam_discovery_tour_31

Dag 07: Vanuit Hué reizen we, over de Hai Van Pass, naar Danang

slider_vietnam_discovery_tour_32

Dag 07: Dit is één van de mooiste kustwegen van Vietnam

slider_vietnam_discovery_tour_33

Dag 07: Onderweg kunt u genieten van het prachtige uitzicht

slider_vietnam_discovery_tour_34

Dag 07: De oude wachttorens langs de Hai Van Pass

slider_vietnam_discovery_tour_35

Dag 07: We stoppen hier even om de benen te strekken

slider_vietnam_discovery_tour_36

Dag 07: Later op de dag gaan we een prachtige wandeltocht maken ...

slider_vietnam_discovery_tour_37

Dag 07: ... door het historische centrum van Hoi An

slider_vietnam_discovery_tour_38

Dag 07: Hoi An was vroeger één van de belangrijkste zeehavens

slider_vietnam_discovery_tour_39

Dag 07: Hoi An is zo goed als onaangetast gebleven tijdens de Vietnam-oorlog

slider_vietnam_discovery_tour_40

Dag 07: Het centrum staat sinds 1999 op de UNESCO werelderfgoedlijst

slider_vietnam_discovery_tour_41

Dag 07: We wandelen door de gezellige straatjes langs de vele ...

slider_vietnam_discovery_tour_42

Dag 07: ... historische oude gebouwen, handelshuizen en tempels

slider_vietnam_discovery_tour_43

Dag 07: Eén van de bezienswaardigheden is de Japanse Brug uit 1593

slider_vietnam_discovery_tour_44

Dag 07: Verder vindt u hier vele winkels, stalletjes, bars en restaurants

slider_vietnam_discovery_tour_45

Dag 07: Hoi An, volgens velen hun favoriete bestemming in Vietnam

slider_vietnam_discovery_tour_46

Dag 11: Na het ontbijt bezoeken we de wereldberoemde Cu Chi tunnels

slider_vietnam_discovery_tour_47

Dag 11: Het Cu Chi tunnelcomplex is tegenwoordig een museum

slider_vietnam_discovery_tour_48

Dag 11: In dit park/museum kunt u allerlei bezienswaardigheden bekijken

slider_vietnam_discovery_tour_49

Dag 11: U krijgt uitleg over de gebruikte boobytraps tijdens de Vietnam-oorlog

slider_vietnam_discovery_tour_50

Dag 11: In deze opening kunt u zelf zien hoe smal de echte gangen waren

slider_vietnam_discovery_tour_51

Dag 11: Enkele ondergrondse ruimtes zijn tegenwoordig open gemaakt ...

slider_vietnam_discovery_tour_52

Dag 11: ... zodat u er op een normale manier een kijkje in kunt nemen

slider_vietnam_discovery_tour_53

Dag 11: Hier werd niet ontplofte munitie omgebouwd tot boobytraps

slider_vietnam_discovery_tour_54

Dag 11: We krijgen uitleg hoe de tunnels met eenvoudige ...

slider_vietnam_discovery_tour_55

Dag 11: ... gereedschappen met de hand werden gegraven

slider_vietnam_discovery_tour_56

Dag 11: Dit is een krater gegooid door een B52 bommenwerper

slider_vietnam_discovery_tour_57

Dag 11: Hier kunt u een origineel stuk tunnel betreden

slider_vietnam_discovery_tour_58

Dag 11: De gangen zijn vergroot maar toch nog heel erg smal

slider_vietnam_discovery_tour_59

Dag 11: Om deze gang te betreden moet u niet claustrofobisch zijn

slider_vietnam_discovery_tour_60

Dag 11: Vervolgens bezoeken we de Notre Dame kathedraal

slider_vietnam_discovery_tour_61

Dag 12: Vandaag bezoeken we het Mekong Delta gebied

slider_vietnam_discovery_tour_62

Dag 12: Dit gebied is bijna net zo groot als heel Nederland

previous arrow
next arrow
PlayPause
slider_vietnam_discovery_tour_01
slider_vietnam_discovery_tour_02
slider_vietnam_discovery_tour_03
slider_vietnam_discovery_tour_04
slider_vietnam_discovery_tour_05
slider_vietnam_discovery_tour_06
slider_vietnam_discovery_tour_07
slider_vietnam_discovery_tour_08
slider_vietnam_discovery_tour_09
slider_vietnam_discovery_tour_10
slider_vietnam_discovery_tour_11
slider_vietnam_discovery_tour_12
slider_vietnam_discovery_tour_13
slider_vietnam_discovery_tour_14
slider_vietnam_discovery_tour_15
slider_vietnam_discovery_tour_16
slider_vietnam_discovery_tour_17
slider_vietnam_discovery_tour_18
slider_vietnam_discovery_tour_19
slider_vietnam_discovery_tour_20
slider_vietnam_discovery_tour_21
slider_vietnam_discovery_tour_22
slider_vietnam_discovery_tour_23
slider_vietnam_discovery_tour_24
slider_vietnam_discovery_tour_25
slider_vietnam_discovery_tour_26
slider_vietnam_discovery_tour_27
slider_vietnam_discovery_tour_28
slider_vietnam_discovery_tour_29
slider_vietnam_discovery_tour_30
slider_vietnam_discovery_tour_31
slider_vietnam_discovery_tour_32
slider_vietnam_discovery_tour_33
slider_vietnam_discovery_tour_34
slider_vietnam_discovery_tour_35
slider_vietnam_discovery_tour_36
slider_vietnam_discovery_tour_37
slider_vietnam_discovery_tour_38
slider_vietnam_discovery_tour_39
slider_vietnam_discovery_tour_40
slider_vietnam_discovery_tour_41
slider_vietnam_discovery_tour_42
slider_vietnam_discovery_tour_43
slider_vietnam_discovery_tour_44
slider_vietnam_discovery_tour_45
slider_vietnam_discovery_tour_46
slider_vietnam_discovery_tour_47
slider_vietnam_discovery_tour_48
slider_vietnam_discovery_tour_49
slider_vietnam_discovery_tour_50
slider_vietnam_discovery_tour_51
slider_vietnam_discovery_tour_52
slider_vietnam_discovery_tour_53
slider_vietnam_discovery_tour_54
slider_vietnam_discovery_tour_55
slider_vietnam_discovery_tour_56
slider_vietnam_discovery_tour_57
slider_vietnam_discovery_tour_58
slider_vietnam_discovery_tour_59
slider_vietnam_discovery_tour_60
slider_vietnam_discovery_tour_61
slider_vietnam_discovery_tour_62
previous arrow
next arrow
Shadow

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vietnam Discovery Tour

Reis details:

 • Vliegveld Hanoi
 • 2
 • R-VTN-03
 • 13 dagen
 • Logies + ontbijt
 • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Vakantie Vietnam - Sidebar

Sidebar - Vliegtickets

Sidebar - Hotels - Vietnam

Sidebar - Bouwstenen - Vietnam

Sidebar - Rondreizen - Vietnam