Rondreis Vietnam Hoogtepunten

12 Days

Rondreis Vietnam Hoogtepunten

De Rondreis Vietnam hoogtepunten is een 12 daagse individuele rondreis, waarbij de belangrijkste highlights van Vietnam bezoeken.

De Rondreis Vietnam hoogtepunten start in de hoofdstad Hanoi

We starten in Hanoi waar we interessante stadstour gaan maken. Op deze dag bezoeken we de One Pillar Pagode, de Tempel van de Literatuur, het Hoa Lo Prison Museum en maken een wandeltocht door Hanoi Old Quarter.

Vervolgens gaan we een schitterende cruise maken door Halong Bay. Een Ha Long Bay cruise is een must-do ervaring die de kans biedt om te ontsnappen aan het dagelijkse leven en de serene schoonheid van de natuur te ervaren.

De volgende bestemming is Hué

In Hué maken we een boottocht over de Parfum rivier, bezoeken de Thien Mu Pagode, wandelen door de indrukwekkende Imperial Citadel en bekijken het mausoleum van Tu Doc.

Via de Hai Van Pass rijden we naar Hoi An. Dit centrum staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Ook kunt u hier heerlijk gaan relaxen aan het strand van Cua Dai Beach.

U eindigt deze Rondreis Vietnam hoogtepunten in Ho Chi Minh

We eindigen in Ho Chi Minh City, waar we de Cu Chi tunnels gaan ontdekken en een bezoek brengen aan de Mekong Delta. Uiteraard kunt u deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of uitbreiden.

Uiteraard kunt u de hotels in de rondreis Vietnam hoogtepunten wijzigen naar en/of verlengen met één van onze andere hotels in Hanoi, Hué, Hoi An en of Ho Chi Minh. Vanuit Ho Chi Minh kunt u deze reis verlengen met een strandvakantie in bijvoorbeeld Vung Tau, Long Hai, Ho Tram, Phan Thiet of Mui Ne. Ook is het mogelijk om te verlengen op één van de prachtige eilanden, zoals bijvoorbeeld Phu Quoc of Con Dao.

U kunt deze Rondreis Vietnam hoogtepunten combineren met één van onze overige Vietnam reizen. Ook voor de voordeligste vliegtickets naar Vietnam kunt u bij ons terecht. Verder is deze rondreis naar eigen wens te verlengen en/of aan te passen.

Bezoek ons reisburo in Maarssen om uw vakantie naar Vietnam te bespreken

Wilt u uw rondreis naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.

Rondreis Vietnam hoogtepunten – Dagelijks vertrek vanaf het vliegveld in Hanoi

 • Vliegveld Hanoi
 • 2
 • R-VTN-01
 • 12 Dag
 • Logies + ontbijt
 • U kunt deze rondreis naar eigen wens verlengen en/of aanpassen

Programma

Dag 01 :
Hanoi

HanoiNa aankomst op de luchthaven van Hanoi volgt de transfer naar het La Dolce Vita Hotel.

Dit driesterrenhotel is gelegen in het centrum bij het Hanoi Old Quarter. Op loopafstand vindt u het Hoan Kiem Lake en de Dong Xuan markt.

Na het inchecken in het hotel heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. De Vietnamese hoofdstad Hanoi heeft een rijke geschiedenis, indrukwekkende attracties en een mix van Aziatische en Franse koloniale architectuur. Bezoekers zijn uitgenodigd om door de Oude Wijk te dwalen en lokale streetfood te proeven zoals pho, bun cha en banh mi. Tijdens een bezoek aan Hanoi kunnen toeristen musea en galerijen bezoeken die de Vietnamese kunst, geschiedenis en traditionele ambachten benadrukken. De stad heeft een bruisend nachtleven en een verscheidenheid aan bars en clubs. Bezoekers kunnen ook souvenirs en lokale handwerken kopen op markten zoals Dong Xuan Market en Night Market. Hanoi is een must-see bestemming voor mensen die geïnteresseerd zijn in het ervaren van de Vietnamese cultuur en geschiedenis.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Hotel
Dag 02 :
Hanoi

Hanoi - Tempel van de LiteratuurNa het ontbijt gaan we een stadstour maken door Hanoi.

