Cat Tien National Park

2 Days

Cat Tien National Park

Cat Tien National Park is een 2 daagse “bouwsteenmodule” in Zuid-Vietnam.

Tijdens deze reis gaan we het Cat Tien National Park bezoeken. Dit park ligt ongeveer 170 km van Ho Chi Minh. We gaan hier genieten van de flora en fauna in het nationaal park.

Het Cat Tien National Park is een beschermd gebied in het zuiden van Vietnam dat meer dan 72.000 hectare diverse en unieke tropische regenwouden beslaat. Het park herbergt een breed scala aan flora en fauna, waaronder enkele zeldzame en bedreigde soorten zoals olifanten, gibbons en schubdieren. Het staat ook bekend om zijn rijke culturele geschiedenis, met sporen van de Cham-beschaving nog steeds duidelijk zichtbaar in het park.

Er zijn veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten in het nationaal park. Bezoekers kunnen een gegidste wilde dieren tour maken om de dieren van het park van dichtbij te zien of een jungle trek maken om de flora en fauna te verkennen.

Wilt u uw vakantie naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Dagelijks vertrek vanuit Ho Chi Minh

  • Ho Chi Minh
  • 2
  • I-SGN-06
  • 2 Dag
  • Logies + ontbijt
  • Verlenging mogelijk

Programma

U wordt u in de ochtend door de gids opgehaald bij uw hotel in Ho Chi Minh. We vertrekken naar het Cat Tien National Park. Dit nationaal park ligt in de provincie Dong Nai, op ongeveer 170 km van Ho Chi Minh. In het nationaal park bevinden zich wel meer dan 600 verschillende plantensoorten, meer dan 200 verschillende soorten vogels en meer dan 50 soorten zoogdieren.

Nadat we Ho Chi Minh verlaten hebben rijden we een bergachtig gebied binnen. Onderweg kunt u genieten van het uitzicht. We passeren enkele rubberplantages.

 Na aankomst bij het Cat Tien National Park gaan we inchecken in het Nam Cat Tien Guesthouse.

Vervolgens gaan we een prachtige wandeltocht maken over de Bang Lang Trail. We proberen zo veel mogelijk dieren te spotten. We passeren de Ben Cu waterval en wandelen verder over de Redwood Tree Trail. De gids geeft u graag uitleg over de rijke flora en fauna in dit gebied.

In de avond gaan we een nachtsafari maken door het nationaal park. Ook nu proberen we weer zo veel mogelijk wilde dieren te spotten.

Overnachting in het Nam Cat Tien Guesthouse.

Guesthouse

Na het ontbijt maken we een wandeltocht naar Crocodile Lake. Hier kunt u, vanaf het uitkijkpunt, genieten van het prachtige uitzicht over het meer. In dit gebied leven vele soorten krokodillen, waaronder de Green Peafowl.

Met een pick-up rijden we vervolgens terug naar het guesthouse.

’s Middags verlaten we het Can Tien National Park en rijden terug naar Ho Chi Minh. Na aankomst in Ho Chi Minh transfer naar een hotel. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen en of uitbreiden met één van onze rondreizen. Wilt u langer in Ho Chi Minh verblijven of dit programma iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Cat Tien National Park - 2 Dagen - I-SGN-06

1-persoonskamer toeslag:


  • op aanvraag

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van 24 december 2023 t/m 31 december 2023

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Cat Tien National Park