Hotels Hanoi

Hotels Hanoi

Zoekt u een hotel in Hanoi? U kunt kiezen uit meer dan 1000 verschillende hotels in de hoofdstad van Vietnam. Profiteer van onze dagdeals, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Hanoi, de hoofdstad van Vietnam, heeft een breed scala aan hotels die passen bij verschillende budgetten en voorkeuren. Als u op zoek bent naar luxe accommodatie, zijn er internationale hotels zoals het Sofitel Legend Metropole en JW Marriott Hotel Hanoi.

Voor middelgrote opties kunt u hotels zoals het Hanoi Elegance Diamond Hotel, het Royal Palace Hotel en het Hanoi La Siesta Hotel & Spa overwegen. Deze hebben over het algemeen aangename voorzieningen zoals spa-faciliteiten, fitnessruimtes en zwembaden. Als u op budget reist, zijn er veel pensions, hostels en betaalbare hotels zoals het Hanoi Rendezvous Hotel, het Hanoi City Backpackers Hostel en Super Hotel Candle. Deze budgetaccommodaties zijn over het algemeen veilig, schoon en comfortabel, maar missen soms in-room faciliteiten en voorzieningen.

Hanoi heeft een bruisend nachtleven, en veel hotels bieden rooftopbars en panoramisch uitzicht op de stad.

De accommodaties variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit alle kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Hanoi? Voor ons geen probleem. Wij kunnen vrijwel alle hotels direct voor u reserveren.

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of één van onze Vietnam reizen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Vietnam samenstellen. In Vietnam kunnen wij tevens alle binnenlandse vluchten, treintickets en transfers voor u verzorgen.

Wilt u uw vakantie naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.


Overzicht Hotels


La Santé Hotel & Spa

La Sante Hotel & SpaLAAGSTE PRIJS!va € 27 per kamer …

Hanoi Sky Hotel

Hanoi Sky Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 29 per kamer …

Golden Silk Boutique Hotel

Golden Silk Boutique Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 41 per …

Hai Bay Hotel

Hai Bay Hotel – Hanoi Hai Bay Hotel LAAGSTE PRIJS! …

Hanoi - La Dolce Vita Hotel
Aanbevolen

La Dolce Vita Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 43 per …

Atrium Hanoi Hotel

Atrium Hanoi Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 48 per kamer …

Hanoi Pearl Hotel

Hanoi Pearl Hotel – Hanoi Hanoi Pearl Hotel LAAGSTE PRIJS! …

Hanoian Central Hotel & Spa

Hanoian Central Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 55 per kamer …

Wyndham Garden Hanoi

Wyndham Garden Hanoi LAAGSTE PRIJS! va € 57 per kamer …

Hanoi Media Hotel & Spa

Hanoi Media Hotel & Spa LAAGSTE PRIJS! va € 69 …

Pullman Hanoi Hotel

Pullman Hanoi Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 77 per kamer …

Hanoi - The Chi Boutique Hotel

The Chi Boutique Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 78 per …

Somerset Grand Hanoi

Somerset Grand Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 88 per kamer …

Hanoi - Apricot Hotel

Apricot Hotel LAAGSTE PRIJS! va € 119 per kamer Apricot …

Klik hier voor het weerbericht in Hanoi.


Hanoi

Hanoi, de romantische hoofdstad van Vietnam met bijna 3 miljoen inwoners. Het oude mooie stadscentrum met haar brede straten en historische huizen herinnert aan het rijke koloniale verleden uit de Franse periode. Hanoi heeft nog het echte authentieke, wat bij vele andere steden in Azië momenteel ontbreekt.

De stad herbergt vele pagodes, musea, oude torens en tempels. En dit alles is gelegen in een omgeving van veel groen, meren en parken. Dit geeft de stad het unieke gevoel van vrede en rust.

Wat niet tijdens een bezoek aan Hanoi mag worden gemist is de fascinerende waterpoppenshow in Phu Dong. Deze show wordt al vele generaties lang alleen in Vietnam vertoond.

Andere bezienswaardigheden zijn de Tempel van de Literatuur, de One Pillar Pagoda en de Ngoc Son Tempel (de Tempel van de Jade Berg), prachtig gelegen op een eilandje in het Hoan Kiem Lake.

Met BM Air Reizen kunt u al deze hoogtepunten van Hanoi en omgeving ontdekken. U kunt hierbij kiezen uit vele leuke dagtours en prachtige rondreizen. Verder kunt u kiezen uit voordelige vliegtickets naar Hanoi.