Vliegticket Emirates Dubai

Economy:
 
Premium:
 
Business:
va € 699
 
nvt
 
va € 3666

Vliegticket Emirates Dubai

U kunt dit vliegticket met Emirates naar Dubai combineren met onze dagtours en hotels in Dubai.


Emirates - Logo


Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als thuishaven Dubai en werd opgericht in 1985. Emirates beschikt over een moderne vloot van meer dan 200 toestellen en vliegt dagelijks vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel met een Airbus A380 en een Boeing 777 naar Dubai.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Emirates in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek.

Stoelen reserveren

U kunt bij BM Air Reizen van te voren al uw stoel aan boord reserveren. Laat ons weten of u een raamplaats, aan het gangpad of naast elkaar wilt zitten in het vliegtuig.

Reisklasse aan boord

Indien u met Emirates naar Dubai vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Emirates naar Dubai

De economisch ontworpen stoelen in de Airbus A380 en de Boeing 777 van Emirates bieden voldoende ruimte en bewegingsvrijheid. Tijdens de vlucht naar Dubai wordt u uitstekend verzorgd door het cabinepersoneel met heerlijke maaltijden en drankjes en kunt u genieten van een ruime keuze uit de nieuwste films en entertainment op uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem. De stewards en stewardessen van Emirates zorgen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming Dubai. 

Emirates - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk relaxen in de luxe Business Klasse van Emirates

De Business Class van Emirates naar Dubai biedt u vele voordelen, zoals een comfortabele ruime slaapstoel met veel beenruimte, een aparte Emirates incheck-balie (dus geen lange wachttijden) en toegang tot de Emirates Business Lounge op het vliegveld.
In de Airbus A380 van Emirates kunt u de Business Class zetel omtoveren tot een plat bed van 200 cm lang met slechts één druk op de knop, zodat u heerlijk uitgerust in Dubai aankomt en er is zelfs een ingebouwde mini-bar in elke zetel. Een in-seat voeding voor laptops en een extra grote tafel zorgen voor een comfortabele werkplek. Verder kunt u genieten van uw eigen digitale breedbeeld-tv met meer dan 1.200 entertainment kanalen. Als business klasse passagier van Emirates kunt u 40 kg bagage inchecken voor uw vlucht naar Dubai.

Emirates Business Klasse

Tarieven vliegticket Emirates Dubai

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegtickemet Emirates naar Dubai. Vertrek vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel.

💬 Lees Meer ✈

Emirates - LogoVlieg voordelig met Emirates naar Dubai

Emirates - Dubai

  • Vertrek vanaf Amsterdam, Brussel & Dusseldorf
  • Dagelijks vertrek
  • Stopover Dubai
  • Kinderkorting t/m 11 jaar

Toeslag Emirates:

Amsterdam – Dubai:

Economy Klasse (Amsterdam – Dubai): € 25 bij vertrek vanuit Amsterdam op een vrijdag of zaterdag (heenreis)
Economy Klasse (Dubai – Amsterdam): € 25 bij vertrek vanuit Dubai op een vrijdag of zaterdag (terugreis)

Business Klasse (Amsterdam – Dubai): € 55 bij vertrek vanuit Amsterdam op een zaterdag of zondag (heenreis)
Business Klasse (Dubai – Amsterdam): € 55 bij vertrek vanuit Dubai op een vrijdag of zaterdag (terugreis)

Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Dubai

Economy Klasse – Retour ticket

Brussel – Dubai

Economy Klasse – Retour ticket

Dusseldorf – Dubai

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Emirates : € 20 per persoon.

Business Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Dubai

Business Klasse – Retour ticket

Dusseldorf – Dubai