Vliegticket Korean Air Seoul

Vliegticket Korean Air Seoul

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met Korean Air naar Seoul? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. U kunt bij ons eenvoudig een prijsopgave aanvragen via ons online formulier, of langskomen bij ons reisburo in Maarssen.

Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket met Korean Air direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele reis naar Seoul.

U kunt dit vliegticket met Korean Air naar Seoul ook combineren met onze hotels in Seoul.


Logo Korean Air

Vanaf Amsterdam vliegt Korean Air 5 x per week (ma/di/do/za/zo) non-stop in circa 12 uur met een moderne Boeing naar Seoul (Incheon International). 

Vertrek Schiphol

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Korean Air in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

Boekt u bij ons een vliegticket met Korean Air naar Seoul, dan heeft u de mogelijkheid om ook een stoel aan boord te reserveren. Dit is handig, want zo kunt u uw voorkeur aangeven voor een raamplaats, een gangpadplaats of een plaats naast uw reisgenoot. Bovendien kunt u zo voorkomen dat u gescheiden wordt van uw reispartner of dat u op een oncomfortabele plek terechtkomt. Laat ons dus snel weten welke stoel u wilt reserveren en wij regelen het voor u.

Reisklasse aan boord Korean Air

Indien u met Korean Air naar Seoul vliegt, dan kunt u kiezen uit 3 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Korean Air naar Seoul

Als u op zoek bent naar betaalbare luxe, dan bent u bij Korean Air aan het juiste adres. Ten eerste biedt Korean Air service van de hoogste kwaliteit van vertrek tot aankomst. Daarnaast ervaart u de Economy Class van Korean Air, vol comfort en ongeëvenaard genot. Bovendien beschikken de voedingssystemen in de stoel over een plek om elektronische apparaten op te laden, zoals laptops en smartphones.

Ten slotte kunt u als economy klasse passagier 23 kg bagage inchecken voor uw vlucht naar Seoul. 

Korean Air - Economy Klasse

Business Klasse


Geniet en relax in de comfortabele Business Klasse van Korean Air

Een van de voordelen van de Prestige Suites (Business Klasse) is dat u gemakkelijk toegang heeft tot het gangpad vanaf een stoel bij het raam. Bovendien zorgen ze voor maximaal comfort en privacy. U kunt genieten van een persoonlijke LCD-monitor van 17 inch met een verbeterde resolutie en responstijd. Daarnaast kunt u uw filmavond aan boord nog leuker maken met het nieuwste entertainmentsysteem.

Tijdens uw vlucht naar Seoul hoeft u zich geen zorgen te maken over uw slaap of ontspanning, want met één druk op de knop verandert u uw comfortabele zetel met massagefunctie in een perfect vlak bed. Ten slotte profiteert u ook van andere voordelen, zoals 2 stuks bagage, een aparte Korean Air incheckbalie (dus geen lange wachtrij) en toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Korean Air - Economy Klasse

Tarieven vliegticket Korean Air Seoul

Klik hieronder op de tabbladen Economy of Business voor onze tarieven van een vliegticket met Korean Air naar Seoul.

💬 Lees Meer ✈

Logo Korean Air


Vlieg voordelig met Korean Air naar Seoul !

Korean Air - Seoul

  • Vertrek vanaf Amsterdam
  • Vertrek 5 x per week
  • Kinderkorting t/m 11 jaar
  • Economy Klasse: 23 kg bagage
  • Business Klasse: 2 stuks bagage
  • Stoelen reserveren

Economy Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Seoul

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Korean Air : € 20 per persoon.

Business Klasse – Retour ticket

Amsterdam – Seoul

Deze tarieven zijn de goedkoopste vanaf prijzen op basis van de beschikbaarheid van de luchtvaartmaatschappij en zijn inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag.

Bijkomende kosten Korean Air : € 20 per persoon.

Logo Korean Air


Vluchtschema Amsterdam – Seoul

Route: Vluchtnr: Vertrekdagen: Vertrektijd: Aankomsttijd: Reistijd:
Amsterdam – Seoul KE 926 ma/di/do/za/zo 21:20 uur 15:05 uur 10:45 uur
Seoul – Amsterdam KE 925 ma/di/do/za/zo 14:05 uur 18:55 uur 11:50 uur
Let op: bovenstaand vluchtschema is niet altijd actueel en dient uitsluitend als richtlijn, wijzigingen voorbehouden !

Stoelindeling Boeing 787-900 – Amsterdam – Seoul

KE - Seatmap B787-9

U kunt uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Vliegticket Korean Air Seoul