We beginnen met een bezoek aan de Tempel van de Literatuur, de eerste universiteit van Vietnam uit 1076. Het is gelegen in het oude stadshart uit de 15e eeuw. Het tempelcomplex is een prachtig voorbeeld van de traditionele Vietnamese architectuur. De tempel is gewijd aan Confucius, wijzen en geleerden. In het tempelcomplex vinden we prachtige binnenplaatsen en altaren.

Vervolgens gaan we een bezoek brengen aan het Hoa Lo Prison Museum. Het Hoa Lo Prison, ook wel het Hanoi Hilton genoemd, werd tijdens de oorlog gebruikt om Amerikaanse gevangenen op te sluiten. De gevangenis is in 1896 gebouwd door de Fransen.

’s Middags bezoeken we het Mausoleum (het graf) van president Ho Chi Minh. Dit Mausoleum is 21 meter hoog en 41 meter breed. Let Op: het mausoleum is iedere maandag en vrijdag gesloten! Ook bezoeken we het Humble House on Stilts. In dit huis woonde Ho Chi Minh van 1958 tot 1969.

De volgende stop is bij de One Pillar Pagoda (de Pagode die is gebouwd op 1 paal). De pagode is gebouwd in opdracht van keizer Ly Thai Tong. Deze keizer verlangde naar een kind en binnen een jaar was zijn vrouw zwanger. Uit dankbaarheid liet hij een kleine tempel bouwen in de vorm van een lotusbloem, prachtige gelegen in een vijver. Tijdens de oorlog werd een groot deel van de tempel vernietigd, maar de Vietnamese regering liet deze na de oorlog herbouwen.

Hierna gaan we een wandeltocht maken door Hanoi Old Quarter. Tijdens de wandeltocht bezoeken we de Ngoc Son Tempel (de Tempel van de Jade Berg). Deze tempel is prachtig gelegen op een eilandje in het Hoan Kiem Lake. De originele tempel dateert uit de Tran Dynastie, maar is meerdere malen herbouwd. In de 18e eeuw is de tempel voor het laatst herbouwd. De Ngoc Son Tempel is gewijd aan de nationale held generaal Tran Hung Dao, die in de 13e eeuw de Mongolen versloeg en aan de filosofen La To en Van Xuong. Via de houten Huc Brug, de brug van de vroege ochtendzon, bereikt u de tempel.

Tot slot gaan we een bezoek brengen aan een waterpoppenvoorstelling. Deze show wordt al vele generaties lang vertoond. Het is ontstaan op het platteland, waar de boeren tijdens overstromingen hun gezinnen vermaakten met poppenvoorstellingen in de rijstvelden. De waterpoppenvoorstelling vindt plaats onder begeleiding van traditionele muziek.

Overnachting in het La Dolce Vita Hotel.

Ontbijt
Hotel

Halong Bay - V-Spirit CruiseNa het ontbijt vertrekken we naar Halong Bay. Na een prachtige reis, van ongeveer 3,5 uur, komen we aan bij de Tuan Chau haven.

Hier gaat u aan boord van de Pelican Glory en vervolgens gaan we een we een heerlijke cruise maken door de Baai van Halong. Halong Bay wordt ook wel één van de zeven wereldwonderen genoemd en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De baai heeft een kustlijn van 120 km en het gebied beslaat zo`n 1500 vierkante kilometer. De baai bestaat uit vele duizenden eilandjes met mooie rotsformaties en grotten.

We varen door de baai en genieten van de vele prachtige rotsformaties. Onderweg naar Bai Tu Long Bai kunt u genieten van een seafood lunch (inclusief).

Vervolgens varen we naar de goed verborgen Sung Sot grot, de mooiste grot in Halong Bay. In de grot is een wandelpad aangelegd, zodat we rustig kunnen rondlopen door de grot. De grot heeft een ruimte van ongeveer 10.000 m² en is gevuld met prachtige kleuren en oude gesteente.

Later wordt op de junk het diner geserveerd. ’s Avonds kunt u na het diner (inclusief) op het dek ontspannen, voordat u in slaap valt in uw comfortabele hut aan boord van de Junk.

We overnachten op de boot in een Deluxe Cabin.

Ontbijt, Lunch, Diner
Boot

Halong Bay - V-Spirit CruiseVroeg in de ochtend kunt u op het dek deelnemen aan Tai Chi.

