Hanoi naar Sapa - 3 Dagen

Hanoi naar Sapa

Hanoi naar Sapa is een 3 daagse rondreis in Noord-Vietnam.

2 deelnemers:
 
4 deelnemers:
 
6 deelnemers:
va € 353
 
va € 226
 
va € 198

Hanoi naar Sapa start dagelijks vanuit de hoofdstad Hanoi

We gaan een bezoek brengen aan het indrukwekkende Sapa. Deze reis gaat niet met de nachttrein maar over de nieuwe snelweg. In het pittoreske bergdorpje Sapa gaan we kennismaken met de lokale bergstammen en genieten van de adembenemende natuur. Deze reis is perfect te combineren met één van onze Vietnam rondreizen.

Sapa is een fantastische bestemming

Sapa is werkelijk een wonderland dat je niet wilt missen tijdens je bezoek aan Vietnam. Gelegen in het noordwestelijke deel van Vietnam, is het ongetwijfeld omgeven door enkele van de meest prachtige landschappen ter wereld. De dramatische bergachtige omgeving is versierd met smaragdgroene rijstterrassen, een lust voor het oog en de ziel.

Naast zijn adembenemende natuurlijke wonderen, is Sapa een smeltkroes van diverse culturen van verschillende etnische groepen, waardoor het een perfecte bestemming is voor degenen die zich graag onderdompelen in de lokale cultuur. Bezoekers kunnen de dorpen verkennen tijdens het wandelen en getuige zijn van de unieke levenswijze van de mensen die er wonen.

De stad is een smeltkroes van culturen

De stad biedt ook een breed scala aan activiteiten die aansluiten bij de wensen van elke reiziger, van het bezoeken van lokale markten tot het genieten van authentieke Vietnamese keuken. Bovendien zijn ontspannende en verjongende spa-behandelingen in de spa van de dag enkele uitstekende manieren om te ontspannen en te herstellen na een lange dag van het verkennen.

Bezoekers zullen de verfrissend koele weersomstandigheden van Sapa geweldig vinden, die matig en comfortabel blijven, zelfs tijdens de hete zomers. Het winterseizoen brengt een magische sfeer met zich mee, waarbij temperaturen dalen tot bijna het vriespunt, waardoor bezoekers de kans krijgen om een winter wonderland-themavakantie te ervaren.

Samenvattend is Sapa een geweldige bestemming die natuurlijke schoonheid, rijke culturen en ontspanning op één adembenemende locatie omvat. Het is dan ook geen wonder waarom het op de lijst staat van veel reizigers die Vietnam bezoeken.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Vietnam te bespreken

U kunt deze reis, Hanoi naar Sapa, combineren met één van onze overige Vietnam programma’s. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Vietnam kunt u bij ons terecht. Verder is deze reis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Wilt u uw vakantie naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Hanoi naar Sapa – Dagelijks vertrek vanuit Hanoi

Sapa - Cat Cat VillageVroeg in de ochtend vertrekken we vanuit Hanoi naar Sapa. We rijden over de nieuwe snelweg. Onderweg kunt u genieten van het prachtige landschap.

Na aankomst in Sapa inchecken in het Sapa Relax Hotel. Sapa is gelegen op een hoogte van 1500 meter en is één van de meest pittoreske bergdorpjes van Vietnam. In 1922 stichten de Fransen dit dorpje dat gelegen is tussen de hellingen van de berg Hoang Lien Son. De Fransen gebruikten het dorp als toevluchtsoord om de koelte op te zoeken. Vanuit het centrum van Sapa kunt u genieten van het wolkendek tussen de bergen, kristalheldere bergstroompjes en terrasvormige tuinen. Op marktdagen verzamelen zich de kleurrijke bergstammen zoals de Black Hmong, de Red Yao en de Flower Hmong zich in Sapa om hun zelfgemaakte producten te verhandelen en om nieuws te vergaren.

Later op de dag bezoeken we het dorpje Cat Cat, dat op circa 3 km van Sapa is gelegen. In dit dorp leeft de zwarte Hmong bergstam. Om het dorp te bereiken moeten we een korte wandeling maken door de vallei. We zien hier de houten huizen die prachtig gelegen zijn tegen de heuvels. We gaan hier kennismaken met de lokale bevolking. In de vallei bevindt zich ook een waterval, waar u even heerlijk kunt relaxen.

Overnachting in het Sapa Relax Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Sapa

Sapa - bergstammenNa het ontbijt rijden we naar het dorpje Lao Chai. Van hieruit gaan we een wandeltocht maken door de Sapa vallei. Het eerste stuk wandelen we circa 2 km. We wandelen langs prachtige rijstterrassen en passeren de traditionele houten huisjes van de Zwarte Hmong bergstam. Vervolgens wandelen we verder, ook circa 2 km, naar het dorpje Ta Van. Hier gaan we kennismaken met het Giay volk.

De middag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk rondwandelen door Sapa en een bezoek brengen aan de lokale markt. Op de markt van Sapa komen vaak Zwarte Hmong, Red Dao en Flower Hmong.

Overnachting in het Sapa Relax Hotel.

Ontbijt
Hotel

Na het ontbijt kunt u de ochtend vrij besteden. U kunt een bezoek brengen aan de kleurrijke markt van Sapa. Deze markt wordt dagelijks gehouden en ligt op loopafstand van het hotel.

In de middag reizen we terug naar Hanoi. Na aankomst in Hanoi volgt de transfer naar een hotel. Hier eindigt deze reis.

U kunt deze reis verlengen en of uitbreiden met één van onze rondreizen. Wilt u langer in Sapa verblijven of dit programma iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Hanoi naar Sapa - 3 Dagen - I-HAN-13

1-persoonskamer toeslag:


  • 01 november 2023 t/m 31 december 2024: € 49

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van 24 december 2023 t/m 31 december 2023

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft

Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Hanoi naar Sapa

Reis details:

  • Hanoi
  • 2
  • I-HAN-13
  • 3 dagen
  • Logies + ontbijt
  • U kunt deze reis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen