Hanoi Cooking Class

1 Days

Hanoi Cooking Class

De Hanoi Cooking Class is een dagtrip in Hanoi.

Tijdens deze dagexcursie in Hanoi leert u hoe u verschillende Vietnamese gerechten moet koken.

U kunt deze dagtrip in ieder Hanoi programma inlassen

Een kookles in Hanoi is een geweldige manier om de Vietnamese cultuur en keuken te ontdekken. Je leert hoe je traditionele gerechten kunt bereiden met verse ingrediënten en lokale kruiden. Bovendien krijg je de kans om de markten te bezoeken, waar je de producten kunt kiezen die je gaat gebruiken. Ten slotte kun je genieten van je zelfgemaakte maaltijd met een glas rijstwijn of thee.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Vietnam te bespreken

Deze dagtrip vindt dagelijks plaats vanuit onze Hanoi hotels en kan in ieder programma worden ingelast.

Wilt u uw vakantie naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Hanoi Cooking Class – Dagelijks in Hanoi

  • Hanoi
  • 2
  • D-VTN-02
  • Halve dag

Programma

Dag 01 :
Hanoi

U wordt opgehaald bij uw hotel in Hanoi voor de transfer naar de lokale markt. Hier gaan we de markt verkennen, terwijl de chef verschillende groenten en kruiden zorgvuldig uitlegt en gasten instrueert om de beste ingrediënten te selecteren om later mee te koken. Vervolgens gaan we terug naar de studio om de kookles te starten. Tijdens de les kunnen gasten verschillende Vietnamese gerechten proberen te koken en er direct na de les van genieten. Tijdens de sessie worden drankjes geserveerd en aan het einde van de les zijn er geschenken als souvenir. Transfer terug naar uw hotel.

Lunch

Hanoi Cooking Class : D-VTN-02

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Hanoi Cooking Class