Vervolgens varen we weer langzaam door de baai en passeren het vissersdorp Ba Hang. We zien hier het dagelijks leven van de inwoners die leven van de visserij. Tijdens het varen kunt u genieten van een traditionele Vietnamese brunch (inclusief). We varen langzaam door Halong Bay richting de haven.

Hierna rijden we terug naar Hanoi. Onderweg bezoeken we, indien we genoeg tijd hebben, Phu Lang Village.

Hierna reizen we verder naar het Noi Bai Airport in Hanoi. Van hieruit nemen we een binnenlandse vlucht naar Hué. Deze binnenlandse vlucht van Hanoi naar Hué is niet bij de tourprijs inbegrepen en kost ongeveer € 120 pp.

Hué werd in 1601 gesticht door Nguyen Hoang, een landheer van de Nguyen dynastie. Hué is beroemd vanwege haar schitterende architectuur, citadels, paleizen, pagodes en koninklijke graftombes welke ontstaan zijn tijdens het bewind van de Nguyen dynastie. Dit was de laatste dynastie van Vietnam, welke regeerde van 1802 tot 1945. Hué is officieel erkend als één van ‘s werelds grootste culturele ontdekkingen.

Na aankomst op het vliegveld van Hué volgt de transfer naar het Cherish Hotel. Dit hotel is perfect gelegen op loopafstand van de Huong River en het centrum van Hué. ’s Avonds kunt op eigen gelegenheid Hué gaan verkennen.

Overnachting in het Cherish Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 05 :
Hué

Hué - Imperial CitadelNa het ontbijt gaan we een prachtige boottocht, per Dragon Boat, maken over de Parfum Rivier. Deze rivier stroomt door de stad Hué. De rivier dankt haar naam aan de bloemen van orchideeën die in de rivier terecht komen. Deze bloemen zorgen voor een parfumachtige geur. We varen langzaam over de rivier en onderweg bezoeken we de Thien Mu Pagode. Deze pagode dateert uit 1601 en is één van de oudste tempels in Hué. De zeven verdiepingen van de tempeltoren vertegenwoordigen ieder een andere incarnatie van Boeddha. In de pagode bevinden zich enkele Boeddhabeelden.

In de middag brengen we een bezoek aan de Imperial Citadel. De citadel dateert uit de 19e eeuw en is gebouwd voor de keizers van de Nguyen dynastie. Het bestuur van Vietnam woonde in de periode dat Hué de keizerlijk hoofdstad was (1802 tot 1945) in de Citadel. Ook bezoeken we de Tu Cam Thanh of ook wel genoemd de Verboden Stad. Dit was het domein van de keizers.

Verder bezoeken we het mausoleum van Tu Duc. De graftombe van Tu Duc ligt in een smal dal in het dorp Duong Xuan Thuong, op ongeveer 8km van Hué. Het wordt beschouwd als één van de mooiste en meest pittoreske bouwwerken van de Nguyen-dynastie. Het graf werd gebouwd tussen 1864 en 1867. De bouw van het graf van Tu Duc vereiste een ongelofelijke hoeveelheid geld en arbeid, wat resulteerde in een opstand van de arbeiders. Daarom werd de tombe omgedoopt tot Khiem Lang, in vergelijking met de vroegere naam: Van Nien Co (drukt de wens uit om permanent te zijn). Bovendien werden alle namen van de constructies veranderd om het woord Khiem (bescheidenheid) in hun naam te dragen, omdat de koning zijn nederigheid wilde uitdrukken. Het ontwerp van de tombe zou duidelijk de diepe kennis en romantiek van de kenmerken van de koning weerspiegelen.

Tot slot gaan we nog een wandeling maken over de Dong Ba markt. Deze eeuwenoude markt bruist van leven, met talloze kraampjes die een scala aan producten aanbieden, van verse producten en lokale specialiteiten tot souvenirs en traditionele Vietnamese kleding. De markt, gebouwd in 1883, is meer dan alleen een plek om te winkelen. Het is een bruisend centrum van de lokale cultuur, waar men kan proeven van het authentieke Hue, kan praten met de vriendelijke verkopers en kan genieten van de energieke sfeer.

Overnachting in het Cherish Hotel.

