Hotels Hoi An

Hotels Hoi An

Zoekt u een hotel in Hoi An? U kunt kiezen uit meer dan 500 verschillende hotels. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Keuze uit meer dan 500 verschillende hotels

Hoi An is een charmante oude stad gelegen in het centrale deel van Vietnam. De goed bewaard gebleven architectuur, kleurrijke lantaarns en de schilderachtige ligging aan de rivier maken Hoi An een populaire bestemming voor toeristen. De stad was ooit een belangrijke handelshaven en is nu een UNESCO-werelderfgoed. De rustige sfeer en schoonheid van Hoi An maken het een must-visit-bestemming voor diegenen die naar Vietnam reizen.

Van budgetvriendelijk tot luxe

De hotels in Hoi An zijn gebouwd in de traditionele Vietnamese stijl met een mix van Franse en Chinese architectuur. Er zijn tal van accommodatieopties in Hoi An, variërend van luxe resorts tot budgetvriendelijke pensions.

Een van de belangrijkste attracties van het verblijven in Hoi An is de mogelijkheid om in een hotel te verblijven dat op loopafstand van de attracties van de stad ligt, zoals de oude binnenstad en de Japanse overdekte brug.

De hotels in Hoi An kun je per nacht boeken

Veel van de hotels bieden ook toegang tot de mooiste stranden van de stad. De hotels staan bekend om hun uitzonderlijke klantenservice en gastvrijheid, waardoor ze de ideale keuze zijn voor degenen die willen genieten van hun verblijf in Vietnam.

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Vietnam? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

U kunt alle hotels combineren met een van onze Vietnam reizen

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of één van onze Vietnam reizen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Vietnam samenstellen. In Vietnam kunnen wij tevens alle binnenlandse vluchten, treintickets en transfers voor u verzorgen. Het vliegveld van Da Nang ligt op circa 30km.

Overzicht Hotels Hoi An

Hieronder vindt u een overzicht van onze hotels in Hoi An, echter dit is slechts een kleine selectie. Wij kunnen vrijwel alle hotels voor u reserveren tegen scherpe prijzen.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw reis naar Vietnam te bespreken

Wilt u uw reis naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.