Korean Air

Korean Air vliegtickets

Bent u op zoek naar een voordelig vliegticket met Korean Air? Dan bent u bij BM Air Reizen aan het juiste adres. Wij bieden u de beste service en prijs. Via ons online reserveringssysteem kunnen wij voor u de gewenste vertrekdata checken en zo de beste prijs aanbieden. Wij printen het vliegticket direct voor u uit, zodat u deze gelijk kunt meenemen. Verder kunt u bij ons ook alvast uw stoel aan boord reserveren, zodat u verzekerd bent van een comfortabele reis.

Neem contact met ons op of kom langs op ons reisburo in Maarssen om uw reis te bespreken.

Korean Air is de nationale luchtvaartmaatschappij van Korea, opgericht in 1962 en lid van Skyteam. Deze betrouwbare maatschappij beschikt over een moderne vloot van 158 vliegtuigen.

Vanaf Amsterdam vliegt Korean Air 5 x per week (ma/di/do/za/zo) non-stop in circa 12 uur met een moderne Boeing naar Seoul (Incheon International). Op deze vlucht zijn er 2 verschillende klassen aan boord: de Economy Klasse en de Business Klasse. Vanuit Seoul zijn er doorverbindingen naar vele bestemmingen in Azië, zoals Bali, Bangkok, Jakarta, Colombo, Manila, Hanoi en Ho Chi Minh.

Reisklasse aan boord Korean Air

Indien u naar Azië vliegt, dan kunt u kiezen uit 2 verschillende klassen aan boord. De Economy Klasse en de Business Klasse.


Economy Klasse


Vlieg voordelig met Korean naar Azië!

Als u op zoek bent naar betaalbare luxe, dan bent u bij Korean Air aan het juiste adres. Ten eerste biedt Korean Air service van de hoogste kwaliteit van vertrek tot aankomst. Daarnaast ervaart u de Economy Class van Korean Air, vol comfort en ongeëvenaard genot. Bovendien beschikken de voedingssystemen in de stoel over een plek om elektronische apparaten op te laden, zoals laptops en smartphones.

Ten slotte kunt u als economy klasse passagier 23 kg bagage inchecken voor uw vlucht naar Seoul.

Korean Air - Economy Klasse

Business Klasse


Geniet en relax in de comfortabele Business Klasse van Korean Air

Een van de voordelen van de Prestige Suites (Business Klasse) is dat u gemakkelijk toegang heeft tot het gangpad vanaf een stoel bij het raam. Bovendien zorgen ze voor maximaal comfort en privacy. U kunt genieten van een persoonlijke LCD-monitor van 17 inch met een verbeterde resolutie en responstijd. Daarnaast kunt u uw filmavond aan boord nog leuker maken met het nieuwste entertainmentsysteem.

Tijdens uw vlucht hoeft u zich geen zorgen te maken over uw slaap of ontspanning, want met één druk op de knop verandert u uw comfortabele zetel met massagefunctie in een perfect vlak bed. Ten slotte profiteert u ook van andere voordelen, zoals 2 stuks bagage, een aparte Korean Air incheckbalie (dus geen lange wachtrij) en toegang tot de Business Class Lounge op het vliegveld met gratis drankjes, hapjes en internet.

Korean Air - Business Klasse

Vertrek Schiphol 

U kunt 3 uur voor vertrek inchecken bij de balie van Korean Air in vertrekhal 3. Online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot 1 uur voor vertrek.

Stoelen reserveren

U kunt bij BM Air Reizen uw stoel reserveren, zodat uw vlucht naar Azië nog aangenamer wordt. Laat ons weten of u een raamplaats, aan het gangpad of naast elkaar wilt zitten in het vliegtuig en wij regelen het voor u.