Ontbijt
Hotel

Hai Van PassNa het ontbijt rijden we door een prachtig bergachtig landschap via de Hai Van Pass naar Da Nang. De Hai Van Pass wordt één van de mooiste kustwegen ter wereld genoemd.

Bij Da Nang bezoeken we de Marble Mountain Cave. De Marble Mountains, ook wel Ngu Hanh Son genoemd, zijn een cluster van vijf kalksteenheuvels gelegen ten oosten van de Vietnamese stad Da Nang. Deze bergen, die al eeuwenlang vereerd worden door de lokale bevolking, herbergen een schat aan grotten, tempels en pagodes die bezoekers uit alle hoeken van de wereld aantrekken.

Een van de meest populaire attracties in de Marble Mountains is de Hang May Cave, ook wel de Cloud Cave genoemd. Deze grot, gelegen op de berg Thuy Son, is de grootste en meest indrukwekkende van de Marble Mountains. De grot is vernoemd naar de nevel die vaak vanuit de opening stroomt en het een mystieke uitstraling geeft. De grot is gevuld met stalagmieten en stalagmieten in alle vormen en maten, die door eeuwenlange druppelsteenafzetting zijn gevormd. Het licht weerkaatst op de natte wanden en creëert een sprookjesachtig effect. Naast de natuurlijke schoonheid herbergt de Hang May Cave ook een aantal religieuze bezienswaardigheden. In de grot bevinden zich verschillende Boeddhistische beelden en altaren, waar bezoekers hun respect kunnen betuigen.

Hierna gaan we verder naar Hoi An. Hier staan enkele zeer oude huisjes en tempels. Hoi An was van de 15de tot de 19de eeuw één van de belangrijkste zeehavens van Zuidoost-Azië. Tegenwoordig staat dit gebied bekend vanwege haar zeer oude monumentale huizen en tempels, die onder toezicht staan van de UNESCO.

Overnachting in het Golden Pearl Hoi An Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 07 :
Hoi An

Hoi AnVandaag gaan we, na het ontbijt, een wandeltocht maken door de historische stad Hoi An.

Hoi An was één van de belangrijkste zeehavens- en handelssteden van Zuidoost Azië, gedurende de periode tussen de 15de en 19de eeuw. In de stad kwamen handelaren uit China, Japan, Portugal en Frankrijk. Rijke handelaren uit deze landen lieten in Hoi An enorme huizen bouwen, welke veelal voldeden aan de architectuur uit het thuisland. Deze prachtige gebouwen verkeren tegenwoordig nog in perfecte staat.

Deze charmante stad staat bekend vanwege haar zeer oude monumentale huizen en tempels, dat onder toezicht staat van de UNESCO. In deze stad kunt u o.a. een bezoek brengen aan een voormalig handelshuis, een 400 jaar oude Japanse brug of lekker slenteren over de lokale, kleurrijke markt. In Hoi An zijn leuke, oude straatjes met huizen in de Franse koloniale bouwstijl te bezoeken.

We wandelen door de straatjes langs de vele historische oude gebouwen en handelshuizen. Ook brengen we een bezoek aan de lokale, kleurrijke markt en de 400 jaar oude Japanse brug.

De Japanse brug is gebouwd in 1593 door de Japanse gemeenschap van Hoi An. Ze bouwden de brug om het Japanse wijk te verbinden met het Chinese wijk. 50 jaar later werd er een klein tempeltje gebouwd, aan de Japanse kant, ter ere van een Japanse God. Deze God werd geëerd en aanbeden met het doel om overstromingen te voorkomen.

De middag is ter vrije besteding. U kunt heerlijk gaan relaxen op het prachtige Cua Dai Beach.

Overnachting in het Golden Pearl Hoi An Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 08 :
Hoi An

My SonDeze dag kunt u, na het ontbijt, vrij besteden.

Het Golden Pearl Hoi An Hotel is centraal gelegen op 5 minuten rijden van de historische stad en An Bang Beach. U kunt een fiets huren en lekker de omgeving gaan verkennen.

