Zoekt u een hotel op Con Dao? U kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende hotels op dit eiland. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd. Ook de binnenlandse vluchten naar Con Dao kunnen wij voor u verzorgen.

Con Dao, een afgelegen eilandengroep voor de zuidelijke kust van Vietnam, is een verborgen juweeltje voor reizigers die op zoek zijn naar een afgelegen en ongerepte vakantiebestemming.

Hoewel er niet veel hotels op het eiland zijn, bieden degenen die er zijn een uitzonderlijke ervaring voor gasten. Voor luxe zoekers is het Six Senses Con Dao resort de ultieme bestemming, met zijn privévilla’s met oneindige zwembaden die uitkijken over de turquoise zee.

Voor een meer betaalbare optie biedt het Poulo Condor Boutique Resort and Spa elegant ingerichte kamers en bungalows in een weelderige tuin. Een andere goede keuze is het Con Dao Resort, gelegen aan het enige strand van het eiland, dat comfortabele kamers en villa’s met uitzicht op zee biedt, en een scala aan activiteiten zoals snorkelen, kajakken en trekking.

Ongeacht waar je kiest om te verblijven, de hotels in Con Dao bieden een rustgevende ontsnapping aan de chaos van het vasteland.

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of één van onze Vietnam reizen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Vietnam samenstellen!

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Vietnam? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Wilt u uw reis naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.