Halong Bay Cruise - 3 Dagen

Halong Bay Cruise

De Halong Bay Cruise is een 3 daagse reis vanuit Hanoi naar Halong Bay.

Deze Halong Bay Cruise start dagelijks vanuit Hanoi

Tijdens deze reis maken we een prachtige tocht vanuit Hanoi naar Halong Bay. Hier maken we een schitterende boottocht door deze indrukwekkende baai en overnachten op een boot. Kortom een avontuurlijke reis.

Halong Bay is een UNESCO-werelderfgoedplaats

Halong Bay is een adembenemend natuurwonder gelegen in het noorden van Vietnam. Deze door UNESCO aangewezen Werelderfgoedplaats beschikt over meer dan 1600 torenhoge kalksteenrotsen. En eilanden die uitsteken boven de smaragdgroene wateren van de Golf van Tonkin. Deze dramatische rotsformaties zijn er in verschillende vormen en maten en zijn bedekt met weelderige vegetatie. Hierdoor lijken ze op reusachtige groene paddenstoelen in de zee. Bezoekers kunnen, tijdens een Halong Bay Cruise, het doolhof van eilanden verkennen per boot en grotten ontdekken.

Het is een must-visit bestemming in Vietnam

Halong Bay herbergt ook een diverse mariene ecosystemen met vissen, pijlinktvissen en zelfs zeekoeien, en is een belangrijke culturele site voor de lokale Vietnamese bevolking. Kortom, Halong Bay is een must-see bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers en is ongetwijfeld een van ’s werelds mooiste en unieke landschappen.

U maakt een prachtige cruise

De Halong Bay Cruise biedt bezoekers de kans om dit opmerkelijke gebied te verkennen. De onboard-ervaring wordt vaak gekenmerkt door prachtige uitzichten vanaf het dek van het schip, ontspannende activiteiten zoals tai chi en spa-behandelingen en interessante culturele ervaringen, waaronder kooklessen en bezoeken aan lokale dorpen. Een cruise belooft een onvergetelijke ervaring te zijn, die enkele van de meest betoverende natuurlijke landschappen op de planeet laat zien.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Vietnam te bespreken

U kunt deze Halong Bay Cruise combineren met één van onze overige Vietnam programma’s. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Vietnam kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw vakantie naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Halong Bay Cruise – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld van Hanoi

Dag 01 :
Hanoi

Aankomst op het Internationale vliegveld van Noi Bai in Hanoi. Hier staat de lokale Engelssprekende chauffeur op u te wachten voor de transfer naar het La Dolce Vita Hotel.

Na het inchecken in het hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. De romantische stad Hanoi is de hoofdstad van Vietnam en heeft meer dan 3 miljoen inwoners. Het oude mooie stadscentrum, met haar brede straten en historische huizen, herinnert aan het rijke koloniale verleden uit de Franse periode. Hanoi heeft nog het echte authentieke, dat bij vele andere steden in Azië momenteel ontbreekt. De stad huisvest vele pagodes, musea, oude gebouwen en tempels. En dit alles is gelegen in een oase van veel groen, meren en parken. Dit geeft de stad een gevoel van vrede en rust. In het centrum liggen 36 straten die overeenkomen met de handelszaken die er in deze straten werden gedaan. Zo vindt u er bijvoorbeeld de rijststraat, de papierstraat en de zijdestraat (uiteraard in het Vietnamees).

Later op de dag bezoeken we een voorstelling van een beroemde waterpoppenshow.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Hotel

Na het ontbijt uitchecken uit uw hotel in Hanoi. We verlaten Hanoi en rijden in circa 3 uur door het platte land van de Red River Delta naar onze bestemming Halong Bay.

Hier gaat u aan boord van de Pelican Glory en vervolgens gaan we een we een indrukwekkende cruise maken door de Baai van Halong. Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De baai heeft een kustlijn van 120 km en het gebied beslaat zo`n 1500 vierkante kilometer. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties en grotten.

We varen door de baai en genieten van de vele prachtige rotsformaties. Onderweg naar Bai Tu Long Bai kunt u genieten van een seafood lunch.

Vervolgens varen we naar de goed verborgen Sung Sot grot, de mooiste grot in Halong Bay. In de grot is een wandelpad aangelegd, zodat we rustig kunnen rondlopen door de grot. De grot heeft een ruimte van ongeveer 10.000 m² en is gevuld met prachtige kleuren en oude gesteente.

Later wordt op de junk het diner geserveerd. ’s Avonds kunt u na het diner (inclusief) op het dek ontspannen, voordat u in slaap valt in uw comfortabele hut aan boord van de Junk.

We overnachten op de boot in een Deluxe Cabin.

Ontbijt, Lunch, Diner
Boot

In de vroege ochtend kunt u op het dek deelnemen aan Tai Chi.

Na het ontbijt varen we weer langzaam door de baai en passeren het vissersdorp Ba Hang. We zien hier het dagelijks leven van de inwoners die leven van de visserij.

We gaan genieten van een traditionele Vietnamese brunch en varen langzaam door Halong Bay richting de haven.

Na aankomst in de haven volgt de transfer naar uw hotel in Hanoi. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen in Hanoi en/of uitbreiden met één van onze Vietnam reizen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een meer luxere cruise door Halong Bay. LLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt, Lunch

Kaart Halong Bay Cruise

Kaart Halong Bay Cruise

Halong Bay Cruise - 3 Dagen - I-HAN-01

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 januari 2024 t/m 30 april 2024: € 125
  • 01 mei 2024 t/m 30 september 2024: € 109
  • 01 oktober 2024 t/m 31 december 2024: € 125

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er gelden toeslagen op Vietnam Public Holidays & van 24 december 2024 t/m 31 december 2024

Deze toeslagen gelden voor compulsory Gala dinners

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Halong Bay Cruise

Reis details:

  • Hanoi
  • 2
  • I-HAN-01
  • 3 dagen
  • Verlenging mogelijk