Optioneel (niet inclusief) kunt u deelnemen aan één van de volgende dagexcursies:

My Son – Halve Dag: U wordt opgehaald bij het hotel in Hoi An. We gaan een tocht maken, van een halve dag, naar de hoofdstad en het religieuze centrum van het voormalige Champa Kingdom, My Son. Deze plaats ligt op circa 1 uur rijden ten zuidwesten van Hoi An. In een weelderige groene vallei staan ​​tientallen rode bakstenen torens en heiligdommen uit de 7e tot de 13e eeuw. In de vroege namiddag arriveren we weer in ons hotel.

Hoi An – Wet Rice Farmer – 4 uur – inclusief lunch: U wordt opgehaald bij het hotel in Hoi An voor een uniek avontuur. We gaan het hele proces van de rijstproductie bekijken. We beginnen met een tocht op een waterbuffel. Hierna gaan we deelnemen aan het ploegen, harken, zaaien, planten en het scheiden van de rijst. Vervolgens gaan we rijstmeel maken. Eén van de meest interessante delen van de tour is de mogelijkheid om te koken en mooie knapperige pannenkoeken te eten die worden geserveerd met een koel drankje. Verder krijgt u de kans om meer te weten te komen over het lokale leven, aangezien deze ervaring op een familieboerderij zal worden gehouden en dit zal zeker iets zijn dat u nooit zult vergeten. Drink een kopje thee bij de boeren voordat u terugkeert naar uw hotel.

Hoi An – Kookles – inclusief lunch: U wordt opgehaald bij het hotel in Hoi An. Vervolgens wandelen we naar de markt. Hier kunt u genieten van de geluiden, de aroma’s en de interactie tussen de kopers en de verkopers. Op de markt kopen we een aantal ingrediënten voor de kookles, terwijl de lokale chef-kok uitleg geeft over de verschillende kruiden en groenten. Wanneer alle aankopen zijn gedaan, kunt u genieten van een cyclotocht naar het Tam Tam Café-restaurant. Vervolgens gaan we een kookles bijwonen. Na voltooiing gaan we genieten van een heerlijke lunch. Hierna transfer terug naar het hotel.

Indien u wilt deelnemen (niet verplicht) aan één van deze excursies dan kunt u dit bij het boeken opgeven.

Overnachting in het Golden Pearl Hoi An Hotel.

Ontbijt
Hotel

Ho Chi MinhVandaag verlaten we, na het ontbijt, Hoi An en gaan naar het vliegveld van Danang.

Vanuit Danang nemen we een binnenlandse vlucht naar Ho Chi Minh City. Deze binnenlandse vlucht is niet bij de tourprijs inbegrepen en kost ongeveer € 120 pp.

Na aankomst op het vliegveld van Ho Chi Minh volgt de transfer naar het Huong Sen Hotel.

Hierna heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. Ontdek de grootste, bruisende stad van Vietnam met ruim 8 miljoen inwoners, Ho Chi Minh ( volledige naam: Than Pho Ho Chi Minh ) eerder bekend als Saigon. Ho Chi Minh is het commerciële centrum van het land. U vindt in deze drukke stad vele winkeltjes, winkelcentra en restaurants. In 1859 kwam deze stad in handen van de Fransen. Nog steeds zijn er vele invloeden van die tijd terug te zien in de stad. Er zijn nog vele straten met historische huizen. Ho Chi Minh ligt in het zuiden van Vietnam en heeft een tropisch karakter.

Overnachting in het Huong Sen Hotel.

Ontbijt
Hotel
Dag 10 :
Ho Chi Minh

Cu Chi Tunnel museumNa het ontbijt maken we een excursie naar de wereldberoemde Cu Chi tunnels. De tunnels liggen op ongeveer 70km van de stad en hier kunt het gangenstelsel gaan bekijken. Tijdens de oorlog woonden in dit gebied vele Vietcong soldaten. Ze waren in die tijd een groot doelwit voor Amerikaanse beschietingen. Om zich hiertegen te verweren maakten de dorpelingen dit wereldberoemde gangenstelsel. De tunnels vormden een wereld op zich, er waren ondergrondse werkruimtes waar niet ontplofte Amerikaanse munitie werd omgebouwd tot boobytraps, slaap- en eetruimtes, vergaderzalen, wapen- en voedselopslagplaatsen en zelfs een operatiezaal en theaters. Tegenwoordig is het tunnelcomplex omgebouwd tot een museum. De tunnels zijn vergroot en verbreed om de bezoekers makkelijker toe te laten.

