Vliegticket Danang. Hieronder vindt u een overzicht van onze vliegtickets naar Danang. Singapore Airlines vliegt dagelijks vanaf Amsterdam via Singapore naar Danang. U kunt een stopover maken in Singapore.

Da Nang International Airport bevindt zich in Centraal-Vietnam, enkele kilometers van het stadscentrum. Het is het derde grootste vliegveld van Vietnam en een van de drukste met jaarlijks meer dan 13 miljoen passagiers. Het vliegveld heeft twee terminals waarbij de internationale vluchten aankomen bij Terminal 2 en de binnenlandse vluchten bij Terminal 1.

Het biedt verschillende diensten en voorzieningen voor reizigers, zoals restaurants en cafés, taxfree winkels, geldwisseldiensten en geldautomaten. Voor passagiers op zoek naar meer comfort en ontspanning zijn er meerdere lounges beschikbaar. Daarnaast heeft het vliegveld goede transportverbindingen met omliggende gebieden, waaronder taxi’s, bussen en privé-auto’s. Al met al is Da Nang International Airport een modern en efficiënt vliegveld dat reizen van en naar Centraal-Vietnam eenvoudig en gemakkelijk maakt.

Wilt u uw reis naar Vietnam persoonlijk komen bespreken met één van onze Vietnam specialisten, dan bent u van harte welkom op ons reisburo in Maarssen.