Vliegticket Cathay Pacific Seoul

Vliegticket Cathay Pacific Seoul

Een voordelig vliegticket met Cathay Pacific naar Seoul boekt u bij BM Air Reizen. Wij bieden u de beste service en prijs. Om een prijsopgave te ontvangen, hoeft u alleen maar ons online formulier in te vullen. U kunt ook langs komen bij ons reisburo in Maarssen.

Wij werken met een online reserveringssysteem dat de beschikbaarheid van de vertrekdata controleert. Zo kunnen wij u de meest gunstige tarieven garanderen. Bovendien printen wij het vliegticket met Cathay Pacific meteen voor u uit, zodat u deze direct in handen heeft. Daarnaast kunt u bij ons ook uw stoel aan boord vastleggen, zodat u kunt genieten van een comfortabele reis naar Seoul.

Boek voordelig uw vliegticket met Cathay Pacific naar Seoul. Ook kunt u een stopover maken in Hong Kong, kies uit 500 hotels in Hong Kong.


Logo Cathay Pacific

Vanaf Amsterdam vliegt Cathay Pacific dagelijks via Hong Kong naar Seoul.

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Cathay Pacific in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot 1,5 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Cathay Pacific naar Seoul, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord

Indien u met Cathay Pacific naar Seoul vliegt, dan kunt u kiezen uit 3 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse, de Premium Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Cathay Pacific naar Seoul

Ook in de Economy Klasse van Cathay Pacific zal het u aan comfort niet ontbreken. De rugleuning van de stoelen is voorzien van een vaste schaal, zodat uw voorpassagier zijn stoel kan verstellen zonder uw reisplezier te verstoren. Geniet van films en entertainment op een 9-inch scherm.

U mag 1 koffer (max 23 kg) meenemen. U kunt in Hong Kong een stopover maken op de heen- of terugreis.

Cathay Pacific Seoul - Economy Klasse

Premium Economy Klasse


Ontdek het comfort in de Premium Economy Klasse

Uw vlucht naar Seoul wordt nog aangenamer met de Premium Economy Klasse van Cathay Pacific. Deze klasse biedt u een ware verrijking ten opzichte van de reeds bestaande Economy Class ervaring. U kunt rekenen op meer comfort, ruimte en persoonlijke aandacht gedurende uw gehele reis.

Allereerst zult u op de grond profiteren van de speciale check-in balies, extra bagage (2 x 23 kg) en voorrang bij het boarden. Vervolgens kunt u in de lucht ontspannen in een comfortabelere stoel, met meer beenruimte en een verstelbare hoofdsteun. Bovendien kunt u zich vermaken met een groter entertainment aanbod, met een breed scala aan films, muziek en games. En dit alles in een ruime, knusse cabin die ruimte geeft aan 26 tot 34 stoelen.

De Premium Economy Klasse van Cathay Pacific is een perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar meer toegevoegde waarde en comfort.

Premium Economy Klasse

Business Klasse


Een reis naar Zuid-Korea is een geweldige ervaring, maar het wordt nog beter als u kiest voor de Business Klasse van Cathay Pacific. U profiteert dan van allerlei voordelen die uw vlucht naar Seoul aangenamer maken. Zo heeft u extra veel ruimte, comfort en privacy in uw zetel, die u met één druk op de knop kunt omtoveren tot een perfect vlak bed met massagefunctie. Ideaal om te slapen of te relaxen tijdens de lange vlucht.

Bovendien mag u 2 x 32 kg bagage meenemen, hoeft u niet in de rij te staan bij de aparte Cathay Pacific incheckbalie en krijgt u toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld. Daar kunt u genieten van gratis drankjes, hapjes en internet.

Kortom, met Cathay Pacific vliegt u in stijl naar Seoul.

Business Class

Boek nu voordelig je vliegticket met Cathay Pacific naar Seoul

Een vliegticket met Cathay Pacific naar Seoul is een slimme keuze als u op zoek bent naar een comfortabele en voordelige reis. Of u nu reist voor zaken of plezier, wij bieden u verschillende tarieven aan die passen bij uw wensen en budget. U kunt kiezen uit de Economy, Premium Economy of de Business klasse.

Waar wacht u nog op? Boek nu uw vliegticket met Cathay Pacific naar Seoul en ontdek deze oude hoofdstad van Zuid-Korea.

💬 Lees Meer ✈

Logo Cathay Pacific


Vlieg voordelig met Cathay Pacific via Hong Kong naar Seoul !

Cathay Pacific - Seoul

  • Vertrek vanaf Amsterdam
  • Dagelijks vertrek
  • Stopover Hong Kong mogelijk
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Economy Klasse: 1 x 23 kg bagage
  • Premium Economy: 2 x 23 kg bagage
  • Business Klasse: 2 x 32 kg bagage
  • Stoelen reserveren

Weekendtoeslag Cathay Pacific:

Toeslag bij vertrek vanuit Amsterdam op een maandag, zaterdag of zondag:

Economy : € 35 Premium : € 55 Business : € 150

Logo Cathay Pacific


Vluchtschema Amsterdam – Seoul

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Hong Kong CX 270 dagelijks 12:15 uur 05:25 uur 11:10 uur
Hong Kong – Seoul CX 434 dagelijks 07:55 uur 12:35 uur 03:40 uur
Seoul – Hong Kong CX 419 dagelijks 20:15 uur 23:00 uur 03:45 uur
Hong Kong – Amsterdam CX 271 dagelijks 00:15 uur 06:40 uur 12:25 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Cathay Pacific Seoul