De middag kunt u vrij besteden in Ho Chi Minh.

Overnachting in het Huong Sen Hotel.

Ontbijt
Hotel

Mekong Delta - boottochtNa het ontbijt rijden we in zuidelijke richting naar Cai Thia. We gaan een bezoek brengen aan de Mekong Delta. Dit gebied, dat bijna net zo groot is als geheel Nederland, wordt ook wel de rijstschuur van Vietnam genoemd. Het is een prachtig bosrijk gebied met vele rijstvelden, lokale dorpjes en fruitplantages.

Na aankomst in Cai Thia gaan we een fietstocht maken. We fietsen door het prachtige landschap met moestuintjes en rijstvelden. Tijdens de fietstocht kunt u genieten van het landelijke dagelijks leven van de lokale bevolking. Per lokale veerboot bezoeken we een steenfabriek. We zien hier dat er nog steeds stenen met de hand worden gemaakt. De fietstocht eindigt bij het Ut Kiet-huis. Dit huis is honderden jaren oud en het wordt beschouwd als één van de meest traditionele huizen in Vietnam. Het is gelegen te midden van pittoreske fruit- en bloementuinen. Lunch in Ut Kiet-huis (inclusief).

We gaan hier een prachtige boottocht maken over de Mekong rivier, welke door de lokale bevolking de “Nine Dragon rivier” wordt genoemd.

Hierna keren we terug naar de pier van Cai Be en gaan terug naar Ho Chi Minh.

Overnachting in het Huong Sen Hotel.

Ontbijt, Lunch
Hotel
Dag 12 :
Ho Chi Minh

Na het ontbijt volgt de transfer naar het vliegveld van Ho Chi Minh. Hier eindigt deze tour.

U kunt deze reis verlengen met een heerlijke strandvakantie in bijvoorbeeld: Vung Tau, Long Hai, Ho Tram, Phan Thiet of Mui Ne. Deze plaatsen zijn vanuit Ho Chi Minh eenvoudig te bereiken. Ook is het mogelijk om te gaan genieten op één van de prachtige eilanden, zoals bijvoorbeeld Phu Quoc of Con Dao.

Wilt u tijdens deze rondreis langer in een bepaalde plaats verblijven, een programma invoegen of iets wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. ALLES KAN EN NIETS MOET

WILT U UW VIETNAM REIS PERSOONLIJK KOMEN BESPREKEN MET EEN VAN ONZE VIETNAM SPECIALISTEN, DAN BENT U VAN HARTE WELKOM OP ONS REISBURO IN MAARSSEN

Ontbijt

Wat is wel en niet inbegrepen in deze reis

Inclusief

 • Het vermelde tourprogramma + vermelde maaltijden
 • Vervoer per airconditioned auto of minibus, afhankelijk van het aantal deelnemers
 • Engelssprekende gids tijdens de excursies
 • Entreegelden
 • Hotels op basis van Logies + Ontbijt

Exclusief

 • Vliegticket naar Vietnam
 • Binnenlandse vlucht op Dag 04: Hanoi - Hué ongeveer Euro 120 pp
 • Binnenlandse vlucht op Dag 09: Danang - Ho Chi Minh ongeveer Euro 120 pp
 • U kunt alle vluchten uiteraard bij ons bijboeken of eventueel zelf reserveren

Kaart Vietnam Highlights Tour

Kaart Rondreis Vietnam Highlights Tour

Vietnam Highlights Tour - 12 Dagen - R-VTN-01

1-persoonskamer toeslag:


 • 01 juni 2024 t/m 30 september 2024: € 389
 • 01 oktober 2024 t/m 31 december 2024: € 399
 • 01 januari 2025 t/m 30 april 2025: € 399
 • 01 mei 2025 t/m 30 september 2025: € 389

Hoogseizoentoeslagen hotels + verplichte diners


Er kunnen toeslagen gelden op Vietnam Public Holidays & van  24 december 2024 t/m 31 december 2024

Deze toeslagen zijn afhankelijk van het hotel waar u op dat moment verblijft


Download het reisprogramma in PDF-formaat:

Later lezen?
Download de PDF-brochure van deze reis en start uw planning offline.

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Rondreis Vietnam Hoogtepunten