Hotels Ninh Binh

Zoekt u een hotel in Ninh Binh? U kunt kiezen uit meer dan 190 verschillende hotels in Ninh Binh. Profiteer van onze dagdeal hotels, deze zijn per nacht te boeken en altijd scherp geprijsd.

Ninh Binh is een provincie in Vietnam bekend om zijn natuurlijke schoonheid en historische betekenis. Gelegen in het noordelijke deel van Vietnam, is Ninh Binh de thuisbasis van kalksteenkarsformaties, uitgestrekte rijstvelden en kronkelende waterwegen die schilderachtige landschappen creëren. De provincie is een populaire bestemming voor toeristen die komen om de natuurlijke wonderen van de regio te verkennen, waaronder de Tam Coc Bich Dong-grotten en het Trang An ecotoerismegebied.

Ninh Binh is ook doordrenkt van geschiedenis, omdat het de hoofdstad van Vietnam was tijdens de Dinh-dynastie. Bezoekers kunnen de oude hoofdstad Hoa Lu verkennen, die teruggaat tot de 10e en 11e eeuw, en de nabijgelegen Bai Dinh-pagode, die een van de grootste boeddhistische complexen in Azië is. Ninh Binh biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid en historische betekenis die het een must-visit bestemming maakt voor iedereen die naar Vietnam reist.

Als u op zoek bent naar een hotel in Ninh Binh, heeft u veel opties om uit te kiezen. U kunt verblijven in een luxe resort, een gezellige homestay, een traditionele bungalow of een budgetvriendelijk hostel.

De hotels variëren van eenvoudige guesthouses tot de luxe vijfsterrenhotels. U kunt kiezen uit verschillende kamertypes met of zonder ontbijt. Zoekt u een ander hotel in Vietnam? Voor ons geen probleem, omdat wij vrijwel alle hotels via ons online reserveringssysteem direct voor u kunnen reserveren.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw reis naar Vietnam te bespreken

Combineer uw hotel met een vliegticket en/of één van onze Vietnam reizen naar keuze. Op deze manier kunt u zelf uw eigen reis naar Vietnam samenstellen. In Vietnam kunnen wij tevens alle binnenlandse vluchten, treintickets en transfers voor u verzorgen.

Wilt u uw reis naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.