BM Air Reizen
030 - 2252328

Vliegticket Emirates Kuala Lumpur

Economy:
 
Premium:
 
Business:
va € 633
 
nvt
 
va € 2496

Vliegticket Emirates Kuala Lumpur

U kunt dit vliegticket met Emirates naar Kuala Lumpur combineren met onze MaleisiΓ« hotels. Ook kunt u op de heen- of terugreis een stopover maken in Dubai, kijk bij onze dagtours en hotels.


Emirates - Logo


Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten met als thuishaven Dubai en werd opgericht in 1985. Emirates beschikt over een moderne vloot en vliegt dagelijks vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel met een Airbus A380 en een Boeing 777 naar Dubai. Vanuit Dubai zijn er elke dag vluchten naar Kuala Lumpur. Het is mogelijk om op de heen- of terugreis een stopover te maken in Dubai. 

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Emirates in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot 90 minuten voor vertrek.

Stoelen reserveren

U kunt bij BM Air Reizen van te voren al uw stoel aan boord reserveren. Laat ons weten of u een raamplaats, aan het gangpad of naast elkaar wilt zitten in het vliegtuig.

Reisklasse aan boord

Indien u met Emirates naar Kuala Lumpur vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Emirates naar Kuala Lumpur

De stoelen in de Airbus A380 en de Boeing 777 van Emirates bieden voldoende ruimte en bewegingsvrijheid. Tijdens de vlucht naar Kuala Lumpur wordt u uitstekend verzorgd door het cabinepersoneel met heerlijke maaltijden en drankjes en kunt u genieten van een ruime keuze uit de nieuwste films en entertainment op uw eigen persoonlijke entertainmentsysteem. De stewards en stewardessen van Emirates zorgen ervoor dat u ontspannen aankomt op uw bestemming Kuala Lumpur. Het is ook mogelijk om een stopover te maken in Dubai.

Emirates - Economy Klasse

Business Klasse


Heerlijk relaxen in de luxe Business Klasse van Emirates

De Business Class van Emirates biedt u vele voordelen. Aan boord heeft u een luxe ruime slaapstoel met veel beenruimte. Er is een aparte Emirates incheck-balie (dus geen lange wachttijden) en u heeft toegang tot de Emirates Business Lounge op het vliegveld.
In de Airbus A380 van Emirates kunt u de Business Class stoel verstellen tot een plat bed van 200 cm lang. Tijdens de vlucht kunt u heerlijk slapen, u komt uitgerust aan op uw bestemming. Er is zelfs een mini-bar in elke zetel. Een in-seat voeding voor laptops en een extra grote tafel zorgen voor een werkplek. Verder kunt u genieten van meer dan 1.200 entertainment kanalen op uw eigen beeldscherm. Als business klasse passagier van Emirates kunt u 40 kg bagage inchecken voor uw vlucht naar Kuala Lumpur.

Emirates Business Klasse

Tarieven vliegticket Emirates Kuala Lumpur

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Emirates naar Kuala Lumpur.

πŸ’¬ Lees Meer ✈

Emirates - Logo


Vlieg voordelig met Emirates via Dubai naar Kuala Lumpur

Emirates - Kuala Lumpur

  • Vertrek vanaf Amsterdam, Brussel & Dusseldorf
  • Dagelijks vertrek
  • Stopover in Dubai mogelijk
  • Economy Klasse: 25 kg
  • Business Klasse: 40 kg
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Stoel reserveren

Amsterdam – Kuala Lumpur:

Economy Klasse (Amsterdam – Kuala Lumpur): € 25 bij vertrek vanuit Amsterdam op een vrijdag of zaterdag (heenreis)
Economy Klasse (Kuala Lumpur – Amsterdam): € 25 bij vertrek vanuit Kuala Lumpur op een vrijdag of zaterdag (terugreis)

Business Klasse (Amsterdam – Kuala Lumpur): € 55 bij vertrek vanuit Amsterdam op een zaterdag of zondag (heenreis)
Business Klasse (Kuala Lumpur – Amsterdam): € 55 bij vertrek vanuit Kuala Lumpur op een vrijdag of zaterdag (terugreis)

Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Dubai – Kuala Lumpur

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Emirates : € 20 per persoon.

Business Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Dubai – Kuala Lumpur